Paulo Dybala
- jakku1
- Juventino
- Alexinhio-10
- Juventino
- Podziekował: 20 razy
- Otrzymał podziękowanie: 12 razy
O wuj Wam chodzi że wrzucił swoje zdjęcie?
pumex Przeróbka mega, padłem
Miejmy nadzieję że Dybali nic nie będzie. W pierwszym meczu wszędzie go było pełno, walczył i najważniejsze, strzelał. To był stary dobry Dybala.
pumex Przeróbka mega, padłem

Miejmy nadzieję że Dybali nic nie będzie. W pierwszym meczu wszędzie go było pełno, walczył i najważniejsze, strzelał. To był stary dobry Dybala.
- BlackJacky
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
Kolega ponizej ma racje. Nie wiem po co sie wlaczalem w dyskusje. Zyczye wszystkim fajnych i milych Swiat. A naszemu polskiemu Argentynczykowi zdrowia.
Ostatnio zmieniony 16 kwietnia 2017, 09:04 przez BlackJacky, łącznie zmieniany 2 razy.
Wybierz, komu chcesz pomóc: https://www.siepomaga.pl
"Lepszy [Arturo Vidal] prosto z baru Semafor niż ta cała reszta"
"Lepszy [Arturo Vidal] prosto z baru Semafor niż ta cała reszta"
- Alexinhio-10
- Juventino
- Podziekował: 20 razy
- Otrzymał podziękowanie: 12 razy
To że chciał pokazać dres i wrzucił zdjęcie jak go ma na sobie. Miał zamazać twarz? A w profilowym miał i co? Na portalach społecznościowych wrzucacie i jest git?wagner pisze:O wuj taki, że to forum piłkarskie, a nie fundacja. Nikogo nie interesuje jak ktoś wygląda.Alexinhio-10 pisze:O wuj Wam chodzi że wrzucił swoje zdjęcie?
Nie siejcie paniki z tym Dybalą plox.
- Cabrini_idol
- Juventino
Aż takie poruszenie, że zdjęcie wkleilem.
Wiem, ze to forum piłkarskie. Znam wielu użytkowników JP na żywo i nie muszę być anonimowy w sieci na tym forum. Poza tym wyrzuciłem to zdjęcie, żeby pokazać pumexowi, że wyszedł mu żart i ze nie odbieram tego na poważnie. Bo nie powiem fajnie mu to wyszło. Potrafię śmiać się z z siebie. To chyba jedna z niewielu dobrych cech u mnie
. Nie napinajcie się tak 😂
Fajnie, że Dybala zagra. Bo obecnie to piłkarz Juve w najlepszej formie. Strasznie jest pewny w swoich decyzjach i dynamika równiez wysoka.

Wiem, ze to forum piłkarskie. Znam wielu użytkowników JP na żywo i nie muszę być anonimowy w sieci na tym forum. Poza tym wyrzuciłem to zdjęcie, żeby pokazać pumexowi, że wyszedł mu żart i ze nie odbieram tego na poważnie. Bo nie powiem fajnie mu to wyszło. Potrafię śmiać się z z siebie. To chyba jedna z niewielu dobrych cech u mnie

Fajnie, że Dybala zagra. Bo obecnie to piłkarz Juve w najlepszej formie. Strasznie jest pewny w swoich decyzjach i dynamika równiez wysoka.

- gregor_g4
- Juventino
Najbardziej to się tutaj napiał pan doktorek, kolejny raz pokazując jak małym jest człowiekiem. Ciekawe tylko czy krawat go nie przydusił jak się napinał...
- MCL
- Juventino
Szanuje za podejścieCabrini_idol pisze:Aż takie poruszenie, że zdjęcie wkleilem.![]()
Wiem, ze to forum piłkarskie. Znam wielu użytkowników JP na żywo i nie muszę być anonimowy w sieci na tym forum. Poza tym wyrzuciłem to zdjęcie, żeby pokazać pumexowi, że wyszedł mu żart i ze nie odbieram tego na poważnie. Bo nie powiem fajnie mu to wyszło. Potrafię śmiać się z z siebie. To chyba jedna z niewielu dobrych cech u mnie. Nie napinajcie się tak 😂

A kto pierwszy nie wnerwił się na faulującego gracza rywali czy niezrozumiałej decyzji sędziego niech pierwszy rzuci kamieniem

Bez Dybali mielibyśmy mniejsze szanse, nawet jak wejdzie na 30, 40 minut drugiej połowy to i tak pomoże wiele.
http://mclpl.blogspot.com <-- Opowiadania, recenzje i inne ciekawe teksty 

- panlider
- Juventino
Świetna wiadomośćVincitore pisze:Dybala trenował dzisiaj normalnie, na pełnych obciążeniach. Ma rozpocząć w środę od począku.

"Vincere Non È Importante È L'Unica Cosa che Conta"
rammstein pisze:dobrze, że nikt nie zakładał tematu "Polskie kluby w rozgrywkach europejskich 2017/2018"
- Piti
- Juventino
Naszła mnie w sumie taka myśl... czy Dybala nie przypomina wam kapka w kapke.. Del Piero? takie samo kąśliwe uderzenie, taki sam styl prowadzenia piłki, kiwka etc.. chciałbym żeby został u nas do końca kariery, ale to raczej niemożliwe w dzisiejszych czasach
może jeszcze jakby był Włochem.. ale go będzie ciągneło do gry z Messim
- Shadow Marshall
- Juventino
Racja. Alex ładował takie petardy z obu nóg, a przewrócić go to nie była taka prosta sprawa. Nadal uważam, że nie ma w Juve piłkarza tej klasy.Push3k pisze:Tak na szybko: Del Piero grał obiema nogami, a siłowo był na innej planecie.