Nowy Trener?
- jackop
- Juventino
- Podziekował: 19 razy
- Otrzymał podziękowanie: 68 razy
Co do pensji, to ktoś wcześniej wspomniał o Simeone. Argentyńczyk pobiera zawrotne 24 mln € i jest drugi na liście płac po Griezmannie. Zidane z okazji powrotu otrzymał 12 mln, Pochettino wyciąga 10 mln, Klopp inkasuje 8,5 mln (czuję podwyżkę w tym roku), Allegri dostawał 8 mln.MRN pisze:Onety, SKY, GDM nic nie wiedzą a oferta 20 mln dla Pepa nie robi jeżeli już na nas wrażenia ( o ile to prawda ) bo Juve przygotowane jest na taki wydatek ale gdyby Pep przyszedł to przyciągnie za sobą kolejnych sponsorów co sfinansuje pensje Hiszpana.
Także jestem przekonany, że sprowadzenie TOPowego trenera będzie wiązało się wyłożeniem przynajmniej 10 mln. Jeśli mówimy o Guardioli to 20 baniek nie będzie zaskoczeniem.
Ostatnio zmieniony 20 maja 2019, 20:49 przez jackop, łącznie zmieniany 1 raz.

O Vesuvio Lavali Col Fuoco! Lavali! Lavali! Lavali Col Fuoco!
- zakiii
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
Tak mógł powiedzieć chyba tylko Mourinho. Jeśli on będzie trenerem to jestem zawiedziony.mrozzi pisze:Dalej Momblano przytoczył w wywiadzie rzekome słowa nowego trenera - dajcie mi dwa transfery, a wygram wam LM.
On już wie.
- Mati1990
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 3 razy
Nie chcę krakać, ale teraz głośno coś na VS o Mourinhomrozzi pisze:Dalej Momblano przytoczył w wywiadzie rzekome słowa nowego trenera - dajcie mi dwa transfery, a wygram wam LM.
On już wie.

- Poprostu
- Juventino
- Podziekował: 36 razy
- Otrzymał podziękowanie: 41 razy
Agnelli był widziany z Mou jak udawali się od prawnika.Mati1990 pisze:Nie chcę krakać, ale teraz głośno coś na VS o Mourinhomrozzi pisze:Dalej Momblano przytoczył w wywiadzie rzekome słowa nowego trenera - dajcie mi dwa transfery, a wygram wam LM.
On już wie.Panie Boże chroń nas od niego
- Szilgu
- Juventino
Tez nie chce mi się wierzyć. Ale jeśli zakładany, że Momblano coś wie, to ten tekst pasuje chyba tylko do Jose. Ma ktoś inny typ tak pewnego siebie trenera? Pep chciałby od razu pięciu transferów, a nikt inny o LM by nie gadał...
- Poprostu
- Juventino
- Podziekował: 36 razy
- Otrzymał podziękowanie: 41 razy
Jak to powiedział wczoraj Mou: osoby pracujące w środowisku sa profesjonalistami i wiedzą, że takie gesty to tylko chwilowe emocje.mrozzi pisze:W Mourinho nie wierzę. Przecież on będąc w Interze nawet nam gest skrzyżowanych rąk pokazywał. Z taczkami by przyjechali.

- MRN
- Juventino
- Podziekował: 13 razy
- Otrzymał podziękowanie: 184 razy
Nie, to nie Mou, spokojnie.
Ale interowcom by gul skakał
Ale interowcom by gul skakał

Zarząd liczy się z tym ale to ma być nowe Juve ! Ma być trener, który gwarantuje rozwój dlatego rzekomo Agnelli z góry wykluczył Conte.jackop pisze: Jeśli mówimy o Guardioli to 20 baniek nie będzie zaskoczeniem.

- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Orzeł myślami gdzie indziej.
Ponoć Pep powiedział w trakcie świętowania, zapytany o przyszły sezon, że nie myśli o tym, a chce świętować.
Ponoć Pep powiedział w trakcie świętowania, zapytany o przyszły sezon, że nie myśli o tym, a chce świętować.
Ostatnio zmieniony 20 maja 2019, 21:11 przez mrozzi, łącznie zmieniany 1 raz.
- Fed2012
- Juventino
Mourinho? Tak, oczywiście że tak. To jeden z najlepszych trenerów naszych czasów i potrafi pracować z Ronaldo. Jest trochę toksyczny, ale na kilka lat zawsze zapewnia poziom. Jeśli to możliwe, to nie ma się co zastanawiać. Na Allegriego też kibice pluli po ogłoszeniu. Wolę jego niż włoskie półśrodki.
- Adrian27th
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 4 razy
Sarri spadł do na kurs 2.25
Najniższy do tej pory.
Najniższy do tej pory.
"It seems today, that all You see, it's violence in movies and sex on Tv..."
"per noi altri terza stella, per voi altri terzo dito!"
"per noi altri terza stella, per voi altri terzo dito!"
Pumex pisze:Francuz (Pogba) nie ma najmniejszych szans na realną walkę o pierwszy skład.
- goly
- Juventino
Mourinho to niemożliwe. To byłoby zbyt kontrowersyjne. Za dużo animozji między nami się wydarzyło. On jest legendą Interu. Kropka.
To tak jakby Zdenek Zeman miałby nas trenować. No way.
Z tym Guardiolą to może być też tak, że chcemy go już zaklepać na za 2-3 lata, żeby nam nie zgarnął go nikt inny, a do tego czasu poprowadzi nas przykładowo Inzaghi albo Sarri.
To tak jakby Zdenek Zeman miałby nas trenować. No way.
Z tym Guardiolą to może być też tak, że chcemy go już zaklepać na za 2-3 lata, żeby nam nie zgarnął go nikt inny, a do tego czasu poprowadzi nas przykładowo Inzaghi albo Sarri.
"gdyż to, co oni mówią, więcej mówi o nich samych niż o tobie" - Anthony de Mello