Mercato (LATO 2018) DYSKUSJA
- szczypek
- Juventino

- Otrzymał podziękowanie: 36 razy
No i?D-Rose pisze:Perez przełozył spotaknie zarządu na poniedziałek. (Sky)
Sobota -> Wtorek -> nastepne 48h -> Poniedziałek.![]()
Może do poniedziałku Perez chce dograć jakiegoś grajka na zastępstwo?
- Osgiliath
- Juventino

Cholera wie, co się dzieje, bo skoro Agnelli jedzie do miejsca, gdzie przebywa CR to raczej nie po to, by zjeść z nim obiad a tymczasem chyba perez zamiast lotito zajmie miejsce skierowane na mą nienawiść...
W międzyczasie tylko mediaset póki co podaje, że pozbyliśmy się Ruganiego.
- Lypsky
- Juventino

co obchodzi nas spotkanie ich zarządu? Widziałem info, ze zmiana terminu wynika z tego, ze najpierw Perez chce rozwiązać kwestie RonaldoD-Rose pisze:Perez przełozył spotaknie zarządu na poniedziałek. (Sky)
Sobota -> Wtorek -> nastepne 48h -> Poniedziałek.![]()
a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
- ice
- Juventino

- Podziekował: 6 razy
- Otrzymał podziękowanie: 11 razy
Nam pozostają tylko domysły, ale po co Andrzej jedzie na wyspę, na której przebywa Ronaldo? Żeby podsycić plotki? Raczej nie po to żeby pogadać. To mogli załatwić przez komórkę.
- s1x1337
- Juventino

Jeśli chodzi o Chelsea to może być problem z opłatą za transfer, bo ostatnio czytałem że niebieski klub z Lodynu ma zablokowane wysyłanie przelewów zagranicznych. Co nie zmienia faktu że sam deal może być domówiony.Osgiliath pisze:
- LukaszG / DLuGi
- Juventino

Też widziałem wzmiankę o sprzedaży Ruganiego. Sęk w tym, że przybył do ośrodka trenungowego Juve i brał udział w treningu (filmik). Po co?
Bukol87 pisze:Ponadto, nikt tej waszej pisaniny w Turynie nigdy nawet nie przeczytał. Piszecie dla siebie i do siebie.
- mrozzi
- Juventino

- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Media twierdzą, że poleciał tam, by wspólnie z graczem poczekać na info z Madrytu. Z samym Ronaldo od dawna jesteśmy już dogadani, więc jest to pewnia kwestia swego rodzaju uprzejmości.
UP
Póki nie wszystko klepnięte zawodnik ma obowiązek się stawić. Obserwowaliśmy coś takiego już w poprzednich sezonach. Rugani na zbyt szczęśliwego wczoraj nie wyglądał, Juventus wrzucił galerię oraz film.
UP
Póki nie wszystko klepnięte zawodnik ma obowiązek się stawić. Obserwowaliśmy coś takiego już w poprzednich sezonach. Rugani na zbyt szczęśliwego wczoraj nie wyglądał, Juventus wrzucił galerię oraz film.
Ostatnio zmieniony 10 lipca 2018, 13:49 przez mrozzi, łącznie zmieniany 1 raz.
- D-Rose
- Juventino

No jak to po co? Jest pilkarzem Juventusu i ma swoje obowiazki.LukaszG / DLuGi pisze:Też widziałem wzmiankę o sprzedaży Ruganiego. Sęk w tym, że przybył do ośrodka trenungowego Juve i brał udział w treningu (filmik). Po co?
Bonucci trenował z Juventusem a 24h pozniej juz byl na medicalach w Milanie.

- Adrian27th
- Juventino

- Otrzymał podziękowanie: 4 razy
Dokładnie. Wczoraj chciałem pisać że Rugani jedyny smutny.
Za to Sandro pocieszny.
@Poniżej - Dokładnie. To amatorka by była. Mało tego, wydaje mi się że Andrea robi to by pokazać Cristiano ze jest lepszy niż Perez.
Za to Sandro pocieszny.
@Poniżej - Dokładnie. To amatorka by była. Mało tego, wydaje mi się że Andrea robi to by pokazać Cristiano ze jest lepszy niż Perez.
Ostatnio zmieniony 10 lipca 2018, 13:52 przez Adrian27th, łącznie zmieniany 1 raz.
"It seems today, that all You see, it's violence in movies and sex on Tv..."
"per noi altri terza stella, per voi altri terzo dito!"
"per noi altri terza stella, per voi altri terzo dito!"
Pumex pisze:Francuz (Pogba) nie ma najmniejszych szans na realną walkę o pierwszy skład.
- jakku1
- Juventino

Nie wiem czy to ma sens i to jest powazne.CavAllano pisze:Media twierdzą, że poleciał tam, by wspólnie z graczem poczekać na info z Madrytu. Z samym Ronaldo od dawna jesteśmy już dogadani, więc jest to pewnia kwestia swego rodzaju uprzejmości.
"Pojechal poczekac razem z Ronaldo". Wychodząc z takiego zalozenia, to trzeba wziac pod uwage, ze ten deal jest niedopiety i nasz Prezydent mógł polecieć tam na darmo. I co wtedy? Wróci i powie, ze był na wycieczce?
To tlumaczenie jest niedorzeczne. Zwlaszcza, ze Agnelli robił sobie dzisiaj rano zdjęcia w samolocie.
Moim zdaniem, od kilku ładnych dni transfer jest klepniety, po prostu trzeba poczekac na jakieś oficjalne info.
Zapraszam tez na moje konto na twitterze => https://twitter.com/jakku113 
- ballack13
- Juventino

hmm
ale na polskich stornach Chelsea nic by nie bylo o Ruganim>?
dodatkowo na jednej z nich
oraz
ale na polskich stornach Chelsea nic by nie bylo o Ruganim>?
dodatkowo na jednej z nich
http://www.chelsealondyn.pl/news/show/2 ... 2f50042f33Interesujące wiadomości opublikowali dziś wieczorem dziennikarze z Francji. Manu Lonjon i François David twierdzą, że Chelsea nie dokonuje obecnie transferów z powodu trwających wciąż problemów z kontrolą majątku rosyjskich oligarchów przez brytyjski rząd.
oraz
Jak informuje nas dzisiaj "Sunday Express", Chelsea przygotowuje atrakcyjną ofertę za obrońcę Dinama Zagrzeba Filipa Benkovicia. Anglicy chcą zaoferować za utalentowanego 20-latka aż 25 milionów funtów.
- D-Rose
- Juventino

Nie znam sie na przepisach ale czy spotykanie sie bezprosrednie z pilkarzem czy tez telefonowanie do niego bez zgody klubu posiadajacego jego kartę(nie wykluczam, ze Real sie na to zgodził) nie jest zabronione teoretycznie? 

- szczypek
- Juventino

- Otrzymał podziękowanie: 36 razy
Jest. Grozi nam degradacja.D-Rose pisze:Nie znam sie na przepisach ale czy spotykanie sie bezprosrednie z pilkarzem czy tez telefonowanie do niego bez zgody klubu posiadajacego jego kartę(nie wykluczam, ze Real sie na to zgodził) nie jest zabronione teoretycznie?
- Osgiliath
- Juventino

Ile tytułów nam zabiorą = przyznają ynterowi?szczypek pisze:Jest. Grozi nam degradacja.D-Rose pisze:Nie znam sie na przepisach ale czy spotykanie sie bezprosrednie z pilkarzem czy tez telefonowanie do niego bez zgody klubu posiadajacego jego kartę(nie wykluczam, ze Real sie na to zgodził) nie jest zabronione teoretycznie?
#mspanc