Mercato (2012-2014)

Wszystko o transferach Juventusu, wasze przewidywania, opinie, najnowsze informacje.
Zablokowany
jakku1

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 sierpnia 2012, 19:54

Nie, nie, nie chodzi chyba o dwoch jednoczesnie. Chodzi o to, aby City zostawilo Joveticia (o ile mu faktycznie marudza - tego wcale pewien nie jestem) i zgodzilo sie oddac taniej Dzeko (z Lloernte w skladzie bedzie to duzo latwiejsze). Wtedy bierzemy Dzeko, a Jovetic najpewniej dalej gra we Violi.

Zapraszam tez na moje konto na twitterze => https://twitter.com/jakku113 ;)
Spadino

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 sierpnia 2012, 19:55

Nie uwierzę dopóki konkretów nie zobaczę ;D
Wiem że chodzi tu o dyskrecje bo nie wybiegniemy na ulicę z tekstem: 'Ej szejki! Chcemy wam podkupić Llorente' ale żeby chociaż jeden z dwójki Dżeko/Jovetić dołączył...

JUVE PER SEMPRE!
Adrian27th

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 4 razy

Nieprzeczytany post 24 sierpnia 2012, 19:55

Dzieki jakku, chcialem spokojny tydzien a przez Ciebie jestem podniecony jak dzieciak. Dlaczego oni nam to robia? Ehh! My tu 666 stron zapelniamy, a oni sobie zagrywki uskuteczniaja... A idz w cholere! A tak powazniej, to jezeli to sie stanie to zaczne myslec ze Marotta to marionetka Moggiego..

"It seems today, that all You see, it's violence in movies and sex on Tv..."
"per noi altri terza stella, per voi altri terzo dito!"
Pumex pisze:Francuz (Pogba) nie ma najmniejszych szans na realną walkę o pierwszy skład.
jakku1

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 sierpnia 2012, 19:57

Nie ma co sie jarac, bo to pewnie jakies glupoty :prochno: Przyjdzie Borriello a ja dostane czerwona kartke :D

Spadino

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 sierpnia 2012, 19:59

jakku1 pisze:Nie ma co sie jarac, bo to pewnie jakies glupoty :prochno: Przyjdzie Borriello a ja dostane czerwona kartke :D
Racja,racja. Jeśli tak to karteczka gwarantowana. :D
Nadal nie wiemy co z LO... po głębszym zastanowieniu to jeśli przyszedł by jakiś pan na tą pozycje to Ziegler out. A ani o nim, ani o Pazienzie, Vicku nie słychać ;/

JUVE PER SEMPRE!
rosomak

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 24 sierpnia 2012, 20:00

Aaa to sie zagalopowałem:)
zle zrozumialem.
W takim przypadku dlaczego mialo by byc to nie realne?
liczymy na Dzeko od dluzszego czasu, czym blizej konca mercato tym bardziej ceny spadaja.
Mysle ze jak najbardziej Mancio dalo by sie wten sposob podsetpnie podejsc, City kupi Lorente, poczekamy pare dni i cena spadnie do 20 mln euro.
Athletic moze czekac wlasnie na anglikow.
Ja caly czas nie moge dojsc do tego po co Manciniemu kolejny napastnik?
on zle ustawial Dzeko w city, pare razy ogladalem ich mecze i on powinien grac jako ten najblizej bramki a pare razy widzialem faceta jak zamiatal po bokach.
Pamietam ze rzucilo mi sie to w oczy bo to bardzo widac ze to nie ten typ gracza.
Unas ustawiony na szpicy strzeliby sporo bramek.

Caly czas mnie zastanawia ten mlody Gabbiadini, zobaczymy co zniego bedzie, widzialem mecz ostatni wlochow i wiem ze jeden mecz nie moze byc wyznacznikiem klasy gracza ale chlopak calkowicie spanikowal.

Spadino

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 sierpnia 2012, 20:01

Ej,ej,ej. To idąc tokiem myślenia Manciniego Llorente>Dżeko? o.O

JUVE PER SEMPRE!
Vimes

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 sierpnia 2012, 20:09

yanquez pisze:Widzę dżakkson, że czytaliśmy to samo -> Dzeko + Jovetić 8)
Widzę, że obaj gustujecie w literaturze fantasy. Za rozgłaszanie takich rzeczy na forum proponuję dla Was obu tygodniowy pobyt w stonodze :prochno:. Yanquez, starość nie radość, zapomniałeś sprawdzić swój skład, a Cetnarski kontuzjowany.

Obrazek
Bartek88

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 sierpnia 2012, 20:09

Nie rozumiem jednego, skoro Mierny chcial odwrocic uwage od JJ a kupowac i tak bedziemy Dżeko to jedynie z tego moge wywnioskować,że chce by Jovetić został we Włoszech. Dlaczego? Nie robi sie takiego zamieszania dla czegos takiego :? Pozatym powinno mu zalezec na oslabianiu przeciwnikow a nie... :D Co w przyszlosci, za rok bedziemy chciec go kupowac? Jak przyjdzie teraz top, tez bez sensu...
zgodzilo sie oddac taniej Dzeko (z Lloernte w skladzie bedzie to duzo latwiejsze).
Niby dlaczego?

KLIK ==>www
yanquez

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 5 razy
Otrzymał podziękowanie: 3 razy

Nieprzeczytany post 24 sierpnia 2012, 20:19

Vimes pisze:
yanquez pisze:Widzę dżakkson, że czytaliśmy to samo -> Dzeko + Jovetić 8)
Widzę, że obaj gustujecie w literaturze fantasy. Za rozgłaszanie takich rzeczy na forum proponuję dla Was obu tygodniowy pobyt w stonodze :prochno:. Yanquez, starość nie radość, zapomniałeś sprawdzić swój skład, a Cetnarski kontuzjowany.
Tak sie skupilem (dobre slowo- pisze z kibla ;)) na Fantasy SerieA, ze zapomnialem. Zaraz cos zakombinuje ze zmianami chociaz.

A plote o Joveticiu i Dzeko przeczytalem kolo poludnia, ale wstyd mi bylo rozglaszac takie sf na forum... No ale skoro dzakkson zaczal ;)

Bartek88
2 opcje:
1- mancini chce miec jedego wysokiego grajka;
2- za rok atakujemy Jojo.

jakku1

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 sierpnia 2012, 20:23

yanquez pisze: A plote o Joveticiu i Dzeko przeczytalem kolo poludnia, ale wstyd mi bylo rozglaszac takie sf na forum... No ale skoro dzakkson zaczal ;)
No tak, teraz na mnie :D Idz sobie do stonogi razem z Vimesem.

Sa dwie informacje z telewizora:
1. Jovetic podobno zostal zdjety z rynku! Czyli chca wiecej hajsu.
2. Sky donosi o kontakcie miedzy Juve a City w sprawie Dzeko.

No, w koncu zaczyna sie cos dziac. Ten sierpien byl taki nudny, ze szkoda gadac. A tak swoja droga, to ten moj niesamowity scenariusz zaczyna sie sprawdzac! Jesli faktycznie tak sie skonczy jak napisalem pare postow wyzej to chce range "Krol Mercato"! :D

Edit: Marino z Atalanty powiedzial, ze Peluso zostaje na 90%!
Ostatnio zmieniony 24 sierpnia 2012, 20:31 przez jakku1, łącznie zmieniany 1 raz.

rosomak

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 24 sierpnia 2012, 20:31

Podobno Roma chce od nas Storariego.
No prosze Zeman sobie o nas przypomnial, ciekaw jestem kogo to pomysl czy tego nieudacznika czy moze dyrektora Sabatiniego:).

Podam tutaj ta informacje bo piszemy , Lucio dostal kontuzji i jutro nie zagra.
Pewnie Marrone wybiegnie.

yanquez

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 5 razy
Otrzymał podziękowanie: 3 razy

Nieprzeczytany post 24 sierpnia 2012, 20:36

Chłopaki robimy ściepę po parę dyszek i zamawiamy dżakksonowi paszę na tydzień! Jakku bierze wolne i 24/24 siedzi na łączach i pozyskuje info! ;)

Bardzo się cieszę, że zagęszczamy (a to nie ploty? :doh: ) ruchy na koniec mercato. W zeszłym roku na świetnych warunkach pozyskaliśmy w ten sposób Elię, więc jestem dobrej myśli... :whistle:

Dybala 4ever

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 sierpnia 2012, 21:01

yanquez pisze:Chłopaki robimy ściepę po parę dyszek i zamawiamy dżakksonowi paszę na tydzień! Jakku bierze wolne i 24/24 siedzi na łączach i pozyskuje info! ;)

Bardzo się cieszę, że zagęszczamy (a to nie ploty? :doh: ) ruchy na koniec mercato. W zeszłym roku na świetnych warunkach pozyskaliśmy w ten sposób Elię, więc jestem dobrej myśli... :whistle:
Yanquez oczywiście :D . Dla Jakku zawsze. Coraz lepiej. Czyżbyśmy skończyli z Dzeko i Armero. To byłoby zacne!

Adrian27th

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 4 razy

Nieprzeczytany post 24 sierpnia 2012, 21:25

Albo Jojo/Dzeko albo czerwona dla Jakku - jak dla Mnie wszystko satysfakcjonujace!;)

"It seems today, that all You see, it's violence in movies and sex on Tv..."
"per noi altri terza stella, per voi altri terzo dito!"
Pumex pisze:Francuz (Pogba) nie ma najmniejszych szans na realną walkę o pierwszy skład.
Zablokowany