Liga Mistrzów 2012/13

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
Zablokowany
BlueCrystal_meth

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 lutego 2013, 00:34

znowu losowanie?> nieee

-----------------------------------------------------------
Swallowed, smoked, snorted, injected
SKAr7

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 lutego 2013, 01:02

Myślę, że to można już oficjalnie ogłosić- na Top Playera nie starczyło, bo kupiliśmy sobie od UEFY tegoroczne CL :smile:

Obrazek

A tak na poważnie, to naprawdę techniczny? Czy jakimś cudem tablica technicznego znalazła się w rękach kogoś z naszego sztabu? :think:

bendzamin

Redaktor
Redaktor
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 lutego 2013, 01:03

Tak, znow losowanie. Tym razem losuje sie cwiercfinaly i od razu laczy je w polfinaly. Kazdy moze trafic na kazdego, zaplanowano to na 15.03.

Orientuje sie ktos, jak to jest z kartkami? Vidal i Marchisio sa, jesli dobrze kojarze, o jedno zoltko od zawieszenia, ale od pewnego momentu kartki sie 'resetuja'.

Obrazek
Ein

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 lutego 2013, 01:14

SKAr7 pisze:Myślę, że to można już oficjalnie ogłosić- na Top Playera nie starczyło, bo kupiliśmy sobie od UEFY tegoroczne CL :smile:

Obrazek

A tak na poważnie, to naprawdę techniczny? Czy jakimś cudem tablica technicznego znalazła się w rękach kogoś z naszego sztabu? :think:
Przecież to jeden z asystentów Conte. Ustawiał numery zawodników przed zmianą widocznie :)

Moggi: "People keep asking where Juve got the money to buy Vlahovic but they forget that the club is owned by the Elkanns. 2% of the Elkann assets are enough to buy Inter, this is not a joke, let's be clear, it's real data."
SKAr7

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 lutego 2013, 01:20

Ein pisze: Przecież to jeden z asystentów Conte. Ustawiał numery zawodników przed zmianą widocznie :)
Tak mi się wydawało, że kojarzę tę mordkę :think: Tylko pierwszy raz w życiu widzę tablicę w rękach kogoś innego niż sędzia techniczny :shock: Byłem święcie przekonan, że to jego atrybut po straceniu którego oddaje również swą sędziowską duszę :whistle:

stahoo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 lutego 2013, 09:05

bendzamin pisze:Vidal i Marchisio sa, jesli dobrze kojarze, o jedno zoltko od zawieszenia, ale od pewnego momentu kartki sie 'resetuja'.
Przed finałem, po rewanżu 1/2... Vidal mógł się wykartkować, ewidentnie. Jeśli nie zaliczymy wtopy tysiąclecia w rewanżu i przejdziemy Celtic, to jestem pewien, że obu tych graczy zabraknie w którymś meczu...

wojczech7

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 lutego 2013, 09:56

stahoo pisze:
bendzamin pisze:Vidal i Marchisio sa, jesli dobrze kojarze, o jedno zoltko od zawieszenia, ale od pewnego momentu kartki sie 'resetuja'.
Przed finałem, po rewanżu 1/2... Vidal mógł się wykartkować, ewidentnie. Jeśli nie zaliczymy wtopy tysiąclecia w rewanżu i przejdziemy Celtic, to jestem pewien, że obu tych graczy zabraknie w którymś meczu...
Po kiego grzyba kartki miałyby się resetować przed finałem? :think: Nie pokręciłeś czegoś, Staszku?

"Błogosławiony, kto nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa."
pumex

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 lutego 2013, 09:58

SKAr7 pisze:A tak na poważnie, to naprawdę techniczny? Czy jakimś cudem tablica technicznego znalazła się w rękach kogoś z naszego sztabu? :think:
Sędzia techniczny w białej koszuli i płaszczu? Proszę Cię... :)
stahoo pisze:
Eh, właśnie przez ostatnie 10 minut meczu czekałem na jakiś celowy odpał Vidala. Szkoda, że nie dał rady złapać żółtka.

W nocy oglądałem jeszcze kawałek powtórki Valencia-PSG i kurcze, jestem mocno zawiedziony Nietoperzami, choć i u nich znalazłem pozytyw - Tino Costa, rzucał bardzo fajne piłki, czasem trochę a'la Pyrlo

Obrazek
mateo369

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 lutego 2013, 10:26

SKAr7 pisze:Tak mi się wydawało, że kojarzę tę mordkę :think: Tylko pierwszy raz w życiu widzę tablicę w rękach kogoś innego niż sędzia techniczny :shock:
No to mało jeszcze widziałeś albo kiepsko uważasz, bo takie sytuacje zdarzają się bardzo często :P Ktoś ze sztabu szkoleniowego ustawia tylko wcześniej zmianę ale do linii podchodzi już oczywiście sędzia techniczny.
wojczech7 pisze:Po kiego grzyba kartki miałyby się resetować przed finałem? :think: Nie pokręciłeś czegoś, Staszku?
Pomyślmy, może po to, aby nie wydarzyła się tak chora sytuacja jak z Nedvedem? Ręki sobie uciąć nie dam ale też wydaje mi się, że jest od niedawna taki przepis.
stahoo pisze:Vidal mógł się wykartkować, ewidentnie.
Vidal chciał wczoraj zarobić kartkę, nawet Pirlo pokazywał mu jak to zrobić :smile: tylko jak na złość mu się nie udało
--Maq-- pisze:Jak już to kartki są anulowane po pierwszym meczu 1/2 finału, tak mi się wydaje. Po to, żeby zawodnicy w rewanżu mogli dać z siebie 100% bez ryzyka utraty możliwości gry w finale.
możliwe, może coś mi się źle skojarzyło ale wiadomo co miałem na myśli :wink:
Ostatnio zmieniony 13 lutego 2013, 10:37 przez mateo369, łącznie zmieniany 2 razy.

"Freddy believes if a fridge falls in front of you, it's your job to get out of its way. I believe it's the fridge's job to get out of mine." - Frank Underwood
pan Zambrotta

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 lutego 2013, 10:29

UEFA nie ugięła się rok temu, kiedy w finale miało nie zagrać 7 zawodników. Teraz też próżno szukać źródła że jest inaczej. Moim zdaniem Staszek odpłynął z powodu emocji że dziś gra Real :prochno:

Maku

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 lutego 2013, 10:30

mateo369 pisze:
wojczech7 pisze:Po kiego grzyba kartki miałyby się resetować przed finałem? :think: Nie pokręciłeś czegoś, Staszku?
Pomyślmy, może po to, aby nie wydarzyła się tak chora sytuacja jak z Nedvedem? Ręki sobie uciąć nie dam ale też wydaje mi się, że jest od niedawna taki przepis.
Ale to by było kompletnie bez sensu. Zawodnik miałby mieć resetowane kartki, bo jak w finale złapie kolejną to będzie pauzował w... następnym meczu europejskich pucharów? No way :stop:
Jak już to kartki są anulowane po pierwszym meczu 1/2 finału, tak mi się wydaje. Po to, żeby zawodnicy w rewanżu mogli dać z siebie 100% bez ryzyka utraty możliwości gry w finale.

Obrazek
Adrian27th

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 4 razy

Nieprzeczytany post 13 lutego 2013, 10:41

--Maq-- pisze:
mateo369 pisze:
Ale to by było kompletnie bez sensu. Zawodnik miałby mieć resetowane kartki, bo jak w finale złapie kolejną to będzie pauzował w... następnym meczu europejskich pucharów? No way :stop:
Jak już to kartki są anulowane po pierwszym meczu 1/2 finału, tak mi się wydaje. Po to, żeby zawodnicy w rewanżu mogli dać z siebie 100% bez ryzyka utraty możliwości gry w finale.
http://www.uefa.com/MultimediaFiles/Dow ... WNLOAD.pdf

Kartki są anulowane pod koniec sezonu, ale zawieszenia przechodzą.

Jak widać, Vidal aby sie wykartkować musiałby dostac teraz zoltko,oraz uniknac go w przyszlym meczu gdyż za pozniej za kazda nieparzysta z kolei takze zostaje zawieszony.

"It seems today, that all You see, it's violence in movies and sex on Tv..."
"per noi altri terza stella, per voi altri terzo dito!"
Pumex pisze:Francuz (Pogba) nie ma najmniejszych szans na realną walkę o pierwszy skład.
stahoo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 lutego 2013, 11:19

mateo369 pisze:
stahoo pisze:Vidal mógł się wykartkować, ewidentnie.
Vidal chciał wczoraj zarobić kartkę, nawet Pirlo pokazywał mu jak to zrobić :smile: tylko jak na złość mu się nie udało
Eee... przybliżysz(przyblizy ktoś) tą sytuację? :D
wojczech7 pisze:
stahoo pisze:
Po kiego grzyba kartki miałyby się resetować przed finałem? :think: Nie pokręciłeś czegoś, Staszku?
Tzn nie tyle przed finałem się resetują, co przed rewanżem 1/2. Chodzi mi o to, że nie da sie być zawieszonym na finał za żółtka. Mam nadzieję, że dobrze to teraz wyjaśniłem. Tak mi sie przynajmniej wydaje :)
pan Zambrotta pisze:Moim zdaniem Staszek odpłynął z powodu emocji że dziś gra Real :prochno:
Ja dzis oglądam Szachtar miażdżący Polaczkorussię :C

mateo369

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 lutego 2013, 11:51

stahoo pisze:
mateo369 pisze:Vidal chciał wczoraj zarobić kartkę, nawet Pirlo pokazywał mu jak to zrobić :smile: tylko jak na złość mu się nie udało
Eee... przybliżysz(przyblizy ktoś) tą sytuację? :D
W końcówce meczu Pirlo ewidentnie sugerował Vidalowi, żeby ten złapał któregoś Szkota za koszulkę :wink:
stahoo pisze:Ja dzis oglądam Szachtar miażdżący Polaczkorussię :C
Ja w tv Szachtar ale jednocześnie na sopcaście ManU o ile coś będzie, bo wczoraj mecz Juve nie dało się obejrzeć, niby były 3 źródła (w tym jeden do Sky HD i dwa ruskie) ale na początku miałem problemy z buforowaniem a później wszystkie 3 były offline, nie wiem czym to było spowodowane :/

"Freddy believes if a fridge falls in front of you, it's your job to get out of its way. I believe it's the fridge's job to get out of mine." - Frank Underwood
Maly

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 8 razy
Otrzymał podziękowanie: 25 razy

Nieprzeczytany post 13 lutego 2013, 12:50

iltalismano pisze:Jak widać, Vidal aby sie wykartkować musiałby dostac teraz zoltko,oraz uniknac go w przyszlym meczu gdyż za pozniej za kazda nieparzysta z kolei takze zostaje zawieszony.
tzn jakby wczoraj dostał pauzowałby w rewanżu a do następnej pauzy potrzebowałby dwóch kolejnych, czyli zwalił że go nie złapał...
ale za to Marchisio zaliczył chyba najgłupszą żółta w dziejach, 3-0 na połowie przeciwnika w 89 (?) minucie meczu...

ciekawa jest też sprawa pierwszego gola, wg UEFY strzelił go Matri tyko, że pragnę zauważyć, że gdyby nie poprawka Marchisio to sędzia nie wskazałby na środek boiska i po 4 minutach byłoby 0-0, ciekawe zatem na jakiej podstawie tak zaliczyli tego gola skoro zachowanie sędziego bramkowego zdaje się ewidentnie sugerować, że "pierwszego" gola to on nie widział... ciekawe...

Kto ma rację dzień wcześniej od innych, ten przez dobę uchodzi za idiotę.

magica Juve vinci

A nie mówiłem?
Zablokowany