WROCŁAW || wspólne wypady na mecze (do 08.2013)
- Push3k
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 7 razy
To będzie chyba najlepsze rozwiązanie. Knajpka jest mała. Jak przyjdzie nas dużo to przypadkowi ludzie nie będą w stanie nas przekrzyczeć.Brendol pisze:Dawajcie do SportBaru ale musi być solidna ekipa
Loud
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy
- mickimouse
- Juventino
Wie ktos moze czy dziś mecz z Bologna gdzies mozna obejrzec we Wro ?
- Filip
Patrząc na stacje, które puszczają ten mecz to wątpliwa sprawa, że gdzieś polecimickimouse pisze:Wie ktos moze czy dziś mecz z Bologna gdzies mozna obejrzec we Wro ?

- syczu
- Juventino
No to gdzie lecimy na Milan ? Warka w standardzie :> W tym sezonie mnie jeszcze nie było, więc mam nadzieję, że będzie moc na tym meczu 
P.S. Ktoś na Leszka się wybiera ?

P.S. Ktoś na Leszka się wybiera ?
AVE JUVE !!! Do końca życia biało-czarne serce =)
- Push3k
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 7 razy
Ja. Do Poznania. Jak ktoś z JPC będzie jechał z Wrocka lub okolic to dajcie tutaj znać, to się ekipą zbierzemy.syczu pisze: P.S. Ktoś na Leszka się wybiera ?
Loud
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy
- mickimouse
- Juventino
ja mysle o rezerwacji czegos na tą sobote w Warce, bede tam jakos juz godzine przed meczem. Kto chętny ? pisać!

- aRn.
- Juventino
Push3k pisze:Ja. Do Poznania. Jak ktoś z JPC będzie jechał z Wrocka lub okolic to dajcie tutaj znać, to się ekipą zbierzemy.syczu pisze: P.S. Ktoś na Leszka się wybiera ?
To już jest nas trzech panowie. A na Milanie mnie niestety nie będzie. W sumie to jeszcze w tym sezonie nie byłem, ciekawe czy moim tegosezonowym debiutem nie będzie właśnie Lech.Myzarel pisze:Ja też na Lecha może spora ekipa sie uzbiera