Wszystko o SSC Napoli
- zbysioJuve
- Juventino
Jednym słowem Calvarese załatwił w dzisiejszym meczu 3 pkt. Napoli. Jednocześnie nie wiem czy dobrze zrozumiałem (oglądałem na Sky Calcio) chyba nieźle przetrzebił zawodników Genoi przed trudnym meczem z Fiorentiną pokazając żółte kartki dla Antonellego i Bertolacciego. Według mnie całkowicie niesłusznie, podobnie jak dla M. Nianga. Coś chyba jeszcze komentatorzy mówili, że chyba już i Sturaro nie zagra bo przechodzi do Juve.
Btw. Jak dla mnie ten bramkarz Napoli Rafael jest chyba najgorszym ogniwem w zespole.
Btw. Jak dla mnie ten bramkarz Napoli Rafael jest chyba najgorszym ogniwem w zespole.
- STALNYSA
- Juventino
Na taką grę Palermo patrzy się bardzo przyjemnie
Oby więcej takich ligowych "przeciętniaków", od razu Seria A ciekawsza. Liczę, że starczy im sił w drugiej połowie, zobaczymy co czarodziej taktyczny Benitez wyczaruje w szatni 
EDIT: Paulo Dybala jest kotem, zasługuje dzisiaj na bramkę w tym meczu

EDIT: Paulo Dybala jest kotem, zasługuje dzisiaj na bramkę w tym meczu

- Shadow Marshall
- Juventino
No i Napoli standardzik. Zbliżą się na niewielką odległość do miejsca gwarantującego "coś", już wszyscy okrzykują walkę do końca...sratatata potem do akcji wkracza rzeczywistość i Napoli dostaje od randomów. Dostali od Chievo, Udinese, Milanu...ta drużyna jest w stanie chyba z każdym wygrać i z każdym przegrać. Jak Benek po tym sezonie nie poleci to stanie się to w trakcie następnego.
- Makiavel
- Juventino
Nie lekceważmy Palermo. Mają, na dziś, najlepszy atak w lidze. To co grają Dybala i Vasquez to jest naprawdę godne podziwu. Dzisiaj błędy Napoli, ale też genialne akcje Dybali, który wyrasta na megagwiazdę.
"veritas odium parit obsequium amicos"
https://poema.pl/publikacja/2633-moj-dzionek
http://natemat.pl/210925,platna-prawica ... internetem
https://poema.pl/publikacja/2633-moj-dzionek
http://natemat.pl/210925,platna-prawica ... internetem
- Wojttek
- Juventino
Dybala to najlepszy piłkarz świata, tyle goli nikt by w Serie A nie strzelił. Jest wart 147 milionów. Tak na oko jakichś 7 Pogbów. Każdy kibic Lazio potwierdzi.Makiavel pisze:Nie lekceważmy Palermo. Mają, na dziś, najlepszy atak w lidze. To co grają Dybala i Vasquez to jest naprawdę godne podziwu. Dzisiaj błędy Napoli, ale też genialne akcje Dybali, który wyrasta na megagwiazdę.
- Shadow Marshall
- Juventino
Ja nie wiem jak ten klub ma zamiar walczyć o Scudetto czy o LM choćby. Argumentów zero, a tego bramkarza to chyba mają z jakiejś łapanki.
- pablo1503
- Juventino
Gdy w Anglii beniaminek leje kogoś z TOP 4, to panuje wszechobecny zachwyt, że niby jaka ta liga nie jest mocna, że każdy może pokonać każdego.mrozzi pisze:Bosz, co za liga.Beniaminek leje zespół, który aspiruje do miana wicemistrza
Zresztą Palermo nie jest typowym beniaminkiem. Jakkolwiek to nie zabrzmiało. Mają ciekawy skład, potrafią się postawić rywalom i bliżej im do pucharów niż do strefy spadkowej. Coś, jak Villareal w Hiszpani.

- Wojtek
- Juventino
Kolega chyba nie wie o czym pisze...Palermo u siebie gra wyśmienicie, na 12 spotkań na własnym boisku zgromadzili 25 punktów! To tyle samo co Roma i tylko cztery mniej niż Juve, z tym, że my i Roma mamy jeden domowy mecz mniej co nie zmienia faktu, że Palermo u siebie gra bardzo dobrze i jak na razie tylko raz tam polegli. Nie zdziwię się jeśli my tam zremisujemy;)
- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Kolega wie co pisze, ale kolega się nabija.
Trochę luzu. Fakty są takie, że to tak czy siak jest beniaminek. A że u siebie jest naprawdę mocny, to już inna kwestia.
Dybala zachwyca mnie swoją grą, ale szkoda, że nie mamy na niego absolutnie żadnych szans.
Dybala zachwyca mnie swoją grą, ale szkoda, że nie mamy na niego absolutnie żadnych szans.