Juventus - prasa(dodatki,naklejki,plakaty,artykuly itp.)
- rammstein
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 3 razy
no wczoraj u mnie w empiku bylo kilka sztuk a ze mialem rabat z fejsbuka -20% to jeszcze taniej wyszlo a dzis tez bylem to juz zadnej ;p a wlasnie gazetka wyszla wczoraj;p mi ta trąbka tez jakos dziwnie dziala jakby nie dzialala, i tak bym jej nie uzywal gdyby dzialala;)
ktos pisal ze samemu mozna drukowac plakaty, tylko ciekawe gdzie wydrukuje sie taki plakat za mniej niz 3.5 ;p z tego co wiem to takie cos to przynajmniej 15 zl kosztuje jak nie lepiej
ktos pisal ze samemu mozna drukowac plakaty, tylko ciekawe gdzie wydrukuje sie taki plakat za mniej niz 3.5 ;p z tego co wiem to takie cos to przynajmniej 15 zl kosztuje jak nie lepiej
- Wojtek1207
- Juventino
Ja nawet trąbki nie otworzyłem :naughty:
Wyciągnąłem plakat Juve (trzeba było wyciągnąć wszystkie inne bo ten był na samym spodzie), poszukałem Diego na plakacie Atletico z drugiej strony i całą gazetkę oddałem młodszemu bratu, zostawiłem tylko ten jeden, jedyny z Juve. Swoją drogą plakat ujdzie, z jednej strony fajnie, że jest Alex (nie wiem czy zauważyliście, ale jest "Alessandro Matri" i "Alex Del Piero"), ale z drugiej strony kole w oczy ten duży napis "Juventus Turyn"
Tak trudno zapamiętać, że nazwa klubu to Juventus F.C.
Nie wiem czemu, ale na tym punkcie jestem bardzo wyczulony.
Mimo wszystko jestem zadowolony, Alex jest, Licht jest, Markiz jest, Giac jest. Brakuje tylko Vidala (zamiast np. Matriego) i Vucinicia (ale jego jakoś przeboleję).
Podsumowując, warto.
Wyciągnąłem plakat Juve (trzeba było wyciągnąć wszystkie inne bo ten był na samym spodzie), poszukałem Diego na plakacie Atletico z drugiej strony i całą gazetkę oddałem młodszemu bratu, zostawiłem tylko ten jeden, jedyny z Juve. Swoją drogą plakat ujdzie, z jednej strony fajnie, że jest Alex (nie wiem czy zauważyliście, ale jest "Alessandro Matri" i "Alex Del Piero"), ale z drugiej strony kole w oczy ten duży napis "Juventus Turyn"

Mimo wszystko jestem zadowolony, Alex jest, Licht jest, Markiz jest, Giac jest. Brakuje tylko Vidala (zamiast np. Matriego) i Vucinicia (ale jego jakoś przeboleję).
Podsumowując, warto.

- Arcadio Morello
- Juventino
UWAGA!!! -> w GIGA SPORT jest plakat Naszego kapitana Alessandro Del Piero
.

- Vanquish
- Qualità Juventino
- Podziekował: 7 razy
- Otrzymał podziękowanie: 7 razy
Niestety, tam jest jakiś Allesandro Del Piero, podróka naszego Alexa :<Arcadio Morello pisze:UWAGA!!! -> w GIGA SPORT jest plakat Naszego kapitana Alessandro Del Piero![]()
.
- pablo1503
- Juventino
Nawet nie mów, że na plakacie jest tak napisane. :doh:Kimi pisze:Niestety, tam jest jakiś Allesandro Del Piero, podróka naszego Alexa :<Arcadio Morello pisze:UWAGA!!! -> w GIGA SPORT jest plakat Naszego kapitana Alessandro Del Piero![]()
.

- Vanquish
- Qualità Juventino
- Podziekował: 7 razy
- Otrzymał podziękowanie: 7 razy
Tak jest, było o tym już wcześniej na forum i nawet sam wczoraj wziąłem do ręki giga sport i odrzuciłem z oburzeniem. A potem kupiłem bravo sport. Juventus Turyn jakoś przeżyję ale Allesandro już nie... :roll:pablo1503 pisze:Nawet nie mów, że na plakacie jest tak napisane. :doh:Kimi pisze:Niestety, tam jest jakiś Allesandro Del Piero, podróka naszego Alexa :<Arcadio Morello pisze:UWAGA!!! -> w GIGA SPORT jest plakat Naszego kapitana Alessandro Del Piero![]()
.
- Wojtek
- Juventino
Kurde, akurat teraz nie jestem przy kasie ale to musze mieć , możesz strzelić jakieś foto i tu dac? Please.Dragon pisze:śmigajcie po nowe gigasport. Plakat naszej drużyny wznoszącej puchar Scudetto 8) Cena 5,99.
Wielkie dzięki za cynk ;d
- Marian.
- Juventino
Dzięki za info, Dragon. Na pewno kupię, ale powiedz mi jakich rozmiarów jest to plakat. A4, czy coś większego?Dragon pisze:śmigajcie po nowe gigasport. Plakat naszej drużyny wznoszącej puchar Scudetto 8) Cena 5,99.

- szczypek
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 24 razy
To jest właściwie bardzo podobne zdjęcie do tego, które Dragon ma w podpisie. U góry napis Juventus Turyn i herb.Wojtek pisze:Kurde, akurat teraz nie jestem przy kasie ale to musze mieć , możesz strzelić jakieś foto i tu dac? Please.d
Ogólnie to znowu jestem zniesmaczony, bo obiecali plakat XXL, a dali taki normalny, w swoim stylu. A3.
- tabo89
- Juventino
- Vimes
- Juventino
Stec naskrobał "Odę do pirlotechniki". Skoro gra Pirlo w reprezentacji mu się podoba, a wcześniej coś ględził o nieciekawym stylu Juve to gość jest niekonsekwentny, bo zarówno gra samego Pirlo jak i Italii jest na podobnym poziomie co do atrakcyjności i bolączki z nieskutecznością napastników.
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
No to panowie i panie! Raz dwa do kiosków czy innych marketów bowiem GigaSport uraczył nas plakatem Pirlo w stroju Italii, fajne ujęcie. Cena 6 zl.
Jakby tego było mało, w BravoSport
plakat....Pirlo z prezentacji nowych stojów (czarny trykot)
Cena 3,50.
Wreszcie go docenili 8)
Jakby tego było mało, w BravoSport

Wreszcie go docenili 8)

- Nedved1983
- Juventino
http://sportnewsy.pl/Newsy/1783-wywiad- ... renerskiej
zdziwiły mnie zwłaszcza odpowiedzi na pytania o 3 gwiazdki:
"Robią trochę szumu wokół tego. Po prostu idą w zaparte. Myślę, że jest to na siłę szukanie polemik, podgrzewanie atmosfery, kibiców. To jest po prostu taki fakt medialny – nie przełoży się to na nic, poza tym, że napsują trochę krwi i jeszcze bardziej oddalą od siebie kibiców Interu i Juventusu. Kiedy przychodzi do tych meczów to taka prawdziwa wojna, nie tylko na boisku. Media to lubią, ale to niczemu nie służy. Ja w tym elemencie nie trzymam za nimi."
i o tym że chciałby by to Roma z Zemanem wygrali mistrzostwo w zaczynającym się sezonie...
zdziwiły mnie zwłaszcza odpowiedzi na pytania o 3 gwiazdki:
"Robią trochę szumu wokół tego. Po prostu idą w zaparte. Myślę, że jest to na siłę szukanie polemik, podgrzewanie atmosfery, kibiców. To jest po prostu taki fakt medialny – nie przełoży się to na nic, poza tym, że napsują trochę krwi i jeszcze bardziej oddalą od siebie kibiców Interu i Juventusu. Kiedy przychodzi do tych meczów to taka prawdziwa wojna, nie tylko na boisku. Media to lubią, ale to niczemu nie służy. Ja w tym elemencie nie trzymam za nimi."
i o tym że chciałby by to Roma z Zemanem wygrali mistrzostwo w zaczynającym się sezonie...