Kontuzje
- Alexinhio-10
- Juventino
- Podziekował: 20 razy
- Otrzymał podziękowanie: 12 razy
Szkoda że kontuzje powodują zmiany w składzie, a nie rotacja której Conte nie stosuje
Mam nadzieje na kolejny występ Marrone bo wczoraj jego podanie to była poezja 

Podobno nie ma się czym martwić, przerwa Pepe i Marchisio potrwa bardzo któtko:
http://www.tuttojuve.com/?action=read&idnotizia=79206
http://www.tuttojuve.com/?action=read&idnotizia=79206
- couec
- Juventino
Mnie zastanawia jedna sprawa. Vinovo. W poprzednich latach była plaga kontuzji spowodowana niby to przez fatum naszego centrum. Miała być już wyprawiane egzorcyzmy itp, a okazało się, że to nie chyba w tym tkwił problem.
Skończyło się jak Agnelli wynajął kolesi, którzy rozwiązali problem wilgoci w ośrodku i wymienił cały sztab medyczny. Dlatego wszystkie kontuzje za kadencji LDN już nie były wina Vinovo.PIN pisze:Mnie zastanawia jedna sprawa. Vinovo. W poprzednich latach była plaga kontuzji spowodowana niby to przez fatum naszego centrum. Miała być już wyprawiane egzorcyzmy itp, a okazało się, że to nie chyba w tym tkwił problem.
- pumex
- Juventino
Lucio kontuzejszyn przez dłuższy okres, słyszeliście?
Szczęście w nieszczęściu jest takie, że kontuzjowanym jest właśnie... Lucio, bo jest kim go zastąpić a i formą nie grzeszył. Marrone na razie daje radę, wróci Chiellini. Jedyne, czego trochę żal do doświadczenia Brazylijczyka w europejskich pucharach, które mogłoby być przydatne na początku rozgrywek.
Szczęście w nieszczęściu jest takie, że kontuzjowanym jest właśnie... Lucio, bo jest kim go zastąpić a i formą nie grzeszył. Marrone na razie daje radę, wróci Chiellini. Jedyne, czego trochę żal do doświadczenia Brazylijczyka w europejskich pucharach, które mogłoby być przydatne na początku rozgrywek.

- PawSt
- Juventino
No mi to się wydaję że możemy swoje siły skierować w te ostatnie dni jednak na obrońce. Po coś Lucio przychodził, a kontuzja wiązadeł to ma prawdopodobnie sezon z głowy. Do tego Bonucci formą nie grzeszy. Masi/Marrone może nam nie wystarczyc....
Wiadomo co z Seba?
Wiadomo co z Seba?
- pumex
- Juventino
Barzagli, Chiellini, Bonucci, Marrone, Masi. Wiadomo, mogłoby być lepiej, ale nie ma tragedii, a już na pewno nie takiej, by z pieniędzy na napastnika kupować obrońcę. W końcu Masi po coś został wykupionyPawSt pisze:No mi to się wydaję że możemy swoje siły skierować w te ostatnie dni jednak na obrońce. Po coś Lucio przychodził, a kontuzja wiązadeł to ma prawdopodobnie sezon z głowy. Do tego Bonucci formą nie grzeszy. Masi/Marrone może nam nie wystarczyc....

Swoją drogą, Lucio ma chyba ten sam typ urazu co ja: "zwichnięcie, skręcenie i uszkodzenie więzadeł stawu skokowego i podstawy stopy". Tyle, że ja ma tylko naderwane, a on zerwane całkowicie.
Cholernie wkurzająca rzecz :x
Edit:
Łoo, jeszcze o tym zapomniałem. Tym bardziej nie bidykosciu88 pisze: + kontuzjowany Caceres. Nie ma sensu jeszcze kogos kupowac.
Ostatnio zmieniony 26 sierpnia 2012, 11:14 przez pumex, łącznie zmieniany 1 raz.

- kosciu88
- Juventino
Kupienie obroncy byloby glupota, mamy nasz podstawowa 3 + Marrone ktory poki co gra dobrze, Masi + kontuzjowany Caceres. Nie ma sensu jeszcze kogos kupowac.
"Juve to wiara, którą noszę w sobie. Współczuję tym, którzy kibicują innym barwom, ponieważ wybrali cierpienie." - Giampiero Boniperti
- jakku1
- Juventino
Telewizja Sky niedawno poinformowala, ze z Lucio nie jest tak zle i wypadnie "jedynie" na 45 dni. Jest Masi, jest Marrone, niedlugo wroci Caceres, Chiellini juz wrocil na lawke, a Isla zagral z Primavera. Jakos sobie poradzimy. Od biedy na srodku moze tez zagrac Lichy, jesli Isla sie szybko ogarnie a my bedziemy miec jakies powazne problemy.Vimes pisze:Piszą, że Lucio wypadł ze składu na większość sezonu. Teraz Marrone i Masi będą mogli liczyć na więcej występów. Chyba, że Marotta jeszcze kogoś złowi na rynku.
Z Giovinco wszystko ok, chociaz z Udinese moze nie zagrac.
Zapraszam tez na moje konto na twitterze => https://twitter.com/jakku113 

- M-Juve
- Juventino
Mając tylu kandydatów na środek obrony uważam że nie powinniśmy nikogo ściągać. Dajmy się ogrywać młodym.
Od jutra nie będę już piłkarzem Juventusu, ale bądźcie pewni - na zawsze pozostanę jednym z Was. - Alessandro Del Piero
- @Maras@
- Juventino
Z tym że jest jeszcze Caceres, który za jakiś czas wróci po kontuzji, a na upartego na środku obrony jako pół-prawy może od biedy grać Lichypumex pisze:Barzagli, Chiellini, Bonucci, Marrone, Masi. Wiadomo, mogłoby być lepiej, ale nie ma tragedii, a już na pewno nie takiej, by z pieniędzy na napastnika kupować obrońcę. W końcu Masi po coś został wykupionyPawSt pisze:No mi to się wydaję że możemy swoje siły skierować w te ostatnie dni jednak na obrońce. Po coś Lucio przychodził, a kontuzja wiązadeł to ma prawdopodobnie sezon z głowy. Do tego Bonucci formą nie grzeszy. Masi/Marrone może nam nie wystarczyc....

- bendzamin
- Redaktor
http://www.football-italia.net/24363/gi ... ut-15-days
Seba wypada na 2 tygodnie, ominie go na pewno mecz z Udinese i 2 eliminacyjne do Mistrzostw Swiata.

Seba wypada na 2 tygodnie, ominie go na pewno mecz z Udinese i 2 eliminacyjne do Mistrzostw Swiata.