Wszystko o AS Roma

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
ODPOWIEDZ
Hed

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 90 razy
Otrzymał podziękowanie: 3 razy

Nieprzeczytany post 24 kwietnia 2018, 21:24

Rozkręca się Pool ale myślę że Roma będzie miała swoje szanse. Kurde fajnie by było zobaczyć kiedyś tak grające Juve, kupmy sobie Kloppa zamiast SMSa.
juvemaroko

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 24 kwietnia 2018, 21:31

Bardzo slabo gra Roma w srodek pola.
Liverpool za latwo dochodzi do bramki Rome i gdyby lepsza skutecznosc moglo juz byc 2 badz 3-0.
Kto by sie spodziewal ze Moahmmed Saleh tak sie rozwinie w jednym sezonie.
Klopp jest bardzo dobrym trenerem bo dokonuje swietna robota i to dzieki niemu tak dzis gra Lewandowski miedzy innymi.

Miedzy czasem juz 2-0 dla Liverpoolu.
Ostatnio zmieniony 24 kwietnia 2018, 21:32 przez juvemaroko, łącznie zmieniany 1 raz.
Sila Spokoju

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 41 razy
Otrzymał podziękowanie: 83 razy

Nieprzeczytany post 24 kwietnia 2018, 21:31

Egipcjanin w życiowej formie.

Ciągnie ten Liverpool cały sezon. Niech ugra tą LM to może ktoś inny niż Messi/Ronaldo dostanie ZP.
“Mam względem Luciano olbrzymi szacunek. To naprawdę zabawne, że od czasu do czasu zdarza nam się pokłócić… Ja przy nim w ogóle nie jestem trenerem, pracuję w tym fachu z przypadku…“ - MAX ALLEGRI

Obrazek
jackop

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 36 razy
Otrzymał podziękowanie: 84 razy

Nieprzeczytany post 24 kwietnia 2018, 21:32

Się przeliczyłem. Liverpool jak walec, co by było gdyby Mane miał dziś lepszy dzień :bravo: Roma będzie musiała liczyć na kolejny cud w rewanżu.

Niezależnie od tego kto przejdzie dalej mam nadzieję, że Rzymianom przed pojedynkiem z nami będzie siedziała w głowie LM.

Salah dzik :hellyes:
Ostatnio zmieniony 24 kwietnia 2018, 21:34 przez jackop, łącznie zmieniany 1 raz.
Obrazek
O Vesuvio Lavali Col Fuoco! Lavali! Lavali! Lavali Col Fuoco!
juvemaroko

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 24 kwietnia 2018, 21:33

Sila Spokoju pisze:Egipcjanin w życiowej formie.

Ciągnie ten Liverpool cały sezon. Niech ugra tą LM to może ktoś inny niż Messi/Ronaldo dostanie ZP.
Wieksosc z nas by krecilo glowa gdyby latem do nas trafil.
Wpradzie wiele zalezy od trenera i styl gry druzyna czy pilkarz dobrze sie rozwinie czy nie!
Alex96

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 kwietnia 2018, 21:35

Nie śledze Liverpoolu ale jak Salah gra tak w całym sezonie to faktycznie może wreszcie wciśnie sie ktoś miedzy Messiego i Krystyne.
Tak czy siak licze jeszcze na przebudzenie Romy. Ich wygrana w całej LM najmniej mi przeszkadza.
Kruczenzo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Alex96 pisze:
Kruczenzo pisze:Liverpool bedzie nacieral od 1 minuty a Roma wychodzi defensywnym skladem co przy mocy angoli z przodu jest srednim pomyslem. Zadecyduje ich wieksze doswiadczenie w pucharach plus znajomosc LM przez Kloppa
Wychodzenie defensywne na mocno ofensywnego rywala to sredni pomysl? Hmm
Oczywiście, że tak. Liverpool ma łącznie z 1,5 obrońcy, trzeba ich cisnąć żeby osiągnąć dobry rezultat z nimi.

No ale w sumie nie musiałem tego mówić, pierwsza połowa wyjaśniła za mnie :lol: :lol:
Pluto

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 4 razy
Otrzymał podziękowanie: 18 razy

Nigdy bym nie przypuszczał, że jakakolwiek druzyna z Serie A może mieć aż tak słabą defensywę. Salah jest bardzo szybki, Liverpool gra swietnie pilka ale to odstawiaja obroncy z Rzymu...
Swieca miedzy trzech graczy Romy a pilke zbiera raz za razem gracz gospodarzy. Bez ani jednego rywala na plecach. Jakis lepek nieudanie glowkuje w polu karnym, podnosi sie i zbiera ta sama pilke... wtf?! :rotfl: :think:
calma calma
juvemaroko

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 24 kwietnia 2018, 21:39

Alex96 pisze:Nie śledze Liverpoolu ale jak Salah gra tak w całym sezonie to faktycznie może wreszcie wciśnie sie ktoś miedzy Messiego i Krystyne.
Tak czy siak licze jeszcze na przebudzenie Romy. Ich wygrana w całej LM najmniej mi przeszkadza.
Dokladnie tak jak mowisz ktos wrezscie sie przecisnie pomiedzy innymi ale i tak zajmie najwyzej druga pozycja.
Mohammed Salah zeby wygrac zlota pilka musi wygrac CL i byc decydujacym w finale. Sama wygrana moze mu nie wystarczyc. dobrym przekladem byla zlota pilka w 2010 roku ktora powinnien dostac Iniesta lub Xavi i nawet Cassilas a dostal Messi.
Sila Spokoju

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 41 razy
Otrzymał podziękowanie: 83 razy

Nieprzeczytany post 24 kwietnia 2018, 21:40

Obrazek

Na ten moment chłopak strzelił 43 bramki i asystował przy 13 a sezon się jeszcze nie skończył. Statystyki genialne. Jeśli poprowadzi Liverpool do wygrania LM to nie wyobrażam sobie, że nie zdobędzie złotej piłki.
“Mam względem Luciano olbrzymi szacunek. To naprawdę zabawne, że od czasu do czasu zdarza nam się pokłócić… Ja przy nim w ogóle nie jestem trenerem, pracuję w tym fachu z przypadku…“ - MAX ALLEGRI

Obrazek
MRN

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 30 razy
Otrzymał podziękowanie: 238 razy

Nieprzeczytany post 24 kwietnia 2018, 21:42

Ile bym dał aby widzieć Juventus grający tak jak Liverpool...
Obrazek
jackop

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 kwietnia 2018, 21:44

Pluto pisze:Nigdy bym nie przypuszczał, że jakakolwiek druzyna z Serie A może mieć aż tak słabą defensywę.
Jak Juventus przeciwko Spurs i Realowi, co nie? :prochno:

Dla nie oglądających PL chce tylko podkreślić, że to nie jest jakiś wyjątkowy mecz w wykonaniu The Reds. Oni tak grają prawie co kolejkę. Porównajcie sobie do gówno-stylu Maksa.
Obrazek
juvemaroko

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 24 kwietnia 2018, 21:45

Mohammed Salah mial tez wielki wplyw w awans swoja reprezentacji na MS po raz pierwsze od 1990 roku.
Widac ze pobyt z Roma i wyjazd do Liverpool duzo mu dalo po slabym okresie z Chelsea.
Klopp jest bardziej doswiadczonym trenerem niz Valverde nie dopusci do tego zeby Roma dokonala ponownie cudu u siebie szczegolnie jesli dzis gospodarze nie straca gola.
jackop

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 kwietnia 2018, 21:49

MRN pisze:Ile bym dał aby widzieć Juventus grający tak jak Liverpool...
Amen. 13 strzałów, 7 celnych, 2 gole w ciągu 45 minut. Więcej niż Juventus w dwóch ostatnich meczach.
Obrazek
Kruczenzo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 kwietnia 2018, 21:58

Głupia zmiana Di Francesco, jak chce coś dzisiaj jeszcze ugrać to musi wejśc Szary z Perottim i musza przejsc na 4 z tylu, inaczej Liverpool jeszcze sie przejedzie po nich
ODPOWIEDZ