Juventus - prasa(dodatki,naklejki,plakaty,artykuly itp.)

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ
bendzamin

Redaktor
Redaktor
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 maja 2012, 09:53

Jak ktos planuje kupno, to radze sie pospieszyc, bo pani w sklepie mowila, ze im szybko schodzi z powodu tych smiesznych trabek*, ktore dodaja :prochno:

*A moja jest zepsuta, peknieta :­(

Obrazek
rammstein

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 3 razy

Nieprzeczytany post 17 maja 2012, 20:54

no wczoraj u mnie w empiku bylo kilka sztuk a ze mialem rabat z fejsbuka -20% to jeszcze taniej wyszlo a dzis tez bylem to juz zadnej ;p a wlasnie gazetka wyszla wczoraj;p mi ta trąbka tez jakos dziwnie dziala jakby nie dzialala, i tak bym jej nie uzywal gdyby dzialala;)

ktos pisal ze samemu mozna drukowac plakaty, tylko ciekawe gdzie wydrukuje sie taki plakat za mniej niz 3.5 ;p z tego co wiem to takie cos to przynajmniej 15 zl kosztuje jak nie lepiej

Wojtek1207

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 maja 2012, 21:59

Ja nawet trąbki nie otworzyłem :naughty:
Wyciągnąłem plakat Juve (trzeba było wyciągnąć wszystkie inne bo ten był na samym spodzie), poszukałem Diego na plakacie Atletico z drugiej strony i całą gazetkę oddałem młodszemu bratu, zostawiłem tylko ten jeden, jedyny z Juve. Swoją drogą plakat ujdzie, z jednej strony fajnie, że jest Alex (nie wiem czy zauważyliście, ale jest "Alessandro Matri" i "Alex Del Piero"), ale z drugiej strony kole w oczy ten duży napis "Juventus Turyn" :angry: Tak trudno zapamiętać, że nazwa klubu to Juventus F.C. :?: Nie wiem czemu, ale na tym punkcie jestem bardzo wyczulony.
Mimo wszystko jestem zadowolony, Alex jest, Licht jest, Markiz jest, Giac jest. Brakuje tylko Vidala (zamiast np. Matriego) i Vucinicia (ale jego jakoś przeboleję).
Podsumowując, warto. :ok:

Arcadio Morello

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 maja 2012, 18:02

UWAGA!!! -> w GIGA SPORT jest plakat Naszego kapitana Alessandro Del Piero :D :dance:.

Obrazek
Vanquish

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 7 razy
Otrzymał podziękowanie: 7 razy

Nieprzeczytany post 18 maja 2012, 23:40

Arcadio Morello pisze:UWAGA!!! -> w GIGA SPORT jest plakat Naszego kapitana Alessandro Del Piero :D :dance:.
Niestety, tam jest jakiś Allesandro Del Piero, podróka naszego Alexa :<

pablo1503

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 maja 2012, 23:57

Kimi pisze:
Arcadio Morello pisze:UWAGA!!! -> w GIGA SPORT jest plakat Naszego kapitana Alessandro Del Piero :D :dance:.
Nawet nie mów, że na plakacie jest tak napisane. :doh:

Obrazek
Vanquish

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 7 razy
Otrzymał podziękowanie: 7 razy

Nieprzeczytany post 19 maja 2012, 09:58

pablo1503 pisze:
Kimi pisze:
Nawet nie mów, że na plakacie jest tak napisane. :doh:
Tak jest, było o tym już wcześniej na forum i nawet sam wczoraj wziąłem do ręki giga sport i odrzuciłem z oburzeniem. A potem kupiłem bravo sport. Juventus Turyn jakoś przeżyję ale Allesandro już nie... :roll:

Dragon

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 2 razy
Otrzymał podziękowanie: 5 razy

Nieprzeczytany post 01 czerwca 2012, 21:35

śmigajcie po nowe gigasport. Plakat naszej drużyny wznoszącej puchar Scudetto 8) Cena 5,99.

Obrazek
Wojtek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 czerwca 2012, 22:18

Dragon pisze:śmigajcie po nowe gigasport. Plakat naszej drużyny wznoszącej puchar Scudetto 8) Cena 5,99.
Kurde, akurat teraz nie jestem przy kasie ale to musze mieć , możesz strzelić jakieś foto i tu dac? Please.
Wielkie dzięki za cynk ;d

Marian.

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 czerwca 2012, 22:53

Dragon pisze:śmigajcie po nowe gigasport. Plakat naszej drużyny wznoszącej puchar Scudetto 8) Cena 5,99.
Dzięki za info, Dragon. Na pewno kupię, ale powiedz mi jakich rozmiarów jest to plakat. A4, czy coś większego?

Obrazek
szczypek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 24 razy

Nieprzeczytany post 01 czerwca 2012, 23:01

Wojtek pisze:Kurde, akurat teraz nie jestem przy kasie ale to musze mieć , możesz strzelić jakieś foto i tu dac? Please.d
To jest właściwie bardzo podobne zdjęcie do tego, które Dragon ma w podpisie. U góry napis Juventus Turyn i herb.

Ogólnie to znowu jestem zniesmaczony, bo obiecali plakat XXL, a dali taki normalny, w swoim stylu. A3.

tabo89

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 czerwca 2012, 19:14

Znalezione w innym temacie, wywiad z Pessotto:
http://zapodaj.net/images/90d65ca2c96dd.jpg

Obrazek
Vimes

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 czerwca 2012, 17:19

Stec naskrobał "Odę do pirlotechniki". Skoro gra Pirlo w reprezentacji mu się podoba, a wcześniej coś ględził o nieciekawym stylu Juve to gość jest niekonsekwentny, bo zarówno gra samego Pirlo jak i Italii jest na podobnym poziomie co do atrakcyjności i bolączki z nieskutecznością napastników.

Obrazek
Dragon

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 2 razy
Otrzymał podziękowanie: 5 razy

Nieprzeczytany post 27 lipca 2012, 22:03

No to panowie i panie! Raz dwa do kiosków czy innych marketów bowiem GigaSport uraczył nas plakatem Pirlo w stroju Italii, fajne ujęcie. Cena 6 zl.
Jakby tego było mało, w BravoSport :smile: plakat....Pirlo z prezentacji nowych stojów (czarny trykot) :dance: Cena 3,50.
Wreszcie go docenili 8)

Obrazek
Nedved1983

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 03 sierpnia 2012, 02:12

http://sportnewsy.pl/Newsy/1783-wywiad- ... renerskiej

zdziwiły mnie zwłaszcza odpowiedzi na pytania o 3 gwiazdki:
"Robią trochę szumu wokół tego. Po prostu idą w zaparte. Myślę, że jest to na siłę szukanie polemik, podgrzewanie atmosfery, kibiców. To jest po prostu taki fakt medialny &#8211; nie przełoży się to na nic, poza tym, że napsują trochę krwi i jeszcze bardziej oddalą od siebie kibiców Interu i Juventusu. Kiedy przychodzi do tych meczów to taka prawdziwa wojna, nie tylko na boisku. Media to lubią, ale to niczemu nie służy. Ja w tym elemencie nie trzymam za nimi."
i o tym że chciałby by to Roma z Zemanem wygrali mistrzostwo w zaczynającym się sezonie...

ODPOWIEDZ