Mercato (LATO 2018) DYSKUSJA
- Adrian27th
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 4 razy
https://fcinter.pl/forum/viewtopic.php?f=8&p=217037
Ja nie wiem czy ten ból dupy to nie jest jedna z lepszych rzeczy jakie czytam.
Co tam ludzie wypisują.
Juve zaścianek Europy, a oni królowie tylko złe się powiodło po 2010
Juve z Cristiano 0:3 dostanie, a Na ich właścicielach presja i kupią Rafinhe i Malcolma.
Nie dość ze ten śmieszny klubik ogrywał nam Cancelo, to teraz liczą ze Politano będzie ich zbawca xD
Ja nie wiem czy ten ból dupy to nie jest jedna z lepszych rzeczy jakie czytam.
Co tam ludzie wypisują.
Juve zaścianek Europy, a oni królowie tylko złe się powiodło po 2010
Juve z Cristiano 0:3 dostanie, a Na ich właścicielach presja i kupią Rafinhe i Malcolma.
Nie dość ze ten śmieszny klubik ogrywał nam Cancelo, to teraz liczą ze Politano będzie ich zbawca xD
"It seems today, that all You see, it's violence in movies and sex on Tv..."
"per noi altri terza stella, per voi altri terzo dito!"
"per noi altri terza stella, per voi altri terzo dito!"
Pumex pisze:Francuz (Pogba) nie ma najmniejszych szans na realną walkę o pierwszy skład.
- rammstein
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
ten news o finansowych wątpliwościach Juve mam nadzieję, że nie jest prawdą. Cieszę się na myśl o Juve, ale nie kosztem 3-4 zawodników... w sumie to nawet Higuaina byłoby mi szkoda..
- MRN
- Juventino
- Podziekował: 13 razy
- Otrzymał podziękowanie: 205 razy
No dobra ale co z tego, że w ogóle nie przewidział innych aspektów finansowych na podstawie których CR7 otrzyma taką kwotę. Facet zrobił wykład tylko na podstawie operacji polegającej na sprzedaży Igły czy też Igły plus Rugani. Tutaj natomiast już od dawna co niektórzy przewidzieli, że główna rolę odegrają kontrakty reklamowe a Juve opłaci tylko część pensji.RICTOR pisze:Ten artykuł na stronie GDM napisał Benedetto Minerva a on w sprawach finansowych się orientuje trochę bo jest właśnie od takich artykułów analizujących te aspekty.
No i nas osłabili bo zgarnęli nam Asę :lol:Adrian27th pisze:Nie dość ze ten śmieszny klubik ogrywał nam Cancelo, to teraz liczą ze Politano będzie ich zbawca xD
Lubiłem murzynka za jego podejście do roli w Juve i szkoda było mi oddawać go akurat do tych gamoni ale z tym osłabieniem nas to pojechali po bandzie

- RICTOR
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
No on nie napisał nic uwłaczającego nam w tym artykule na końcu nawet dodając, że Juventus stara się ten transfer przeprowadzić czyli, że muszą gdzieś widzieć rozwiązanie tej sytuacji pod względem finansowym. Jedyne co zrobił to przeanalizował w sposób obiektywny na podstawie dostępnych danych jaki wpływ na nasze finanse pod kątem FFP miałby transfer Cristiano. Tyle. Chciałem to tylko sprecyzować.
- zakiii
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
za twittera Around Turin(https://twitter.com/AroundJFans)Florentino Perez breaking the gentlemen agreement and asking more than the 100M€ previously agreed. If this really happens we can forget about the deal.
Nie tłumaczę, bo chyba wszyscy zrozumieją.
- MRN
- Juventino
- Podziekował: 13 razy
- Otrzymał podziękowanie: 205 razy
Porwaliśmy się z motyką na słońce a teraz nie wiemy jak się z tego wycofać
Nie wiem jak mam skomentować te brednie :
http://www.realmadryt.pl/index.php?co=a ... i&id=82216

Nie wiem jak mam skomentować te brednie :
http://www.realmadryt.pl/index.php?co=a ... i&id=82216

- ice
- Juventino
- Podziekował: 6 razy
- Otrzymał podziękowanie: 9 razy
Forum Interu to intelektualne dno, mentalne szambo. Przeczytałem kilka postów i mówienie o Juventusie jako zaścianku Europy to świadectwo o poważnych problemach ze zdrowiem i równowagą psychiczną. Mówią to goście, których klub fartem, po 7 latach wraca do LM. Królowie Europy. Tam jeden przygłup nakręca drugiego i powstaje spirala nienawiści w kierunku Juve. Na tamtym forum, te ameby umysłowe, mają problem, żeby poprawnie napisać Juventus. Więc tak na prawdę, czego od nich oczekiwać? To forum prezentuje prawdziwe oblicze Interu oraz ich kibiców - czyli mentalne szambo.
MRN - wszystko się dziś wyjaśni - czy będzie samolot leciał do Madrytu czy nie. De facto data na prezentacje Ronaldo na sobotę to idealny zabieg pod względem marketingowym. My7h, CR7, 07.7 - można to przekuć w kasę.
Czy ktoś wie, jaki procent trafia do klubu z koszulek?
MRN - wszystko się dziś wyjaśni - czy będzie samolot leciał do Madrytu czy nie. De facto data na prezentacje Ronaldo na sobotę to idealny zabieg pod względem marketingowym. My7h, CR7, 07.7 - można to przekuć w kasę.
Czy ktoś wie, jaki procent trafia do klubu z koszulek?
Ostatnio zmieniony 06 lipca 2018, 09:08 przez ice, łącznie zmieniany 1 raz.
- RICTOR
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Wątpię, że dziś czy jutro coś się wyjaśni. Radzę się nie napalać. A Di Marzio wczoraj już w swoim programie zaprzeczył tym informacjom, że Ronaldo ma dziś pojawić się w Turynie. Równie dobrze ten transfer to może być kwestia 1-2 tygodni.
- Wicior
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
Zastanawia mnie skąd te osoby mają takie informacje o godzine 9:00?
Zero źródła, czegokolwiek.
Sianie paniki, nic więcej.
To zaszło zbyt daleko, żeby Perez w tym momencie zaczął stosować gierki.
Zero źródła, czegokolwiek.
Sianie paniki, nic więcej.
To zaszło zbyt daleko, żeby Perez w tym momencie zaczął stosować gierki.
- ice
- Juventino
- Podziekował: 6 razy
- Otrzymał podziękowanie: 9 razy
Ciężko się nie napinać, gdy okazuje się, że aktualny zdobywca ZP, kosmiczny piłkarz może przejść do Juve, a co gorsze - okazuje się, że Juve jest w stanie ten transfer przeprowadzić.
- zakiii
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
Im bardziej to się będzie przeciągać, tym mniejsze szanse na transfer. Takie mam odczucia.RICTOR pisze:Wątpię, że dziś czy jutro coś się wyjaśni. Radzę się nie napalać. A Di Marzio wczoraj już w swoim programie zaprzeczył tym informacjom, że Ronaldo ma dziś pojawić się w Turynie. Równie dobrze ten transfer to może być kwestia 1-2 tygodni.