Mercato (Zima 2017)
- Robaku
- Juventino
SKy podaje, ze Hernanes bedzie w Chinach, deal jutro. Juve zarobi 11 baniek
:rotfl:

Atalanta 16/12/12 ; Lechia Gdańsk 29/07/15 ; Bologna 19/02/16; Dinamo Zagrzeb 27/09/16; Roma 17/12/16; Napoli 2/04/17; Barcelona 22/11/17; Crotone 26/11/17; Lazio 27/01/19; Atletico 10/08/19; Lecce 29/10/22; Fiorentina 5/11/23; Lille 5/11/24
- Cabrini_idol
- Juventino
No jak nie jak takVincitore pisze:Di Marzio: Hernanes jutro zostanie zawodnikiem Hebei Fortune, otrzymamy 11 mln euro.
Zadowoleni?

Wreszcie dzisiaj dobra pierwsza wiadomość. Drugą będzie wysłanie Interu do LE dzisiaj.
Czyli co, odzyskujemy to co wydaliśmy na Brazola ? piknie piknie.

- Robaku
- Juventino
Marotta przed meczem:
Transfer Hernanesa do Chin prawie uzgodniony. Jutro domkniemy deal.
UFFFF... właśnie uzbieraliśny na Rincona
Transfer Hernanesa do Chin prawie uzgodniony. Jutro domkniemy deal.
UFFFF... właśnie uzbieraliśny na Rincona

Atalanta 16/12/12 ; Lechia Gdańsk 29/07/15 ; Bologna 19/02/16; Dinamo Zagrzeb 27/09/16; Roma 17/12/16; Napoli 2/04/17; Barcelona 22/11/17; Crotone 26/11/17; Lazio 27/01/19; Atletico 10/08/19; Lecce 29/10/22; Fiorentina 5/11/23; Lille 5/11/24
- wloski
- Juventino
Tak szczególnie, że uwolni numer, który przyda się dla jakieś gwiazdy. A najlepiej będzie jak w lato Cuadrado przejmie 11, a na 7 przyjdzie jakiś fajny grajek w postaci Berardiego/Sancheza.Vincitore pisze:Di Marzio: Hernanes jutro zostanie zawodnikiem Hebei Fortune, otrzymamy 11 mln euro.
Zadowoleni?
- Cabrini_idol
- Juventino
Widzę, że też z tym Sanchezem odleciałeś. Ale jak Ty wloski już wierzysz w takie coś to mi także nie pozostaje nic innegowloski pisze:Tak szczególnie, że uwolni numer, który przyda się dla jakieś gwiazdy. A najlepiej będzie jak w lato Cuadrado przejmie 11, a na 7 przyjdzie jakiś fajny grajek w postaci Berardiego/Sancheza.Vincitore pisze:Di Marzio: Hernanes jutro zostanie zawodnikiem Hebei Fortune, otrzymamy 11 mln euro.
Zadowoleni?

- Robaku
- Juventino
eee tak fajny numer, chyba wolałbym zeby póki co został pusty....wloski pisze:Tak szczególnie, że uwolni numer, który przyda się dla jakieś gwiazdy. A najlepiej będzie jak w lato Cuadrado przejmie 11, a na 7 przyjdzie jakiś fajny grajek w postaci Berardiego/Sancheza.Vincitore pisze:Di Marzio: Hernanes jutro zostanie zawodnikiem Hebei Fortune, otrzymamy 11 mln euro.
Zadowoleni?
11 DeCeglie, Hernanes... kto będzie następny!?
- PlanetJuve
- Juventino
http://www.flashscore.pl/mecz/U3EnSAM9/#wideosebatiaen pisze:Hmm co zrobił Tolliso w meczu z Etiene?
Jak co? Skrócił gościa o jeden rozmiar. St. Etienne-Lyon to jak dla Nas mecz z interem. To go nie tłumaczy, bo mecz się kończył a wynik już przesądzony ale kibice na pewno nie będą mu tego mieli za złe.
- Danielpiero
- Juventino
11 baniek za niego to mogli tylko w Chinach za niego daćRobaku pisze:SKy podaje, ze Hernanes bedzie w Chinach, deal jutro. Juve zarobi 11 baniek:rotfl:

,,Takich meczów nie wygrywa się piłkarzami jak Tacchinardi, ale takimi jak Zidane. Tacchinardi może pomóc, ale trzeba liczyć na mistrzów "
- Arbuzini
- Juventino
Jak Marottcie uda się wypchnąć Hernansesa do Chin to będę naprawdę usatysfakcjonowany
Prędzej od Sancheza ujrzymy u nas Lacazette'a, chociaż ja cały czas jestem zdania, że powinien się u nas zameldować Berardi (dobrze broni i rozgrywa). Szczególnie, że w jego kontekście ciągle wspomina się kwotę 25 mln E. Każdy chyba lubi inwestycje w atak, ale o sypnięcie pieniążkiem aż proszą się pomoc i prawa obrona.

Prędzej od Sancheza ujrzymy u nas Lacazette'a, chociaż ja cały czas jestem zdania, że powinien się u nas zameldować Berardi (dobrze broni i rozgrywa). Szczególnie, że w jego kontekście ciągle wspomina się kwotę 25 mln E. Każdy chyba lubi inwestycje w atak, ale o sypnięcie pieniążkiem aż proszą się pomoc i prawa obrona.
- Virgil
- Juventino
Ja myślę że jeżeli zarząd z Allegrim postawią na to 4-2-3-1 to Berardi byłby idealnym wzmocniem, przy takiej taktyce szans miałby wiele. bo mógłby grać teoretycznie aż na 3 pozycjach w tej taktyce, dodatkowo plusem jest że właśnie jak Arbuzini pisze chłopak broni.
Do pomocy wtedy też nie potrzebujemy aż tak wielu zawodników więc przyjście Bentancura i Tolisso to byłoby wszystko.
Kluczowy jest prawy obrońca.
Tolisso+Betancur+Berardi+prawy obrońca - jak dla mnie bomba, jeżeli to byłaby nasza podstawowa taktyka to takie wzmocnienia byłby świetne.
Do pomocy wtedy też nie potrzebujemy aż tak wielu zawodników więc przyjście Bentancura i Tolisso to byłoby wszystko.
Kluczowy jest prawy obrońca.
Tolisso+Betancur+Berardi+prawy obrońca - jak dla mnie bomba, jeżeli to byłaby nasza podstawowa taktyka to takie wzmocnienia byłby świetne.
- Garreat
- Juventino
- Podziekował: 32 razy
- Otrzymał podziękowanie: 12 razy
Widze, ze czesc forum napala sie na kolejnego prawego obronce.
W tym kontekscie warto spojrzec na ostatnie ruchy Marotty. Obstawiam, ze przedluzenie kontraktu przez Stefana oznacza letnie pozegnanie z Alvesem.
Osobiscie nie mialbym problemu z takim rozwiazaniem... niestety ale Dani poki co robi w Juve wiecej cyrku niz pozytku. Defensywa, motoryka - to jest zwyczajnie slabe. A potencjalny chinski pieniadz za takie nazwisko daje do myslenia.
Jeden Brazol juz leci do Chin przetrzec szlaki
. Moze byc tez tak, ze to Lichy poleci. Tak czy inaczej, fajnie byloby za rok miec na prawa kogos mlodszego. Lirola zaczal obiecujaco, ale czy to juz ten poziom? Znajac zycie, to najpierw przyjdzie jakis Darmian, a Lirola - zakladajac stale postepy - dopiero za rok.
W tym kontekscie warto spojrzec na ostatnie ruchy Marotty. Obstawiam, ze przedluzenie kontraktu przez Stefana oznacza letnie pozegnanie z Alvesem.
Osobiscie nie mialbym problemu z takim rozwiazaniem... niestety ale Dani poki co robi w Juve wiecej cyrku niz pozytku. Defensywa, motoryka - to jest zwyczajnie slabe. A potencjalny chinski pieniadz za takie nazwisko daje do myslenia.
Jeden Brazol juz leci do Chin przetrzec szlaki
- kubraczek
- Juventino
Ja jestem przeciwnikiem Berardiego. Nie podoba się nam jego podejście. Chłopak ma problemy z gorącą głową. Po co nam ktoś taki?Arbuzini pisze:Jak Marottcie uda się wypchnąć Hernansesa do Chin to będę naprawdę usatysfakcjonowany![]()
Według Di Marzio dzisiaj odbędzie się decydujące spotkanie w sprawie Hernanesa. 11 mln euro które mamy dostać to kwota łącznie z bonusami. W podstawie mamy dostać 8-9 mln euro.
Motoryzacja to nasza pasja - https://moto-przestrzen.pl/