# 17 Mario Mandżukić
Moderatorzy: Moderatorzy, Administratorzy
- jackop
- Juventino
- Podziękował: 0
- Podziękowano: 0
Chłop wreszcie by sobie odpoczął, a ja nie musiałbym go oglądać na boisku - win-win.mateo369 pisze:Głupota goni głupotę. Nie ma to jak źle życzyć zawodnikowi swojej drużyny. Daruj sobie durne komentarze, że chodzi Ci o dobro klubu.
Zawieszenia nie będzie, także nie ma co drążyć.
Aha.jurson09 pisze:Wypowiedź Ronaldo którą podałem nieco wyżej jest idealnym dowodem na to, że Twój tok rozumowania jest niestety błędny.![]()

O Vesuvio Lavali Col Fuoco! Lavali! Lavali! Lavali Col Fuoco!
- Sorek21
- Juventino
Kupiliśmy Ronaldo -> wygramy LM -> Allegri odejdzie w chwale -> przyjdzie nowy trener -> Jugol sie zaprze i zostanie -> po pół roku siedzenia na ławce postanowi odejść w styczniu do Chin bo nikt ho nie będzie chciał
- Maly
- Juventino
- Kontakt:
kolejny raz w LM Super MM grał z kontuzjąMandzukić ma problem z kolanem już od meczu z Milanem.

Kto ma rację dzień wcześniej od innych, ten przez dobę uchodzi za idiotę.
magica Juve vinci
Wirtualna Gra Piłkarska
magica Juve vinci
Wirtualna Gra Piłkarska
- Dragon
- Moderator
- Podziękowano: 1 razy
Niestety, ale taka publiczną wypowiedzią Allegri strzela sobie w kolano. Mógł to zachować dla siebie, potem jeszcze dodał, że musi postawić tylko na zdrowych w 100% zawodników...
Niestety sprawdza się to, że Mandżukić w kadrze meczowej = Mandżukić w 1 składzie. Nie podlega żadnej konkurencji sportowej. Nie strzelił gola od 22 grudnia... I nie, nie cieszę się z tego. Jest mi przykro bo z buta wszedł w sezon i myślałem, że będzie przełamanie. Niestety to nie jest to, nie wiem jak traktować to przedłużenie kontraktu.
Niestety sprawdza się to, że Mandżukić w kadrze meczowej = Mandżukić w 1 składzie. Nie podlega żadnej konkurencji sportowej. Nie strzelił gola od 22 grudnia... I nie, nie cieszę się z tego. Jest mi przykro bo z buta wszedł w sezon i myślałem, że będzie przełamanie. Niestety to nie jest to, nie wiem jak traktować to przedłużenie kontraktu.

- Maly
- Juventino
- Kontakt:
przecież to nie pierwszy raz, jakby takimi wypowiedziami strzelał sobie w kolano to już by nie chodził od dawna, przypomnę tylko, że po finale LM z Realem powiedział, że na drugą połowę Pjanic i Mandzukic wyszli z kontuzjami...
magica Juve vinci
Wirtualna Gra Piłkarska
magica Juve vinci
Wirtualna Gra Piłkarska
- Maly
- Juventino
- Kontakt:
ponoć (wg calciomercato) Super Mario odrzuca wszystkie oferty jakie się pojawiają wymyślając co raz to nowe wymówki...
coś mi się zdaje, że zakończy u nas karierę, poodcina kupony 2 lata i adios, no ale w sumie po tym kompletnie nielogicznym przedłużeniu umowy z podwyżką można się było tego spodziewać

magica Juve vinci
Wirtualna Gra Piłkarska
magica Juve vinci
Wirtualna Gra Piłkarska
- Antichrist
- Juventino
Dziwna to sytuacja, przecież Mario musiał sobie zdawać sprawę z tego jaka jest jego sytuacja przed rozpoczęciem sezonu. A jeżeli sobie nie zdawał z tego sprawy to ostatnie kolejki na bank mu to uświadomiły. W te plotki o zakontraktowaniu go przez MU trochę nie za bardzo chce mi się wierzyć. Gość ma 33 lata i będzie pół roku bez gry - niby po co im taki zawodnik?
The time has come, it's quite clear, our Antichrist is almost here.
- Maly
- Juventino
- Kontakt:
proste, że żaden MU go nie zatrudni, taki stary gość z taką pensją? i jeszcze kilka mln odstępnego dla nas? zresztą niby MU go chciało w lecie ale nie chciał do nich więc mam uwierzyć, że zmienił zdanie? po prostu przekalkulował, że lepiej niż jechać na 2 lata do kataru by zarobić 14mln jest posiedzieć na trybunach 2 lata w Juve i zarobić 12mln, prosta matematyka
magica Juve vinci
Wirtualna Gra Piłkarska
magica Juve vinci
Wirtualna Gra Piłkarska
- B@rt
- Juventino
Z drugiej strony my też możemy być do tego stopnia zdeterminowani do wypchnięcia go w styczniu z klubu, że zgodzimy się na rozwiązanie kontraktu. Anyway, nawet jeżeli na dzień dzisiejszy United planuje w styczniu zarzucić sieci na Mandżukicia, to powinniśmy brać poprawkę na to, że do tego czasu może się tam zmienić trener, a wraz z nim koncepcje co do transferów.
- MRN
- Juventino
Być może coś mi umknęło ale czy to prawda co piszą na wp ?
https://sportowefakty.wp.pl/pilka-nozna ... andzukicia
Jeżeli chodzi o gówniane artykuły z wp to traktuję je ze sporym dystansem ale to wydaje się nieprawdopodobne. Rozumiem pewne sprawy ale nie wierzę w to aby Juve miało potraktować w ten sposób takiego zawodnika jak Mandzukić, to nie może być prawda.
https://sportowefakty.wp.pl/pilka-nozna ... andzukicia
Jeżeli chodzi o gówniane artykuły z wp to traktuję je ze sporym dystansem ale to wydaje się nieprawdopodobne. Rozumiem pewne sprawy ale nie wierzę w to aby Juve miało potraktować w ten sposób takiego zawodnika jak Mandzukić, to nie może być prawda.
Gianni Agnelli : "Byłem zawsze bardzo podekscytowany gdy widziałem w gazecie słowo zaczynające się na J..."