Liga Mistrzów 2012/13
- AdiZ
- Juventino
Dokładnie! Teraz dotyczy to Realu - MU czyli dość medialnych klubów z sporą grupą fanów w Polsce, jak i zwykłych januszów którzy ciut bardziej znają się na piłce od janków z teściową. Za rok może taka sytuacja trafić na Juve. Zamiast pojedynku Juve - Arsenal/Bayern/Real nie obejrzycie tego spotkania mimo, że będzie ono hitowe. Poleci Polussia z Karabachm Agdam. Takie coś zwalczać w zarodku bo potem coraz trudniej.pan Zambrotta pisze:Gadanie o tym, że w internecie można obejrzeć każdy mecz i pytania skąd takie zainteresowanie ManU i Realem wśród kibiców Juventusu nie mają nic do rzeczy, chodzi o to całe jaranie się borussią, namaszczoną jako "polskie dobro narodowe" i gadanie z kosmosu, że każdy Polak jej kibicuje. Osobiście rzygam już tym tercetem, gdzie jeden jest w top 5 najlepszych napastników w Europie i na dniach Ferguson wyłoży za niego 30 baniek, drugi chętnie pohandlowałby biletami, a trzeci jakimś meczem w II lidze. Mam nadzieję, że Ukraińcy pogonią tą całą "Polussię" w dwumeczu, Klopp odejdzie do Realu, a bundesligę wygra bayern. Kogoś zdrowo poniosło, że ja mam trzymać kciuki za ten klub.
List od tvp nie ma co zbytnio komentować, tak "argumentować" można każdy wybrany mecz bvb do końca trwania ligi mistrzów, poza tym czemu oni kupili lm, a nie bundesligę? Mam tylko nadzieję, że w Dortmundzie nie ma nigdzie jakiejś fabryki Wedla
- rufi8
- Juventino
Wedel już dawno nie jest polski więc kto wie co się może wydarzyć, a co do całego zamieszania wokół meczu to i tak wiadomo, że wszystkim się nie dogodzi. Jak ktoś woli oglądać Real z MU to nie będzie miał problemu ze znalezieniem transmisji. Jest tyle możliwości. Taki mecz to prawdziwy klasyk, ale co tam, TVP wie swoje...pan Zambrotta pisze: Mam tylko nadzieję, że w Dortmundzie nie ma nigdzie jakiejś fabryki Wedla
- Marat87
- Juventino
- Podziekował: 17 razy
- Otrzymał podziękowanie: 38 razy
I co, myślisz, że i się uda to zwalczyć? Sprawa jest już dawno przegrana i to nie tylko na poletku futbolowym. Dziś puszcza się w telewizji/radio masowe, mało ambitne produkcje/piosenki, bo liczy się oglądalność. To samo z prasą i książkami. Także walcz z wiatrakami, proszę.
Ja tam rzadko patrze na telewizje, a jeszcze rzadziej na portale typu Onet/WP, także ten cały cyrk pt: "Polska trójka z Dortmundu" mnie trochę omija na całe szczęście. Mogę się tylko delektować dobrą grą
Tak swoją drogą ciekawe, czy jakby dać panom inne stroje i zamazać im w transmisji twarze, to czy po obejrzeniu wszystkich grupowych meczy Realu-Borussi-ManUtd-Szachtara na 100% wybralibyście Real-Manchester 8)
Choć ogólnie rozumiem was, wybrano mecz ze względu na pewną "mode", dziś akurat udało się wybrać mecz który wcale nie musi być gorszy od pojedynku wielkich firm, za rok może być nudne pykanko Barcelony, czy Dortmund z APOELem Nikozja
EDIT: :rotfl:

Ja tam rzadko patrze na telewizje, a jeszcze rzadziej na portale typu Onet/WP, także ten cały cyrk pt: "Polska trójka z Dortmundu" mnie trochę omija na całe szczęście. Mogę się tylko delektować dobrą grą
Tak swoją drogą ciekawe, czy jakby dać panom inne stroje i zamazać im w transmisji twarze, to czy po obejrzeniu wszystkich grupowych meczy Realu-Borussi-ManUtd-Szachtara na 100% wybralibyście Real-Manchester 8)
Choć ogólnie rozumiem was, wybrano mecz ze względu na pewną "mode", dziś akurat udało się wybrać mecz który wcale nie musi być gorszy od pojedynku wielkich firm, za rok może być nudne pykanko Barcelony, czy Dortmund z APOELem Nikozja
EDIT: :rotfl:

- KieLoN
- Juventino
Niektórych, za przeproszeniem, pob...ło jeśli sądzą, że Borussia D to jest jakiś pionek, któremu wychodzi na farta. To jest bardzo mocny team. W poprzednim sezonie napykali rekord w Bundeslidze 81 punktów łącznie(47 na 51 możliwych w rundzie rewanzoej, tylko 2 remisy, reszta wygrana). i to całkowicie bez Gotzego (kontuzjowany przez pół roku) czy Reusa (był graczem Borussi m'gladbach), grali świetnie w LM ale popełniali szkolne błedy za które płacili wysoką cene. Pokonany Bayern w latach 2010-2012 łącznie 5 razy pod rząd, w tym letnie manto 5:2 finale pucharu Niemiec w Berlinie. Ten sam Bayern który ogrywał Real w półfinale LM . Nie robi wrażenia ? na mnie robi, wszystko....
- Pajo1906
- Juventino
Dobra wiadomość co do Juve, gorzej z Real-MU
12 luty,wtorek
20.45 Celtic Glasgow-Juventus Turyn nSPORT HD
20.45 Valencia-PSG nPREMIUM HD
13 luty,środa
20.45 Szachtar Donieck-Borussia Dortmund nSPORT HD
20.45 Real Madryt-Manchester United nPREMIUM HD :doh:
12 luty,wtorek
20.45 Celtic Glasgow-Juventus Turyn nSPORT HD
20.45 Valencia-PSG nPREMIUM HD
13 luty,środa
20.45 Szachtar Donieck-Borussia Dortmund nSPORT HD
20.45 Real Madryt-Manchester United nPREMIUM HD :doh:
- Maly
- Juventino
- Podziekował: 8 razy
- Otrzymał podziękowanie: 25 razy
no i proszę
szef organizacji która to niby nie podgrzewa kulek zamieszany w aferę Le Quatargate...
mowa oczywiście o Platinim i sprzedaniu MŚ2022 Katarowi
http://www.sportfan.pl/artykul/wielka-a ... tini-40222

mowa oczywiście o Platinim i sprzedaniu MŚ2022 Katarowi
http://www.sportfan.pl/artykul/wielka-a ... tini-40222
Kto ma rację dzień wcześniej od innych, ten przez dobę uchodzi za idiotę.
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
- Ouh_yeah
- Qualità Juventino
Tak się zastanawiam - są w ogóle jakieś organy, które mogą cokolwiek zrobić ludziom zamieszanym w Quatargate? Bo tak na dobrą sprawę FIFA i UEFA mogą sobie wybrać na gospodarza mistrzostw kogo tylko sobie wymyślą (spośród zgłoszonych).
- zahor
- Juventino
Obie organizacje muszą przestrzegać prawa kantonów (odpowiednio) Zurych i Genewa, gdyby zatem ktoś postawił jednego czy drugiego przed sądem z zarzutem działania na szkodę firmy (czy coś takiego, nie wiem, nie znam się, nie jestem prawnikiem), to owszem, mogą pójść do pierdla. I nie jest to wcale takie science-fiction, bo pamiętam że kilka razy już UEFA miała nie po drodze ze szwajcarskim sądownictwem. Natomiast jeżeli pytasz o organy sportowe, to wydaje się że te instytucje nikomu nie podlegają.Ouh_yeah pisze:Tak się zastanawiam - są w ogóle jakieś organy, które mogą cokolwiek zrobić ludziom zamieszanym w Quatargate? Bo tak na dobrą sprawę FIFA i UEFA mogą sobie wybrać na gospodarza mistrzostw kogo tylko sobie wymyślą (spośród zgłoszonych).
Pytanie tylko na ile w tym całym skandalu potwierdzonych informacji, a ile wymysłów typu "głos kapitana reprezentacji Bangladeszu przypisano Messiemu, mimo że on twierdzi że głosował na Vucinicia".
- francois
- Juventino
Oglądał ktoś Valencia - PSG czy wszyscy Juve? 2-1 na wyjeździe to świetny wynik, ale PSG bez Ibry traci wiele, a on dostał czerwień
PS Ibrahimović przy obrońcach Valencii wyglądał jak jakiś wielkolud :shock:

PS Ibrahimović przy obrońcach Valencii wyglądał jak jakiś wielkolud :shock:
„To jest miejsce wyjątkowe,
tu się mogą ziścić sny,
za te barwy, herb, tradycję,
zostaw serce, pot i łzy”
tu się mogą ziścić sny,
zostaw serce, pot i łzy”
- francois
- Juventino
Widzę, że zakładasz optymistyczny rozwój wydarzeń, w którym petrodolary zwycięstw nie dająsquinter pisze:Ibrahimović to kompletny idiota, w takim momencie dostać czerwoną kartkę, która może spowodować, że nie zagra już w LM w tym sezonie...

„To jest miejsce wyjątkowe,
tu się mogą ziścić sny,
zostaw serce, pot i łzy”
tu się mogą ziścić sny,
zostaw serce, pot i łzy”
- BlueCrystal_meth
- Juventino
Pytanko. Na kogo możemy trafić po przejściu Celtiku? 
-----------------------------------------------------------
Swallowed, smoked, snorted, injected
Swallowed, smoked, snorted, injected