Premier League
- pumex
- Juventino
W Podolskim nie pasuje mi właśnie to, że zawiódł w Bayernie. Jego kraj, jego liga, więc co poszło nie tak?Vimes pisze:Podbijam. Poldi to kawał grajcara i... wolałbym go oglądać na lewym skrzydle, niż Gio. Szkoda, że upadł temat ściągnięcia go do nas, bo kiedyę taki był.deszczowy pisze:Podolski zawiódł tylko w Bayernie. W Koeln spisuje się bardzo dobrze, a jego statystyki w reprezentacji są wręcz rewelacyjne. 95 meczów i 43 bramki. Jaki piłkarz w wieku 26 lat może się pochwalić takim dorobkiem? Moim zdaniem, Arsenal to byłby dla niego bardzo dobry wybór.

Zmieniając temat: Mario znowu szaleje, a Cheslea przegrywa z ogórkami.

- couec
- Juventino
Gołe dupska mu służą, bo dziś zagrał dobry mecz.pumex pisze:
Zmieniając temat: Mario znowu szaleje, a Cheslea przegrywa z ogórkami.
Okazało się, że dla AVB premiershit to jeszcze za wysokie progi. Od początku ruskich rządów tak słabo Chelsea jeszcze nie grało, zawodnicy pierwszy raz krytykują aktualnego trenera i najpewniej po sezonie portugalczyk zaliczy bolesny upadek z ruskiego konia.
- Dobry Mudżyn
- Juventino
Chcesz NAPRAWDĘ ogladac szkopa w barwach Juve? I to takiego najgorszego typu, sprzedawczyka? Panie, daj pan spokój ! Poza tym, lewe skrzydlo mamy od biedy zalatane, potrzeba nam kogoś na prawą i snajpera.deszczowy pisze:Podbijam. Poldi to kawał grajcara i... wolałbym go oglądać na lewym skrzydle, niż Gio. Szkoda, że upadł temat ściągnięcia go do nas, bo kiedyę taki był.Vimes pisze:Podolski zawiódł tylko w Bayernie. W Koeln spisuje się bardzo dobrze, a jego statystyki w reprezentacji są wręcz rewelacyjne. 95 meczów i 43 bramki. Jaki piłkarz w wieku 26 lat może się pochwalić takim dorobkiem? Moim zdaniem, Arsenal to byłby dla niego bardzo dobry wybór.pumex pisze:Poldi akurat jakimś wybitnym piłkarzem nigdy nie był i raczej nie będzie lekiem na zło w Londynie. Według mnie to byłby taki transfer na alibi w wykonaniu Wengera. Mam wrażenie, że Kanonierom potrzeba jakości przede wszystkim w obronie i w pomocy, nie w ataku.
Milanowi Podolski raczej nie jest potrzebny, może w Interze by się przydał
A co do ligi angielskiej, ciesze się upadającą Chelsea. Moze...MOZE nawet zabraknie ich w przyszlym sezonie w pucharach ? (miod na moje serce)
BESTER MANN, BESTEEER !

- Vimes
- Juventino
Chyba wkradło nam się drobne nieporozumienie. O Podolskim w tym temacie napisałem ze względu na doniesienia goal.com o tym, że Niemiec ustalił już indywidualne warunki kontraktu z Arsenalem i przeprowadzi się tam po tym sezonie. O transferze do Juventusu nigdzie nie było mowy.Dobry Mudżyn pisze:Chcesz NAPRAWDĘ ogladac szkopa w barwach Juve? I to takiego najgorszego typu, sprzedawczyka? Panie, daj pan spokój ! Poza tym, lewe skrzydlo mamy od biedy zalatane, potrzeba nam kogoś na prawą i snajpera.
- Dobry Mudżyn
- Juventino
Ja wiem, ale napisalem to hipotetycznie ujmujac sprawe do Deszcza, ktory mowi, ze widzialby go u nas. Ja predzej widzialbym juz u nas jednonogiego pingwina z Grenlandii, albo emerytowaną szamankę-dziwkę z Kongo, niz tego dwulicowca.Vimes pisze:Chyba wkradło nam się drobne nieporozumienie. O Podolskim w tym temacie napisałem ze względu na doniesienia goal.com o tym, że Niemiec ustalił już indywidualne warunki kontraktu z Arsenalem i przeprowadzi się tam po tym sezonie. O transferze do Juventusu nigdzie nie było mowy.Dobry Mudżyn pisze:Chcesz NAPRAWDĘ ogladac szkopa w barwach Juve? I to takiego najgorszego typu, sprzedawczyka? Panie, daj pan spokój ! Poza tym, lewe skrzydlo mamy od biedy zalatane, potrzeba nam kogoś na prawą i snajpera.
A co do Premier League jeszcze, orientuje sie ktos, ile druzyn gra w pucharach? 7? Czy jesli Newcastle i Liverpool przeskocza Chelsea, to pilkarskopodobny twór Romka A. - bye bye puchary?

BESTER MANN, BESTEEER !

- Vimes
- Juventino
- couec
- Juventino
Hmm rozumiem, że negujesz budowanie potęgi drużyny przez ruskiego oligarchę, ale nazywanie drużyny w której grali Didier Deschamps, Gianfranco Zola, Gianluca Vialli czy Ruud Gullit piłkarskopodobnym tworem, to przejaw dużych pokładów lemingostwa.Dobry Mudżyn pisze:
A co do Premier League jeszcze, orientuje sie ktos, ile druzyn gra w pucharach? 7? Czy jesli Newcastle i Liverpool przeskocza Chelsea, to pilkarskopodobny twór Romka A. - bye bye puchary?
- bendzamin
- Redaktor
- deszczowy
- Juventino
Szybko idzie Romkowi, nie ma co... Ale kto bogatemu zabroni?
Coś tam ewidentnie nie zagrało. VB nie miał ponoć posłuchu w szatni, zawodnicy go nie lubili. Młody trener, z ambicjami, dostał pierwszego poważnego prztyczka w nos. Ciekawe, czy mu to nie przeszkodzi w dalszej karierze?
To co, Villas do Interu, a Claudio jeszcze raz do Chelsea?
Coś tam ewidentnie nie zagrało. VB nie miał ponoć posłuchu w szatni, zawodnicy go nie lubili. Młody trener, z ambicjami, dostał pierwszego poważnego prztyczka w nos. Ciekawe, czy mu to nie przeszkodzi w dalszej karierze?
To co, Villas do Interu, a Claudio jeszcze raz do Chelsea?

- annihilator1988
- Juventino
Może niech inter zainwestuje w "polskiego Mourinho"? Skumali się z Oknoplastem to może i dadzą się nabrać na tego..., no jak mu tam ? 

- deszczowy
- Juventino
Mi... Mi.... Mielcarski?! Też nieźle zna Portoannihilator1988 pisze:Może niech inter zainwestuje w "polskiego Mourinho"? Skumali się z Oknoplastem to może i dadzą się nabrać na tego..., no jak mu tam ?

Ile Romka kosztowało wykupienie AVB? 15 baniek? No interes dekady

- annihilator1988
- Juventino
Nie wiem, nie znam się na polskiej piłce, a właściwie unikam jej jak ognia. Niemniej to porównanie wpadło mi w ucho tak samo jako "polski Rooney". Co do AVB to zgadza się. Kosztował 15 mln euro i chyba inkasował 7 mln. Ciekawe czy i jak dużą dostał odprawę. Btw, ten cały Mielcarski zdobył ten "tytuł" za?deszczowy pisze:Mi... Mi.... Mielcarski?! Też nieźle zna Portoannihilator1988 pisze:Może niech inter zainwestuje w "polskiego Mourinho"? Skumali się z Oknoplastem to może i dadzą się nabrać na tego..., no jak mu tam ?
Ostatnio zmieniony 04 marca 2012, 16:40 przez annihilator1988, łącznie zmieniany 2 razy.
- Szaq
- Juventino
Za to ,że przez bodajże 4 sezony grał w Porto.annihilator1988 pisze:Nie wiem, nie znam się na polskiej piłce, a właściwie unikam jej jak ognia. Niemniej to porównanie wpadło mi w ucho tak samo jako "polski Rooney". Co do AVB to zgadza się. Kosztował 15 mln euro i chyba inkasował 7 mln. Z tym, że tutaj nie jestem pewny. Btw, ten cały Mielcarski zdobył ten "tytuł" za..?deszczowy pisze:Mi... Mi.... Mielcarski?! Też nieźle zna Portoannihilator1988 pisze:Może niech inter zainwestuje w "polskiego Mourinho"? Skumali się z Oknoplastem to może i dadzą się nabrać na tego..., no jak mu tam ?
Boas chyba jednak w cale nie jest takim geniuszem.Imo powinien zostać jeszcze sezon w Porto i dopiero ruszać na podbój Premier League.No ,ale wiadomo kasa Romka i zupełnie inaczej się myśli.