Mario Mandżukić
- wagner
- Juventino
Karne podobnie marnuje !dawid91 pisze:Odwal się od niego, gra jak Trezeguet, nawet numer ma taki samMakiavel pisze:Brawo Mandzukic, nasza gwiazda! Nie trafił w bramkę z karnego.
kd pisze:Milan wyrwał tylko cegiełkę z naszego muru, u nas mur stoi z małą dziurą, oni postawili ta cegłę i myślą że mają mur.
- JuveGrzesiu
- Juventino
Ooo rany! Właśnie zostałeś najbardziej żałosnym użytkownikiem internetu :rotfl:Makiavel pisze:Brawo Mandzukic, nasza gwiazda! Nie trafił w bramkę z karnego.
- Forza Juve
- Juventino
Dlaczego nie napisałeś czegoś takiego też w temacie o Dybali?Makiavel pisze:Brawo Mandzukic, nasza gwiazda! Nie trafił w bramkę z karnego.
- CzeczenCZN
- Juventino
Mandzukic walczy do upadlego, ale jednak napastnik jest od strzelania goli! Ja jak doceniam za gre obronna, tak wkurza mnie nieporadnosc w ataku. No ale wierze dalej w niego. No a moze by tak jak z Rooneyem na stare lata - zrobic SP. ?
?

- daroo89
- Juventino
Chcesz zrobić z Mario środkowego pomocnika? Widziałbyś go jako B2B czy raczej registę?ForzaItanimulli3vujcm pisze:Mandzukic walczy do upadlego, ale jednak napastnik jest od strzelania goli! Ja jak doceniam za gre obronna, tak wkurza mnie nieporadnosc w ataku. No ale wierze dalej w niego. No a moze by tak jak z Rooneyem na stare lata - zrobic SP. ??
- CzeczenCZN
- Juventino
Nic nie stoi na przeszkodzie by czasem tam zagral. Vidal mogl na SO, to czemu on nie moze jako SP? Mandzukic to gracz o swietnych umiejetnosciach defensywnych przeciez.daroo89 pisze:Chcesz zrobić z Mario środkowego pomocnika? Widziałbyś go jako B2B czy raczej registę?ForzaItanimulli3vujcm pisze:Mandzukic walczy do upadlego, ale jednak napastnik jest od strzelania goli! Ja jak doceniam za gre obronna, tak wkurza mnie nieporadnosc w ataku. No ale wierze dalej w niego. No a moze by tak jak z Rooneyem na stare lata - zrobic SP. ??
- Lucas87
- Juventino
Ja uważam, że na wypadek jakiegoś kataklizmu (odpukać) można by wypróbować go w bramce, zamiast wydawać krocie na gówniarza z Milanu. Choć Twoja propozycja, również bardzo ciekawa.
SANCTI PER FIDEM VICERUNT REGNA OPERATI SUNT IUSTITIAM.
- CzeczenCZN
- Juventino
Nie wiem z czym masz problem, ale na pewno masz konwencjonalno-szablonowe myslenie i waskie horyzonty myslowe. Dlaczego nie? Rooney np. tez grywal w pomocy. Vidal na obronie, Cuadrado na boku jej - wiec czemu Mandzukic doraznie nie moglby zagrac w pomocy jako DM/B2B? Bo nominalny napastnik tak? To powiedz mi kolezko ilu napastnikow ma takie skillsy defensywne jak on. Zeby grac b2b nalezy byc dobrym w defensywnej grze - Chorwat to ma. Malo tego, czesto w destrukcji daje najwiecej z calej druzyny.Lucas87 pisze:Ja uważam, że na wypadek jakiegoś kataklizmu (odpukać) można by wypróbować go w bramce, zamiast wydawać krocie na gówniarza z Milanu. Choć Twoja propozycja, również bardzo ciekawa.
- Tyrion
- Juventino
Przeca multikonto "małykiavel" to troll czystej wody. Ale parafrazując klasyka: nie możesz się czepiać gry Mandżura, bo nigdy nie grałeś w piłkę na tym poziomie, więc możesz mu buty czyścić
Mandzukic jaki jest każdy widzi, jeżeli utrzyma formę z kilku ostatnich spotkań na pewno warto go zatrzymać, jeżeli wróci do "formy" z początku sezonu na pewno warto sprzedać. Osobiście uważam, że Mario sam z siebie nie ma aż takiego parcia na grę defensywną i Max musi maczać w tym palce.

Mandzukic jaki jest każdy widzi, jeżeli utrzyma formę z kilku ostatnich spotkań na pewno warto go zatrzymać, jeżeli wróci do "formy" z początku sezonu na pewno warto sprzedać. Osobiście uważam, że Mario sam z siebie nie ma aż takiego parcia na grę defensywną i Max musi maczać w tym palce.
- wloski
- Juventino
Poziom wizjonerstwa i abstrakcji jest tak wielki, że tego nie da sie opisać.ForzaItanimulli3vujcm pisze:czemu Mandzukic doraznie nie moglby zagrac w pomocy jako DM/B2B?

Mandżukić to dalej jednak napastnik i zmiana jego pozycji nie ma sensu. Mario ostatnio gra jak gra, każdy widzi, chce być po prostu przydatny dlatego udziela się w defensywie. Ja tego nie akceptuję, ale nie szukam dla niego "miejsca na ziemi".
- Lucas87
- Juventino
Ale nie ma sensu się unosić. Skoro, Ty jesteś ciekaw czy Kean, poradziłby sobie z presją, w takim samym stopniu ja mogę być ciekaw, czy Mandzukic sprawdziłby się w bramce. Problem jednak w tym, że gra idzie o zbyt wysoką stawkę, aby zaspokajać ciekawość, poszczególnych kibiców. Dlatego nie pozostaje mi nic innego, jak ufać facetowi, który jednak coś w życiu wygrał, zamiast opierać się na pseudo założeniach taktycznych - anonimowych osobników z internetu. I tyle w temacie.
SANCTI PER FIDEM VICERUNT REGNA OPERATI SUNT IUSTITIAM.
- CzeczenCZN
- Juventino
Dlatego mowie ze glownie doraznie, w przypadku kontuzji np. Tak jak Vidal kiedys na OB. Z Mario jest niecodzienny problem - duzo daje druzynie, ale nie koniecznie to czego wymaga sie po pierwsze od jego pozycji.
- Kicek7
- Juventino
O <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> on tak na serio z tym Mandżukiciem w środku pomocy. Dajcie mi bana na to forum, bo to za dużo na moje "konwencjonalno-szablonowe myslenie i waskie horyzonty myslowe"
Przecież gra w środku pomocy to tylko zdolności defensywne. <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> z ustawieniem się, przeglądem pola i całą taktyką. Przecież 30-letni napastnik się tego nauczy w dwie godzinki. YOLO.
<brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> mać. Takie piękne forum kiedyś było. I taki <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> spamuje każdy temat swoimi teoriami. Codziennie nowa taktyka. I jeszcze powie, że jak nie chcę to mam nie czytać. Zesram ci się w twarz i powiem nie wąchaj. Wesołych świąt.
Przecież gra w środku pomocy to tylko zdolności defensywne. <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> z ustawieniem się, przeglądem pola i całą taktyką. Przecież 30-letni napastnik się tego nauczy w dwie godzinki. YOLO.
<brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> mać. Takie piękne forum kiedyś było. I taki <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> spamuje każdy temat swoimi teoriami. Codziennie nowa taktyka. I jeszcze powie, że jak nie chcę to mam nie czytać. Zesram ci się w twarz i powiem nie wąchaj. Wesołych świąt.
- ReinerJuve
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
A najlepsze jest to, że jak klikniesz "ostatnio na forum" to w 40% tematów ostatni post należy do naszego wizjoneraKicek7 pisze:O <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> on tak na serio z tym Mandżukiciem w środku pomocy. Dajcie mi bana na to forum, bo to za dużo na moje "konwencjonalno-szablonowe myslenie i waskie horyzonty myslowe"

Mandżukic strzeli jeszcze minimum 5 goli w tym sezonie