Liga Mistrzów 2016/17
- Teo
- Juventino
Co do potencjalnego spotkania: Juventus-Real to wczoraj się już takie odbyło i było 6:2 dla Juventusu
http://www.flashscore.pl/mecz/IT2Yti17/#szczegoly-meczu
Co prawda w Nikaragui,ale prognostyk zacny
http://www.flashscore.pl/mecz/IT2Yti17/#szczegoly-meczu
Co prawda w Nikaragui,ale prognostyk zacny

- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Arianny Celeste. A po przejsciu Barcelony bedzie mi wszystko jedno. Jesli ja przejdziemy, a jednoczesnie odpadnie Bayern, to bedziemy miec najwieksze szanse na tytul. Real nie lubi z nami grac i nie obchodzi mnie, ze wygrywaja na stojaco, od niechcenia. Mamy na nich patent i dwumecze wygrywamy jak leci. A tytulu nie obronia, nie bez kozery jeszcze nikt Uszatka nie obronil, nawet ta kosmiczna Barcelona sprzed kilku lat. Oczywiscie wymarzonym rywalem Monaco/BVB. Atletico jest duzo slabsze, ale przy ich grze pewnie bysmy sie meczyli. Nie maja juz tej organizacji gry, dzieki ktorej tak daleko zaszli, ale my wolimy gre z otwartymi ekipami. Pewnie po tak latwym losowaniu jak Lester Atleti nie dostana Monaco, derby Madrytu mile widziane.Mehehehe pisze:A co wam sie sni?
Kolejny optymista.Wojtek pisze:Paryżanie też tak myśleliannihilator1988 pisze:W rewanżu z Barcą najbardziej boje się sędziów, to ich takie Wunderwaffe. Jeden gol Juve sprawa awansu zamkniętaNawet ją strzelili a i tak się nie udało...Wiem, że nasi mają zamiar strzelić, nie bać się, ale boisko weryfikuje i jeśli Barca szybko strzeli gola np. do 10 min, to w naszych może pojawić się strach i nie pewność. Oby nie.
4 Juventinich w jedenastce kolejki LM Eurosportu - Buffon, Chiellini, Mandzukic oraz Dybala. Dziwi mimo wszystko obecnosc Gigiego, ktory mial 2 kluczowe interwencje. Neuer zachowal szanse Bayernu na awans (z 5/6 interwencji).
- Kruczenzo
- Juventino
Ja tylko przytocze jedna ciekawa statystyke, ostatnie przegrane finały przez hiszpanskie druzyny to dublet w 2001, gdzie polegly Valencia i Alaves. Potem nastepnych 15!!!!!! :shock: :shock: :shock: finałów wygrywali, gdzie jedyne przypadki porazek hiszpanskich druzyn to pojedynki z innymi iberyjczykami.
Takze jezeli awansujemy to na polfinal ktos z dwojki Atleti/Real, a w finale najlepiej Borussia albo Monaco xD
Takze jezeli awansujemy to na polfinal ktos z dwojki Atleti/Real, a w finale najlepiej Borussia albo Monaco xD
- Maly
- Juventino
- Podziekował: 8 razy
- Otrzymał podziękowanie: 25 razy
jeśli to cię pocieszy to ja dla odmiany powiem, że awansowaliśmy
nie wyobrażam sobie, żebyśmy roztrwonili taką przewagę, nawet Max nie jest w stanie tego zrobić chociaż dokonał już takiej stuki dwukrotnie w swojej karierze (prawie trzykrotnie) bo Barca jest po prostu za słaba, mogą nas przejść tylko i wyłącznie przy takiej pomocy sędziów, że UEFA musiałaby zakończyć działalność ze wstydu
Buffon wybrany bo czyste konto a Niemiec jednak 2 wpuścił

Buffon wybrany bo czyste konto a Niemiec jednak 2 wpuścił
Kto ma rację dzień wcześniej od innych, ten przez dobę uchodzi za idiotę.
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
- squinter
- Juventino
Ja bym Realu nie chciał w finale, jak już to w 1/2. Owszem, leżą nam, ale w dwumeczach. W finale mamy jedno spotkanie na neutralnym gruncie, a nie da się ukryć, że J-Stadium jest naszym ogromnym atutem i często wypracowujemy sobie przewagę lub odrabiamy straty właśnie tam.
- Crunny
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 14 razy
Jeśli półfinałową czwórką będzie: Juve, Real, Atletico i Monaco, to jedno jest pewne - niezależnie na kogo trafimy, czeka nas trudny dwumecz. Nikt z tego grona nie jest chłopcem do bicia.
Real - niby na papierze najsilniejszy, ale bardzo nam leży
Atletico - chyba nieco słabsze niż w poprzednich sezonach, ale ich styl gry może nam bardzo nie pasować
Monaco - teoretycznie najsłabszy zespół z tego grona, ale ci młodzi Francuzi mogą nas zabiegać
Niech już będzie środa i wywalczmy ten awans z Barceloną :juve:
Atletico - chyba nieco słabsze niż w poprzednich sezonach, ale ich styl gry może nam bardzo nie pasować
Monaco - teoretycznie najsłabszy zespół z tego grona, ale ci młodzi Francuzi mogą nas zabiegać
Niech już będzie środa i wywalczmy ten awans z Barceloną :juve:
- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Trudno, żeby ktoś w czwórce Europy był chłopcem do bicia.Crunny pisze:Jeśli półfinałową czwórką będzie: Juve, Real, Atletico i Monaco, to jedno jest pewne - niezależnie na kogo trafimy, czeka nas trudny dwumecz. Nikt z tego grona nie jest chłopcem do bicia.

Co do Monaco to oni biegają w takim tempie do pewnego momentu meczu, potem puchną. Pewnych słabości nie przeskoczą, a już na pewno tych taktycznych. Zespół bardziej doświadczony poradzi sobie z nimi.
- Crunny
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 14 razy
Swoją drogą ta 11-tka składa się z:CavAllano pisze:Tymczasem UEFA wrzuciła kolejkę tygodnia z 5 graczami Juve, tym razem bez Mandżukicia, a z Bonuccim i Sandro.
1 bramkarza (Buffon)
3 środkowych obrońców (Godin, Bonucci, Chiellini)
2 lewych obrońców (A.Sandro i F.Luis)
1 środkowego pomocnika (Kagawa)
4 napastników (Mbappe, Dybala, Ronaldo, Griezmann)
- Maly
- Juventino
- Podziekował: 8 razy
- Otrzymał podziękowanie: 25 razy
przecież to jest z fantasy football, nawet punkty są... ;]
Kto ma rację dzień wcześniej od innych, ten przez dobę uchodzi za idiotę.
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
- juvemaroko
- Juventino
No to jutro Robert Lewandowski bedzie mial okazje zeby zrobic wielki krok do conajmniej najlepszej 3 w raking FIFA.
Wyraznie bylo widac jego braku z przodu w pierwszym spotkanie, zobaczymy czy dzieki jego gre Bayern odrobi straty i zamelduje sie w polfinale LM.
Wyraznie bylo widac jego braku z przodu w pierwszym spotkanie, zobaczymy czy dzieki jego gre Bayern odrobi straty i zamelduje sie w polfinale LM.
- szczypek
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 24 razy
W kontekście naszego półfinału warto patrzeć dziś na takie nazwiska jak Ramos, Kroos, Modric, Boateng, Vidal, Gimenez, Slimiani i Vardy. Każdy z nich żółtkiem eliminuje się z występu w ewentualnym półfinale.
Jutro? Falcao, Lemar, Germain, Sidibe, Guerreieo, Papastathopoulos, Ginter, Schmelzer. U nas uważać muszą Cuadrado, Mandzukic i Khedira.
Jutro? Falcao, Lemar, Germain, Sidibe, Guerreieo, Papastathopoulos, Ginter, Schmelzer. U nas uważać muszą Cuadrado, Mandzukic i Khedira.
- rammstein
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
dzięki właśnie byłem ciekaw jak wygląda kwestia zawieszeń w innych drużynach.szczypek pisze:W kontekście naszego półfinału warto patrzeć dziś na takie nazwiska jak Ramos, Kroos, Modric, Boateng, Vidal, Gimenez, Slimiani i Vardy. Każdy z nich żółtkiem eliminuje się z występu w ewentualnym półfinale.
nie wiedziałem tego do końca, ale już wiem, że jeśli teraz ktoś jest zagrożony i dostanie żółtą kartkę to nie zagra w 1 meczu półfinałowym, zmiana o zerowaniu kartek po ćwierćfinałach ma jedynie wyelimowanie sytuacji o niezagraniu jakiegoś zawodnika w finale, czyli zawodnikowi, któremu brakuje 1 bądź 2 żóltych kartek do zawieszenia.