Mercato (2012-2014)
- pumex
- Juventino
Również nie wierzę w wydanie 30mln na koniec okna transferowego, ale jeszcze bardziej nie wierzę, że Fiora puściłaby Joveticia za tę sumę. Nie po tym, co widzieliśmy w sobotęOuh_yeah pisze:Ja tam nie wierzę w 30 melonów. Chyba, że rozłożone na 7 rat z wliczonym Matrim i bonusami jeśli Juve wygra Puchar Stanleya.

- rosomak
- Juventino
Mi sie wydaje ze wydanie 30 mln euro na koniec mercato jest bardziej realne niz wydanie tych pieniedzy wczesniej:).
Ludzie w pospiechu robia rozne rzeczy.
Kiedys kupilismy pod sam koniec stycznia Matriego za 18 mln [pierwokup i wykup po sezonie]
Nam sie teraz spieszy a Marotta liczy ze im blizej konca tym ceny beda bardziej spadac a ja sie obawiam ze kluby na nas popatrza inaczej, ze my bedac juz zdesperowani zaplacimy wiecej.Nie moze tak byc?????
Swoja droga znowu zeman wypowiada sie o Conte, wten sam sposob co zawsze, dziwie sie ze nasi atakowani przez lata przez tego goscia jeszcze nawet go nie pozwali, zal mi strasznie Antonio, on nie moze nic odpowiedziec bo ma zakaz wypowiadania sie a zeman go jedzie jak sie da, to jest naprawde beszczelna sytuacja a nasi musza wkoncu konkretniej zareagowac.
[mam nadzieje ze nie dostane ostrzezenia za mala litere przy zemanie, to byloby moje trzecie i ban, mam prawo pisac jego nazwisko z malej litery bo go poprostu bardzo nie lubie:)]
Ludzie w pospiechu robia rozne rzeczy.
Kiedys kupilismy pod sam koniec stycznia Matriego za 18 mln [pierwokup i wykup po sezonie]
Nam sie teraz spieszy a Marotta liczy ze im blizej konca tym ceny beda bardziej spadac a ja sie obawiam ze kluby na nas popatrza inaczej, ze my bedac juz zdesperowani zaplacimy wiecej.Nie moze tak byc?????
Swoja droga znowu zeman wypowiada sie o Conte, wten sam sposob co zawsze, dziwie sie ze nasi atakowani przez lata przez tego goscia jeszcze nawet go nie pozwali, zal mi strasznie Antonio, on nie moze nic odpowiedziec bo ma zakaz wypowiadania sie a zeman go jedzie jak sie da, to jest naprawde beszczelna sytuacja a nasi musza wkoncu konkretniej zareagowac.
[mam nadzieje ze nie dostane ostrzezenia za mala litere przy zemanie, to byloby moje trzecie i ban, mam prawo pisac jego nazwisko z malej litery bo go poprostu bardzo nie lubie:)]
- Andryk
- Juventino
podzielam opinię i raczej myśle, że gdybyśmy mieli pozyskać JoJo to by już dołączył końcem lipca, a nie po 1 kolejce ligowej.. W sferze moich marzeń pozostaje Dzeko, za którego trzeba by zapłacić te 30mln no ale zostało parę dni, które gwarantują nam nie małe emocje na rynku transferowym...oby tylko Marotta nie zawiódł..pumex pisze:Również nie wierzę w wydanie 30mln na koniec okna transferowego, ale jeszcze bardziej nie wierzę, że Fiora puściłaby Joveticia za tę sumę. Nie po tym, co widzieliśmy w sobotęOuh_yeah pisze:Ja tam nie wierzę w 30 melonów. Chyba, że rozłożone na 7 rat z wliczonym Matrim i bonusami jeśli Juve wygra Puchar Stanleya.
- rosomak
- Juventino
Agent Jovetica chyba nawet spotkal sie z Della Vale ze ma oferty z 30 mln euro.
Nie podane od kogo, podobno wlasciciel violi nie chcial nawet o tym rozmawiac.
Fiora teraz gdyby stracila tego chlopaka miala by naprawde problem, zbudowali fajny team i teraz praktycznei najwazniejszy zawodnik mialby odejsc.
Chyba nie dojdzie do transferu, mysle ze ten chlopak nie bedzie robil im problemow, to nie jest typ Balotelliego czy Zlatana albo Teveza, on jest bardziej honorowy.
Nie podane od kogo, podobno wlasciciel violi nie chcial nawet o tym rozmawiac.
Fiora teraz gdyby stracila tego chlopaka miala by naprawde problem, zbudowali fajny team i teraz praktycznei najwazniejszy zawodnik mialby odejsc.
Chyba nie dojdzie do transferu, mysle ze ten chlopak nie bedzie robil im problemow, to nie jest typ Balotelliego czy Zlatana albo Teveza, on jest bardziej honorowy.
- Bruce Badura
- Juventino
No, akurat ten przykład z Tevezem Ci nie wyszedł.
- incubus7
- Juventino
a to beka: http://www.seriea.pl/index.php?dzial=ak ... kul=229988
Villa w Juve, hehe
a tymczasem Llorente naciska na transfer! http://sport.tvp.pl/pilka-nozna/hiszpan ... ve/8352274
Villa w Juve, hehe
a tymczasem Llorente naciska na transfer! http://sport.tvp.pl/pilka-nozna/hiszpan ... ve/8352274
- wankej
- Juventino
- incubus7
- Juventino
Jeśli kogoś mamy sciagnąć, to daję 20% na Jojo i 80% na Llorente.
Jednak niestety czuję, ze zostaniemy z Q.
Baskowie potrzymają nas do końca miesiąca, Juve ceny nie podbije, tuż przed zamknięciem okna, Hiszpanie zadzwonią, że się zgodzili na te max. 21 melonów
Jednak niestety czuję, ze zostaniemy z Q.
Baskowie potrzymają nas do końca miesiąca, Juve ceny nie podbije, tuż przed zamknięciem okna, Hiszpanie zadzwonią, że się zgodzili na te max. 21 melonów
- Gąsior007
- Juventino
Posiłkując się na transfermarkt. Szanse na pozyskanie JoJo stoją na poziomie 40% i nie sądzę, aby coś ruszyło się w górę
Dzeko 17% i również stoją.
LLL 55% z tendencją wzrostową
EDIT:
Ja także wierzę w Ciro

EDIT:
Również wolałbym Dżeko. Tak jak pewnie 90% tego forum. Jednak jak się nie ma co się lubi, to się lubi co się maAdiZ pisze:
...Dzeko było by dobrze, Llorente absolutnie nie! Za rok Ciro Immobile!

Ja także wierzę w Ciro
Ostatnio zmieniony 27 sierpnia 2012, 13:00 przez Gąsior007, łącznie zmieniany 2 razy.
Forza Juve !
- AdiZ
- Juventino
Zemanowi trzeba odpowiedzieć na boisku. Z idiotą nie ma co polemizować, bo sprowadzi wpierw do swojego poziomu a potem pokona doświadczeniem.rosomak pisze: Swoja droga znowu zeman wypowiada sie o Conte, wten sam sposob co zawsze, dziwie sie ze nasi atakowani przez lata przez tego goscia jeszcze nawet go nie pozwali, zal mi strasznie Antonio, on nie moze nic odpowiedziec bo ma zakaz wypowiadania sie a zeman go jedzie jak sie da, to jest naprawde beszczelna sytuacja a nasi musza wkoncu konkretniej zareagowac.
Przyszedł by Jo-Jo było by super. Tylko 30 i basta chyba nie wystarczą a klauzuli nie ma tylko dżentelmeńska umowa. Dzeko było by dobrze, Llorente absolutnie nie! Ale coś mi się zdaje, że główny cel na to okienko (czyt. napastnik 20+) nie przyjdzie. Z Destro zrezygnowali a szkoda. Za rok Ciro Immobile!
- wankej
- Juventino
Ja to traktuję jak żart. Bo niby na jakiej podstawie oni to wyliczyli? Użyli jakiegoś specjalnego algorytmu?Gąsior007 pisze:Posiłkując się na transfermarkt. Szanse na pozyskanie JoJo stoją na poziomie 40% i nie sądzę, aby coś ruszyło się w górę![]()
- Gąsior007
- Juventino
Jakoś w zdecydowanej większości te wyliczenia się sprawdzają. Transfermarkt.de jest jednym z najbardziej rzetelnych i najcześciej sprawdzających się źródeł. Jeśli chodzi o prognozy transferowe.wankej pisze:Ja to traktuję jak żart. Bo niby na jakiej podstawie oni to wyliczyli? Użyli jakiegoś specjalnego algorytmu?Gąsior007 pisze:Posiłkując się na transfermarkt. Szanse na pozyskanie JoJo stoją na poziomie 40% i nie sądzę, aby coś ruszyło się w górę![]()
pan Zambrotta pisze: to całe transfermarkt i ich "wskaźnik" procentowy to jeden duży żart.
Na forum ludzie wklejają linki ze stron i na podstawie tego rankingu forumowego wskaźnik się podnosi

Ostatnio zmieniony 27 sierpnia 2012, 13:36 przez Gąsior007, łącznie zmieniany 1 raz.
Forza Juve !
- pan Zambrotta
- Juventino
:rotfl:Gąsior007 pisze:Jakoś w zdecydowanej większości te wyliczenia się sprawdzają. Transfermarkt.de jest jednym z najbardziej rzetelnych i najcześciej sprawdzających się źródeł. Jeśli chodzi o prognozy transferowe.wankej pisze:Ja to traktuję jak żart. Bo niby na jakiej podstawie oni to wyliczyli? Użyli jakiegoś specjalnego algorytmu?Gąsior007 pisze:Posiłkując się na transfermarkt. Szanse na pozyskanie JoJo stoją na poziomie 40% i nie sądzę, aby coś ruszyło się w górę![]()
to całe transfermarkt i ich "wskaźnik" procentowy to jeden duży żart.
Na forum ludzie wklejają linki ze stron i na podstawie tego rankingu forumowego wskaźnik się podnosi

- incubus7
- Juventino
mówisz o tym?
http://www.transfermarkt.de/de/fernando ... eite1.html
wyciągnąc poniżej wartości rynkowej, fajnie!
Llorente vs. Dzeko
Zdecydowanie Llorente, bo warunki fizyczne takie jak Dzeko, ale technicznie to wg mnie lepszy zawodnik. Dzeko miał bardzo długi okres aklimatyzacji w MC. Potem zaczął trochę strzelać, ale forma wg mnie przeciętna. Lori miał bardzo dobry sezon i jest bardzo zdeterminowany, więc będzie mu bardzo zależeć, poza tym chyba po raz pierwszy posmakuje LM!
http://www.transfermarkt.de/de/fernando ... eite1.html
wyciągnąc poniżej wartości rynkowej, fajnie!
Llorente vs. Dzeko
Zdecydowanie Llorente, bo warunki fizyczne takie jak Dzeko, ale technicznie to wg mnie lepszy zawodnik. Dzeko miał bardzo długi okres aklimatyzacji w MC. Potem zaczął trochę strzelać, ale forma wg mnie przeciętna. Lori miał bardzo dobry sezon i jest bardzo zdeterminowany, więc będzie mu bardzo zależeć, poza tym chyba po raz pierwszy posmakuje LM!