Mercato (Lato 2017 / Zima 2018) DYSKUSJA
- Piti
- Juventino
no slabo to wygląda tak jak pumex powiedział, zwlaszcza ze do tej taktyki zamiast Matuidiego przydałby sie wedlug mnie i to bardzo Tolisso, no ale tak to jest jak sie nie wie samemu czego sie chce. Goscia odpuszczamy bo przechodzimy na 4-2-3-1 i granie skrzydlami, facet w koncu ląduje wPoprostu pisze:Agresti uważa, że planujemy grać 4321 w przyszłym sezonie. Takie coś przedstawia .
Bayernie a my nagle wychodzimy z założenia, że chcemy grać trójką na środku pomocy i dwoma ŚPO? oby to nie byla prawda, chociaż jest to możliwe, Allegri już kiedyś grał choinką w Milanie. Do tej taktyki może nadałby się Milinkovic-Savić, ale czy on ogarnie cokolwiek w def? mosimy sie kurna zdecydować czy chcemy grać 2 środkowymi pomocnikami i do Pjanicia szukać jakiegoś silnego tura nastawionego tylko na defensywe jak N'zonzi, czy takich pomocników pół na pół..
Bernardeschiego jak lubie, tak ten piłkarz również słabo wygląda jako ŚPO jeśli miałbym być szczery
- Shadow Marshall
- Juventino
Taka choinka bez olbrzymich wzmocnień nie ma racji bytu. Oznaczałoby to, że zawodnicy których sprowadziliśmy rok, 2 lata temu są do odpalenia. Cuadrado, Pjaca...do tego środkowi, którzy są co najwyżej średniakami których chcemy się pozbyć - Sturaro/Lemina/Asamoah/Rincon.
Prędzej główną taktyką będzie coś w stylu 4-2-3-1 ze skrzydłami podobnymi jak sezon temu Mandzukic-Cuadrado z Igłą na szpicy i Dybalą za nim. Nie wiem...ja tego w ogóle nie widzę bo może i ten obrazek wygląda ... no powiedzmy poprawnie tak żeby to działało to musi być dobra rotacja, a ławkę to my mamy słabą.
Prędzej główną taktyką będzie coś w stylu 4-2-3-1 ze skrzydłami podobnymi jak sezon temu Mandzukic-Cuadrado z Igłą na szpicy i Dybalą za nim. Nie wiem...ja tego w ogóle nie widzę bo może i ten obrazek wygląda ... no powiedzmy poprawnie tak żeby to działało to musi być dobra rotacja, a ławkę to my mamy słabą.
- wagner
- Juventino
Ta drużyna potrzebuje Keity już teraz.CavAllano pisze:Keita to na razie nasze myslenie zyczeniowe. Wiemy tyle, ze chce do nas, ale zadne z mediow nie pisza o tym, ze mialby byc blisko nas. Lotito nie jest gwarantem udanych negocjacji, zwlaszcza, ze chcielibysmy im podkrasc tego gracza za pol darmo. Chciec go mozemy, a czy dostaniemy w to okienko to sie dopiero okaze. Moze sie okazac, ze bedziemy sie musieli zadowolic inna opcja, jakas alternatywa, oczekujac Keity w 2018.
No way. Niby wszyscy chcą koniecznie do nas, a w niczym nam to sytuacji nie ułatwia przy negocjacjach. :roll:CavAllano pisze:Z Bernardeschim sytuacja jest o tyle inna, ze ponoc chce tylko do nas
Serio Agresti wyskoczył z takim pomysłem?Poprostu pisze:Agresti uważa, że planujemy grać 4321 w przyszłym sezonie. Takie coś przedstawia .

- Cabrini_idol
- Juventino
Allegri powiedział wprost, że będziemy nadal grac 4231. I do tego będą sprowadzani gracze. Z naciskiem na graczy ofensywnych bo jak powiedział mister, z tyłu jesteśmy mocni.
Ostatnio zmieniony 03 lipca 2017, 19:30 przez Cabrini_idol, łącznie zmieniany 1 raz.

- Crunny
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 14 razy
Ok, Schick i Danilo, ale do nich trzeba jeszcze co najmniej 2 graczy, żeby to miało ręce i nogi. Oczywiście nikogo ważnego nie sprzedając. Np. taki Matuidi i Bernardeschi. Spinazzola i De Sciglio jako uzupełnienie kadry.
Higuain
Bernardeschi - Dybala - Cuadrado
Pjanic - Matuidi
A.Sandro - Chiellini - Bonucci - Danilo
Buffon
Schick
Mandzukic - Pjaca - Orsolini
Marchisio - Khedira
Spinazzola - Rugani - Benatia - De Sciglio
Neto
Prawe skrzydło takie sobie, no ale nie liczę, że będzie nas stać na zakup 2 skrzydłowych do pierwszego składu.
Higuain
Pjanic - Matuidi
Buffon
Schick
Marchisio - Khedira
Neto
Prawe skrzydło takie sobie, no ale nie liczę, że będzie nas stać na zakup 2 skrzydłowych do pierwszego składu.
- Cabrini_idol
- Juventino
Mówi się o 5 mln dla Danilo. Kontrakt 5 lat. Nie powiem, sporo... no ale a Realu nie bierze się zawodników po taniości i nie płaci im się po taniości.

- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Matuidi jest za krotki, by wygryzc takiego topa jak Khedira. Neto odejdzie z klubu.Crunny pisze:Ok, Schick i Danilo, ale do nich trzeba jeszcze co najmniej 2 graczy, żeby to miało ręce i nogi. Oczywiście nikogo ważnego nie sprzedając. Np. taki Matuidi i Bernardeschi. Spinazzola i De Sciglio jako uzupełnienie kadry.
Higuain
Pjanic - Matuidi
Buffon
Schick
Marchisio - Khedira
Neto
- tyrlas
- Juventino
Sceptycznie podchodzilem do Danilo,ale po tym co nam zrobił D.Alves i jaka niespodzianke sprawił mysle ze jedna z najlepszych opcji. I w sumie jesli sie potwierdzi cena 20 mln euro to nie wyglada to zle...a o zarobkach na poziomie 5ml sam pomysalem ze wysoko,ale powiedzmy sobie szczerze,chcemy aspirowac do najlepszych klubow to tyle trzeba placic zeby utrzymac graczy i sciagac nowych. Jeszcze troche i moze zaczniemy przekonywac podstawowych graczy najlepszych klubow do gry dla Juventusu,a nie tylko rezerwowych(nie mowie o lidze wloskiej),albo chociaz o nich pytac.
- pumex
- Juventino
Ile on zarabia obecnie? Bo jeśli po 2 latach siedzenia na ławce i utraty piłkarskiej wartości dostanie podwyżkę, to chyba trudno będzie szukać w tym logiki.Cabrini_idol pisze:Mówi się o 5 mln dla Danilo. Kontrakt 5 lat.

- tyrlas
- Juventino
Na kilku stronach zobaczylem i wszedzie bylo to samo,60 000 funtow tygodniowo,nettopumex pisze:Ile on zarabia obecnie? Bo jeśli po 2 latach siedzenia na ławce i utraty piłkarskiej wartości dostanie podwyżkę, to chyba trudno będzie szukać w tym logiki.Cabrini_idol pisze:Mówi się o 5 mln dla Danilo. Kontrakt 5 lat.
- kubraczek
- Juventino
Ja już pomijam to, że chcemy dać mu więcej niż zarabia obecnie. Bardziej mnie wkurza to, że niby jeszcze kilkanaście dni temu deklarował jaki jest szczęśliwy w Realu i że chce tam kontynuować karierę, przychodzi Juventus, rzuca mu 1.5 mln więcej za grę i ten zmienia zdanie. Nagle odnalazł w sobie miłość do Juventusu?pumex pisze:Ile on zarabia obecnie? Bo jeśli po 2 latach siedzenia na ławce i utraty piłkarskiej wartości dostanie podwyżkę, to chyba trudno będzie szukać w tym logiki.Cabrini_idol pisze:Mówi się o 5 mln dla Danilo. Kontrakt 5 lat.
Motoryzacja to nasza pasja - https://moto-przestrzen.pl/
- MRN
- Juventino
- Podziekował: 13 razy
- Otrzymał podziękowanie: 205 razy
Ja myślę, że za tę kasę spokojnie można byłoby Darmiana wyciągnąć, który wciąga Danilo nosem. Ale dobra, obym się mylił ale Matuidiego nie strawię w Juve bo to nie są opcje, które podniosą naszą jakość.
Di Maria blisko interu za 50 baniek ?

- Klorel
- Juventino
A co w tym dziwnego?
Będzie grał, będzie miał lepszy hajs, będzie miał szanse na nowe doświadczenie/nowe trofea. Dla niego sytuacja win - win .
Będzie grał, będzie miał lepszy hajs, będzie miał szanse na nowe doświadczenie/nowe trofea. Dla niego sytuacja win - win .
http://www.forum.juvepoland.com/viewtopic.php?t=25767
Naklejki, wlepki, plakaty, szablony do malowania, tablice - zapraszam
Naklejki, wlepki, plakaty, szablony do malowania, tablice - zapraszam

- Cabrini_idol
- Juventino
Podobno już nie i alternatywą jest Papu Gomez z Atalanty. A Alternatywą Papu ma być Kubuś Puchatek.MRN pisze:Ja myślę, że za tę kasę spokojnie można byłoby Darmiana wyciągnąć, który wciąga Danilo nosem. Ale dobra, obym się mylił ale Matuidiego nie strawię w Juve bo to nie są opcje, które podniosą naszą jakość.

- Moleee
- Juventino
No i Matt Law z nowym wydaniem nt. dzisiejszych negocjacji na linii Chelsea-Juve. Chelsea poinformowała, że jest skłonna zapłacić 60mln funtów. Wygląda na to, że kluby są dogadane. Wszystko teraz w rękach Alexa.
E: Heh, niezłe niezłe. Pewnie, lepiej sugerować się śmiesznym włoskim dziennikarstwem niż kimś wiarygodnym
E: Heh, niezłe niezłe. Pewnie, lepiej sugerować się śmiesznym włoskim dziennikarstwem niż kimś wiarygodnym

Ostatnio zmieniony 03 lipca 2017, 21:07 przez Moleee, łącznie zmieniany 1 raz.