roma out!!!!!

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
ODPOWIEDZ
Manifestos

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 marca 2004, 23:51

silna roma odpadla z dosc chyba przecietnym (nie wiem malo sie wyznaje na hiszpanskiej ) villareal! 2:1 i koniec marzen romy. jeszcze zebina zarobil czerwona kartke - musialo byc goraco.
wierzyc sie nie chce, bo wydawalo sie ze sa mocni w tym sezonie. chyba ten mecz ostatni z lazio troche ich rozregulował. mam nadzieje ze do konca seoznu ;)

too bad she won't live....but than again, who does

:--{======>cannibal holocaust<======}--:
Andryk

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 marca 2004, 06:18

dobrze się stało, za bardzo ich lekceważyli no wreszcie im się dostało, to samo spotkało liverpool z Jerzym Dudkiem

Pavciooo

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 26 marca 2004, 17:16

I dobrze. Teraz zacznie się u nich kryzys i przy odrobinie szczęścia 2 miejsce nasze :D :twisted: 8)

Andryk

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 marca 2004, 18:01

Pavciooo pisze:I dobrze. Teraz zacznie się u nich kryzys i przy odrobinie szczęścia 2 miejsce nasze :D :twisted: 8)
Kryzys ????? Co ty pleciesz to ich może bardziej umotywować i będą jeszcze grąc lepiej niż dotychcasz. Wielki kluby nie mogą mieć kryzysów. Roma to sielny i zgrany zespół wiec, trudno im by było złapać kryzys. A po zatym roma puchar uefa nie traktuje poważnie., wystawia rezerwy więc sie nie dziwie

Lubczyk

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 marca 2004, 18:16

Jak sie lekcewazy przeciwnika to tak sie dzieje.
Dobrze im tak.

Lypsky

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 marca 2004, 18:21

Nie ma mowy zeby Roma miala kryzys bo wczoraj nie przegrali.Wydaje mi sie ze Juve na 2 miejsce nie ma zbyt duych szans :cry: A swoja droga dobrze sie stalo ze cwaniaczki z Romy odpadly!!!

a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
Sarsik

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 marca 2004, 18:45

Wszyscu już nie mogli się doczekać ćwierćfinału Roma-Barcelona. A tu prosze. Roma przegrywa z Villarreal, a Barca z Celticiem. Teraz honoru włoskiej piłki bronić muszą kluby z Mediolanu, Inter i Milan. Myślę, że oba mają szanse dojąć do finałów swych pucharów.

I need a girl that I can train.
Wicior

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 3 razy

Nieprzeczytany post 26 marca 2004, 18:53

Manifestos pisze:silna roma odpadla z dosc chyba przecietnym (nie wiem malo sie wyznaje na hiszpanskiej ) villareal! 2:1
No to nie wiesz co mówisz.Villareal nie jest wcale takim słabym przeciwnikiem, a chociaż dlatego, zę grają tam gwiazdy takiego pokroju jak Sony Anderson z Lyonu i Riquelme(nie wiem czy dobrze napisałem).I właśnie ta para tworzy bardzo dobry duet.Licze, zę Villareal znajdzie sie chociaż w póółfinale. :wink:

Chris

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 marca 2004, 18:57

Cieszę się ze utarto nosa cwaniaczkom z Romy z Tottim na czele. A co do Villareal to może nie jest to drużyna stale prezentująca futbol z najwyższej piłki, ale mająca kilku dobrych graczy i mając dobry dzień mogą wygrać z każdym. Grają tam np. Sony Anderson,Juan Riquelme,Martin Palermo, Javi Moreno i jeszcze taki jeden Hiszpan który grał w Milanie, a potem w Atletico Madryt. Jest napastnikiem, ale nie mogę sobie teraz przypomnieć nazwiska.

Juve per sempre!!!
BIANCONERI

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 marca 2004, 19:43

Włoskie kluby często lekceważał rozgrywki Pucharu UEFA i kończy się to własnie w ten sposób.Roma w tym sezonie jest bardzo silna,ale mimo to,żeby wygrać z Villarreal powinna zagrać lepiej.Wydawało się,że w meczu rewanżowym Roma odrobi straty,ale gol Andersona zakończył ich przygodę z Pucharem UEFA.

"Bestia najgorsza zna troche litości lecz ja jej nie znam,więc nie jestem bestią"
Obrazek
Edgar Davids

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 marca 2004, 20:01

coż..i ciekawe co Totti powiedział :D 'przegraliśmy- to zjeżdżajmy do domu" :D phi :P dobrze im tak :D

Mio cuore sempre sara bianco-nero :*
Ultras

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 7 razy

Nieprzeczytany post 26 marca 2004, 21:04

Ja wolałbym, aby Roma grała dalej. Tzn nie to, żebym im dobrze życzył :wink: ale im dłużej by grali tym mniej siły mieliby na Serie A, a każdy wie jakie to dal Juventusu ważne

Juverulez!

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 marca 2004, 22:13

Buahha, dobrze im tak, muszą cierpieć!!! :). Mam nadzieje że złapią doła i dzięki temu zdobędziemy 2 miejsce w tabeli :)

Obrazek
ODPOWIEDZ