Wszystko o AS Roma
- Maly
- Juventino
- Podziekował: 8 razy
- Otrzymał podziękowanie: 25 razy
podobni Kessie w Romie
nie wiem co prawda czy on na pewno ma 20 lat ale rywale nie śpią, kupowanie 20 latków "na zaś" robi się coraz bardziej modne...
http://www.teamtalk.com/news/liverpool- ... a-transferAtalanta playmaker Papu Gomez pisze:As I understand he has already been sold to Roma but will stay with us for another year
nie wiem co prawda czy on na pewno ma 20 lat ale rywale nie śpią, kupowanie 20 latków "na zaś" robi się coraz bardziej modne...
Kto ma rację dzień wcześniej od innych, ten przez dobę uchodzi za idiotę.
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
- MRN
- Juventino
- Podziekował: 13 razy
- Otrzymał podziękowanie: 205 razy
Roma tłucze Violę aż miło...taką wartość właśnie przedstawia ta drużyna i ich supertrenejro - Sousa. Chroń nas Panie przed tym półproduktem jeżeli doniesienia o tym Panu w kontekście zastąpienia Maxa są prawdziwe.

- Robaku
- Juventino
No Fiorka strasznie zgwałcona..aż niemiło.
Nie wiem skad taki wynik się wziął, oglądam mecz od bramki Fazio..no fatalnie. Dziw bierze.. bo Roma ostatnio nie zachwycała, a wydawalo się, że druzyna SOusy wpadla w dobry rytm, a tutaj nagle 4:0...
Nie wiem skad taki wynik się wziął, oglądam mecz od bramki Fazio..no fatalnie. Dziw bierze.. bo Roma ostatnio nie zachwycała, a wydawalo się, że druzyna SOusy wpadla w dobry rytm, a tutaj nagle 4:0...
Atalanta 16/12/12 ; Lechia Gdańsk 29/07/15 ; Bologna 19/02/16; Dinamo Zagrzeb 27/09/16; Roma 17/12/16; Napoli 2/04/17; Barcelona 22/11/17; Crotone 26/11/17; Lazio 27/01/19; Atletico 10/08/19; Lecce 29/10/22; Fiorentina 5/11/23; Lille 5/11/24
- Wicior
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
To co prezentuje dzis Fiorka jest tak żałosne, że aż nie chce pisac. Jak mozna przyjechac na mecz ligowy z takim nastawieniem.. Te gwiazdki ktore komentatorzy Eleven wynosili juz na sam szczyt futbolu zagraly dzis jak kompletni amatorzy. Mowie tu o Chiesie i Bernardeschim. Jakim cudem dalismy sie ograc tak slabemu zespolowi...
- panlider
- Juventino
Jak my mogliśmy przegrać z Violą? :co?:
Mecz mimo kilku bramek dość słaby, bo Roma mimo okazałego zwycięstwa, wiele dzisiaj nie pokazała.
Mecz mimo kilku bramek dość słaby, bo Roma mimo okazałego zwycięstwa, wiele dzisiaj nie pokazała.
"Vincere Non È Importante È L'Unica Cosa che Conta"
rammstein pisze:dobrze, że nikt nie zakładał tematu "Polskie kluby w rozgrywkach europejskich 2017/2018"
- Sila Spokoju
- Juventino
- Podziekował: 25 razy
- Otrzymał podziękowanie: 51 razy
Normalnie. Mecz meczowi nie równy. Wczoraj Viola słabo, zupełnie tak jak my w spotkaniu z Fioletowymi. Wynik 4:0 znaczy tyle samo co 1:0, a znając życie Rzymianie zaraz wpadną z jakimś Torino czy Interem i tyle będzie z tej ich formypanlider pisze:Jak my mogliśmy przegrać z Violą? :co?:

- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Viola to pośmiewisko, boli mnie ta porażka z nimi jeszcze bardziej. Ten Babacar to atrapa piłkarza, on by się w Cagliari na szpicy nie łapał.
Problem jest gdzie indziej. Sousa moim zdaniem uprawia sobie własną gierkę. Drugie okienko z rzędu nikogo mu nie sporowadzili, a tego się domagał. W lecie był już na walizkach, po sezonie na 99% odchodzi. W moim odczuciu nie wystawia on optymalnego składu. Wczoraj ten Chiesa
Ilicić to widzę non stop ławka. Tello fajny zawodnik, wygrał im mecz z Pescarą w nagrodę ławka. Co oni wyprawiali w obornie... ten C.Sanchez :rotfl: Dajcie spokój...
Problem jest gdzie indziej. Sousa moim zdaniem uprawia sobie własną gierkę. Drugie okienko z rzędu nikogo mu nie sporowadzili, a tego się domagał. W lecie był już na walizkach, po sezonie na 99% odchodzi. W moim odczuciu nie wystawia on optymalnego składu. Wczoraj ten Chiesa

- Poprostu
- Juventino
- Podziekował: 38 razy
- Otrzymał podziękowanie: 41 razy
https://twitter.com/PagineRomaniste?ref_src=twsrc%5Etfw
Nainggolan atakuje Juve. Stwierdza, że od zawsze mieliśmy "wsparcie" i wygrywamy po karnych bądź wolnych.
Nainggolan atakuje Juve. Stwierdza, że od zawsze mieliśmy "wsparcie" i wygrywamy po karnych bądź wolnych.
- Crunny
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 14 razy
Trochę mało mercatowy newsPoprostu pisze:https://twitter.com/PagineRomaniste?ref_src=twsrc%5Etfw

Gdyby Nainggolan miał klasę, to byłby idealnym następcą Vidala i partnerem Pjanica w 4-2-3-1.
- Vincitore
- Juventino
Nainggolana trzeba podzielić na dwie kategorie:
1) Świetny piłkarz - bezapelacyjnie, tego nie można mu odebrać, TOP3 pomocników Serie A.
2) Głupek. Inaczej tego określić nie można. Nainggolan prezentuje typową postawę by skraść serca kibiców: "przejedź się po Juve, a cię pokochają" Przywalił się do karnych, których mieliśmy w tym sezonie dwa, przy dziesięciu dla Romy + jeden mocno dyskusyjny w pucharze. Rzuty wolne? Boże, przecież to jakieś 15-20% szans na bramkę i to jeżeli się ma bardzo dobrego wykonawcę. Te jego remisy w barwach Cagliari przeciwko Juve to były mocno epickie - pierwszy ok, wyszarpali, ale wówczas jeszcze nie byliśmy świadomi swojej siły, ale drugi był przecież gdy mieliśmy kaca po zdobyciu Scudetto i nie zagraliśmy serio, bo to była bodaj przedostatnia kolejka. Oprócz meczu w Trieście warto pamiętać panie Radku, że dostałeś jeszcze w cymbał w meczu rozgrywanym w Parmie (12/13). Nigdy do Juventusu by nie przeszedł, ale przed przejściem do Romy dość mocno się do nas łasił. Reszty komentował nie będę, bo te teksty o odciętych jajach to nic innego jak emanowanie przesiąknięciem południowym klimatem. Jeszcze dzisiaj rano De Rossi wprost powiedział, że robią co mogą by nas wyprzedzić, ale praktycznie nie przegrywamy, a teraz Radkowi wyszła słoma z butów. A w tym wszystkim najlepsze jest to, że ten jego jad jest miodem na moje serce.
Puentując:
A co do naszego mercato, to pojawiają się coraz częściej pogłoski o Emre Canie, ale jakoś gdy widziałem link do tych pogłosek, to nawet nie chciało mi się w niego klikać, bo i tak to chyba nie ma sensu.
1) Świetny piłkarz - bezapelacyjnie, tego nie można mu odebrać, TOP3 pomocników Serie A.
2) Głupek. Inaczej tego określić nie można. Nainggolan prezentuje typową postawę by skraść serca kibiców: "przejedź się po Juve, a cię pokochają" Przywalił się do karnych, których mieliśmy w tym sezonie dwa, przy dziesięciu dla Romy + jeden mocno dyskusyjny w pucharze. Rzuty wolne? Boże, przecież to jakieś 15-20% szans na bramkę i to jeżeli się ma bardzo dobrego wykonawcę. Te jego remisy w barwach Cagliari przeciwko Juve to były mocno epickie - pierwszy ok, wyszarpali, ale wówczas jeszcze nie byliśmy świadomi swojej siły, ale drugi był przecież gdy mieliśmy kaca po zdobyciu Scudetto i nie zagraliśmy serio, bo to była bodaj przedostatnia kolejka. Oprócz meczu w Trieście warto pamiętać panie Radku, że dostałeś jeszcze w cymbał w meczu rozgrywanym w Parmie (12/13). Nigdy do Juventusu by nie przeszedł, ale przed przejściem do Romy dość mocno się do nas łasił. Reszty komentował nie będę, bo te teksty o odciętych jajach to nic innego jak emanowanie przesiąknięciem południowym klimatem. Jeszcze dzisiaj rano De Rossi wprost powiedział, że robią co mogą by nas wyprzedzić, ale praktycznie nie przegrywamy, a teraz Radkowi wyszła słoma z butów. A w tym wszystkim najlepsze jest to, że ten jego jad jest miodem na moje serce.

Puentując:
A co do naszego mercato, to pojawiają się coraz częściej pogłoski o Emre Canie, ale jakoś gdy widziałem link do tych pogłosek, to nawet nie chciało mi się w niego klikać, bo i tak to chyba nie ma sensu.
Ostatnio zmieniony 09 lutego 2017, 22:11 przez Vincitore, łącznie zmieniany 2 razy.
- kubraczek
- Juventino
Kilka(naście) dni temu udzielił identycznej wypowiedzi, ale wówczas gadał jeszcze o tym, że Verratti chce uszanować swój kontrakt. Nie wiem co on chce osiągnąć tymi swoimi wypowiedziamiCavAllano pisze:- Agent Verrattiego ponownie miesza. W wywiadzie dla The Sun (wiem, wiem...) wyznał, że nie wie kiedy to nastąpi, bo obecnie jego podopieczny nie ma ceny i nie jest na sprzedaż, ale Marco na pewno wróci do Włoch, by grać w Serie A.
Motoryzacja to nasza pasja - https://moto-przestrzen.pl/
- RICTOR
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Psy szczekają a karawana jedzie dalej. Ja bym sobie nawet głowy nie zawracał tym małym frustratem.
A co do Verrattiego, to jak nie wiadomo o co chodzi to chodzi o pieniądze. Wbrew pozorom to bardzo proste i oczywiste :cwaniak:
A co do Verrattiego, to jak nie wiadomo o co chodzi to chodzi o pieniądze. Wbrew pozorom to bardzo proste i oczywiste :cwaniak: