Mercato (Lato 2017 / Zima 2018) DYSKUSJA

Wszystko o transferach Juventusu, wasze przewidywania, opinie, najnowsze informacje.
Zablokowany
matimat1

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 01 lipca 2017, 08:47

Polać mu! Dajmy pracować zarządowi i trzymajmy nerwy na wodzy. Zależy Wam na dobru klubu to trzeba wierzyć, że gość u nas wypali, a nie się spali. Co to w ogóle za pesymistyczne myślenie. Berna nie wypali w LM, bo nigdy nie grał? Paulo też przed nie grał i co z tego? Asensio wcześniej też nie grał w LM i można wymieniać gro młodych piłkarzy, którzy jak każdy musieli kiedyś zagrać pierwszy raz w LM i zachwycili. Nie straciliśmy nikogo ważnego, bo sami psioczyliście na Daniego większość sezonu, mówimy o poważnych wzmocnieniach, bo są to czołowe postacie swoich klubów chociażby w Serie A, a tu ciągłe narzekanie. Trochę wiary w ludzi i w to co robią.

Tylko Juventus!
kdzr

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 lipca 2017, 13:33

wagner pisze:
CavAllano pisze:Z tym, ze Sandro byl przy Danilo malutki sie tez nie zapedzaj.
Ja tylko wtrącę, że w czasie gdy obaj grali w Porto to Danlio był uważany jako ten bardziej utalentowany, w którym widać większą jakość.
No i? Swojego czasu Bonucci był tym mniej zdolnym od Ranocchi.

Vincere non e' importante, e' l'unica cosa che conta.
ice

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 6 razy
Otrzymał podziękowanie: 9 razy

Nieprzeczytany post 01 lipca 2017, 13:43

Czy może ktoś potwierdzić doniesienia o Ceballosie?

Poprostu

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 38 razy
Otrzymał podziękowanie: 41 razy

Nieprzeczytany post 01 lipca 2017, 13:48

towalski pisze:Czy może ktoś potwierdzić doniesienia o Ceballosie?
Nie bo to plotki pismaków. Na stronie Realu jest info z AS'a, że oni go biorą a Betis oczekuje więcej niż jest w klauzuli. Czyli ogólnie sezon ogórkowy.

wagner

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 lipca 2017, 14:00

realbs pisze:Danilo zgodził się na umowę na 4 lata, dzięki której zarabiać będzie 4.5 miliona netto za sezon.
Ofereowane pensje naszych (/potencjalnych) piłkarzy stają się coraz bardziej atrakcyjne. :ok:
Cabrini_idol pisze:Juve has informed Betis that they will activate the release clause for Ceballos at €15m. Real, Atletico & Barcelona are interested. (MD)
Przepraszam Cabrini, ale nie bardzo rozumiem podawania takiej informacji w temacie Mercato - Informacje skoro Real, Atletico & Barcelona are interested
kdzr pisze:No i?
Sroii
Ostatnio zmieniony 01 lipca 2017, 14:13 przez wagner, łącznie zmieniany 1 raz.

mzm

Dortmundczyk
Dortmundczyk

Nieprzeczytany post 01 lipca 2017, 14:05

Aha, chciałbym też naprostować jakąś kompletną bzdurę, którą tu wczoraj ktoś napisał, twierdząc, że Costa u Ancelottiego nie dawał rady, bo ten nałożył na niego taki ciężar założeń taktycznych. :prochno: Przecież Carlo, jakkolwiek świetnym trenerem by nie był, to w porównaniu do Pepa to zwykły beton albo pan od wuefu, który wychodzi na boisko, rzuca piłkę, mówi "grajcie sobie chłopcy" i idzie do swojej kanciapy. Cudem boskim było, jak po kilku nieudanych meczach zmienił formację z 4-2-3-1 na 4-3-3. :prochno:

Nie, Costa sobie nie radził w ostatnim sezonie bo: 1) jest zawodnikiem, który musi czuć zaufanie trenera, a ten wolał sprawdzoną parę RR 2) kontuzje wybijały go z rytmu 3) Carlo stosunkowo mało rotuje, więc też tak dużo szans nie dostawał 4) sam zaczął kręcić nosem, co na pewno tylko pogorszyło sprawę 5) po prostu stracił formę, na co wpływ miały wszystkie poprzednie 4 punkty - to pogłębiło jego kryzys, Carlo na koniec sezonu częściej dawał grać Comanowi 6) być może aklimatyzacja w Niemczech jednak nie przeszła tak do końca pomyślnie.

mrozzi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 4 razy
Otrzymał podziękowanie: 10 razy

Nieprzeczytany post 01 lipca 2017, 14:11

Doniesienia o mlodym R. Sanchesie mozna wlozyc miedzy bajki. Rummenigge poinformowal wczoraj w wywiadzie, ze nigdzie go nie oddadza, bo zamierzaja go jeszcze przez rok potestowac.

Te same naiwniaki z Chelsea, ktore uwierzyly w transfer Sandro po doniesieniach szmatlawcow teraz sie pocieszaja, ze info o nowym kontrakcie Alexa pochodzi z The Sun i wszystko jest na dobrej drodze. :smile:

borysfcb

Katalończyk
Katalończyk

Nieprzeczytany post 01 lipca 2017, 17:18

Wiele widziałem na rynku, wiele jestem w stanie zrozumieć. Ale Danilo? Za 25 mln? Przecież to nawet nie jest piłkarz. To jest parodia piłkarza. Przygotujcie się na Lichtsteinera w podstawie.

Odnośnie już skasowanego posta kolegi chciałbym tylko wyjaśnić, że nigdzie nie mam zamiaru się wybierać, bo polubiłem Juve i interesuje mnie temat transferów. I tak jak rok temu chwaliłem przyjście Higuaina, Pjanicia czy Alvesa, tak tutaj nie ma zmiłuj. Za dużo widziałem w wykonaniu tego pozoranta żeby dać się nabrać. Nijak mi nie pasuje do solidnej włoskiej defensywy.

Crunny

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 14 razy

Nieprzeczytany post 01 lipca 2017, 17:57

Martwi mnie tez niski kurs na transfer A.Sandro do Chelsea 1.53 (znacznie niższy niż na pozostanie u nas 2.63) :think:

Według buków Bonucci zostanie u nas, a A.Sandro odejdzie do Chelsea. Lemina też raczej zostanie u nas, a Neto pójdzie do Valencii.

Patrząc na kursy, oto lista graczy, którzy mają największe szanse na dołączenie do nas (z kursami poniżej 10.00):
Bernardeschi 1.50
Darmian 1.50
D.Costa 1.67
Matuidi 3.00
Cedric Sored 6.00
R.Sanchez 9.00

Danilo został usunięty z zakładów, czyżby już na 100% u nas? :whistle:

Zdecydowanie nie jesteśmy faworytem po:
- Fabinho (pójdzie do PSG),
- Nainggolana (zostanie w Romie),
- Verrattiego (zostanie w PSG lub pójdzie do Barcy),
- Lemara (pójdzie do Arsenalu),
- Ibrę (pójdzie do MLS).

stf

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 lipca 2017, 18:00

Bernardeschi to najlepszy transfer jaki moze w tej chwili zrobic Juve. Nowoczesny, uniwersalny ofensywny pomocnik, moze grac na obu skrzydlach i jako trequartista, 23 lata, Wloch. Czego wiecej chciec? 40mln + Rincon to naprawde bardzo rozsadna cena.

mrozzi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 4 razy
Otrzymał podziękowanie: 10 razy

Nieprzeczytany post 01 lipca 2017, 18:01

Jesli rozmowy tocza sie za kulisami to buki nie wiedza nic. Przypominam, ze swego czasu nawet zdjeli zaklady na Naniego w Juve, tak byli pewni swego. Tymczasem ten gracz tak naprawde nigdy nie byl blisko naszego klubu. Buki to zadna wyrocznia i lepiej sledzic juz doniesienia.

Piotr Juvefan

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 lipca 2017, 18:06

Crunny pisze:Martwi mnie tez niski kurs na transfer A.Sandro do Chelsea 1.53 (znacznie niższy niż na pozostanie u nas 2.63) :think:

Według buków Bonucci zostanie u nas, a A.Sandro odejdzie do Chelsea. Lemina też raczej zostanie u nas, a Neto pójdzie do Valencii.

Patrząc na kursy, oto lista graczy, którzy mają największe szanse na dołączenie do nas (z kursami poniżej 10.00):
Bernardeschi 1.50
Darmian 1.50
D.Costa 1.67
Matuidi 3.00
Cedric Sored 6.00
R.Sanchez 9.00
2.63 na pozostanie Sandro? Gdzie? Dla mnie to pewniak. Dołożyłbym jeszcze 1.5 na Bernardeshiego do tego i jest dobry dubel :D

Obrazek
Crunny

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 14 razy

Nieprzeczytany post 01 lipca 2017, 18:19

Piotr Juvefan pisze:
Crunny pisze:Martwi mnie tez niski kurs na transfer A.Sandro do Chelsea 1.53 (znacznie niższy niż na pozostanie u nas 2.63) :think:

Bernardeschi 1.50
Darmian 1.50
D.Costa 1.67
Matuidi 3.00
Cedric Sored 6.00
R.Sanchez 9.00
2.63 na pozostanie Sandro? Gdzie? Dla mnie to pewniak. Dołożyłbym jeszcze 1.5 na Bernardeshiego do tego i jest dobry dubel :D
Tak, aż 2.63 na pozostanie Sandro w Juve: https://www.skybet.com/football/special ... r-specials

Gontar

Nieprzeczytany post 01 lipca 2017, 21:21

Jeśli Danilo byłby już u nas na 100 % to nie powinni też zdjąć Costy jako iż mam y tylko 1 miejsce non eu ? : P Więc takie gdybanie :D

Dragon

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 2 razy
Otrzymał podziękowanie: 5 razy

Nieprzeczytany post 02 lipca 2017, 12:29

Już panowie sobie poszaleliście? Już kartować czy jeszcze poczekać? Myślałem, że to temat o transferach Juventusu a nie czat z WP. Najpierw chcecie rozdzeilenia tematów a potem robicie gnój. Każdy kolejny post będzie karany kartką i usuwany. Mam tu na mysli również syutuację, że ktoś w 10 zdaniach uprawia prywatę o zamkniętych majtkach na kłódkę a później w 1 zdaniu napiszę ,,podobno się interesujemy tym...'' Myśląc, że fajnie ominął regulamin.
Dziękuję za uwagę.

Obrazek
Zablokowany