Liga Mistrzów 2012/13

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
Zablokowany
AdiZ

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 stycznia 2013, 18:50

pan Zambrotta pisze:Gadanie o tym, że w internecie można obejrzeć każdy mecz i pytania skąd takie zainteresowanie ManU i Realem wśród kibiców Juventusu nie mają nic do rzeczy, chodzi o to całe jaranie się borussią, namaszczoną jako "polskie dobro narodowe" i gadanie z kosmosu, że każdy Polak jej kibicuje. Osobiście rzygam już tym tercetem, gdzie jeden jest w top 5 najlepszych napastników w Europie i na dniach Ferguson wyłoży za niego 30 baniek, drugi chętnie pohandlowałby biletami, a trzeci jakimś meczem w II lidze. Mam nadzieję, że Ukraińcy pogonią tą całą "Polussię" w dwumeczu, Klopp odejdzie do Realu, a bundesligę wygra bayern. Kogoś zdrowo poniosło, że ja mam trzymać kciuki za ten klub.
List od tvp nie ma co zbytnio komentować, tak "argumentować" można każdy wybrany mecz bvb do końca trwania ligi mistrzów, poza tym czemu oni kupili lm, a nie bundesligę? Mam tylko nadzieję, że w Dortmundzie nie ma nigdzie jakiejś fabryki Wedla :whistle:
Dokładnie! Teraz dotyczy to Realu - MU czyli dość medialnych klubów z sporą grupą fanów w Polsce, jak i zwykłych januszów którzy ciut bardziej znają się na piłce od janków z teściową. Za rok może taka sytuacja trafić na Juve. Zamiast pojedynku Juve - Arsenal/Bayern/Real nie obejrzycie tego spotkania mimo, że będzie ono hitowe. Poleci Polussia z Karabachm Agdam. Takie coś zwalczać w zarodku bo potem coraz trudniej.

rufi8

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 stycznia 2013, 19:01

pan Zambrotta pisze: Mam tylko nadzieję, że w Dortmundzie nie ma nigdzie jakiejś fabryki Wedla :whistle:
Wedel już dawno nie jest polski więc kto wie co się może wydarzyć, a co do całego zamieszania wokół meczu to i tak wiadomo, że wszystkim się nie dogodzi. Jak ktoś woli oglądać Real z MU to nie będzie miał problemu ze znalezieniem transmisji. Jest tyle możliwości. Taki mecz to prawdziwy klasyk, ale co tam, TVP wie swoje...

Marat87

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 17 razy
Otrzymał podziękowanie: 38 razy

Nieprzeczytany post 04 stycznia 2013, 19:04

I co, myślisz, że i się uda to zwalczyć? Sprawa jest już dawno przegrana i to nie tylko na poletku futbolowym. Dziś puszcza się w telewizji/radio masowe, mało ambitne produkcje/piosenki, bo liczy się oglądalność. To samo z prasą i książkami. Także walcz z wiatrakami, proszę.

Ja tam rzadko patrze na telewizje, a jeszcze rzadziej na portale typu Onet/WP, także ten cały cyrk pt: "Polska trójka z Dortmundu" mnie trochę omija na całe szczęście. Mogę się tylko delektować dobrą grą :wink:
Tak swoją drogą ciekawe, czy jakby dać panom inne stroje i zamazać im w transmisji twarze, to czy po obejrzeniu wszystkich grupowych meczy Realu-Borussi-ManUtd-Szachtara na 100% wybralibyście Real-Manchester 8)

Choć ogólnie rozumiem was, wybrano mecz ze względu na pewną "mode", dziś akurat udało się wybrać mecz który wcale nie musi być gorszy od pojedynku wielkich firm, za rok może być nudne pykanko Barcelony, czy Dortmund z APOELem Nikozja

EDIT: :rotfl:
Obrazek

KieLoN

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 20 stycznia 2013, 08:22

Niektórych, za przeproszeniem, pob...ło jeśli sądzą, że Borussia D to jest jakiś pionek, któremu wychodzi na farta. To jest bardzo mocny team. W poprzednim sezonie napykali rekord w Bundeslidze 81 punktów łącznie(47 na 51 możliwych w rundzie rewanzoej, tylko 2 remisy, reszta wygrana). i to całkowicie bez Gotzego (kontuzjowany przez pół roku) czy Reusa (był graczem Borussi m'gladbach), grali świetnie w LM ale popełniali szkolne błedy za które płacili wysoką cene. Pokonany Bayern w latach 2010-2012 łącznie 5 razy pod rząd, w tym letnie manto 5:2 finale pucharu Niemiec w Berlinie. Ten sam Bayern który ogrywał Real w półfinale LM . Nie robi wrażenia ? na mnie robi, wszystko....

Pajo1906

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 stycznia 2013, 11:27

Dobra wiadomość co do Juve, gorzej z Real-MU

12 luty,wtorek
20.45 Celtic Glasgow-Juventus Turyn nSPORT HD
20.45 Valencia-PSG nPREMIUM HD

13 luty,środa
20.45 Szachtar Donieck-Borussia Dortmund nSPORT HD
20.45 Real Madryt-Manchester United nPREMIUM HD :doh:

Maly

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 8 razy
Otrzymał podziękowanie: 25 razy

Nieprzeczytany post 29 stycznia 2013, 14:07

no i proszę :) szef organizacji która to niby nie podgrzewa kulek zamieszany w aferę Le Quatargate...

mowa oczywiście o Platinim i sprzedaniu MŚ2022 Katarowi
http://www.sportfan.pl/artykul/wielka-a ... tini-40222

Kto ma rację dzień wcześniej od innych, ten przez dobę uchodzi za idiotę.

magica Juve vinci

A nie mówiłem?
Ouh_yeah

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 stycznia 2013, 16:51

Tak się zastanawiam - są w ogóle jakieś organy, które mogą cokolwiek zrobić ludziom zamieszanym w Quatargate? Bo tak na dobrą sprawę FIFA i UEFA mogą sobie wybrać na gospodarza mistrzostw kogo tylko sobie wymyślą (spośród zgłoszonych).

zahor

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 29 stycznia 2013, 17:31

Ouh_yeah pisze:Tak się zastanawiam - są w ogóle jakieś organy, które mogą cokolwiek zrobić ludziom zamieszanym w Quatargate? Bo tak na dobrą sprawę FIFA i UEFA mogą sobie wybrać na gospodarza mistrzostw kogo tylko sobie wymyślą (spośród zgłoszonych).
Obie organizacje muszą przestrzegać prawa kantonów (odpowiednio) Zurych i Genewa, gdyby zatem ktoś postawił jednego czy drugiego przed sądem z zarzutem działania na szkodę firmy (czy coś takiego, nie wiem, nie znam się, nie jestem prawnikiem), to owszem, mogą pójść do pierdla. I nie jest to wcale takie science-fiction, bo pamiętam że kilka razy już UEFA miała nie po drodze ze szwajcarskim sądownictwem. Natomiast jeżeli pytasz o organy sportowe, to wydaje się że te instytucje nikomu nie podlegają.

Pytanie tylko na ile w tym całym skandalu potwierdzonych informacji, a ile wymysłów typu "głos kapitana reprezentacji Bangladeszu przypisano Messiemu, mimo że on twierdzi że głosował na Vucinicia".

Sorek21

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 stycznia 2013, 17:50

Skròty najbliższych meczòw Ligi Mistrzów będzie można zobaczyć o godzinie 23 w CANAL+SPORT w dniach rozgrywania tych spotkań.

francois

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 lutego 2013, 23:41

Oglądał ktoś Valencia - PSG czy wszyscy Juve? 2-1 na wyjeździe to świetny wynik, ale PSG bez Ibry traci wiele, a on dostał czerwień :think:

PS Ibrahimović przy obrońcach Valencii wyglądał jak jakiś wielkolud :shock:

„To jest miejsce wyjątkowe,
tu się mogą ziścić sny,
za te barwy, herb, tradycję,
zostaw serce, pot i łzy”
Lypsky

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 lutego 2013, 23:47

Nagrał ktoś magazyn CL na C+ bądź wie gdzie można go obejrzeć?

a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
squinter

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 lutego 2013, 00:20

Ibrahimović to kompletny idiota, w takim momencie dostać czerwoną kartkę, która może spowodować, że nie zagra już w LM w tym sezonie...

francois

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 lutego 2013, 00:29

squinter pisze:Ibrahimović to kompletny idiota, w takim momencie dostać czerwoną kartkę, która może spowodować, że nie zagra już w LM w tym sezonie...
Widzę, że zakładasz optymistyczny rozwój wydarzeń, w którym petrodolary zwycięstw nie dają :D

„To jest miejsce wyjątkowe,
tu się mogą ziścić sny,
za te barwy, herb, tradycję,
zostaw serce, pot i łzy”
BlueCrystal_meth

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 lutego 2013, 00:32

Pytanko. Na kogo możemy trafić po przejściu Celtiku? :smile:

-----------------------------------------------------------
Swallowed, smoked, snorted, injected