Forumowicz od A do Z - vol.2
- Ein
- Juventino
A co mi szkodzi. Proszę o zapisanie do następnej edycji ! 

Moggi: "People keep asking where Juve got the money to buy Vlahovic but they forget that the club is owned by the Elkanns. 2% of the Elkann assets are enough to buy Inter, this is not a joke, let's be clear, it's real data."
- Tharp
Nie bierz tego do siebie, to nic osobistego, w sumie nie kojarze twojej ksywy z zadnych postow.
Jak z reszta prawie nikogo z obecnej ankiety, wiec po prostu zamknalem oczy, kliknalem losowa opcje, otworzylem, i upewnilem sie ze to nie byl Bobek1991, zaglosowalem.
Powodzenia z pisaniem alfabetu, Majos. (bez zlosliwosci)
Pozdrawiam i zycze milego dnia <3
Nie bierz tego do siebie, to nic osobistego, w sumie nie kojarze twojej ksywy z zadnych postow.
Jak z reszta prawie nikogo z obecnej ankiety, wiec po prostu zamknalem oczy, kliknalem losowa opcje, otworzylem, i upewnilem sie ze to nie byl Bobek1991, zaglosowalem.
Powodzenia z pisaniem alfabetu, Majos. (bez zlosliwosci)
Pozdrawiam i zycze milego dnia <3
- kameleon512
- Juventino
- agape82
- Juventino
Majosie napisałeś ciekawy alfabet - spokojny, wyważony, odsłaniasz trochę siebie co pewnie po słowach niektórych forumowiczów nie było łatwe
za przełamanie i za to że alfabet napisałeś dla siebie
jakby nie było jest to zabawa a nie konkurs o złote kalesony czy coś w tym rodzaju, także panie i panowie więcej dystansu do tej zabawy i nie pozwólmy jej umrzeć

jakby nie było jest to zabawa a nie konkurs o złote kalesony czy coś w tym rodzaju, także panie i panowie więcej dystansu do tej zabawy i nie pozwólmy jej umrzeć

- Majos
- Juventino
Wiedziałem, że tym zwrotem wzbudzę jakiekolwiek kontrowersje, ale nic na to nie poradzę, mogłem napisać w sumie, że na hamulcu roboczymmnowo pisze:No i? Dało się?Bardzo fajny alfabet. Wpadnę kiedyś na ErlGrej
![]()
Ale jednym to mnie rozwaliłeś totalnie...Chyba będę jechał cały czas na ręcznym.

- Radek_88
- Qualità Juventino
Pora konczyc obecna ankiete.
Kolejny alfabet napisze agape82, gratuluje
agape82[22 głosy]
-10-[12 głosów]
Bobek1991[10 głosów]
18danek97[3 głosy]
Wszystkich głosów: 47
Z tego co zauwazylem to do ankiety zglosil sie juz LordJuve. Czekamy wiec na czwarta osobe i wtedy ruszymy z kolejna ankieta. Zglaszac sie, nie pozwolmy zabawie znow umrzec!
Kolejny alfabet napisze agape82, gratuluje

agape82[22 głosy]
-10-[12 głosów]
Bobek1991[10 głosów]
18danek97[3 głosy]
Z tego co zauwazylem to do ankiety zglosil sie juz LordJuve. Czekamy wiec na czwarta osobe i wtedy ruszymy z kolejna ankieta. Zglaszac sie, nie pozwolmy zabawie znow umrzec!
- -10-
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Coś Ci umknęło:Radek_88 pisze:Pora konczyc obecna ankiete.
Kolejny alfabet napisze agape82, gratuluje![]()
agape82[22 głosy]
-10-[12 głosów]
Bobek1991[10 głosów]
18danek97[3 głosy]
Chyba, że to już nieaktualne.Ein pisze:A co mi szkodzi. Proszę o zapisanie do następnej edycji !
Kolejny, już 3 pod rząd głos na Bobka, moja cierpliwość się kończy.

Kolejną ankietę wygra zapewne LordJuve.
Z Juventusem od 1997 roku.