Serie A 16/17 (20): Fiorentina 2-1 JUVENTUS
- Wojtek
- Juventino
A z jakiej paki Pjanić na ławce? Oszczędzamy go na Puchar Włoch czy jak? :mad2: Gdyby był Pjanić zamiast Sturaro to mielibyśmy najmocniejszy skład. Khedira wtedy grałby na CDM. Szkoda, bo właśnie tacy piłkarzy decydują o losach meczu. No cóż...mam nadzieję, że chociaż wejdzie w 2 połowie.
- CzeczenCZN
- Juventino
Nie czaje czemu bez Pjanica. 
Zamiast zgrywać nasze trio w meczu z mocnym przeciwnikiem to Sturaro.
Rincon na ławie nie, nie czaje Maxa.
No nic, niech czarne głowice atomowe na skrzydłach zrobią masakrę we Florencji.

Zamiast zgrywać nasze trio w meczu z mocnym przeciwnikiem to Sturaro.

Rincon na ławie nie, nie czaje Maxa.
No nic, niech czarne głowice atomowe na skrzydłach zrobią masakrę we Florencji.
- Nadziej
- Juventino
- Podziekował: 3 razy
Pjanic na lawce zapewne w zwiazku z taktyka. W 3-5-2 z Cuadrado na prawej potrzebujemy dwoch pomocnikow do asekuracji. Stad Sturaro w skladzie kosztem Miralema.
Make friends for life or make hardcore enemies!
- Dybala 4ever
- Juventino
Już widzę, że na tyle mocni jesteśmy, że gramy bez bramkarzaPoprostu pisze:Wyjściowa 11: Juventus Barzagli, Bonucci, Chiellini; Cuadrado, Khedira, Marchisio, Sturaro, Alex Sandro; Dybala, Higuain.

- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Przecież Max nie byłby sobą, gdyby czegoś nie odpalił.
Prawda jest taka, że Pjanić potrzebuje gry, zaczął łapać formę, a ten go oszczędza nie wiadomo na co.
Zgadzam się, że to Rincon powinien grać w miejsce tej pokraki Sturaro.
Zgadzam się, że to Rincon powinien grać w miejsce tej pokraki Sturaro.
- juvemaroko
- Juventino
Tez zaluje ze nie ma Pajnica od pierwszych minut spotkania!
Moze Max chce miec conajmniej dwie wartosciowe zmiane (Mandzukic i wlasnie Pjanic ) na ostanich 25-20 minut spotkanie
Moze Max chce miec conajmniej dwie wartosciowe zmiane (Mandzukic i wlasnie Pjanic ) na ostanich 25-20 minut spotkanie
- Hed
- Juventino
- Podziekował: 80 razy
- Otrzymał podziękowanie: 3 razy
Max jak czegoś nie odpali to nie jest sobą, dzisiaj Miralem na ławie
Jednak trzeba mu przyznać że z reguły trafia z tymi kontrowersyjnymi składami i daje radę, dzisiaj też tak będzie. FJ

- Gandalf8
- Juventino
Nie wiem dlaczego brak Pjanicia wiążecie z obecnością Sturaro skoro to inne pozycje na boisku a gramy 3-5-2... Mając 2 ofensywnych skrzydłowych, 2 napastników i 2 uniwersalnych pomocników (Marchisio i Khedira nie są ani typowo off ani typowo deff) oraz tylko 3 obrońców Max musiał wystawić pomocnika z zadaniami defensywnymi a nie dodawać kolejnego gracza ofensywnego - podstawy taktyki Maxa... Jeszcze się nie nauczyliście?
Co do samego 3-5-2 to jestem nastawiony pesymistycznie. W 4-3-1-2 (chociaż patrząc na grę Dybali wyglądało to także na 4-3-2-1, czyli moją ulubioną "choinkę") zaczęło to jakoś wyglądać i szkoda, że Max był zmuszony do wyjścia 3-5-2.
Nie zmienia to faktu, że wygrać trzeba.
Co do samego 3-5-2 to jestem nastawiony pesymistycznie. W 4-3-1-2 (chociaż patrząc na grę Dybali wyglądało to także na 4-3-2-1, czyli moją ulubioną "choinkę") zaczęło to jakoś wyglądać i szkoda, że Max był zmuszony do wyjścia 3-5-2.
Nie zmienia to faktu, że wygrać trzeba.
Jeden, by wszystkimi rządzić, Jeden, by wszystkie odnaleźć,
Jeden, by wszystkie zgromadzić i w ciemności związać
W Krainie Mordor, gdzie zaległy cienie.
Jeden, by wszystkie zgromadzić i w ciemności związać
W Krainie Mordor, gdzie zaległy cienie.
- Pluto
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 11 razy
To jest najbardziej prawdopodobna wersja.Nadziej pisze:Pjanic na lawce zapewne w zwiazku z taktyka. W 3-5-2 z Cuadrado na prawej potrzebujemy dwoch pomocnikow do asekuracji. Stad Sturaro w skladzie kosztem Miralema.
Ech gdyby tak tego Pjanica widzial na regiscie, Marchisio przesunal na b2b i wszstko by sie zgadzalo...
Viola gra tak przecietnie, ze strata punktow z powodu mniejszej determinacji po naszej stronie bylaby czyms trudnym do zaakceptowania. Forza!
calma calma
- CzeczenCZN
- Juventino
No to w takim razie mamy 3 pomocników od asekuracji. Kreatywność betonu... Pjanic mógłby dziś pełnić taka funkcję jaką pełnił Pogba.
Więcej Pjanic da swoją grą do przodu niż Sturaro do tyłu.
Ktoś napisał 2 ofensywnych skrzydłowych. Czy coś mnie ominęło? Sandro przestał być obrońcą?
Więcej Pjanic da swoją grą do przodu niż Sturaro do tyłu.
Ktoś napisał 2 ofensywnych skrzydłowych. Czy coś mnie ominęło? Sandro przestał być obrońcą?

- szczypek
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 24 razy
Co za gówno gra dzisiaj Barzagli z Chiellinim to szkoda słów. Do tego tradycyjnie jak dzieci we mgle Sturaro z Khedirą. No i Cuadrado [*]. Kutwa, czy jest dzisiaj cokolwiek sensownego na boisku?
- Cabrini_idol
- Juventino
Może Allegri na serio kazał naszym oddawać piłkę przeciwnikowi, bo to tak wygląda... jakby nas specjalnie oddawali piłkę i cofali się na 30 metr.
Dlaczego my nie chcemy grac w piłkę ?
Dlaczego my nie chcemy grac w piłkę ?