Serie A 17/18 (27): Lazio 0-1 JUVENTUS F.C
- Andryk
- Juventino
ani jednego strzału na bramkę, jak również trzech podań celnych do przodu od nogi do nogi na połowie rywala. mistrz Włoch
walczymy na trzech frontach wszem i wobec trąbił trener wspólnie z piłkarzami, tylko od wielu spotkań, które oglądam zastanawiam się o co ta walka
jak to mówił trener ostatnio... za parę lat nikt nie będzie pamiętać stylu .... fakt, za pare lat to ciężko będzie zaleźć nawet nowych kibiców :lol:

- Ivory
- Juventino
Gramy przewidywalną padakę z przodu. Mister Allegri niespocjalnie będzie zasmucony wywiezieniem 1 punktu z Rzymu, może w 2 połowie jedynie liczyć na jakiś przebłysk geniuszu Dybali.
Najgorzej grają dziś pseudo wahadłowi.
Najgorzej grają dziś pseudo wahadłowi.
- dzodzik
- Juventino
Taki Juventus chcę oglądać. Super gra, wiele sytuacji, brameczki padają jak szóstki w totolotka, czego chcieć więcej.
Widać, że Allegri przyjechał tutaj po wynik 0:0 i konsekwentnie realizuje swoje założenia. Jedynie co było ciekawego w tym meczu to komentarz o derbach Turynu- "Piłkarski dramat na który nie dało się patrzeć" :rotfl:

Ostatnio zmieniony 03 marca 2018, 18:56 przez dzodzik, łącznie zmieniany 1 raz.
"Szybki jak wiatr, cichy jak las, zażarty jak ogień, niewzruszony jak góra"
- Piotr Juvefan
- Juventino
Szkoda tej główki Jugola,mógł przymierzyć lepiej to byśmy nawet prowadzili po średniej grze. Wydaje mi się,że to bardziej my kontrolujemy ten mecz,ale nie ma z tego żadnego pożytku i kreatywnych akcji. Podoba mi się gra SMSa zwłaszcza w pierwszych 20 minutach. Warto byłoby go mieć..
Costa in, Lichy out i gramy 4-3-3 w drugiej. Oby więcej się działo w niej z naszej strony.
Costa in, Lichy out i gramy 4-3-3 w drugiej. Oby więcej się działo w niej z naszej strony.

- jakku1
- Juventino
Straszne nudy w pierwszej czesci. O ile nie czepialbym sie ustawienia, bo grajac trojka z tylu i trojka w pomocy wzmanicamy srodek, co ma swoje uzasadnienie, tak juz cala reszta pozostawia wiele do zyczenia. Mandzukic jak zwykle to co mial, to zmarnowal, Dybala niby kilka razy probowal blysnac, ale widac, ze to jeszcze nie to i ze brakuje mu wsparcia. Asamoah bardzo duzo kiksow, Khedira bez wplywu na gre.
Jesli kogos mialbym pochwalic to blok defensywny i Matuidiego. Chetnie zobaczylbym Juventus grajacy 343, z Douglasem Costa, Dybala i Higuainem w ataku, dwojka srodkowych pomocnikow i trojka w srodku obrony. Wydaje sie to najoptymalniejsze ustawienie przy tych zasobach i takiej, a nie innej formie naszych zawodnikow.
Jesli kogos mialbym pochwalic to blok defensywny i Matuidiego. Chetnie zobaczylbym Juventus grajacy 343, z Douglasem Costa, Dybala i Higuainem w ataku, dwojka srodkowych pomocnikow i trojka w srodku obrony. Wydaje sie to najoptymalniejsze ustawienie przy tych zasobach i takiej, a nie innej formie naszych zawodnikow.
Zapraszam tez na moje konto na twitterze => https://twitter.com/jakku113 

- CzeczenCZN
- Juventino
Złe transfery Marotty? Niezupełnie.
Kontuzje? W każdym klubie są.
To co mamy teraz dostępnego w kadrze meczowej, powinno wystarczyć spokojnie na prowadzenie 0-2/0-3 tam! Trener zabija rozwój tej drużyny. Nie po to się kupuję piłkarzy za tyle siana by grzali ławę i byli nie pełni formy!
Kontuzje? W każdym klubie są.
To co mamy teraz dostępnego w kadrze meczowej, powinno wystarczyć spokojnie na prowadzenie 0-2/0-3 tam! Trener zabija rozwój tej drużyny. Nie po to się kupuję piłkarzy za tyle siana by grzali ławę i byli nie pełni formy!
- dimebag11
- Juventino
- Podziekował: 79 razy
- Otrzymał podziękowanie: 23 razy
Widzicie maruderzy jak ostro gra dziś Lazio, a sędzia też często przymykał oczy na chamskie faule Rzymian (m.in. Lulica). W kilku sytuacjach nasi pomocnicy (Pjanić czy Khedira) jak najszybciej próbowali pozbyć się piłki, bo w przeciwnym razie kończy się skrobaniem po kostkach ze strony graczy Lazio. Mając taki szpital w drużynie i myśląc o środowej potyczce w LM musimy dograć ten mecz bez żadnych urazów, co może być ciężkie.
Juve jest miłością całego mojego życia. Jest powodem do radości i dumy, ale i przyczyną frustracji i rozczarowań. Jest źródłem niesamowitych emocji, tworzącym prawdziwą i niekończącą się opowieść o miłości. - Gianni Agnelli
- Piotr Juvefan
- Juventino
Zdarzają się niecelne podania,ale bardziej prowadzimy grę. Lepiej to wygląda jak z Atalantą u siebie,która robiła na naszej połowie co chciała. Szukam jakichkolwiek pozytywów w tym meczu.Andryk pisze:chyba oglądamy inny mecz. Podawanie do rywala na jego połowie w każdej akcji ofensywnej to jest kontrola :shock: ?Piotr Juvefan pisze:Wydaje mi się,że to bardziej my kontrolujemy ten mecz,