Liga Mistrzów 2018/2019
- jarmel
- Redaktor
U nas Llorente oczywiście wywalono za darmo, a ten mimo upływu lat ciągle potrafi być ważnym elementem zespołu. Za to drewnianego Mandzukica trzymamy nie wiadomo po co i trener opiera o niego skład, patologia.
Trzymam kciuki za Ajax do końca tych rozgrywek.
#AllegriOut
- jackop
- Juventino
- Podziekował: 20 razy
- Otrzymał podziękowanie: 70 razy
Nie wierzę :shock:
E: Spalony Aguero
E: Spalony Aguero

Ostatnio zmieniony 17 kwietnia 2019, 22:54 przez jackop, łącznie zmieniany 1 raz.

O Vesuvio Lavali Col Fuoco! Lavali! Lavali! Lavali Col Fuoco!
- juvemaroko
- Juventino
Pep to jednak ma farta nie zapomne nigdy bramka na 1-1 w kontrowersyjnego spotkanie Chelsea Barcelona kiedy Barcelona wygrala potrojna korona.
Ups cekir jednak dzis nie pozwoli Guardioli zeby awansowac dalej
Ups cekir jednak dzis nie pozwoli Guardioli zeby awansowac dalej
Ostatnio zmieniony 17 kwietnia 2019, 22:55 przez juvemaroko, łącznie zmieniany 1 raz.
- MRN
- Juventino
- Podziekował: 13 razy
- Otrzymał podziękowanie: 205 razy
Ale spektakl, kurde...Erriksen popełnił harakiri ale VAR go odratował, całkiem słusznie zresztą.
Ale w razie czego może być też Pochetino.
Ale co biegają, walczą, zapieprzają...no właśnie - Llorente oddany za darmo bo Juve to klub gentlemanów
Ale w razie czego może być też Pochetino.
Ale co biegają, walczą, zapieprzają...no właśnie - Llorente oddany za darmo bo Juve to klub gentlemanów

Ostatnio zmieniony 17 kwietnia 2019, 22:58 przez MRN, łącznie zmieniany 1 raz.

- juvemaroko
- Juventino
A ja za Liverpool wiem wiem sam sobie nie wierze bo w latach 80 nienawidzilem ta druzyna ale Klopp swoje zrobil. Zawsze cenilem tego trenera od czasow kiedy byl w Mainz.jarmel pisze:U nas Llorente oczywiście wywalono za darmo, a ten mimo upływu lat ciągle potrafi być ważnym elementem zespołu. Za to drewnianego Mandzukica trzymamy nie wiadomo po co i trener opiera o niego skład, patologia.
- rammstein
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
Tottenham albo Ajax w finale... kto by pomyślał. Z drugiej strony ogromny pech City. Szczęsliwy gol Llorente, niestrzelony karny w pierwszym meczu. Kilka sytuacji i ten gol na 5:3 gdzie stadion oszalał. To co czuję dziś kibic City to pikuś po wczorajszym meczu.
Ostatnio zmieniony 17 kwietnia 2019, 23:00 przez rammstein, łącznie zmieniany 1 raz.
- Tony Montana
- Juventino
- Podziekował: 6 razy
- Otrzymał podziękowanie: 6 razy
Gdyby Tottenham tego nie przeszedł to byłby oficjalnie jeszcze większym frajerem w LM, niż my (z nami też odpadli w frajerski sposób).
Zacny mecz.
Zacny mecz.
- AdiJuve
- Juventino
- Podziekował: 9 razy
- Otrzymał podziękowanie: 20 razy
Guardiola różni od Maxa tylko tyle, że jego City gra ładniej i robi tam gorsze wyniki niż Max w analogicznym okresie w Juve :-) Poza tym to ten sam poziom betonu i wiary w swoją wizję gry, choć w sumie to Max czasem potrafi coś wymyślić a Guardiola jak nie idzie to nie ma żadnego innego pomysłu.
- B@rt
- Juventino
- Podziekował: 7 razy
- Otrzymał podziękowanie: 22 razy
Ależ meczycho MC z Totkami... No ale po to jest Liga Mistrzów.
Gratulacje dla Totków, ale w półfinale szykuje im się sporo kłopotów. Son zawieszony na pierwszy mecz, Kane połamany, być może Sissoko również wypadnie na długo.
Kto by pomyślał na początku tego sezonu, że do finału dojdzie ktoś z pary Tottenham - Ajax.
Gratulacje dla Totków, ale w półfinale szykuje im się sporo kłopotów. Son zawieszony na pierwszy mecz, Kane połamany, być może Sissoko również wypadnie na długo.
Kto by pomyślał na początku tego sezonu, że do finału dojdzie ktoś z pary Tottenham - Ajax.
- Tony Montana
- Juventino
- Podziekował: 6 razy
- Otrzymał podziękowanie: 6 razy
To prawda Guardiola jest strasznym zakładnikiem swojej wizji gry, ale jest jeszcze w miarę młody to może pójdzie po rozum do głowy.AdiJuve pisze:Guardiola różni od Maxa tylko tyle, że jego City gra ładniej i robi tam gorsze wyniki niż Max w analogicznym okresie w Juve :-) Poza tym to ten sam poziom betonu i wiary w swoją wizję gry, choć w sumie to Max czasem potrafi coś wymyślić a Guardiola jak nie idzie to nie ma żadnego innego pomysłu.
- dimebag11
- Juventino
- Podziekował: 79 razy
- Otrzymał podziękowanie: 23 razy
Szczerze, dla mnie byłaby to porażka taka sama jak wczoraj, a może nawet gorsza, bo byłbym zirytowany, że będąc lepszą ekipą odpadamy.MRN pisze: dimebag11...ok, tak mógłbym odpaść bo to oznaczałoby, że i tak stworzyliśmy wielki spektakl.
Pisałem to wiele razy, ale powtórzę i teraz - po tylu latach czekania w ciemno wziąłbym zwycięstwo w LM po remisach 0:0 w każdym z meczów fazy pucharowej łącznie z finałem i naszych wygranych po karnych. Wszyscy narzekaliby, że to najgorszy triumfator w historii Champions League, ale miałbym to w głębokim poważaniu.
Odnośnie dzisiejszego spotkania, to z pewnością dla postronnego widza było świetnym widowiskiem, aczkolwiek na miejscu kibiców obu ekip z Anglii, to chyba dostałbym zawału, bo awans był niewiadomą do ostatnich chwil i jeszcze ten VAR w końcówce (budowanie napięcia niczym w filmach Hitchcocka).
Juve jest miłością całego mojego życia. Jest powodem do radości i dumy, ale i przyczyną frustracji i rozczarowań. Jest źródłem niesamowitych emocji, tworzącym prawdziwą i niekończącą się opowieść o miłości. - Gianni Agnelli
- albertcamus
- Juventino
Kartki przed polfinalami się nie kasuja?B@rt pisze:Ależ meczycho MC z Totkami... No ale po to jest Liga Mistrzów.
- Sorek21
- Juventino
Guardiola od wielu lat jest wierny swojej filozofii , dostaje piłkarzy jakich chce i gra nimi tak jak w Barcelonie. Niestety ma on jeden zasadniczy problem - BRAK MESSIEGO.
W ostatnich latach wygrane w LM
Pep 0
Klopp 0
Allegri 0
Ale przynajmniej kibice Liverpoolu i City mie muszą oglądać gównopiłki przez 90 % sezonu a to chyba bardzo ważne w futbolu.
W ostatnich latach wygrane w LM
Pep 0
Klopp 0
Allegri 0
Ale przynajmniej kibice Liverpoolu i City mie muszą oglądać gównopiłki przez 90 % sezonu a to chyba bardzo ważne w futbolu.
- dimebag11
- Juventino
- Podziekował: 79 razy
- Otrzymał podziękowanie: 23 razy
Chyba nie, bo jak Son dostał żółtą kartkę, to wyświetliła się informacja, że pauzuje w następnym meczu. Zresztą teraz potwierdzili to w studiu TVP, aczkolwiek oni to są średnio rzetelnym źródłem informacjialbertcamus pisze:
Kartki przed polfinalami się nie kasuja?

Juve jest miłością całego mojego życia. Jest powodem do radości i dumy, ale i przyczyną frustracji i rozczarowań. Jest źródłem niesamowitych emocji, tworzącym prawdziwą i niekończącą się opowieść o miłości. - Gianni Agnelli