Mercato (Lato 2017 / Zima 2018) DYSKUSJA
- ballack13
- Juventino
Goretzka - przeciez to było prawie pewne.
Jesteś Niemcem - chcesz do Bayernu tak można by to podsumować
Jesteś Niemcem - chcesz do Bayernu tak można by to podsumować

- CzeczenCZN
- Juventino
Szczerze to już czasem nie wiem co myśleć - niby Ci Włosi mają poziom średni, z drugiej strony większa szansa że nie wyleci z kraju, Włosi bardziej się trzymają domu jak wiemy - może faktycznie inwestować w te włoskie podwórko?Poprostu pisze:Brat Cristante z Atalanty przyznał, że jego podopieczny zmieni klub latem. Z tego co media podają jesteśmy jedną z zainteresowanych drużyn.
No to skoro Barcelona to już możemy zapomnieć - poza tym i tak nie mamy na niego szans, zbyt medialny, zbyt młody a zarazem ograny, pewnie pójdzie tam gdzie mu zapłacą dużo - na pewno tacy się znajdą... My co najwyżej możemy sobie ściągnąć perełkę z Serie A lub ze słabszych lig.konradrom pisze:- Barcelona i Juve zainteresowane Bellerinem. Arsenal jest skłonny negocjować od 40 mln wzwyż, jednak wydaje się, że to sprawa na lato. (Tuttosport)
- Axel
- Juventino
Spokojnie - to tylko Tuttosport. Z resztą nawet jeśli to prawda...to niech go sobie biorą za 40 baniek i więcej. Jego największą zaletą jest wiek. Umiejętności ma co najwyżej przyzwoite. Idealny by był jako zmiennik doświadczonego wahadłowego (ach Dani...) i w perspektywie czasu pierwszy skład. Na tą chwilę nie ma co przepłacać za kota w worku. Tym bardziej, że co poniektórzy zapomnieli jak zagrał ostatnie 2-3 spotkania De Sciglio.ForzaItanimulli3vujcm pisze:No to skoro Barcelona to już możemy zapomniećkonradrom pisze:- Barcelona i Juve zainteresowane Bellerinem. Arsenal jest skłonny negocjować od 40 mln wzwyż, jednak wydaje się, że to sprawa na lato. (Tuttosport)
Piszczek + De Sciglio i mamy prawą flankę z bani.
"Grazie o Signore per avermi la Juventus"
- wagner
- Juventino
To moje marzenie od kilku lat. Zawsze gdy toczyła się dyskusja, którego Polaka widzielibyśmy w Juve padające kandydatury Krychowiaka, Zielińskiego, Szczęsnego czy innego bagatelizowałem myśląc o Łukaszu. Jednak zawodnik BVB jest tam piłkarzem instytucją, sam Piszczek w wywiadach dla polskich i zagranicznych mediów podkreślał, że swoją karierę zakończy w Dortmundzie i nigdy w jego przypadku nie wyglądało to na puste słowa rzucane pod publikę.Axel pisze:Piszczek
kd pisze:Milan wyrwał tylko cegiełkę z naszego muru, u nas mur stoi z małą dziurą, oni postawili ta cegłę i myślą że mają mur.
- dimebag11
- Juventino
- Podziekował: 79 razy
- Otrzymał podziękowanie: 23 razy
Pytanie tylko kto w takim razie grałby u nas na tej prawej flance, bo jak wiadomo to Piszczek i de Sciglio raczej nie są okazami zdrowia. Wiadomo, że poważna kontuzja może przydarzyć się każdemu zawodnikowi (przykładowo te niespodziewane problemy z sercem Lichego), ale nie ma potrzeby maksymalizowania ryzyka i sprowadzania kolejnego piłkarza podatnego na urazy. Dodatkowo ktoś już wrzucał plotki o naszej chęci wykupienia Howedesa, co byłoby jakąś kpiną i paranoją. Nie wiem jak ty, ale ja już nie chcę oglądać Sturaro na prawej obronie. Dla mnie powinniśmy bezwzględnie starać się o ściągnięcie Sidibe.Axel pisze: Piszczek + De Sciglio i mamy prawą flankę z bani.
Juve jest miłością całego mojego życia. Jest powodem do radości i dumy, ale i przyczyną frustracji i rozczarowań. Jest źródłem niesamowitych emocji, tworzącym prawdziwą i niekończącą się opowieść o miłości. - Gianni Agnelli
- Axel
- Juventino
Piszek i kontuzje? Owszem. Przydarzały mu się dość często. Może w Juve byłoby inaczej? Może. Chodzi właśnie o to, że w tym momencie trzeba ocenić co jest bardziej ryzykowne; łamliwy Piszczu czy zagadka w postaci Bellerina za minimum 40 banieczek.
Wydaje mi się, że De Sciglio przy Łukaszu złapałby skill'a (ostatnie jego mecze pokazały, że jak chce to potrafi
) i mogliby się dzielić.
Faktycznie pozostaje problem, że panowie lubią się pogruchotać. I co w tedy? No cóż - ciężko trzymać w klubie trzech wartościowych zawodników na pozycji bocznego obrońcy. Ratunkiem w takim wypadku powinni być pomocnicy posiadający umiejętność gry na wahadle. Tutaj - już tak całkiem serio mówiąc* - warto szukać wzmocnień lub podszkolić Cuadrado/Costę. Tak "na wszelki wypadek".
* "całkiem serio" bo wcześniejsza wypowiedź to raczej fantastyka. Jak zauważył kolego powyżej, Piszczek kocha BVB i z własnej woli raczej się z klubu nie ruszy. Szkoda, wielka szkoda
Wydaje mi się, że De Sciglio przy Łukaszu złapałby skill'a (ostatnie jego mecze pokazały, że jak chce to potrafi

Faktycznie pozostaje problem, że panowie lubią się pogruchotać. I co w tedy? No cóż - ciężko trzymać w klubie trzech wartościowych zawodników na pozycji bocznego obrońcy. Ratunkiem w takim wypadku powinni być pomocnicy posiadający umiejętność gry na wahadle. Tutaj - już tak całkiem serio mówiąc* - warto szukać wzmocnień lub podszkolić Cuadrado/Costę. Tak "na wszelki wypadek".
* "całkiem serio" bo wcześniejsza wypowiedź to raczej fantastyka. Jak zauważył kolego powyżej, Piszczek kocha BVB i z własnej woli raczej się z klubu nie ruszy. Szkoda, wielka szkoda

"Grazie o Signore per avermi la Juventus"
- Sorek21
- Juventino
Szpilki, szpileczki. Sarri o Matteo Politano (Sassuolo): "Bardzo lubię Politano, ale Marotta uznał, że on nie jest na sprzedaż" 😂
Ostatnio coraz więcej głosów o tym, że Juventus w tej chwili kontroluje praktycznie cały rynek transferowy we Włoszech, Sarri dał do pieca.
Ostatnio coraz więcej głosów o tym, że Juventus w tej chwili kontroluje praktycznie cały rynek transferowy we Włoszech, Sarri dał do pieca.
- Piotr Juvefan
- Juventino
Jeśli faktycznie tak jest to rozkupmy może LazioSorek21 pisze:

- Marat87
- Juventino
- Podziekował: 16 razy
- Otrzymał podziękowanie: 37 razy
Wlasnie to mialem pisac, SMS do Juve, Icardi wymiana za Higuaina ( choć nie lubie typa i nie chciałbym go w Juve ), jakiegoś obrońcę na bok i zamiecione 
Ach te Włochy...

Ach te Włochy...
- Piotr Juvefan
- Juventino
https://www.football-italia.net/115984/ ... close-juve
Widziecie to co ja
?
Nie wiem czemu,ale ja jestem za i dałbym mu szansę
Widziecie to co ja

- PlanetJuve
- Juventino
The SunPiotr Juvefan pisze:https://www.football-italia.net/115984/ ... close-juve
Widziecie to co ja?

Wierząc angielskim medią to Juve chce rozbić bank i za darmo zgarnąć też Wilshera

A potem wydamy 50 mln na dwa włoskie talenty o dziwo także pomocników. Logiczne, logiczne.