LM 16/17 (FINAŁ): JUVENTUS 1-4 Real Madryt

Przedmeczowe przewidywania, gorące pomeczowe dyskusje, wasze oceny gry Juve i poszczególnych zawodników.
Zablokowany
Gaiu

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 maja 2017, 19:34

Pośladki przed meczem coraz mocniej napięte, a zatem zapraszam do oglądania mojej wideo-zapowiedzi walijskiego finału!

Jeszcze tylko 4 dni. :hellyes:

Vanquish

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 7 razy
Otrzymał podziękowanie: 6 razy

Nieprzeczytany post 30 maja 2017, 19:52

Możesz to wrzucić na YouTube?

Gaiu

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 maja 2017, 21:12

Nie mam tam konta. Konto Google musiałbym otworzyć? Nie warto. :prochno:

Push3k

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 7 razy

Nieprzeczytany post 30 maja 2017, 21:24

Macie:

Btw. To jest oficjalny kanał jp?
https://www.youtube.com/user/JuvePolandCom
Dajcie prawa moderatorom i umieszczajcie tam takie filmy.

Loud
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy
Cabrini_idol

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 maja 2017, 22:17

poza tematem ale nie wiem gdzie wkleić. Właśnie leci na Rai uno mecz charytatywny byłych gwiazd Juve oraz znanych kibiców Juve . Allegri kontuzja :prochno: A Del Piero wygląda jakby mógł nadal grać końcówki w Juve :) Nedved tak samo, świetny gol z wolnego. Zawsze miło ich zobaczyć na J-Stadium, Davids też dużo się nie zmienił.

Stadion zapełniony do ostatniego miejsca. Świetnie się bawią.

edit : w przerwie postawili tron na środku boiska na którym zasiadł Del Piero :cry:

i wisienka if u know what i mean :prochno:
https://pbs.twimg.com/media/DBGi1DHXoAABqG3.jpg:large

I jeszcze jeden tweetek związany już bezpośrednio z finałem :smile:

Obrazek
Alexinhio-10

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 20 razy
Otrzymał podziękowanie: 12 razy

Nieprzeczytany post 31 maja 2017, 04:50

Cabrini_idol pisze:poza tematem ale nie wiem gdzie wkleić. Właśnie leci na Rai uno mecz charytatywny byłych gwiazd Juve oraz znanych kibiców Juve . Allegri kontuzja :prochno: A Del Piero wygląda jakby mógł nadal grać końcówki w Juve :) Nedved tak samo, świetny gol z wolnego. Zawsze miło ich zobaczyć na J-Stadium, Davids też dużo się nie zmienił.

Stadion zapełniony do ostatniego miejsca. Świetnie się bawią.

edit : w przerwie postawili tron na środku boiska na którym zasiadł Del Piero :cry:

i wisienka if u know what i mean :prochno:
https://pbs.twimg.com/media/DBGi1DHXoAABqG3.jpg:large

I jeszcze jeden tweetek związany już bezpośrednio z finałem :smile:
Może będzie jakiś skrót meczu.

Haha tweet mega :D obysmy się jednak w niedzielę na kacu mogli tak śmiać :)

Mati1990

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 3 razy

Nieprzeczytany post 31 maja 2017, 08:52

Macie może panowie jakieś informacje na temat ewentualnej oprawy? Głupio by było, gdyby na takie święto kibice nic nie zorganizowali nawet jak są w konflikcie :whistle:

Gdzieś czytałem, że kibice Juve zasiądą na "curva sud" a i wyprzedano wszystkie 18 tysięcy. Nie wiadomo jak z resztą, pewnie więcej będzie "pikników" po stronie Realu ( Bale), chociaż pierun to wie...

Mecz coraz bliżej, emocje coraz większe, w głowie rozegranych wiele scenariuszy, a na koniec jedna myśl - to jest ten rok! Nie wyobrażam sobie kolejnej porażki, to mogłoby zaboleć i to bardzo. Zresztą sami zawodnicy są chyba tego świadomi i Gigi ich tam ustawi. To już nie ta drużyna z kupą w majtach.

FJ!

kamil-8853

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 31 maja 2017, 15:29

Włoskie media donoszą że na sobotę wybiegniemy takim samym składem jak w meczu z Monaco - czyli z Barzaglim na prawej obronie oraz Alvesem na prawym skrzydle. Chociaż znając Maxa nie zdziwi mnie nawet Sturraro lub Rincon w wyjściowym składzie :P Jakie jest wasze zdanie na ten temat ?

Push3k

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 7 razy

Nieprzeczytany post 31 maja 2017, 15:33

Jeśli mają grać tym samym ustawieniem co z Monaco to wyjdą też identycznym składem.

Loud
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy
Cabrini_idol

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 31 maja 2017, 15:40

Na finał wychodzi się nalepszymi piłkarzami, nawet jeśli lepiej wyglądałoby wypuścić jakiegoś zadaniowca typu Sturaro. Ale nie sądzę, żeby Khedira czy Mandzukic mieli siedzieć na ławce w finale, chyba by pogryźli Allegriego. W finale grają najlepsi a nie w najlepszej formie ;) Chociaż u nas jest klarowna pierwsza 11.

Zidane ma taki problem, bo presja jest na pewno otoczenia aby wybiegł Bale mimo, że Isco notuje fajny streakforce w końcówce sezonu. Tam może dojść do nieporozumień mimo, że wszyscy uważają, że nie ma problemu. Cardiff, finał, Bale na ławce ? nie widzę tego.
Ostatnio zmieniony 31 maja 2017, 15:44 przez Cabrini_idol, łącznie zmieniany 1 raz.

Obrazek
Wojtek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 31 maja 2017, 15:43

Też mi się wydaje, że Barzagli będzie na PO, bo jest silniejszy fizycznie i jest piekielnie szybki, więc mam nadzieję, że będzie nadążał za CRem. A Alves na PP bo ma ogromne doświadczenie i już pokazał w tej edycji, że jest bardziej przydatny na tej pozycji, pewnie znowu zrobi jakąś asystę albo strzeli gola.

MRN

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 13 razy
Otrzymał podziękowanie: 205 razy

Nieprzeczytany post 31 maja 2017, 15:52

Barzagli piekielnie szybki ? :shock:
No co Ty kolego, poniosło Cię bo choć to w dalszym ciągu świetny piłkarz to motorycznie już niedomaga.

Obrazek
pablo1503

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 31 maja 2017, 16:05

alessandro1977 pisze:Barzagli piekielnie szybki ? :shock:
No co Ty kolego, poniosło Cię bo choć to w dalszym ciągu świetny piłkarz to motorycznie już niedomaga.
Piekielnie to może szybki nie jest, ale nie można powiedzieć o Nim, że jest wolny. No chyba, że bierzemy pod uwagę wszystkie czynniki: reakcja + obrót + przyśpieszenie + sprint. Ok, w takiej kombinacji Ronaldo czy Bale mogliby mu odskoczyć na kilka metrów, ale jeżeli chodzi zwykły bieg, to Barzagli imponuje w tym aspekcie, zwłaszcza, że ma już 36 lat i jest dość sporym chłopem.

Całą sobotę mam zajętą, jak dobrze pójdzie, to w domu będę dopiero po 19. I całe szczęście, bo chyba nie wysiedziały w miejscu. ;)

PS. Śnił mi się mecz. Nie przypominam sobie, żebym kiedykolwiek śnił o Juve(albo po prostu zapominam po obudzeniu). No cóż, na pewno nie był to przyjemny sen, raczej ten z gatunku horror.

Obrazek
Wojtek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 31 maja 2017, 16:09

alessandro1977 pisze:Barzagli piekielnie szybki ? :shock:
http://www.fullmatchreplay.com/replay.p ... vid=162397

48:45 tego filmu. Kontra Lazio, patrz na Barzagliego u dołu ekranu. Imponująca szybkość :bravo:

kubraczek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 31 maja 2017, 16:10

Wojtek pisze:Też mi się wydaje, że Barzagli będzie na PO, bo jest silniejszy fizycznie i jest piekielnie szybki, więc mam nadzieję, że będzie nadążał za CRem. A Alves na PP bo ma ogromne doświadczenie i już pokazał w tej edycji, że jest bardziej przydatny na tej pozycji, pewnie znowu zrobi jakąś asystę albo strzeli gola.
Nie wiem jakie Ty mecze oglądasz, ale Barzagli piekielnie szybki :D? Prawda jest przykra. W tym sezonie widać, że pod względem motoryki bardzo się postarzał.

My po prostu nie mamy innego wyjścia niż Barzagli i Alves. Cuadrado od pewnego czasu gra tragicznie i wystawianie jego nie ma najmniejszego sensu.

Motoryzacja to nasza pasja - https://moto-przestrzen.pl/
Zablokowany