Paulo Dybala
- Lucas87
- Juventino
Kwietniowy mecz życia Dybali z Barceloną, i kilka takich przeciwko ligowym ogórom. Wystarczą trzy słabsze mecze, a większość tutejszych ekspertów, będzie sprzedawała Argentyńczyka za <80k. Potwierdzone info.
SANCTI PER FIDEM VICERUNT REGNA OPERATI SUNT IUSTITIAM.
- deszczowy
- Juventino
No, jeśli już, to w grze były chyba wyższe pieniądze...
- Pluto
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 11 razy
Nie chodzi o to za ile go sprzedamy ale kogo z te pieniądze kupimy.
A Dybala nigdy nie będzie graczem z najwyższej półki jeśli nie nauczy się grac z rywalem na plecach.
A Dybala nigdy nie będzie graczem z najwyższej półki jeśli nie nauczy się grac z rywalem na plecach.
calma calma
- borysfcb
- Katalończyk
Ława w arcyważnym meczu z Peru.
Trochę to niepoważne, że drugi najlepszy piłkarz reprezentacji nie może grać, bo ma zbyt podobny profil do starszego kolegi. Tym bardziej, że Messi u nas jest bardzo elastyczny i grywa z powodzeniem na 10, na skrzydle czy na środku ataku. Oby Sampaoli to jakoś do mundialu poukładał.
Trochę to niepoważne, że drugi najlepszy piłkarz reprezentacji nie może grać, bo ma zbyt podobny profil do starszego kolegi. Tym bardziej, że Messi u nas jest bardzo elastyczny i grywa z powodzeniem na 10, na skrzydle czy na środku ataku. Oby Sampaoli to jakoś do mundialu poukładał.
- Poprostu
- Juventino
- Podziekował: 38 razy
- Otrzymał podziękowanie: 41 razy
borysfcb pisze:Ława w arcyważnym meczu z Peru.
Patrząc na to dno co graja ci pseudo gwiazdorzy to liczę, że na mundial w ogóle nie pojadą.
- MRN
- Juventino
- Podziekował: 13 razy
- Otrzymał podziękowanie: 205 razy
Nie zagrał ani Dybala ani Icardi, który jest w formie. Mnie tam ich nie szkoda i mam nadzieję, że nie awansują choć uda im się to kuchennymi drzwiami. W ostatnim meczu rywalem Argentyny będzie o nic walczący Ekwador a bezpośredni rywale mają ciężkie mecze i będą się wzajemnie wybijać.

- panlider
- Juventino
Kogo w ogóle ten Sampaoli wystawił na ataku? Nie ogarniam, na ławie Dybala z Icardim, a ten jakiegoś no name'a na "9" postawił :doh:
O braku powołania dla Igły to już nie wspomnę... mam nadzieję, że nie awansują na ten mundial, a Sampaoli poleci, bo jego decyzje kadrowe to sabotaż.
O braku powołania dla Igły to już nie wspomnę... mam nadzieję, że nie awansują na ten mundial, a Sampaoli poleci, bo jego decyzje kadrowe to sabotaż.
"Vincere Non È Importante È L'Unica Cosa che Conta"
rammstein pisze:dobrze, że nikt nie zakładał tematu "Polskie kluby w rozgrywkach europejskich 2017/2018"
- panlider
- Juventino
Pomijam już kwestię, że nam tym brakiem powołań dla Igły też robi gnój, bo widać, że Pipita mocno to przeżył i wydaje mi się, że to była jedna z przyczyn jego słabszej dyspozycji na starcie sezonu... A już widząc jakiegoś leszcza na szpicy w reprezentacji to pewnie krew go zalała.MRN pisze:Benedetto :rotfl:
rammstein pisze:dobrze, że nikt nie zakładał tematu "Polskie kluby w rozgrywkach europejskich 2017/2018"
- AdiJuve
- Juventino
- Podziekował: 9 razy
- Otrzymał podziękowanie: 20 razy
He,he mundial bez Argentyny to byłoby duże wydarzenia,ale mają tego farta,że 2 ekipy bezpośrednio przed nimi grają ze sobą a sami gają z chyba najsłabiej obecnie grającym w ich strefie Ekwadorem ,ale kto wie co się wydarzy, wygrana da im minimum baraże z Nową Zelandią.
- Vanquish
- Qualità Juventino
- Podziekował: 7 razy
- Otrzymał podziękowanie: 6 razy
Z tego co wyczytałem gdzieś tam (w pracy mam ten nowy IE a on stronę główną z newsami "msn" czy jakoś tak) Ekwador zmienił trenera i złapał drugi oddech. Co prawda nie mają szans na awans, ale ponoć szło im lepiej w poprzednim meczu niż dotychczas, zatem wcale przeprawa słabej Argentyny z 'nowym' Ekwadorem nie jest przesądzonaAdiJuve pisze:He,he mundial bez Argentyny to byłoby duże wydarzenia,ale mają tego farta,że 2 ekipy bezpośrednio przed nimi grają ze sobą a sami gają z chyba najsłabiej obecnie grającym w ich strefie Ekwadorem ,ale kto wie co się wydarzy, wygrana da im minimum baraże z Nową Zelandią.

- MRN
- Juventino
- Podziekował: 13 razy
- Otrzymał podziękowanie: 205 razy
Poza tym Argentynie przyjdzie grać w trudnych warunkach na dużej wysokości. Nie szkoda mi Argentyny ale było by mi szkoda Dybali gdyby nie zagrał na turnieju choć z tym trenerem nie zagra zbyt dużo.

- panlider
- Juventino
Mówisz o tym Chile, które ledwo pokonało Ekwador, a ostatnie dwa mecze przegrało ze słabiutką Boliwią i u siebie z Paragwajem (0:3)?wloski pisze:Argentyna nie ma szczęścia do trenerów, mając taki potencjał ludzki w ogóle nie jest wykorzystywany. Chile, które kadrowo jest słabsze osiąga o wiele lepsze wyniki. Tak się prowadzi drużynę narodową.

- juvemaroko
- Juventino
Pojada pojada marketing zrobi swoje sponsorze za duzo nad tym straca.Poprostu pisze:borysfcb pisze:Ława w arcyważnym meczu z Peru.
Patrząc na to dno co graja ci pseudo gwiazdorzy to liczę, że na mundial w ogóle nie pojadą.