WROCŁAW || wspólne wypady na mecze (do 08.2013)
- K.
- Juventino
Mecz Juve - Lecce, Wrocław i Kraków gościnnie oglądają w restauracji "Słoneczna" w Tychach.
Wyjazd z Wrocławia:
IR 63122 o godz. 09:39, przyjazd do Katowic o 12:13. Cena biletu normalnego - 27,00,-
Powrót:
IR 36135, wyjazd z Katowic o 20:02, powrót do Wrocławia o 22:49. Cena biletu normalnego - 27,00,-
"Różowy Landrynek" zapewnił mnie, że ramach before- i afterparty odbędą się liczne atrakcje, m. in. zwiedzanie okolicznych hałd węgla i spacery inhalacyjne po Katowicach. Impreza odbędzie się pod hasłem: "Polska bez Śląska, Śląsk bez Polski, pozdrowienia dla Trójmiasta".
W związku z trwającą obecnie tragedią narodową, odbędą się uroczystości żałobne.
"Spotkanie Juventus - Lecce, będziemy oglądać w restauracji 'Słoneczna', miejscu spotkań najbardziej zagorzałych ślunskich kibiców Juve. Dlatego apelujemy do osób zainteresowanych wyjazdem, aby w trosce o dobry wizerunek dostosowali się do panujących wśród ślunskich kibiców zwyczajów. Dotyczy to głównie wejścia do restauracji w koszulce meczowej (pasiaku, bądź koszulce wyjazdowej). Preferowane są wszelkiego rodzaju różowe koszulki/bluzy Juventusu, JPC czy też zwykłe różowe bluzy/koszulki.
Ponadto zachęcamy, wszystkich członków zainteresowanych wyjazdem, aby zapoznali się z przyśpiewkami, które można znaleźć w Śpiewniku
Nie wskazane również jest pojawianie się na Ślunsku z aparatami o dużych gabarytach (np. lustrzanki), aparaty kompaktowe nie stanowią problemu. Pocztówki z hałdami węgla będą dostępne w kioskach."
Wyjazd z Wrocławia:
IR 63122 o godz. 09:39, przyjazd do Katowic o 12:13. Cena biletu normalnego - 27,00,-
Powrót:
IR 36135, wyjazd z Katowic o 20:02, powrót do Wrocławia o 22:49. Cena biletu normalnego - 27,00,-
"Różowy Landrynek" zapewnił mnie, że ramach before- i afterparty odbędą się liczne atrakcje, m. in. zwiedzanie okolicznych hałd węgla i spacery inhalacyjne po Katowicach. Impreza odbędzie się pod hasłem: "Polska bez Śląska, Śląsk bez Polski, pozdrowienia dla Trójmiasta".
W związku z trwającą obecnie tragedią narodową, odbędą się uroczystości żałobne.
"Spotkanie Juventus - Lecce, będziemy oglądać w restauracji 'Słoneczna', miejscu spotkań najbardziej zagorzałych ślunskich kibiców Juve. Dlatego apelujemy do osób zainteresowanych wyjazdem, aby w trosce o dobry wizerunek dostosowali się do panujących wśród ślunskich kibiców zwyczajów. Dotyczy to głównie wejścia do restauracji w koszulce meczowej (pasiaku, bądź koszulce wyjazdowej). Preferowane są wszelkiego rodzaju różowe koszulki/bluzy Juventusu, JPC czy też zwykłe różowe bluzy/koszulki.
Ponadto zachęcamy, wszystkich członków zainteresowanych wyjazdem, aby zapoznali się z przyśpiewkami, które można znaleźć w Śpiewniku
Nie wskazane również jest pojawianie się na Ślunsku z aparatami o dużych gabarytach (np. lustrzanki), aparaty kompaktowe nie stanowią problemu. Pocztówki z hałdami węgla będą dostępne w kioskach."
Ostatnio zmieniony 08 października 2010, 14:31 przez K., łącznie zmieniany 2 razy.

- attyla7
- Juventino
to chyba o mnie chodziBuczus_JuveFan pisze:Dzisiejszy wieczór skomentuje w ten sposób:
20:45 Inter 0-0 JUVE! WARKA, WLODKOWICA... atmosfera BIANCONERA!!!
Witamy na pokładzie nowe białoczarne pijackie mordy, których przywiodła do Wrocławia studencka fala!xD
ZAPRASZAM DO ZABAWY odnośnie naszych spotkań na pubocytat tygodnia :-D
Moja propozycja na
pubocytat tygodnia: "Zdenek GREGERA"))))) ;P

Byłem tam pierwszy raz ale było extraaaa - gdy tylko będą transmitowane mecze zawsze będę tam chodził
- Filippo911
- Juventino
Atmosfera była ok - wiadomo inter . Bywało lepiej - mam nadzieję , że przy okazji jakiegoś kolejnego większego meczu "wrocławskie skrzydło Juvepoland" stawi się równie licznie i nikt nie będzie oszczędzał gardłaattyla7 pisze:to chyba o mnie chodziBuczus_JuveFan pisze:Dzisiejszy wieczór skomentuje w ten sposób:
20:45 Inter 0-0 JUVE! WARKA, WLODKOWICA... atmosfera BIANCONERA!!!
Witamy na pokładzie nowe białoczarne pijackie mordy, których przywiodła do Wrocławia studencka fala!xD
Byłem tam pierwszy raz ale było extraaaa - gdy tylko będą transmitowane mecze zawsze będę tam chodził

- Push3k
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 7 razy
Na czwartek PC zapowiedział się, że będzie transmitował mecz Juve, niestety równocześnie z Lechem.
Jakby się jakaś konkretna ekipa zadeklarowała wcześniej do oglądania to może by gdzieś się dało oglądnąć np w Sport Barze albo namówić na projektor w Warce czy co...
Jakby się jakaś konkretna ekipa zadeklarowała wcześniej do oglądania to może by gdzieś się dało oglądnąć np w Sport Barze albo namówić na projektor w Warce czy co...
Loud
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy
- Push3k
- Juventino
Ja mogę jutro zapytać, bo mam tylko wykład, tylko powiedzcie, gdzie popytać oprócz Warki i Sportbaru?attyla7 pisze:idzie ktoś na salzburg do warki? i czy w ogóle puszczą?
Loud
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy
- K.
- Juventino
Warkę możecie sobie podarować:Push3k pisze:Ja mogę jutro zapytać, bo mam tylko wykład, tylko powiedzcie, gdzie popytać oprócz Warki i Sportbaru?attyla7 pisze:idzie ktoś na salzburg do warki? i czy w ogóle puszczą?
19:00 SSC Napoli - FC Liverpool
21:05 Manchester City - Lech Poznań
http://www.warka.wroc.pl/tv.aspx

- Push3k
- Juventino
Tak, tak, ale nie wziąłeś pod uwagę tego, że mogą puścić nam na projektorze jak się zbierzemy większą ekipą.kyle666 pisze: Warkę możecie sobie podarować:
Loud
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy
- Zawidowianin
- Juventino
Jak był mecz z Interem, to babka mówiła, że nie są w stanie rozdzielic sygnału.Push3k pisze:Tak, tak, ale nie wziąłeś pod uwagę tego, że mogą puścić nam na projektorze jak się zbierzemy większą ekipą.kyle666 pisze: Warkę możecie sobie podarować:
Bardziej już w "13" mogliby to puścic.
onliforpipul
- Filip
http://www.klub13.wroclaw.pl/terminy.html
Tutaj też wygląda na to, że poleci Lech ;] nie wiem jak to wygląda w "13" z rozdzieleniem sygnału...
Tutaj też wygląda na to, że poleci Lech ;] nie wiem jak to wygląda w "13" z rozdzieleniem sygnału...