Mercato (Lato 2016)
- Osgiliath
- Juventino
Kolejne info:
Sky Sport Italia: #Juventus raise Pjanic funds by selling Roberto Pereyra to #Watfordfc for €13m.
Nie ma co, Beppe się wziął do roboty. JEŚLI to wszystko prawda to deal (nawet ze sprzedażą Pereyry) in plus. Jeszcze tylko Asa i Hernanes papa.
Sky Sport Italia: #Juventus raise Pjanic funds by selling Roberto Pereyra to #Watfordfc for €13m.
Nie ma co, Beppe się wziął do roboty. JEŚLI to wszystko prawda to deal (nawet ze sprzedażą Pereyry) in plus. Jeszcze tylko Asa i Hernanes papa.
- CzeczenCZN
- Juventino
Nie no jak GDM potwierdza - prócz tych wszelkich źródeł - to znakiem tego że to prawda! Rok temu nie wierzyłem mu jak potwierdzał Alexa Sandro, ale są dziennikarze i dziennikarze!
BTW: Chyba jak on będzie wyjeżdżał z tego Rzymu, to będzie miał większą eskortę niż inny mieszkaniec Wiecznego Miasta - czyli Papież.
Wspaniała wiadomość!
Pomoc Prawie Kompletna!
FinoAllaFine!!!!
Forza Juve!!!!
:juve: :koszulka:
BTW: Chyba jak on będzie wyjeżdżał z tego Rzymu, to będzie miał większą eskortę niż inny mieszkaniec Wiecznego Miasta - czyli Papież.
Wspaniała wiadomość!
Pomoc Prawie Kompletna!
FinoAllaFine!!!!
Forza Juve!!!!
:juve: :koszulka:
Ostatnio zmieniony 09 czerwca 2016, 00:08 przez CzeczenCZN, łącznie zmieniany 1 raz.
- jakku1
- Juventino

Ten transfer wisiał w powietrzu od kilku tygodni ;-).
Zapraszam tez na moje konto na twitterze => https://twitter.com/jakku113 

- RICTOR
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Doprecyzujmy. Mamy deal z Miralemem. Zrzeka się on tych 15% od klauzuli, które mu przysługują przez co kasa jaką musimy dać Romie to tylko 30,4 mln. To jesteśmy gotowi zapłacić w czym ma pomóc m.in. 13 mln za Pereyrę od Watfordu. Pjanic sobie kasę wyrówna większą pensją u nas. Btw, Cagliari negocjuje Padoina :shock:
- Don Paolo
- Juventino
Dokładnie. Zanim poszedłem do toalety widziałem bardzo optymistyczne informacje na polskiej stronie AS Romy:
Zobaczyłem jednak źródło tych rewelacji - Mediaset - i powstrzymałem swój zapał żeby wysłać post.
Teraz wracam z toalety (po drodze jeszcze zahaczyłem o szybki prysznic) wbijam na kompa, a tam już wszystko pozamiatane. DONE DEALIO. Nawet godzinę badań medynyczch podali :lol:
Pjanic najemnik nie gorszy niż swego czasu Zlatan. Do Rzymu już nie ma wstępu. Jeszcze dziś lub jutro spodziewam się zamieszek na ulicach Wiecznego Miasta. Marotta wyruchał Romę. Veni Vidi Vici.
Marotta założył czarny okular i wbił do siedziby AS Romy [VIDEO] +18
Sarah to Palotta :lol: , a Kyle to Sabatini :lol:
Jeńców brak.
Miała być klauzula na 38 milionów euro, a tu Pjanic przenosi się do Juve za nieco ponad 30 milionów euro. SHOCKING TRANSFER !!!
#MarottaScoutTerminator
Kod: Zaznacz cały
http://asroma.pl/news/Marotta-w-stolicy-Wloch-14285
Teraz wracam z toalety (po drodze jeszcze zahaczyłem o szybki prysznic) wbijam na kompa, a tam już wszystko pozamiatane. DONE DEALIO. Nawet godzinę badań medynyczch podali :lol:
#BayernStyleSky Sport Italia confirm Miralem Pjanic to #Juventus for €30.4m plus €2m bonuses
Pjanic najemnik nie gorszy niż swego czasu Zlatan. Do Rzymu już nie ma wstępu. Jeszcze dziś lub jutro spodziewam się zamieszek na ulicach Wiecznego Miasta. Marotta wyruchał Romę. Veni Vidi Vici.
Marotta założył czarny okular i wbił do siedziby AS Romy [VIDEO] +18
Sarah to Palotta :lol: , a Kyle to Sabatini :lol:
Jeńców brak.
Miała być klauzula na 38 milionów euro, a tu Pjanic przenosi się do Juve za nieco ponad 30 milionów euro. SHOCKING TRANSFER !!!
#MarottaScoutTerminator
- CzeczenCZN
- Juventino
Isco to wiem że świry ale z tym Padoinem to faktycznie?Robaku pisze:Isco w drodze, bo właśnie DiMarzio podał, że Padoin jest blisko Cagliari
Źródełko jakieś miałbyś? Czy zasugerowałeś się Robakiem?RICTOR pisze:Btw, Cagliari negocjuje Padoina :shock:
Nie no skoro tak, to Marotta po raz kolejny mistrz, z Padoinem przedłużyliśmy...
To było do przewidzenia że Mister 5 Scudetti odejdzie, przepisy o wychowankach ktoś odejść musi
Szkoda w takim razie że nie prześcignie Rzymu całego ale remis też dobry
Padoin 5 Scudetti - All Roma City 5 Scudetti

- jakku1
- Juventino
Błąd w sztuce
Proszę o skasowanie posta.

Proszę o skasowanie posta.
Ostatnio zmieniony 09 czerwca 2016, 00:26 przez jakku1, łącznie zmieniany 1 raz.
Zapraszam tez na moje konto na twitterze => https://twitter.com/jakku113