Mercato (LATO 2018) DYSKUSJA
- dawid1897
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
Takie 4-2-3-1 to wtedy gdy będziemy musieli odrabiać 3 bramkową stratę w Madrycie?Crunny pisze:4-2-3-1
C.Ronaldo
D.Costa - Dybala - Bernardeschi
Pjanic - E.Can
A.Sandro - Chiellini - Bonucci - Cancelo
Szczęsny
4-3-3
D.Costa - C.Ronaldo - Dybala
Matuidi - Pjanic - E.Can
Szczęsny

Najlepiej wygląda 4-3-3, ale martwi trochę Dybala, bo cięzko mu na skrzydle. Lepiej by było gdyby grał za plecami Costy i Ronaldo, a Ronaldo często schodzil do skrzydła
FORZA JUVE!!!
- Olek1987
- Juventino
Nie twierdzę, że ten transfer dojdzie do skutku, ale argument o powrocie do treningów jest strasznie słabyzyx pisze:Jak odpali fm'a, to może zdąrzy. Pogba już wrócił do treningów z United i nie ma szans na żaden transfer.Olek1987 pisze:Zostały Marottcie 3 dni na sprowadzenie Pogby, zdąży? :C

Zero szacunku dla Pogby
- jurson09
- Juventino
Po pierwsze to zamknięcie okna w Anglii nie oznacza, że kluby PL nie będą mogły sprzedawać zawodników. Okno transferowe wyznacza jedynie ramy czasowe w których możliwe jest kupowanie (rejestrowanie) nowych piłkarzy. Więc jeśli już to Marotta dokładnie do 17.08 g. 20:00 ma możliwość przeprowadzania transferów do klubu.Olek1987 pisze:Zostały Marottcie 3 dni na sprowadzenie Pogby, zdąży? :C
Po drugie jak na razie nic nie wskazuje na przyjście Pogby więc raczej do tego nie dojdzie.
Juve per sempre sara...!!!!
- Osgiliath
- Juventino
(nie wiem, czy jest stosowne forum dla J U23, więc dam tu), http://www.goal.com/it/notizie/calciome ... iwioja90iz
wypada patrzeć jednym okiem na Zanandreę, choćby pod kątem ostatnich dram względem Caldary i chyba Del Sole oraz Del Favero, jak i Fernandesa w kwestii tego, czy będą w stanie w przyszłości stanowić o sile Juve.
Jakku zamilkł, a byłbym ciekaw, czy coś nowego na VS w kwestii naszych ewentualnych transferów słychać.
wypada patrzeć jednym okiem na Zanandreę, choćby pod kątem ostatnich dram względem Caldary i chyba Del Sole oraz Del Favero, jak i Fernandesa w kwestii tego, czy będą w stanie w przyszłości stanowić o sile Juve.
Jakku zamilkł, a byłbym ciekaw, czy coś nowego na VS w kwestii naszych ewentualnych transferów słychać.
- zyx
- Juventino
Okienko w Anglii się kończy w czwartek. Jeśli by miał odejść, to nie ma sensu wracać na 3 dni do klubu. Oczywiście, w teorii może odejść po zamknięciu okienka, ale w praktyce nie ma to na żadnych szans, bo United nie beda mogli nikogo kupić na jego zastępstwo.Olek1987 pisze:Nie twierdzę, że ten transfer dojdzie do skutku, ale argument o powrocie do treningów jest strasznie słabyCaldara nawet zagrał w sparingu
- MRN
- Juventino
- Podziekował: 13 razy
- Otrzymał podziękowanie: 205 razy
Cały czas się łudzę, że jakiś ciekawy transfer do środka będzie. Nie musi być to SMS choć to moje pragnienie ale niech będzie to kocur. Cisza straszna nastała w temacie.

- ice
- Juventino
- Podziekował: 6 razy
- Otrzymał podziękowanie: 9 razy
Pogba wydoroślał, nabrał doświadczenia, może być gotowy na wzięcie odpowiedzialności i liderowanie. W Turynie jest świetny klimat dla piłkarzy, amprawo podatkowe też nie przeszkadza w kontynuowaniu tutaj kariery. Serie A się zbroi, więc może Pogback back?
- Adrian27th
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 4 razy
Ten Nedved nam namieszał w głowie, co nie?MRN pisze:Cały czas się łudzę, że jakiś ciekawy transfer do środka będzie. Nie musi być to SMS choć to moje pragnienie ale niech będzie to kocur. Cisza straszna nastała w temacie.
"It seems today, that all You see, it's violence in movies and sex on Tv..."
"per noi altri terza stella, per voi altri terzo dito!"
"per noi altri terza stella, per voi altri terzo dito!"
Pumex pisze:Francuz (Pogba) nie ma najmniejszych szans na realną walkę o pierwszy skład.
- Crunny
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 19 razy
Rabiot i Martial wciąż nie znaleźli nowych klubów (mają na to coraz mniej czasu), ani też nie przedłużyli swoich umów. Rabiot miał iść do Barcy, ale ta ściągnęła Vidala i teraz przymierza się do Pogby. Za rok Rabiot i Martial do nas za darmo i gramy:
D.Costa/Martial - C.Ronaldo - Dybala/Bernardeschi
Rabiot - Pjanic
E.Can
Szczęsny/Perin
Jeśli E.Can spełni pokładane w nim nadzieję jako DM, to byłby to skład kompletny. Nie potrzebowalibyśmy żadnych innych wzmocnień. Rabiot i Martial za free to tak łakome kąski, że ja nie mogę
D.Costa/Martial - C.Ronaldo - Dybala/Bernardeschi
Rabiot - Pjanic
E.Can
Szczęsny/Perin
Jeśli E.Can spełni pokładane w nim nadzieję jako DM, to byłby to skład kompletny. Nie potrzebowalibyśmy żadnych innych wzmocnień. Rabiot i Martial za free to tak łakome kąski, że ja nie mogę

Rysunki piłkarskie 11vs11.art 
polub na Facebooku
| obserwuj na Instagramie
| obserwuj na Twitterze
| obserwuj na TikToku 
polub na Facebooku
- ice
- Juventino
- Podziekował: 6 razy
- Otrzymał podziękowanie: 9 razy
Martial za dwa lata, bo ManU ma opcję przedłużenia na rok. Rabiot już raz nam odmówił, przedłużył kontrakt z PSG, poza tym, z głową u niego nie za dobrze, to był chyba jeden z powodów dla których nie pojechał na mundial.
- RICTOR
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Generalnie to mnie nie dziwi, że niektórzy czekają do końca okienka na jeszcze jakąś bombę transferową argumentując sobie, że tu oszczędzamy tam oszczędzamy więc to chyba jeszcze na kogoś a nie od tak dla oszczędności 
Teraz powoli zbliżamy się do okresu Bendtnerów i Hernanesów a nie realnych wzmocnień także ja bym już niczego spektakularnego się nie spodziewał. Wygląda na to, że Pjanić i Sandro zostają. I dobrze, są chociaż już zgrani z resztą składu.

Teraz powoli zbliżamy się do okresu Bendtnerów i Hernanesów a nie realnych wzmocnień także ja bym już niczego spektakularnego się nie spodziewał. Wygląda na to, że Pjanić i Sandro zostają. I dobrze, są chociaż już zgrani z resztą składu.
Ostatnio zmieniony 06 sierpnia 2018, 18:21 przez RICTOR, łącznie zmieniany 2 razy.