Mercato (LATO 2017)
- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Przed dwumeczem z Monaco niektóre media informowały nawet, że jesteśmy dogadani z Lemarem. W sumie byłoby to na chwilę obecną nieco zaskakujące wzmocnienie, a takie Marotta lubi najbardziej.
- pumex
- Juventino
To nie jest tak, że od razu wątpię. Każdy wyrabia sobie jakieś zdanie nt obserwowanych przez siebie piłkarzy. Paredesa staram się podglądać w akcji z uwagi na nasze zainteresowanie i mnie zawodnik Romy na kolana nie rzucił, delikatnie mówiąc. Poziom Leminy/Pereyry, jeśli coś więcej to niewiele, ale to tylko moje wrażenie, być może mylne.Virgil pisze:Nadal wątpisz w to co nasz zarząd robi i kogo wybiera ?
Chcą to niech se go sprowadzą, ale nie popadajmy w skrajność i nie brońmy wyrażać tutaj swoich zdań nt potencjalnych wzmocnień. Przy całym szacunku dla dokonań zarządu, nie był, nie jest i nie będzie nieomylny, nikt nie jest. Dlatego warto rozmawiać, nie każdy strzał Marotty okaże się drugim Barzaglim.

- jackop
- Juventino
- Podziekował: 20 razy
- Otrzymał podziękowanie: 70 razy
Pjaca nie okazał się kosmitą, jak niektórzy tego oczekiwali, a za drobniaki nie przyszedł. A gdyby Rincon okazał się graczem na poziomie Gattuso, to do końca kariery Marotty w Turynie nie powiedziałbym o nim złego słowa. Takie tam 2 ostatnie przykłady.Virgil pisze:Nadal wątpisz w to co nasz zarząd robi i kogo wybiera ?
Jak zawodnik jest plackiem, to transfer do Juventusu nie zawsze zmieni go w Niepokonanego Tytana.

O Vesuvio Lavali Col Fuoco! Lavali! Lavali! Lavali Col Fuoco!
- kapusniaczek
- Juventino
zdecydowanie wole paredesa niż gości takich jak matić czy n'zonzi, którzy nawet ligi nie znają. taki paredes w sam raz na zmiennika się nada, a do tego nie zaburzy hierarchii i nie będzie płakał gdy przyjdzie mu usiąśc na ławce.pumex pisze:Jeśli wierzyć mediom, nasi uczepili się tego Paredesa jak rzep psiego ogona. Co oni w nim widzą? :doh:
ciekawe jaki los czeka w takim przypadku sturaro, lemina to wiadomo na sprzedaż. włocha troszkę szkoda, ale z drugiej strony miejsca dla niego w składzie nie ma.
- RICTOR
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Mnie jedna rzecz zastanawia, i nie jest to żaden przytyk do nikogo, ale jest wielka rozbieżność opinii na temat niektórych piłkarzy, jak np. tego Paredesa, między włoskimi i polskimi fanami. Może wszystkich tematów na VS tak dokładnie nie śledzę, ale przynajmniej w "Kąciku guru" raczej spora większość osób bardzo by chciała zobaczyć Paredesa u nas. Na JP, mimo, że kilku fanów jego talentu też jest, raczej niewiele osób go uważa za wzmocnienie. Zastanawiające
A ja sam w sumie tego Paredesa za żadnego turbo-kozaka nie uważam.

- jackop
- Juventino
- Podziekował: 20 razy
- Otrzymał podziękowanie: 70 razy
Wyłącznie moja 'gdybologia', ale wątpię by Włosi wyściubiali nosy spoza Italii. Nie widzę tego, by przeciętny zjadacz makaronu w weekendy lub w tygodniu namiętnie śledził rozgrywki angielskie, hiszpańskie, francuskie czy niemieckie
Parafrazując: swoje chwalą, ale cudzego nie znają. Tak to widzę, aczkolwiek nie odmawiam im oczywiście wiedzy o Serie A, znajomości rynku, "insajderstwa"itd.

Parafrazując: swoje chwalą, ale cudzego nie znają. Tak to widzę, aczkolwiek nie odmawiam im oczywiście wiedzy o Serie A, znajomości rynku, "insajderstwa"itd.

O Vesuvio Lavali Col Fuoco! Lavali! Lavali! Lavali Col Fuoco!
- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Póki co zatem lepiej mediom nie wierzyć.pumex pisze:Jeśli wierzyć mediom, nasi uczepili się tego Paredesa jak rzep psiego ogona. Co oni w nim widzą? :doh:

Podbijam to co napisał Rictor - na VS Włosi zachwycają się tym gościem. Dziwna sprawa, bo przecież na włoskiej piłce nie znają się lepiej niż dość liczna grupa osób na forum. Swoje widzimy i swoje wiemy.
- Hypeman
- Juventino
Przecież on dopiero zaczął wchodzić do składu, wskoczył na przyzwoity poziom i zaczął zdobywać bramki to go zmiażdżyła kontuzja. Nie przekreślaj tego transferu, bo jeszcze się możesz mocno zdziwić.jackop pisze:Pjaca nie okazał się kosmitą, jak niektórzy tego oczekiwali, a za drobniaki nie przyszedł.Virgil pisze:Nadal wątpisz w to co nasz zarząd robi i kogo wybiera ?
jakiś kretyn na forum Manchesteru United pisze:Wg. La Gazzetto dello Sport Juve interesuje się Milikiem. Za Moratę. W sumie dla niego byłby fajny kierunek, bo na Leicester za wcześnie jeszcze
- Szilgu
- Juventino
Czy ja wiem? Przy transferze Iturbe większość forum nie zostawiła scuhej nitki na zarządzie. Vidal był w Leverkusen be i każdy oglądał połowę jego meczów w bundeslidze.CavAllano pisze: Podbijam to co napisał Rictor - na VS Włosi zachwycają się tym gościem. Dziwna sprawa, bo przecież na włoskiej piłce nie znają się lepiej niż dość liczna grupa osób na forum. Swoje widzimy i swoje wiemy.
Z połową forum kłóciłem się na temat Nainggolana, twierdząc że do bycia gwiazdą ligi brakuje mu tylko zmiany otoczenia.
Teraz podobna sytuacja, każdy ogląda masę meczów Paredesa i wszystko o nim wie. Tak samo jak Keita będzie super wzmocnieniem.
Ja już się nauczyłem, że jeśli sam nie oglądam zawodnika w akcji to poczekam na decyzję zarządu i nie będę wystawiał opinii na bazie ocen forumowiczów. Chociaż co do Dybali pomyliłem się niesamowicie widząc go wcześniej w akcji :hellyes:
A tak swoją drogą, wie ktoś co się dzieje z Favillim?
Czytałem o zainteresowaniu z naszej strony, ze strony Realu i paru klubów z topu. I tak chyba od dwóch lat. Ciągle jest własnością Livorno? Jakim cudem?
- pumex
- Juventino
Jeśli klasa piłkarza jest odpowiednia, to zazwyczaj znajomość ligi schodzi na drugi plankapusniaczek pisze:zdecydowanie wole paredesa niż gości takich jak matić czy n'zonzi, którzy nawet ligi nie znają. taki paredes w sam raz na zmiennika się nada, a do tego nie zaburzy hierarchii i nie będzie płakał gdy przyjdzie mu usiąśc na ławce.

- Poprostu
- Juventino
- Podziekował: 38 razy
- Otrzymał podziękowanie: 41 razy
Paredes się bardzo fajnie rozwija a w meczu z nami zagrał na poziomie Juve. Nie widzę tylko dla niego miejsca w naszym 4231.
Edyta: Jeżeli faktycznie to Max go chce tak jak Pjanica to musi mieć na niego plan. Panicz po transferze wskoczył na nowy level. Do naszego nowego ustawienia jest niezbędny jak w obecnym sezonie Mandzu.
Edyta2: TS Dajemy 30-40 + 10 bonusów za Bernardeschiego. Włoch jest podobno napalony na Juve i dlatego zakomunikowaliśmy Violi, że nie będziemy brać udziału w żadnej licytacji.
Edyta: Jeżeli faktycznie to Max go chce tak jak Pjanica to musi mieć na niego plan. Panicz po transferze wskoczył na nowy level. Do naszego nowego ustawienia jest niezbędny jak w obecnym sezonie Mandzu.
Edyta2: TS Dajemy 30-40 + 10 bonusów za Bernardeschiego. Włoch jest podobno napalony na Juve i dlatego zakomunikowaliśmy Violi, że nie będziemy brać udziału w żadnej licytacji.
Ostatnio zmieniony 28 maja 2017, 12:07 przez Poprostu, łącznie zmieniany 2 razy.