Premier League

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
ODPOWIEDZ
pumex

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 marca 2012, 18:05

Vimes pisze:
deszczowy pisze:Podolski zawiódł tylko w Bayernie. W Koeln spisuje się bardzo dobrze, a jego statystyki w reprezentacji są wręcz rewelacyjne. 95 meczów i 43 bramki. Jaki piłkarz w wieku 26 lat może się pochwalić takim dorobkiem? Moim zdaniem, Arsenal to byłby dla niego bardzo dobry wybór.
Podbijam. Poldi to kawał grajcara i... wolałbym go oglądać na lewym skrzydle, niż Gio. Szkoda, że upadł temat ściągnięcia go do nas, bo kiedyę taki był.
W Podolskim nie pasuje mi właśnie to, że zawiódł w Bayernie. Jego kraj, jego liga, więc co poszło nie tak? :think: Może to przykład piłkarza, który nie daję rady w wielkich klubach.

Zmieniając temat: Mario znowu szaleje, a Cheslea przegrywa z ogórkami.

Obrazek
couec

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 marca 2012, 18:14

pumex pisze:
Zmieniając temat: Mario znowu szaleje, a Cheslea przegrywa z ogórkami.
Gołe dupska mu służą, bo dziś zagrał dobry mecz.
Okazało się, że dla AVB premiershit to jeszcze za wysokie progi. Od początku ruskich rządów tak słabo Chelsea jeszcze nie grało, zawodnicy pierwszy raz krytykują aktualnego trenera i najpewniej po sezonie portugalczyk zaliczy bolesny upadek z ruskiego konia.

Dobry Mudżyn

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 marca 2012, 18:22

deszczowy pisze:
Vimes pisze:
pumex pisze:Poldi akurat jakimś wybitnym piłkarzem nigdy nie był i raczej nie będzie lekiem na zło w Londynie. Według mnie to byłby taki transfer na alibi w wykonaniu Wengera. Mam wrażenie, że Kanonierom potrzeba jakości przede wszystkim w obronie i w pomocy, nie w ataku.
Milanowi Podolski raczej nie jest potrzebny, może w Interze by się przydał :think:
Podolski zawiódł tylko w Bayernie. W Koeln spisuje się bardzo dobrze, a jego statystyki w reprezentacji są wręcz rewelacyjne. 95 meczów i 43 bramki. Jaki piłkarz w wieku 26 lat może się pochwalić takim dorobkiem? Moim zdaniem, Arsenal to byłby dla niego bardzo dobry wybór.
Podbijam. Poldi to kawał grajcara i... wolałbym go oglądać na lewym skrzydle, niż Gio. Szkoda, że upadł temat ściągnięcia go do nas, bo kiedyę taki był.
Chcesz NAPRAWDĘ ogladac szkopa w barwach Juve? I to takiego najgorszego typu, sprzedawczyka? Panie, daj pan spokój ! Poza tym, lewe skrzydlo mamy od biedy zalatane, potrzeba nam kogoś na prawą i snajpera.
A co do ligi angielskiej, ciesze się upadającą Chelsea. Moze...MOZE nawet zabraknie ich w przyszlym sezonie w pucharach ? (miod na moje serce)

BESTER MANN, BESTEEER !

Obrazek
Vimes

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 marca 2012, 18:35

Dobry Mudżyn pisze:Chcesz NAPRAWDĘ ogladac szkopa w barwach Juve? I to takiego najgorszego typu, sprzedawczyka? Panie, daj pan spokój ! Poza tym, lewe skrzydlo mamy od biedy zalatane, potrzeba nam kogoś na prawą i snajpera.
Chyba wkradło nam się drobne nieporozumienie. O Podolskim w tym temacie napisałem ze względu na doniesienia goal.com o tym, że Niemiec ustalił już indywidualne warunki kontraktu z Arsenalem i przeprowadzi się tam po tym sezonie. O transferze do Juventusu nigdzie nie było mowy.

Obrazek
Dobry Mudżyn

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 marca 2012, 19:38

Vimes pisze:
Dobry Mudżyn pisze:Chcesz NAPRAWDĘ ogladac szkopa w barwach Juve? I to takiego najgorszego typu, sprzedawczyka? Panie, daj pan spokój ! Poza tym, lewe skrzydlo mamy od biedy zalatane, potrzeba nam kogoś na prawą i snajpera.
Chyba wkradło nam się drobne nieporozumienie. O Podolskim w tym temacie napisałem ze względu na doniesienia goal.com o tym, że Niemiec ustalił już indywidualne warunki kontraktu z Arsenalem i przeprowadzi się tam po tym sezonie. O transferze do Juventusu nigdzie nie było mowy.
Ja wiem, ale napisalem to hipotetycznie ujmujac sprawe do Deszcza, ktory mowi, ze widzialby go u nas. Ja predzej widzialbym juz u nas jednonogiego pingwina z Grenlandii, albo emerytowaną szamankę-dziwkę z Kongo, niz tego dwulicowca.

A co do Premier League jeszcze, orientuje sie ktos, ile druzyn gra w pucharach? 7? Czy jesli Newcastle i Liverpool przeskocza Chelsea, to pilkarskopodobny twór Romka A. - bye bye puchary? :whistle:

BESTER MANN, BESTEEER !

Obrazek
Vimes

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 marca 2012, 19:51

Dobry Mudżyn pisze:A co do Premier League jeszcze, orientuje sie ktos, ile druzyn gra w pucharach? 7? Czy jesli Newcastle i Liverpool przeskocza Chelsea, to pilkarskopodobny twór Romka A. - bye bye puchary? :whistle:
Miejsca 1-3 Liga Mistrzów, miejsce 4 eliminacje Ligi Mistrzów, miejsca 5-6 Liga Europy.

Obrazek
couec

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 marca 2012, 20:15

Dobry Mudżyn pisze:
A co do Premier League jeszcze, orientuje sie ktos, ile druzyn gra w pucharach? 7? Czy jesli Newcastle i Liverpool przeskocza Chelsea, to pilkarskopodobny twór Romka A. - bye bye puchary? :whistle:
Hmm rozumiem, że negujesz budowanie potęgi drużyny przez ruskiego oligarchę, ale nazywanie drużyny w której grali Didier Deschamps, Gianfranco Zola, Gianluca Vialli czy Ruud Gullit piłkarskopodobnym tworem, to przejaw dużych pokładów lemingostwa.

pablo1503

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 marca 2012, 15:03

No i się stało, Boas wyleciał. Nic, tylko czekać, aż Moratti zatrudni go w Interze.

Obrazek
bendzamin

Redaktor
Redaktor
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 marca 2012, 15:27

Haha, kolejna genialna inwestycja Romka i kolejne miliony poszly sie kochac :ok: No i okazalo sie, ze nie taki Boas genialny, jak go poprzedni sezon namalowal. Czuje, ze moze przejsc w najblizszej przyszlosci do interu.

Obrazek
deszczowy

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 marca 2012, 15:41

Szybko idzie Romkowi, nie ma co... Ale kto bogatemu zabroni?

Coś tam ewidentnie nie zagrało. VB nie miał ponoć posłuchu w szatni, zawodnicy go nie lubili. Młody trener, z ambicjami, dostał pierwszego poważnego prztyczka w nos. Ciekawe, czy mu to nie przeszkodzi w dalszej karierze?

To co, Villas do Interu, a Claudio jeszcze raz do Chelsea? :D

I believe in Moise(s) Kean

http://www.pmiska.pl/
Ouh_yeah

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 marca 2012, 15:50

Nie wydaje mi się, żeby Moratti chciał wydać kupę szmalu na pensję Boasa a chyba tylko spory szmal może przekonać AVB do wkroczenia w to bagienko jakim jest obecnie mediolański klub.

annihilator1988

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 marca 2012, 16:04

Może niech inter zainwestuje w "polskiego Mourinho"? Skumali się z Oknoplastem to może i dadzą się nabrać na tego..., no jak mu tam ? :think:

deszczowy

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 marca 2012, 16:15

annihilator1988 pisze:Może niech inter zainwestuje w "polskiego Mourinho"? Skumali się z Oknoplastem to może i dadzą się nabrać na tego..., no jak mu tam ? :think:
Mi... Mi.... Mielcarski?! Też nieźle zna Porto :think:

Ile Romka kosztowało wykupienie AVB? 15 baniek? No interes dekady :D

I believe in Moise(s) Kean

http://www.pmiska.pl/
annihilator1988

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 marca 2012, 16:34

deszczowy pisze:
annihilator1988 pisze:Może niech inter zainwestuje w "polskiego Mourinho"? Skumali się z Oknoplastem to może i dadzą się nabrać na tego..., no jak mu tam ? :think:

Nie wiem, nie znam się na polskiej piłce, a właściwie unikam jej jak ognia. Niemniej to porównanie wpadło mi w ucho tak samo jako "polski Rooney". Co do AVB to zgadza się. Kosztował 15 mln euro i chyba inkasował 7 mln. Ciekawe czy i jak dużą dostał odprawę. Btw, ten cały Mielcarski zdobył ten "tytuł" za?
Ostatnio zmieniony 04 marca 2012, 16:40 przez annihilator1988, łącznie zmieniany 2 razy.

Szaq

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 04 marca 2012, 16:39

annihilator1988 pisze:
deszczowy pisze:

Nie wiem, nie znam się na polskiej piłce, a właściwie unikam jej jak ognia. Niemniej to porównanie wpadło mi w ucho tak samo jako "polski Rooney". Co do AVB to zgadza się. Kosztował 15 mln euro i chyba inkasował 7 mln. Z tym, że tutaj nie jestem pewny. Btw, ten cały Mielcarski zdobył ten "tytuł" za..?
Za to ,że przez bodajże 4 sezony grał w Porto.

Boas chyba jednak w cale nie jest takim geniuszem.Imo powinien zostać jeszcze sezon w Porto i dopiero ruszać na podbój Premier League.No ,ale wiadomo kasa Romka i zupełnie inaczej się myśli.

ODPOWIEDZ