Mercato (Lato 2017 / Zima 2018) DYSKUSJA
- Adrian27th
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 4 razy
Czekam na to stwierdzenie.Marotta:
Skład jest kompletny, aczkolwiek skorzystamy z okazji jeżeli tak się nadarzy. Jesteśmy silniejsi niż rok temu.
"It seems today, that all You see, it's violence in movies and sex on Tv..."
"per noi altri terza stella, per voi altri terzo dito!"
Pumex pisze:Francuz (Pogba) nie ma najmniejszych szans na realną walkę o pierwszy skład.
- Nicram_93
- Juventino
- Podziekował: 42 razy
- Otrzymał podziękowanie: 13 razy
Otóż toCabrini_idol pisze:Zawsze w styczniu można wziąć na wypożyczenie lub dokupić ŚO- zapchajdziurę w razie kontuzji ŚO (tfu)

"Prawdziwy dżentelmen nigdy nie opuszcza swojej damy."
Alessandro Del Piero, czerwiec 2006r.
- Cabrini_idol
- Juventino
Bianconero.

- Przemo90
- Juventino
No wlasnie hcyba jeszcze nie, trwa spotkanie w Mediolanie.Poprostu pisze:Na juventuz.com spam, że już po wszystkim w sprawie Berny i done dealio.
Podstawa ustalona na 40 baniek, teraz Lysy dzwiga bonusy aby przekonac Viole. Prawdopodobnie stanie na 46 z bonusami - tak twierdzi Pedulla na Twiterze, done dealio ma byc do wieczora a ewentualnie jutro badania lekarskie. Co do 10 dla Berny nie jest przesadzone, ale jesli o nia poprosi to dostanie.
Czekamy na kolejne wiesci.

"Dla Juventusu zwycięstwa nie są rzeczą ważną. Dla Juventusu zwycięstwa to jedyne, co się liczy" ~Giampiero Boniperti~
- Cabrini_idol
- Juventino
Cieszę się, że mój imiennik wylądował w Juve. Najlepszy bramkarz Serie A poprzedniego sezonu, 27 lat. Do tego po taniości.
Bardzo dobry ruch. Juventus za rok w razie pożegnania Gigiego nie musi desperacko szukać zastępstwa dla Buffona (a bramkarzy jest dużo mniej klasowych od piłkarzy z pola) bo Wojtek to jest bramkarz, który jeśli poprawi jeszcze bardziej koncentrację i psychikę, będzie kocurem. W razie W Juventus ma czas na znalezienie kogoś lepszego. Tak czy inaczej wierzę, że to nie będzie konieczne
edit :
12,2 mln płatne w 2 lata
Bardzo dobry ruch. Juventus za rok w razie pożegnania Gigiego nie musi desperacko szukać zastępstwa dla Buffona (a bramkarzy jest dużo mniej klasowych od piłkarzy z pola) bo Wojtek to jest bramkarz, który jeśli poprawi jeszcze bardziej koncentrację i psychikę, będzie kocurem. W razie W Juventus ma czas na znalezienie kogoś lepszego. Tak czy inaczej wierzę, że to nie będzie konieczne

edit :
12,2 mln płatne w 2 lata

- Cabrini_idol
- Juventino
''I'm a Juventus player. From today I have no weaknesses "

https://pbs.twimg.com/media/DFGaUxGVwAAixlA.jpg
https://pbs.twimg.com/media/DFGYUPRXcAAgeOk.jpg:large
:hellyes:
ps Marotta ma chyba coraz bardziej to jedno oko na maroko.

https://pbs.twimg.com/media/DFGaUxGVwAAixlA.jpg
https://pbs.twimg.com/media/DFGYUPRXcAAgeOk.jpg:large
:hellyes:
ps Marotta ma chyba coraz bardziej to jedno oko na maroko.
Ostatnio zmieniony 19 lipca 2017, 15:13 przez Cabrini_idol, łącznie zmieniany 3 razy.

- kubinho 10
- Juventino
Na początku, chciałbym się przywitać po ponad 10 latach nieobecności na forum.
Zastanawia mnie miejsce negocjacji. Już od paru mercato widzę, że nasi przedstawiciele dopinają większość transferów w Mediolanie. Wiem, że nie tylko Marotta, ale innych klubów Serie A. Moje pytanie dlaczego akurat tam?

Zastanawia mnie miejsce negocjacji. Już od paru mercato widzę, że nasi przedstawiciele dopinają większość transferów w Mediolanie. Wiem, że nie tylko Marotta, ale innych klubów Serie A. Moje pytanie dlaczego akurat tam?
Grande Juve, Vinci Per Noi
- Przemo90
- Juventino
Medioland jest lepiej skomunikowany niz Turyn (wiecej polaczen lotniczych, lepsza komunikacja drogowa z poludniowych i centralnych Wloch drogi/autostrady i do tego polaczenie kolejowe o niebo lepsze niz z Turynem - szybka kolej pendolino ktora czesciej jezdzi do MED niz TUR).kubinho 10 pisze:Na początku, chciałbym się przywitać po ponad 10 latach nieobecności na forum.![]()
Mieszkalem miesiac w Mediolanie i kilka razy bywalem w Turynie, weic wedlug mnie moze o to chodzi.
Ostatnio zmieniony 19 lipca 2017, 15:19 przez Przemo90, łącznie zmieniany 1 raz.

"Dla Juventusu zwycięstwa nie są rzeczą ważną. Dla Juventusu zwycięstwa to jedyne, co się liczy" ~Giampiero Boniperti~
- Adrian27th
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 4 razy
Przeciez on juz wie! Witamy nasz nowy nr 10!Cabrini_idol pisze:
Bianconero.
Berna na lawke z Cuadrado i w koncu mamy lawke godna naszego klubu.
"It seems today, that all You see, it's violence in movies and sex on Tv..."
Pumex pisze:Francuz (Pogba) nie ma najmniejszych szans na realną walkę o pierwszy skład.
- Ivory
- Juventino
Logistyka, kilka lotnisk dookoła, baza hotelowa. Siedząc u siebie mało co załatwisz, jak chcesz gdzieś za granicą piłkarza załatwić - to z dużym prawopodobieństwem na trasie będzie właśnie Mediolan.kubinho 10 pisze:Zastanawia mnie miejsce negocjacji. Już od paru mercato widzę, że nasi przedstawiciele dopinają większość transferów w Mediolanie. Wiem, że nie tylko Marotta, ale innych klubów Serie A. Moje pytanie dlaczego akurat tam?