Mercato (2012-2014)

Wszystko o transferach Juventusu, wasze przewidywania, opinie, najnowsze informacje.
Zablokowany
pumex

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 sierpnia 2012, 11:14

Ouh_yeah pisze:Ja tam nie wierzę w 30 melonów. Chyba, że rozłożone na 7 rat z wliczonym Matrim i bonusami jeśli Juve wygra Puchar Stanleya.
Również nie wierzę w wydanie 30mln na koniec okna transferowego, ale jeszcze bardziej nie wierzę, że Fiora puściłaby Joveticia za tę sumę. Nie po tym, co widzieliśmy w sobotę

Obrazek
rosomak

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 27 sierpnia 2012, 11:21

Mi sie wydaje ze wydanie 30 mln euro na koniec mercato jest bardziej realne niz wydanie tych pieniedzy wczesniej:).
Ludzie w pospiechu robia rozne rzeczy.
Kiedys kupilismy pod sam koniec stycznia Matriego za 18 mln [pierwokup i wykup po sezonie]
Nam sie teraz spieszy a Marotta liczy ze im blizej konca tym ceny beda bardziej spadac a ja sie obawiam ze kluby na nas popatrza inaczej, ze my bedac juz zdesperowani zaplacimy wiecej.Nie moze tak byc?????

Swoja droga znowu zeman wypowiada sie o Conte, wten sam sposob co zawsze, dziwie sie ze nasi atakowani przez lata przez tego goscia jeszcze nawet go nie pozwali, zal mi strasznie Antonio, on nie moze nic odpowiedziec bo ma zakaz wypowiadania sie a zeman go jedzie jak sie da, to jest naprawde beszczelna sytuacja a nasi musza wkoncu konkretniej zareagowac.
[mam nadzieje ze nie dostane ostrzezenia za mala litere przy zemanie, to byloby moje trzecie i ban, mam prawo pisac jego nazwisko z malej litery bo go poprostu bardzo nie lubie:)]

Andryk

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 sierpnia 2012, 11:23

pumex pisze:
Ouh_yeah pisze:Ja tam nie wierzę w 30 melonów. Chyba, że rozłożone na 7 rat z wliczonym Matrim i bonusami jeśli Juve wygra Puchar Stanleya.
Również nie wierzę w wydanie 30mln na koniec okna transferowego, ale jeszcze bardziej nie wierzę, że Fiora puściłaby Joveticia za tę sumę. Nie po tym, co widzieliśmy w sobotę
podzielam opinię i raczej myśle, że gdybyśmy mieli pozyskać JoJo to by już dołączył końcem lipca, a nie po 1 kolejce ligowej.. W sferze moich marzeń pozostaje Dzeko, za którego trzeba by zapłacić te 30mln no ale zostało parę dni, które gwarantują nam nie małe emocje na rynku transferowym...oby tylko Marotta nie zawiódł..

rosomak

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 27 sierpnia 2012, 11:27

Agent Jovetica chyba nawet spotkal sie z Della Vale ze ma oferty z 30 mln euro.
Nie podane od kogo, podobno wlasciciel violi nie chcial nawet o tym rozmawiac.
Fiora teraz gdyby stracila tego chlopaka miala by naprawde problem, zbudowali fajny team i teraz praktycznei najwazniejszy zawodnik mialby odejsc.
Chyba nie dojdzie do transferu, mysle ze ten chlopak nie bedzie robil im problemow, to nie jest typ Balotelliego czy Zlatana albo Teveza, on jest bardziej honorowy.

Bruce Badura

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 27 sierpnia 2012, 11:40

No, akurat ten przykład z Tevezem Ci nie wyszedł.

incubus7

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 sierpnia 2012, 11:41

a to beka: http://www.seriea.pl/index.php?dzial=ak ... kul=229988

Villa w Juve, hehe

a tymczasem Llorente naciska na transfer! http://sport.tvp.pl/pilka-nozna/hiszpan ... ve/8352274

wankej

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 sierpnia 2012, 11:45

incubus7 pisze:a to beka: http://www.seriea.pl/index.php?dzial=ak ... kul=229988

Villa w Juve, hehe
Marotta już to zdementował.

http://www.solojuve.com/komentarze_pras ... _villa.php

incubus7

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 sierpnia 2012, 12:39

Jeśli kogoś mamy sciagnąć, to daję 20% na Jojo i 80% na Llorente.
Jednak niestety czuję, ze zostaniemy z Q.

Baskowie potrzymają nas do końca miesiąca, Juve ceny nie podbije, tuż przed zamknięciem okna, Hiszpanie zadzwonią, że się zgodzili na te max. 21 melonów

Gąsior007

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 27 sierpnia 2012, 12:43

Posiłkując się na transfermarkt. Szanse na pozyskanie JoJo stoją na poziomie 40% i nie sądzę, aby coś ruszyło się w górę :prochno:

Dzeko 17% i również stoją.

LLL 55% z tendencją wzrostową :whistle:

EDIT:
AdiZ pisze:
...Dzeko było by dobrze, Llorente absolutnie nie! Za rok Ciro Immobile!
Również wolałbym Dżeko. Tak jak pewnie 90% tego forum. Jednak jak się nie ma co się lubi, to się lubi co się ma :prochno:
Ja także wierzę w Ciro :smile:
Ostatnio zmieniony 27 sierpnia 2012, 13:00 przez Gąsior007, łącznie zmieniany 2 razy.

Forza Juve !
AdiZ

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 sierpnia 2012, 12:45

rosomak pisze: Swoja droga znowu zeman wypowiada sie o Conte, wten sam sposob co zawsze, dziwie sie ze nasi atakowani przez lata przez tego goscia jeszcze nawet go nie pozwali, zal mi strasznie Antonio, on nie moze nic odpowiedziec bo ma zakaz wypowiadania sie a zeman go jedzie jak sie da, to jest naprawde beszczelna sytuacja a nasi musza wkoncu konkretniej zareagowac.
Zemanowi trzeba odpowiedzieć na boisku. Z idiotą nie ma co polemizować, bo sprowadzi wpierw do swojego poziomu a potem pokona doświadczeniem.

Przyszedł by Jo-Jo było by super. Tylko 30 i basta chyba nie wystarczą a klauzuli nie ma tylko dżentelmeńska umowa. Dzeko było by dobrze, Llorente absolutnie nie! Ale coś mi się zdaje, że główny cel na to okienko (czyt. napastnik 20+) nie przyjdzie. Z Destro zrezygnowali a szkoda. Za rok Ciro Immobile!

wankej

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 sierpnia 2012, 12:51

Gąsior007 pisze:Posiłkując się na transfermarkt. Szanse na pozyskanie JoJo stoją na poziomie 40% i nie sądzę, aby coś ruszyło się w górę :prochno:

Ja to traktuję jak żart. Bo niby na jakiej podstawie oni to wyliczyli? Użyli jakiegoś specjalnego algorytmu?

Piti

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 sierpnia 2012, 12:56

wankej pisze: Ja to traktuję jak żart. Bo niby na jakiej podstawie oni to wyliczyli? Użyli jakiegoś specjalnego algorytmu?
Nie powtarzaj innego usera

Gąsior007

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 27 sierpnia 2012, 12:59

wankej pisze:
Gąsior007 pisze:Posiłkując się na transfermarkt. Szanse na pozyskanie JoJo stoją na poziomie 40% i nie sądzę, aby coś ruszyło się w górę :prochno:

Ja to traktuję jak żart. Bo niby na jakiej podstawie oni to wyliczyli? Użyli jakiegoś specjalnego algorytmu?
Jakoś w zdecydowanej większości te wyliczenia się sprawdzają. Transfermarkt.de jest jednym z najbardziej rzetelnych i najcześciej sprawdzających się źródeł. Jeśli chodzi o prognozy transferowe.
pan Zambrotta pisze: to całe transfermarkt i ich "wskaźnik" procentowy to jeden duży żart.
Na forum ludzie wklejają linki ze stron i na podstawie tego rankingu forumowego wskaźnik się podnosi :|
:angry: Tylko jakoś w decydowanej większości się sprawdza.
Ostatnio zmieniony 27 sierpnia 2012, 13:36 przez Gąsior007, łącznie zmieniany 1 raz.

Forza Juve !
pan Zambrotta

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 sierpnia 2012, 13:04

Gąsior007 pisze:
wankej pisze:

Jakoś w zdecydowanej większości te wyliczenia się sprawdzają. Transfermarkt.de jest jednym z najbardziej rzetelnych i najcześciej sprawdzających się źródeł. Jeśli chodzi o prognozy transferowe.
:rotfl:
to całe transfermarkt i ich "wskaźnik" procentowy to jeden duży żart.
Na forum ludzie wklejają linki ze stron i na podstawie tego rankingu forumowego wskaźnik się podnosi :|

prezes3c pisze: 12 sierpnia 2020, 22:06
Sorek21 pisze: 12 sierpnia 2020, 21:45Neymar mógł trzy gole wsadzić do przerwy.
A Juventus mógł 2 razy wygrać LM między 2015 a 2017
incubus7

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 sierpnia 2012, 13:17

mówisz o tym?

http://www.transfermarkt.de/de/fernando ... eite1.html

wyciągnąc poniżej wartości rynkowej, fajnie!

Llorente vs. Dzeko

Zdecydowanie Llorente, bo warunki fizyczne takie jak Dzeko, ale technicznie to wg mnie lepszy zawodnik. Dzeko miał bardzo długi okres aklimatyzacji w MC. Potem zaczął trochę strzelać, ale forma wg mnie przeciętna. Lori miał bardzo dobry sezon i jest bardzo zdeterminowany, więc będzie mu bardzo zależeć, poza tym chyba po raz pierwszy posmakuje LM!

Zablokowany