KOSZULKI POLO JUVENTUSU
- lukasz1980
- Juventino
Witam.
Ja dzisiaj odebrałem zamówioną koszulkę. Rozmiar trafiony, wykonanie całkiem przyzwoite. Dziękuję faja
Ja dzisiaj odebrałem zamówioną koszulkę. Rozmiar trafiony, wykonanie całkiem przyzwoite. Dziękuję faja
- Brutalo
- Juventino
Otrzymałem koszulkę w rozmiarze XL, ale nie chce mi się już tego reklamować, bo aż tak za mała nie jest... Powiedzmy że to dodatkowa motywacja do odchudzania. Poza tym akcja spoko. DziękiBarabasz zamawiając pisze:Poproszę koszulkę 8)
Projekt nr 1
Kolor biały
Rozmiar XXL
Dziękuję
Ps. Zamawiam tę z projektu na stronie pierwszej, tak ?
- Push3k
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 7 razy
Też racja... Tak czy inaczej, rozmiar mi nie odpowiada. I tak będę w niej chodził, może ktoś się będzie chciał zamienić.tabo89 pisze:Koledze chodziło raczej o jakość zdjęcia..Push3k pisze:Mnie też się jakość nie podoba, materiał zresztą też.Ziółi pisze:http://i25.tinypic.com/2nget7m.jpg Kiepska jakość, ale wiecie o co chodzi.
Loud
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy
- Sossar
- Juventino
- juventusprzemek
- Juventino
Jak wyczytałem na stronie poczty:
Zobaczymy jutro.
Skoro Faja pojedyncze wysłał to w myśl powyższego wykazu z regulaminu poczty moja polówa już powinna być dziś najpóźniej czyli poczta się obija albo im się nie chciało dziś albo deszcz za mocno padał.Paczka pocztowa priorytetowa, która jest przewożona najszybszym środkiem transportu mając pierwszeństwo w procesie opracowywania i doręczania przed przesyłkami ekonomicznymi. Standardem jakościowym dla paczki pocztowej priorytetowej jest jej przebieg w terminie D+1. Paczka pocztowa priorytetowa będzie dostarczona następnego dnia roboczego po dniu nadania, jeśli zostanie nadana do godz. 15:00. Paczka pocztowa nadana jako priorytetowa po godz. 15:00 traktowana będzie jako nadana w dniu następnym (podany termin doręczenia nie jest terminem gwarantowanym tylko deklarowanym).
Paczkę pocztową priorytetową należy oznaczać poprzez naklejenie na niej nalepki w kolorze niebieskim z napisem PRIORYTET/PRIORITAIRE lub naniesienie napisu o treści PRIORYTET/PRIORITAIRE. Ponadto na adresie pomocniczym do paczki pocztowej w obrocie krajowym należy zaznaczyć rubrykę "PRIORYTETOWA".
Zobaczymy jutro.
- Grabek888
- Juventino
no i koszuleczki doszly
rozmiarowka faktycznie troszke duza ale mysle ze po praniu moze sie troszke zmniejszyc
no i sie obnosi beda w sam raz na uczelnie i koncowke wakacji
wielkie dzieki faja
warto bylo czekac

rozmiarowka faktycznie troszke duza ale mysle ze po praniu moze sie troszke zmniejszyc

wielkie dzieki faja

warto bylo czekac

- Bianconeri89
- Juventino
- Krystian Zając
- Juventino
ja tez zamawiałem jedna i nie doszła
- Bartlomiej JT
- Juventino
Witam serdecznie w końcu dostałem upragnioną koszulkę fajna rozmiar super.POzdrawiam i sorki za trucie :-D
Dzikus
- Radzio1962
- Juventino
A ja nei dostałem ; 0 oby do jutro doszły bo w sobotę wyjeżdżam ; (((