Mercato (Lato 2017 / Zima 2018) DYSKUSJA
- FalsoVero
- Juventino
Biorąc pod uwagę, że to kanał jakieś Milanisty to błędy nie będą pokazane.Il Fenomeno pisze:Adrian27th pisze:A dziś Bonucci podobno 'niepewnie'.
Zabawne będzie jak się okaże że wyjęty z naszej machiny Bonucci zacznie siać babole..
W pierwszej połowie 3/4 podań które były adresowane dalej niż na 10metrów zostały przechwycone przez Real...
"A ten muchy łapał ten Badstuber hehehe"-Jacek Gmoch 28.06.2012
- ice
- Juventino
- Podziekował: 6 razy
- Otrzymał podziękowanie: 9 razy
Nie bądźcie hipokrytami. Nie można w miesiąc z TOP3 obrońców świata zrobić się ofermą. Nie ma go i kij, żyjemy dalej. Na pewno Bonuc to klasa i Milan zyskał piłkarsko. Nie można mieć wątpliwości.
- Adrian27th
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 4 razy
Poczekamy zobaczymy. Żółta kartka z tego sparingu to typowy Bonucci z 1 sezonu Juve : )towalski pisze:Nie bądźcie hipokrytami. Nie można w miesiąc z TOP3 obrońców świata zrobić się ofermą. Nie ma go i kij, żyjemy dalej. Na pewno Bonuc to klasa i Milan zyskał piłkarsko. Nie można mieć wątpliwości.
Jeżeli Toro zapłaci nam łącznie 9 baniek za Rincona to hallelujah!
Szkoda tylko że ciułamy tak to wszystko na jakiegos Cana o.O
"It seems today, that all You see, it's violence in movies and sex on Tv..."
"per noi altri terza stella, per voi altri terzo dito!"
"per noi altri terza stella, per voi altri terzo dito!"
Pumex pisze:Francuz (Pogba) nie ma najmniejszych szans na realną walkę o pierwszy skład.
- MRN
- Juventino
- Podziekował: 13 razy
- Otrzymał podziękowanie: 205 razy
Jest taki watek o Bonuccim, porozmawiajcie sobie o nim tam.
Dziś pojawiło się kolejne nazwisko na tapecie w postaci Sergi Roberto o którego starania tez czynią MU oraz Chelsea. Klauzula tego zawodnika wynosi 40 mln.
Źródło : sport.es więc nie ma co sobie głowy zaprzątać.
Dziś pojawiło się kolejne nazwisko na tapecie w postaci Sergi Roberto o którego starania tez czynią MU oraz Chelsea. Klauzula tego zawodnika wynosi 40 mln.

- Il Fenomeno
- Juventino
Z 3 kolejnych kanałów wczorajszy Bonucci z Betisem:FalsoVero pisze: Biorąc pod uwagę, że to kanał jakieś Milanisty to błędy nie będą pokazane.
Dodam że sam meczu nie oglądałem, więc to nie było zaprzeczenie na "podobno" niepewny.
Ostatnio zmieniony 10 sierpnia 2017, 09:49 przez Il Fenomeno, łącznie zmieniany 1 raz.

- wojczech7
- Juventino
Ten film niczego nie wnosi. Pokazuje to, czego należy się po Bonuccim spodziewać - dobre rozgrywanie od tyłu (choć ledwie jeden celny, naprawdę długi przerzut).marcinek pisze:Jak dla mnie to całkiem dobry występ.
Nijak nie można jednak na tej podstawie oceniać występu Leo w tym meczu. Milan stracił wczoraj 2 bramki, Leo grał 90 minut... Nie wiem, czy maczał w tym palce, ale przyzwoitość nakazywałaby przynajmniej te sytuacje obejrzeć przed ocenianiem jego występu.
Moje "obawy" co do Bonucciego w Milanie dotyczą jego gry w tyłach. Obstawiam, że przy nowych kolegach będzie mocno widać jego braki w tym aspekcie i kibice Milanu mogą się lekko zdziwić.
Co do walorów ofensywnych Leo nie mam wątpliwości - najwyższa jakość, co udokumentuje niejednym key-passem, czy asystą.
"Błogosławiony, kto nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa."
- LukaszG / DLuGi
- Juventino
Czyli z Rinconem jednak trafną wzmiankę odnalazłem. Jestem ciekaw ile występów wpisali w umowę. Z resztą patrząc na to, że Torino potrzebuje pomocnika, to na pewno zagra daną ilość spotkań.LukaszG / DLuGi pisze:Nie podam źródła, bo tylko przewinęło mi się to przez oczy i szczerze nie pamiętam już gdzie. Plotek jest cała masakubraczek pisze:Mógłbyś podawać źródła?LukaszG / DLuGi pisze:Yhym tylko, że krążą plotki jakoby miało to być jedynie wypożyczenie z OPCJĄ wykupuPo co my go kupowaliśmy
Di Marzio pisze, że brakuje tylko zgody samego Rincona. Torino liczy, że pojawi się ona w najbliższych godzinach.
Czyli teraz zostaje nam podstawowa para Pjanic-Khedira i zmiennicy w postaci Claudio i Bentancura.. no i nasz Sturaro

Bukol87 pisze:Ponadto, nikt tej waszej pisaniny w Turynie nigdy nawet nie przeczytał. Piszecie dla siebie i do siebie.
- Kamil_on
- Juventino
Też nie jestem wielkim entuzjastą sprowadzenia Cana, tym bardziej, że trochę Liverpool'u w zeszłym sezonie oglądałem, ale rzeczy przemawia za tym transferem.Adrian27th pisze:
Szkoda tylko że ciułamy tak to wszystko na jakiegos Cana o.O
1. Profil piłkarza odpowiada potrzebom naszego trenera.
2. Wiek Cana pozwala wierzyć, że może się on jeszcze bardziej rozwinąć, a na tym etapie kariery posiada już spore doświadczenie w poważnej piłce.
3. Kończący się kontrakt, czyli po naszemu OKAZJA

4. Uniwersalność. Can może zagrać również na środku obrony (możliwe, że kiedyś widziałem go też na prawej stronie?), co może mieć spore znaczenie ze względu brak piątego obrońcy (dzielimy minuty na czterech środkowych, a jeżeli będzie straszna bieda, to jest alternatywa).
I chyba głównie ta ostatnia opcja sprawie, ze jestem w grupie "na TAK" w odniesieniu do ewentualnego transferu Cana.
"Przejście do Juventusu, klubu, w którym pracuje się najciężej na świecie, to był wielki postęp. Wspiąłem się na poziom, którego nie osiągnąłbym nigdzie indziej" - Zinedine Zidane
- Łukasz
- Juventino
grywał tak w kadrzeKamil_on pisze:możliwe, że kiedyś widziałem go też na prawej stronie?
- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Czy to temat o Milanie, czy Juventusie? To nie jest miejsce na dyskusje o Bonuccim.
Gdyby tylko Strootman nie miał na koncie tak poważnej kontuzji.
Piłkarsko w parze z Pjaniciem bajka.
Gdyby tylko Strootman nie miał na koncie tak poważnej kontuzji.

- tomassi14
- Juventino
Swoja droga z wszystkich pomocników ktorzy mieliby do nas przyjsc, to chyba wybór nalezaloby pomiedzy Sergio Roberto, Emre Can'a lub Nzonziego jesli chodzi o defensywnych,MRN pisze:Jest taki watek o Bonuccim, porozmawiajcie sobie o nim tam.
Ktos cos moze powiedziec o Sergio Roberto jaki dokladnie to profil pilkarza? B2B ?
- Szilgu
- Juventino
Przecież to prawy obrońca. Pomocnikiem środkowym jest od wielkiego święta. Równie dobrze można mówić, że Lichy gra w środku.tomassi14 pisze:Swoja droga z wszystkich pomocników ktorzy mieliby do nas przyjsc, to chyba wybór nalezaloby pomiedzy Sergio Roberto, Emre Can'a lub Nzonziego jesli chodzi o defensywnych,MRN pisze:Jest taki watek o Bonuccim, porozmawiajcie sobie o nim tam.
Ktos cos moze powiedziec o Sergio Roberto jaki dokladnie to profil pilkarza? B2B ?
- kubinho 10
- Juventino
Grał tam z konieczności. Z Barcy odszedł Alves, a Aleix Vidal nie dawał rady. Nominalnie to środkowy pomocnik.Szikit pisze:Przecież to prawy obrońca. Pomocnikiem środkowym jest od wielkiego święta. Równie dobrze można mówić, że Lichy gra w środku.tomassi14 pisze:Swoja droga z wszystkich pomocników ktorzy mieliby do nas przyjsc, to chyba wybór nalezaloby pomiedzy Sergio Roberto, Emre Can'a lub Nzonziego jesli chodzi o defensywnych,MRN pisze:Jest taki watek o Bonuccim, porozmawiajcie sobie o nim tam.
Grande Juve, Vinci Per Noi
- squinter
- Juventino
Taki z niego środkowy pomocnik obecnie, jak z Kwadwo. Od dawna hasa po prawej stronie i tak trzeba na niego patrzeć.kubinho 10 pisze:Grał tam z konieczności. Z Barcy odszedł Alves, a Aleix Vidal nie dawał rady. Nominalnie to środkowy pomocnik.Szikit pisze:Przecież to prawy obrońca. Pomocnikiem środkowym jest od wielkiego święta. Równie dobrze można mówić, że Lichy gra w środku.tomassi14 pisze:
Swoja droga z wszystkich pomocników ktorzy mieliby do nas przyjsc, to chyba wybór nalezaloby pomiedzy Sergio Roberto, Emre Can'a lub Nzonziego jesli chodzi o defensywnych,