roma out!!!!!
- Manifestos
- Juventino
silna roma odpadla z dosc chyba przecietnym (nie wiem malo sie wyznaje na hiszpanskiej ) villareal! 2:1 i koniec marzen romy. jeszcze zebina zarobil czerwona kartke - musialo byc goraco.
wierzyc sie nie chce, bo wydawalo sie ze sa mocni w tym sezonie. chyba ten mecz ostatni z lazio troche ich rozregulował. mam nadzieje ze do konca seoznu
wierzyc sie nie chce, bo wydawalo sie ze sa mocni w tym sezonie. chyba ten mecz ostatni z lazio troche ich rozregulował. mam nadzieje ze do konca seoznu

too bad she won't live....but than again, who does
:--{======>cannibal holocaust<======}--:
:--{======>cannibal holocaust<======}--:
- Andryk
- Juventino
Kryzys ????? Co ty pleciesz to ich może bardziej umotywować i będą jeszcze grąc lepiej niż dotychcasz. Wielki kluby nie mogą mieć kryzysów. Roma to sielny i zgrany zespół wiec, trudno im by było złapać kryzys. A po zatym roma puchar uefa nie traktuje poważnie., wystawia rezerwy więc sie nie dziwiePavciooo pisze:I dobrze. Teraz zacznie się u nich kryzys i przy odrobinie szczęścia 2 miejsce nasze:twisted: 8)
- Lypsky
- Juventino
Nie ma mowy zeby Roma miala kryzys bo wczoraj nie przegrali.Wydaje mi sie ze Juve na 2 miejsce nie ma zbyt duych szans
A swoja droga dobrze sie stalo ze cwaniaczki z Romy odpadly!!!
a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
- Sarsik
- Juventino
Wszyscu już nie mogli się doczekać ćwierćfinału Roma-Barcelona. A tu prosze. Roma przegrywa z Villarreal, a Barca z Celticiem. Teraz honoru włoskiej piłki bronić muszą kluby z Mediolanu, Inter i Milan. Myślę, że oba mają szanse dojąć do finałów swych pucharów.
I need a girl that I can train.
- Wicior
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 3 razy
No to nie wiesz co mówisz.Villareal nie jest wcale takim słabym przeciwnikiem, a chociaż dlatego, zę grają tam gwiazdy takiego pokroju jak Sony Anderson z Lyonu i Riquelme(nie wiem czy dobrze napisałem).I właśnie ta para tworzy bardzo dobry duet.Licze, zę Villareal znajdzie sie chociaż w póółfinale.Manifestos pisze:silna roma odpadla z dosc chyba przecietnym (nie wiem malo sie wyznaje na hiszpanskiej ) villareal! 2:1
- Chris
- Juventino
Cieszę się ze utarto nosa cwaniaczkom z Romy z Tottim na czele. A co do Villareal to może nie jest to drużyna stale prezentująca futbol z najwyższej piłki, ale mająca kilku dobrych graczy i mając dobry dzień mogą wygrać z każdym. Grają tam np. Sony Anderson,Juan Riquelme,Martin Palermo, Javi Moreno i jeszcze taki jeden Hiszpan który grał w Milanie, a potem w Atletico Madryt. Jest napastnikiem, ale nie mogę sobie teraz przypomnieć nazwiska.
Juve per sempre!!!
- BIANCONERI
- Juventino
Włoskie kluby często lekceważał rozgrywki Pucharu UEFA i kończy się to własnie w ten sposób.Roma w tym sezonie jest bardzo silna,ale mimo to,żeby wygrać z Villarreal powinna zagrać lepiej.Wydawało się,że w meczu rewanżowym Roma odrobi straty,ale gol Andersona zakończył ich przygodę z Pucharem UEFA.
"Bestia najgorsza zna troche litości lecz ja jej nie znam,więc nie jestem bestią"

- Edgar Davids
- Juventino
coż..i ciekawe co Totti powiedział
'przegraliśmy- to zjeżdżajmy do domu"
phi
dobrze im tak 

Mio cuore sempre sara bianco-nero :*
- Juverulez!
- Juventino