Mercato (LATO 2017)
- Hed
- Juventino
- Podziekował: 80 razy
- Otrzymał podziękowanie: 3 razy
Jeżeli chodzi o transfer Costy, to są jakieś pozytywne czy negatywne informacje? Zastopowliśmy rozmowy czy dalej działamy żeby go ściągnąć?
P.s Jeszcze chciałem zapytać o Cancelo, jak dla mnie idealny zastępca Daniego, chłopiec perspektywiczny i do tego ma już gościu umiejętności. Brałbym go.
P.s Jeszcze chciałem zapytać o Cancelo, jak dla mnie idealny zastępca Daniego, chłopiec perspektywiczny i do tego ma już gościu umiejętności. Brałbym go.
- Gontar
Z tego co czytam skupiliśmy się na tę chwilę na znalezieniu zastępstwa dla Alvesa. Przy czym jeśli faktycznie chcielibyśmy Danilo zamknęło by to drogę Costy do Turynu. Stawiam tu jednak na De Sciglio, po 1 wątpię żebyśmy uderzali po jakieś drogie nazwisko ze względu na zapotrzebowanie ofensywne, a młodego Włocha upatrujemy już dosyć długo. No i tak jak ktoś wcześniej pisał chcieliśmy Darmiana ale Man Utd powiedziało, że jest nie na sprzedaż.
- LukaszG / DLuGi
- Juventino
Jeśli ściągniemy De Sciglio jako podstawowego, prawego obrońcę, to padnę. Nie mówię, że chłopak nie pokazywał talentu w Milanie, ale to było na początku. Poza tym my De Sciglio za 15mln, a Milan Contiego za 25mln
kolejne frajerstwo :rotfl:

Bukol87 pisze:Ponadto, nikt tej waszej pisaniny w Turynie nigdy nawet nie przeczytał. Piszecie dla siebie i do siebie.
- kubraczek
- Juventino
Danilo zdążył już powiedzieć, że jest szczęśliwy w Realu i chce w nim kontynuować karierę.Gontar pisze:Z tego co czytam skupiliśmy się na tę chwilę na znalezieniu zastępstwa dla Alvesa. Przy czym jeśli faktycznie chcielibyśmy Danilo zamknęło by to drogę Costy do Turynu.
Motoryzacja to nasza pasja - https://moto-przestrzen.pl/
- Gontar
Jest kilka czynników między innymi fakt, że nie mamy takiego potencjału pieniężnego jak klubu angielskie czy hiszpańskie. Inna sprawa to liga. Wiadomo Serie A idzie w dobrym kierunku ale na tą chwilę są bardziej atrakcyjne kierunki dla piłkarzy, trzeba poczekać jeszcze ze 3-4 lata. Niektórzy chyba zapomnieli, że Juve ma za sobą calcipoli i pierwsze lata po powrocie były bardzo trudne.tyrlas pisze:Doczekamy sie czasow az MY tak komus powiemy?Gontar pisze: No i tak jak ktoś wcześniej pisał chcieliśmy Darmiana ale Man Utd powiedziało, że jest nie na sprzedaż.
- Ouh_yeah
- Qualità Juventino
No przecież Bonucci rok temu, Vidal i Pogba przez bodaj trzy lata (od kiedy się mówiło że Pogba to chłopak za 100 milionów, a kiedy odszedł?), Marchisio swego czasu.tyrlas pisze:Doczekamy sie czasow az MY tak komus powiemy?
- Astarot
- Juventino
Nieformalna umowa między nami a Milanem - tak mamy im się odpłacić za to, że niegdyś nabyli za niemałą kwotę naszego tuza Matriego.... jeżeli faktycznie dojdzie do takiej sytuacji to nic tylko podziękować Daniemu. Nie ma szans żeby nasz zarząd nie zainteresował się chłopakiem (tak bardzo wpisuje się w nasz profil drużyny), nie spodziewali się jednak sztyletu w plecy od Brazola. Uznali prawdopodobnie, że są pozycje które wymagają obsadzenia na zaraz a my skorzystamy na sytuacji nieco taniej kupując uniwersalnego rezerwowego De Deglie... cofnij wróć - > De Sciglio w sytuacji kiedy Conti za niemałe pieniądze zasili Milan. Możemy mieć jedynie nadzieję, że uda im zakręcić przy chłopaku na ostatnią chwilę.LukaszG / DLuGi pisze:Jeśli ściągniemy De Sciglio jako podstawowego, prawego obrońcę, to padnę. Nie mówię, że chłopak nie pokazywał talentu w Milanie, ale to było na początku. Poza tym my De Sciglio za 15mln, a Milan Contiego za 25mlnkolejne frajerstwo :rotfl:
- vitoo
- Juventino
- Podziekował: 14 razy
- Otrzymał podziękowanie: 24 razy
W ofensywie - owszem, ma umiejętności. Drybling i przyśpieszenie. Tyle tylko, że, podobnie jak u pewnego Kolumbijczyka, często niewiele z tego wynika. Nie jest też przypadkiem fakt, że gość w Valencii często grywał jako prawy napastnik. Niby jest bocznym defensorem, ale pojęcie o obronie to on ma takie... nijakie. Nie jest to pewnie najgorsza opcja, ale mnie osobiście Portugalczyk nie przekonuje. Choć jest jeszcze młody i może się rozwinąć, kto wie.Hed pisze:Jeszcze chciałem zapytać o Cancelo, jak dla mnie idealny zastępca Daniego, chłopiec perspektywiczny i do tego ma już gościu umiejętności. Brałbym go.
Miało być delikatne wietrzenie szatni, pojedyncze uzupełnienia składu, a tu się robi coraz większy bajzel. No, ciekawie, ciekawie...
- MRN
- Juventino
- Podziekował: 13 razy
- Otrzymał podziękowanie: 205 razy
Di Marzio : Watford naciska na transfer Leminy.
Calciomercato : w ostatnich godzinach miał miejsce kontakt z MU w sprawie Darmiana za którego angole chcą 20 mln.
CdS : Matuidi jednak znajduje się nadal w kręgu zainteresowań, transfer może dojść do skutku gdyż PSG jest zainteresowane Cuadrado ( widać przestały im przeszkadzać złe układy gdy kogoś potrzebują, mam nadzieję, że nie będzie z nimi interesów )
- następne nazwisko na radarze to Aleix Vidal
Calciomercato : w ostatnich godzinach miał miejsce kontakt z MU w sprawie Darmiana za którego angole chcą 20 mln.
CdS : Matuidi jednak znajduje się nadal w kręgu zainteresowań, transfer może dojść do skutku gdyż PSG jest zainteresowane Cuadrado ( widać przestały im przeszkadzać złe układy gdy kogoś potrzebują, mam nadzieję, że nie będzie z nimi interesów )
- następne nazwisko na radarze to Aleix Vidal

Ostatnio zmieniony 21 czerwca 2017, 01:05 przez MRN, łącznie zmieniany 1 raz.

- Piti
- Juventino
Mam nadzieje że nasi skupią sie na Cancelo z Valencii, a nie Darmianach, de Scigliach czy psychicznych Aurierach. O tyle dobrze że Valencia kogoś tam od nas chciała, nie wiem czy przypadkiem nie Lemine, więc moglibyśmy zbić nim cene.
- RICTOR
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Di Marzio w swoim programie na Sky podał, że numerem jeden na prawą obronę jest Darmian, który wcale nie jest nie na sprzedaż a jego cena to około 17-20 mln. Alternatywą jest Cancelo.
- Piti
- Juventino
No i to jest błąd, bo powinno być na odwrótRICTOR pisze:Di Marzio w swoim programie na Sky podał, że numerem jeden na prawą obronę jest Darmian, który wcale nie jest nie na sprzedaż a jego cena to około 17-20 mln. Alternatywą jest Cancelo.

W sumie większość naszych transferów to takie właśnie transfery składajace sie z niechcianych piłkarzy