Premier League

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
ODPOWIEDZ
Bartek88

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 marca 2012, 16:48

bendzamin pisze:Haha, kolejna genialna inwestycja Romka i kolejne miliony poszly sie kochac :ok: No i okazalo sie, ze nie taki Boas genialny, jak go poprzedni sezon namalowal. Czuje, ze moze przejsc w najblizszej przyszlosci do interu.
Nikt ci nie ulozy i stworzy maszynki do wygrywania po pol roku.
Sam Mou potrzebowal roku aby ogarnac gwiazdy w Realu.
Coz, cos ja czuje, ze Capello dlugo bez pracy nie pozostanie i petrodolary go przekonaja do powrotu do trenerki klubowej.
A Boasa serdecznie zapraszam do Interu, mocniejszy inter, mocniejszy bedzie musialobyc Juve (:

KLIK ==>www
bendzamin

Redaktor
Redaktor
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 marca 2012, 17:23

Bartek88 pisze: Nikt ci nie ulozy i stworzy maszynki do wygrywania po pol roku.
Sam Mou potrzebowal roku aby ogarnac gwiazdy w Realu.
Racja, ale z drugiej strony - Boas trenowal Porto tylko jeden sezon, a zdobyl z nimi cztery trofea i jesli dobrze licze, to przegral tylko 3 mecze lacznie we wszystkich rozgrywkach. Wiadomo, latwiejsza liga itd., ale mozna bylo czegos wiecej sie po nim spodziewac.

Ciekawe, po kogo siegna teraz w Londynie. Czytalem pare dni temu, ze Mourinho sobie domu w Londynie szukal, a pamietam identyczne doniesienia przed tym, jak przeniosl sie do Realu. :think:

Obrazek
Ouh_yeah

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 marca 2012, 17:24

Polski Mourinho to Czesiu Michniewicz, ja nie wiem co Wy za strony czytacie. Ten tytuł dostał bo chyba jako pierwszy trener w naszej kopance włączył własnoręcznie laptopa.

couec

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 marca 2012, 18:25

bendzamin pisze:
Ciekawe, po kogo siegna teraz w Londynie. Czytalem pare dni temu, ze Mourinho sobie domu w Londynie szukal, a pamietam identyczne doniesienia przed tym, jak przeniosl sie do Realu. :think:
Mourinho nie raz podkreślał, że tęskni za Londynem i zawsze odnosił się z sentymentem do Chelsea, a i Romek po czasie dawał do zrozumienia, że trochę żałuje zwolnienia Jose. Także niczego nie można wykluczyć. Jeśli do końca sezonu szanse dostanie Roberto Di Matteo, to oznaczałoby, że jest możliwe coś na rzeczy.

Dobry Mudżyn

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 marca 2012, 00:33

miyagi pisze:
Dobry Mudżyn pisze:
A co do Premier League jeszcze, orientuje sie ktos, ile druzyn gra w pucharach? 7? Czy jesli Newcastle i Liverpool przeskocza Chelsea, to pilkarskopodobny twór Romka A. - bye bye puchary? :whistle:
Hmm rozumiem, że negujesz budowanie potęgi drużyny przez ruskiego oligarchę, ale nazywanie drużyny w której grali Didier Deschamps, Gianfranco Zola, Gianluca Vialli czy Ruud Gullit piłkarskopodobnym tworem, to przejaw dużych pokładów lemingostwa.
Dobrze wiesz, co miałem na myśli. ManCity tez byl kiedys fajną ekipą. Fernandes, Elano, Petrov, Mpenza, Given, Bosvelt, Dunne, Wanchope, McManaman, Van Buyten... ale to było parę lat temu.

Chelsea grajaca w finale PZP z Zolą:

Obrazek

Chelsea obecna:

Obrazek

Wiem, ze bycie zlosliwym, zawistnym i zyczenie komus zle, to zło, grzech i podobno kiedyś do Ciebie wróci :roll: ale zycze im wszystkiego najgorszego i spadnięcia poza pucharową szóstkę. Jak Roman zwinie interes, a klub troche sie przewietrzy, i odejda przede wszystkim nielubiani zbytnio przeze mnie Lampard i Terry (szczegolnie ten drugi, zwlaszcza za bunga-bunga z zona Bridge'a) to pogadamy. :stop:

BESTER MANN, BESTEEER !

Obrazek
pumex

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 marca 2012, 11:56

Szczerze mówiąc wątpiłem w zwolnienie Boasa. Jego następcą ponoć ma być Benitez.
Według mnie błędem Portugalczyka było za duże spoufalanie się z drużyną, pozwalanie na krytyczne uwagi zawodników przy reszcie ekipy. O ile działało to w Porto, o tyle w Londynie nie, głównie przez gwiazdy, które miały silną pozycję w klubie.

Chyba można powoli obstawiać, że Boas stanie się kumplem Morattiego

Obrazek
Ouh_yeah

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 marca 2012, 12:16

miyagi pisze:Mourinho nie raz podkreślał, że tęskni za Londynem i zawsze odnosił się z sentymentem do Chelsea
On tęskni za Premiership jako całością. Tam jest inna atmosfera wokół piłki niż w plujących jadem Włoszech czy piknikowej Hiszpanii gdzie grają tylko dwie drużyny.
Premiership też chyba tęskni bardzo za Mourinho. Według mnie świetną sprawą byłby jego powrót do Chelsea :D

DiaVolO

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 marca 2012, 14:43

pumex pisze:Jego następcą ponoć ma być Benitez.
Benitez? Przecież on jest na wyspach głównie kojarzony z Liverpoolem, był ojcem chrzestnym ich sukcesów, wątpię że zrobiłby kibicom takie świństwo jak Torres.

Łoles

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 05 marca 2012, 14:51

Skoro Torres mógł to czemu Rafa ma być "gorszy" :prochno:

"Prawda jest taka, że ty jesteś słaby, a ja jestem tyranią złych ludzi. Ale staram się Ringo, naprawdę bardzo się staram być pasterzem..."
Amarillo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 marca 2012, 14:54

DiaVolO pisze:
Benitez? Przecież on jest na wyspach głównie kojarzony z Liverpoolem, był ojcem chrzestnym ich sukcesów, wątpię że zrobiłby kibicom takie świństwo jak Torres.
Czy ja wiem, coraz mniej osób do końca oddanych klubowi w którym święcił największe sukcesy. Przykład choćby Leonardo, gwiazdor Milanu trenujący Inter ? To jest dopiero świństwo.

Podobna sytuacja z Mourinho, do dzisiaj w Chelsea ściągają przed nim czapki z głów, a otwarcie mówił niegdyś że chciałby poprowadzić Manchester Untied i kto wie czy do tego po odejściu Sir Alexa Fergusona nie dojdzie. Na pewno w imię przywiązania do Liverpoolu chłop zrezygnuje z możliwości prowadzenia zespołu którego stać na niemal każdego zawodnika z bądź co bądź naprawdę klasowymi zawodnikami. O wielomilionowych gażach nie wspominając :smile:

Sapere Aude!
pumex

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 marca 2012, 14:57

DiaVolO pisze:
Benitez?
Z doniesień mediów wynika, że tak - Benitez. On jest najpoważniejszym kandydatem do objęcia Chelsea. Drugi wariant jest taki, ze do końca sezonu zostanie Di Matteo a w lecie do Londynu zawita Mourinho z gigantycznym kontraktem.

Obrazek
Bartek88

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 marca 2012, 17:53

pumex pisze:
DiaVolO pisze:
Benitez?
Z doniesień mediów wynika, że tak - Benitez. On jest najpoważniejszym kandydatem do objęcia Chelsea. Drugi wariant jest taki, ze do końca sezonu zostanie Di Matteo a w lecie do Londynu zawita Mourinho z gigantycznym kontraktem.
A co on takiego dokonal? :rotfl:

KLIK ==>www
ewerthon

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 05 marca 2012, 18:04

Bartek88 pisze:
pumex pisze:
DiaVolO pisze:Benitez?
A co takiego dokonał Conte jako trener, że objął taką posadę w Juventusie? :rotfl:

Benitez ma na koncie mistrzostwa Hiszpanii i zwycięstwa w dwóch najważniejszych europejskich pucharach, nieudana przygoda w interze nie powinna przekreślać jego dokonań.

Bartek88

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 marca 2012, 18:13

...oraz super udane prowadzenie klubu Liverpool przez 6 lat. W interze pokazal moim zdaniem, ze jest juz wypalonym trenerem.

KLIK ==>www
pumex

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 marca 2012, 18:14

Bartek88 pisze:
pumex pisze:Z doniesień mediów wynika, że tak - Benitez. On jest najpoważniejszym kandydatem do objęcia Chelsea.
Chłopie, ja Ci tylko piszę, kto według prasy jest głównym kandydatem, tyle. (Już Ci Ewerthon napisał, co osiągnął Hiszpan i niejeden trener mu tego zazdrości)

Obrazek
ODPOWIEDZ