Mercato (Lato 2017 / Zima 2018) DYSKUSJA
- Cabrini_idol
- Juventino
No przecvież to napisałem. My chcemy dać 25 mln. Oni nie chcą zejść poniżej 40 mln a do tego próbują przekonać go do podpisania.
Myślisz, że go opchaja do nas za 25 mln ? Proszę Cie. Poza tym tak jak mówię on zarabia ponand 3,5 mln euro. Żeby go skusić trzeba dołożyć do 4,5 lub 5 mln za sezon. To za dużo za tego Turka. Berna, mega talent, Włoch, dostał 4 mln. Ten sam wiek.
Liverpool nie puści go za mniej niż 40 mln. Zrozumcie to. To nie jest Fiorentina czy inny biedny zespół. Dadzą mu 100 tys funtów tyg i temat się zamknie.
Myślisz, że go opchaja do nas za 25 mln ? Proszę Cie. Poza tym tak jak mówię on zarabia ponand 3,5 mln euro. Żeby go skusić trzeba dołożyć do 4,5 lub 5 mln za sezon. To za dużo za tego Turka. Berna, mega talent, Włoch, dostał 4 mln. Ten sam wiek.
Liverpool nie puści go za mniej niż 40 mln. Zrozumcie to. To nie jest Fiorentina czy inny biedny zespół. Dadzą mu 100 tys funtów tyg i temat się zamknie.

- Pango1987
- Interista
Gratuluje transferu Bernardeschiego, taki most consistent player than Keita. Bardziej kompletniejszy niż Keita, ktory jedyne co ma lepsze od Berny to chyba tylko drybling.
Kabryni co sie z tobą dzieje ostatnio to ja nie wiem naprawdę. Pijany albo niespełna rozumu
Kabryni co sie z tobą dzieje ostatnio to ja nie wiem naprawdę. Pijany albo niespełna rozumu

Brzozowika to bym wam jeszcze tego dnia spakowal i wyslal do Turynu gdyby była mozliwosc. Cena wywolawcza 2,5 mln €, zapraszamRICTOR pisze:Niech stracę, wypiszę jakie teraz w naszym kontekście nazwiska latają po VS: Cancelo, Darmian, Can, N'Zonzi, Matić, Brozović, Schick, de Vrij, Manolas.
Ostatnio zmieniony 24 lipca 2017, 22:28 przez Pango1987, łącznie zmieniany 1 raz.
- RICTOR
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Niech stracę, wypiszę jakie teraz w naszym kontekście nazwiska latają po VS: Cancelo, Darmian, Can, N'Zonzi, Matić, Brozović, Schick, de Vrij, Manolas.
Jak się ktoś zdziwi, tak, Brozović jest w naszej orbicie wg 2 niezależnych źródeł na VS.
Jak się ktoś zdziwi, tak, Brozović jest w naszej orbicie wg 2 niezależnych źródeł na VS.
- Vincitore
- Juventino
Sky informuje, że wznowiliśmy rozmowy ws. Maticia i w kontekście ŚPD w tej chwili wiemy tyle, że nic nie wiemy. Codzienne inny zawodnik bliżej, doniesienia niekompletne, na moje wygląda na to, że nie kupimy nikogo z czwórki Matic, Can, N'Zonzi, Matuidi, a przyjdzie ktoś zupełnie inny, o kim się nie mówiło.
Ewentualnie faktycznie chcemy jednego z tej czwórki, a pozostałą trójką raczymy się by zbić cenę. Pierwszy na tapetę wjechał N'Zonzi i chyba mieliśmy już nawet porozumienie z zawodnikiem, więc postraszymy Sevillę Canami by zmiękli z tą klauzulą 40 baniek. Nie mam innej teorii, w bombę nie wierzę, choć fundamenty pięknie wylane - 4 nazwiska na tapecie, zwodzenie mediów i kibiców etc.
Ewentualnie faktycznie chcemy jednego z tej czwórki, a pozostałą trójką raczymy się by zbić cenę. Pierwszy na tapetę wjechał N'Zonzi i chyba mieliśmy już nawet porozumienie z zawodnikiem, więc postraszymy Sevillę Canami by zmiękli z tą klauzulą 40 baniek. Nie mam innej teorii, w bombę nie wierzę, choć fundamenty pięknie wylane - 4 nazwiska na tapecie, zwodzenie mediów i kibiców etc.
- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Pojawilo sie info, ze mamy poczekac do konca sierpnia i wezmiemy albo Schicka, albo Keite. Oczywiscie wiele zalezy od kolejnych testow Czecha, bo samych graczy rzekomo mamy juz obu urobionych. A pisza o tym dosc wiarygodne zrodla.
@Cabrini
Ale dlaczego na starcie zakladasz, ze Can mialby dostac u nas tak spora podwyzke? Juz sam fakt przejscia do duzo lepszego klubu moglby go skusic.
@Cabrini
Ale dlaczego na starcie zakladasz, ze Can mialby dostac u nas tak spora podwyzke? Juz sam fakt przejscia do duzo lepszego klubu moglby go skusic.
- Cabrini_idol
- Juventino
mrozzi, bo już w kwietniu, maja pisało się na poważnych stronach (sorry ale nie znajdę ich teraz), że Can chce podwyżki do 100 tys funtów,obecnie zarabia 55tys funtów tyg).
Nie zrobi transferu w wieku 23 lat bez podwyżki na kontrakcie.
Nie zrobi transferu w wieku 23 lat bez podwyżki na kontrakcie.

- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
To oczywiste, ale pamietajmy tez o tym, ze byc moze tak duzej podwyzki oczekiwal wlasnie w zwiazku z faktem, ze Liverpool nie liczy sie obecnie w europejskiej pilce. Nie wiem. Poczekajmy,
- Cabrini_idol
- Juventino
Fakt jest taki, że w obecnym czasie trudno o dobrego DM. W latach 90-tych i na poczatku XXIw było ich pod dostatek. Prxzez jakiś czas odszedł trend na granie typowym DM, ale jak widzimy od 2 lat wracają do łask. Tylko, że jest ich na prawdę mało, jeśli chodzi o poziom Juventusu.
Na szybko kogo moglibyście wymienić poza Casemiro,Kante i Maticiem, na podobnym poziomie.
Na szybko kogo moglibyście wymienić poza Casemiro,Kante i Maticiem, na podobnym poziomie.

- RICTOR
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Nie. Raczej się pisze, że jednak w ostatnim czasie zastanawiamy się nad 5 obrońcą i padają nazwiska de Vrija, Manolasa + tego Mangali.Poprostu pisze:Panie a nie jest tak, że piątym obrońcą ma być ten jakiś małolat z Cagliari?
- jakku1
- Juventino
I to jest bardzo prawdopodobny scenariusz, a wszyscy wyzej wymienieni zawodnicy to opcja B, C, D, E, etc.Vincitore pisze:Sky informuje, że wznowiliśmy rozmowy ws. Maticia i w kontekście ŚPD w tej chwili wiemy tyle, że nic nie wiemy. Codzienne inny zawodnik bliżej, doniesienia niekompletne, na moje wygląda na to, że nie kupimy nikogo z czwórki Matic, Can, N'Zonzi, Matuidi, a przyjdzie ktoś zupełnie inny, o kim się nie mówiło.
Co do obroncy, jakiś czas temu na VS pojawialy sie glosy takie, ze nikogo nie wezmiemy w tym okienku, bo mamy Caldare i De Vrija dogadanych na przyszły rok (gdy na emeryture tez odchodzi Barzagli). Ewentualnie, gdyby cos sie dzialo, moglibysmy kombinowac ze sciagnieciem mlodego z Atalanty juz zimą. Niemniej, to byly jedynie niesmiale sugestie userów na VS oparte o jakieś tam strzępki medialnych plotek.
Mercato dla jak najbardziej nie jest jeszcze zakonczone - co zreszta potwierdzaja zrodla

Zapraszam tez na moje konto na twitterze => https://twitter.com/jakku113