Mercato (LATO 2018) DYSKUSJA
- CzeczenCZN
- Juventino
Jak słyszę to słowo, to dostaje drgawek i skrętów już... Przecież dobrze wiesz że to nie ma najmniejszego sensu, z prostego powodu - nie działa! Tak naprawdę nikt, kto był na wypożyczeniu za małolata, nie stanowi dziś o potędze Juventusu. Marchisio to prehistoria już, epoka jurajska - bo historia to za mało powiedziane. Mi tam wisi jego kariera - drugim Casillasem czy Buffonem nie będzie - a tak możemy mieć zmiennika wychowanka, który na coś się przyda. Skoro by nie chciał i chciał jednak zostać legendarnym bramkarzem i wybierze inny klub - szacun dla niego, jeśli pasowała by mu ławka u nas, to czego ma być nam szkoda? Szkoda to może być tylko jemu.ozi(Forza_Juve) pisze:Ogrywa.
Zabawny jesteś. Nie heroiny nigdy nie brałem, ani nigdy nie miałem z nią styczności, nawet na żywo na oczy nie widziałem. Zaś niektóre slogany działają na mnie gorzej w skutkach, niż cała Tablica Mendelejewa którą jak sądzę spożyłem.
Ostatnio zmieniony 04 maja 2018, 22:38 przez CzeczenCZN, łącznie zmieniany 1 raz.
- albertcamus
- Juventino
Jesteś pewien, że to od tego, a nie od narkotyków?ForzaItanimulli3vujcm pisze:Jak słyszę to słowo, to dostaje drgawek i skrętów już...ozi(Forza_Juve) pisze:Ogrywa.
Mam nadzieję, ze Max zostanie, atak pozostanie bez zmian, a do pomocy i obrony przyjdą głośne nazwiska.
Kogo widzicie na prawą obronę? Taki wymarzony zawodnik to?
- Alexinhio-10
- Juventino
- Podziekował: 20 razy
- Otrzymał podziękowanie: 12 razy
I co to da ? Kto by nie przyszedł to będzie dalej kupa.albertcamus pisze:Jesteś pewien, że to od tego, a nie od narkotyków?ForzaItanimulli3vujcm pisze:Jak słyszę to słowo, to dostaje drgawek i skrętów już...ozi(Forza_Juve) pisze:Ogrywa.
Mam nadzieję, ze Max zostanie, atak pozostanie bez zmian, a do pomocy i obrony przyjdą głośne nazwiska.
Kogo widzicie na prawą obronę? Taki wymarzony zawodnik to?
Nie dość, że straciłem radość z oglądania Juve, to i z okienka transferowego. Choćby przyszli Messi, Ronaldo, De Bruyne i Pogba to dalej by się nie dało na to patrzeć z tym betonem na ławce.
Nawet sobie nie chce wyobrażać że Maksiu zostaje z nami, bo mi się nie dobrze robi.
- MRN
- Juventino
- Podziekował: 13 razy
- Otrzymał podziękowanie: 205 razy
No to daj sobie spokój z meczami Juve, z emocjonowaniem się mercato - będzie Ci łatwiejAlexinhio-10 pisze:Nie dość, że straciłem radość z oglądania Juve, to i z okienka transferowego.

Tępy tekst do perfekcji opracowany przez pumexa, wymyśl coś innego i nie oglądaj Juve, będziesz zdrowszy.Alexinhio-10 pisze:Choćby przyszli Messi, Ronaldo, De Bruyne i Pogba to dalej by się nie dało na to patrzeć z tym betonem na ławce

- Alexinhio-10
- Juventino
- Podziekował: 20 razy
- Otrzymał podziękowanie: 12 razy
Dzięki za rady, ale już na nie wpadłem i chyba tak zrobię. Tyle przyjemniejszych rzeczy, które sprawiają radość można zrobić w tym czasie. Może przejdę wtedy na waszą stronę. Spojrzę na tabele, sprawdzę statystyki z meczu i będę się cieszył z 15stego Scudetto z rzędu. Raz na kilka lat pójdę obejrzeć przegrany finał LM i będzie git :hellyes:MRN pisze:No to daj sobie spokój z meczami Juve, z emocjonowaniem się mercato - będzie Ci łatwiejAlexinhio-10 pisze:Nie dość, że straciłem radość z oglądania Juve, to i z okienka transferowego.
Tępy tekst do perfekcji opracowany przez pumexa, wymyśl coś innego i nie oglądaj Juve, będziesz zdrowszy.Alexinhio-10 pisze:Choćby przyszli Messi, Ronaldo, De Bruyne i Pogba to dalej by się nie dało na to patrzeć z tym betonem na ławce
A zapomniałeś napisać, żebym się przerzucił na Barcę, albo Real.
- Poprostu
- Juventino
- Podziekował: 39 razy
- Otrzymał podziękowanie: 41 razy
Nic lepszego dla przyszłości Juve nie może być niż odejście Allegriego. Wielki szacunek się Maxowi należy za to co zrobił ale po Cardiff ewidentnie coś umarło i nic więcej z tej drużyny już nie wyciągnie.
@jakku obys więcej mi takich informacji dawał.
- MRN
- Juventino
- Podziekował: 13 razy
- Otrzymał podziękowanie: 205 razy
Miejmy tylko nadzieję,że Ancelotti nie wykona takiej dobrej roboty jak w Bayernie
Liczyłem na opcję B, czyli nazwisko Paraticciego, który jest zwolennikiem Inzaghiego.

Liczyłem na opcję B, czyli nazwisko Paraticciego, który jest zwolennikiem Inzaghiego.

- Osgiliath
- Juventino
Być może faktycznie do końca sezonu chcemy udawać, że wszystko cacy i będziemy mydlić oczy, że z Maxem jest ok, nie mniej pewnikiem też zakulisowo działamy. Pozostaje czekać na jakieś insiderskie źródła z VS i ich dane odnośnie transferów, bo tak to pozostaje agresti/sky i inne mniej istotne źródła.Poprostu pisze:Nic lepszego dla przyszłości Juve nie może być niż odejście Allegriego. Wielki szacunek się Maxowi należy za to co zrobił ale po Cardiff ewidentnie coś umarło i nic więcej z tej drużyny już nie wyciągnie.
- jakku1
- Juventino
To sa poki co niesprawdzone plotki z VS. Tak jak wspomnialem w poscie w temacie "INFORMACJE" obecnie mamy dwa obozy. Pierwszy pisze o tym, ze Allegri odchodzi, oglosil to juz szatni, a zarzad dogaduje sie od jakiegos czasu z Ancelottim, majac w zanadrzu inne opcje (tutaj od czasu do czasu wspomina sie o Carrerze i Izaghim). Drugi pisze o tym, ze Allegri ma wazny kontrakt, nigdzie sie nie wybiera a klub chce z nim wspolpracowac jak najdluzej.
Kto ma racje, cholera wie.
Kto ma racje, cholera wie.
Zapraszam tez na moje konto na twitterze => https://twitter.com/jakku113 

- Adrian27th
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 4 razy
Carlo to może nam chociaż da LM. Majstra przegra ale LM wygra. : )
"It seems today, that all You see, it's violence in movies and sex on Tv..."
"per noi altri terza stella, per voi altri terzo dito!"
"per noi altri terza stella, per voi altri terzo dito!"
Pumex pisze:Francuz (Pogba) nie ma najmniejszych szans na realną walkę o pierwszy skład.
- BlackJacky
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
Moim zdaniem Max dal nam najfajniejszy dla oka futbol w swoim pierwszym sezonie, kiedy to poluzowal zabetonowany przez Conte zespol. Byc moze inny trener znowu tchnal by troche polotu i finezji, w ta smutna jak... druzyne.
- mzm
- Dortmundczyk
Szacun dla Ancelottiego, bo jest legendarnym i niesamowicie utytułowanym trenerem, ale przecież on jest już kompletnie wypalony i bez żadnego pomysłu na grę. W Bayernie był beznadziejny i przypominał pana od wf-u, który przychodzi na lekcję, rzuca uczniom piłkę na środek boiska i idzie do swojej kanciapy.
- LukaszG / DLuGi
- Juventino
My musimy ściągnąć kogoś ze świeżym umysłem.. Ancelotti za Maxa? Nie tędy droga!
Bukol87 pisze:Ponadto, nikt tej waszej pisaniny w Turynie nigdy nawet nie przeczytał. Piszecie dla siebie i do siebie.