Mario Mandżukić

Dyskutuj o legendarnych piłkarzach Juventusu, wielkich wydarzeniach z przeszłości i historycznych meczach.
ODPOWIEDZ
wagner

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 grudnia 2016, 20:46

dawid91 pisze:
Makiavel pisze:Brawo Mandzukic, nasza gwiazda! Nie trafił w bramkę z karnego.
Odwal się od niego, gra jak Trezeguet, nawet numer ma taki sam
Karne podobnie marnuje !

kd pisze:Milan wyrwał tylko cegiełkę z naszego muru, u nas mur stoi z małą dziurą, oni postawili ta cegłę i myślą że mają mur.
JuveGrzesiu

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 23 grudnia 2016, 22:00

Ooo rany! Właśnie zostałeś najbardziej żałosnym użytkownikiem internetu :rotfl:

Forza Juve

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 23 grudnia 2016, 22:53

Dlaczego nie napisałeś czegoś takiego też w temacie o Dybali?

CzeczenCZN

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 grudnia 2016, 23:24

Mandzukic walczy do upadlego, ale jednak napastnik jest od strzelania goli! Ja jak doceniam za gre obronna, tak wkurza mnie nieporadnosc w ataku. No ale wierze dalej w niego. No a moze by tak jak z Rooneyem na stare lata - zrobic SP. ? :think: ?

https://youtu.be/ld3Ag-BCwlc

#cznandj #ripgangsquad :hi:
daroo89

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 grudnia 2016, 23:48

ForzaItanimulli3vujcm pisze:Mandzukic walczy do upadlego, ale jednak napastnik jest od strzelania goli! Ja jak doceniam za gre obronna, tak wkurza mnie nieporadnosc w ataku. No ale wierze dalej w niego. No a moze by tak jak z Rooneyem na stare lata - zrobic SP. ? :think: ?
Chcesz zrobić z Mario środkowego pomocnika? Widziałbyś go jako B2B czy raczej registę?

CzeczenCZN

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 grudnia 2016, 00:05

daroo89 pisze:
ForzaItanimulli3vujcm pisze:Mandzukic walczy do upadlego, ale jednak napastnik jest od strzelania goli! Ja jak doceniam za gre obronna, tak wkurza mnie nieporadnosc w ataku. No ale wierze dalej w niego. No a moze by tak jak z Rooneyem na stare lata - zrobic SP. ? :think: ?
Chcesz zrobić z Mario środkowego pomocnika? Widziałbyś go jako B2B czy raczej registę?
Nic nie stoi na przeszkodzie by czasem tam zagral. Vidal mogl na SO, to czemu on nie moze jako SP? Mandzukic to gracz o swietnych umiejetnosciach defensywnych przeciez.

Lucas87

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 grudnia 2016, 13:18

Ja uważam, że na wypadek jakiegoś kataklizmu (odpukać) można by wypróbować go w bramce, zamiast wydawać krocie na gówniarza z Milanu. Choć Twoja propozycja, również bardzo ciekawa.

SANCTI PER FIDEM VICERUNT REGNA OPERATI SUNT IUSTITIAM.
CzeczenCZN

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 grudnia 2016, 15:44

Lucas87 pisze:Ja uważam, że na wypadek jakiegoś kataklizmu (odpukać) można by wypróbować go w bramce, zamiast wydawać krocie na gówniarza z Milanu. Choć Twoja propozycja, również bardzo ciekawa.
Nie wiem z czym masz problem, ale na pewno masz konwencjonalno-szablonowe myslenie i waskie horyzonty myslowe. Dlaczego nie? Rooney np. tez grywal w pomocy. Vidal na obronie, Cuadrado na boku jej - wiec czemu Mandzukic doraznie nie moglby zagrac w pomocy jako DM/B2B? Bo nominalny napastnik tak? To powiedz mi kolezko ilu napastnikow ma takie skillsy defensywne jak on. Zeby grac b2b nalezy byc dobrym w defensywnej grze - Chorwat to ma. Malo tego, czesto w destrukcji daje najwiecej z calej druzyny.

Tyrion

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 25 grudnia 2016, 02:10

Przeca multikonto "małykiavel" to troll czystej wody. Ale parafrazując klasyka: nie możesz się czepiać gry Mandżura, bo nigdy nie grałeś w piłkę na tym poziomie, więc możesz mu buty czyścić :)

Mandzukic jaki jest każdy widzi, jeżeli utrzyma formę z kilku ostatnich spotkań na pewno warto go zatrzymać, jeżeli wróci do "formy" z początku sezonu na pewno warto sprzedać. Osobiście uważam, że Mario sam z siebie nie ma aż takiego parcia na grę defensywną i Max musi maczać w tym palce.

wloski

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 grudnia 2016, 10:20

ForzaItanimulli3vujcm pisze:czemu Mandzukic doraznie nie moglby zagrac w pomocy jako DM/B2B?
Poziom wizjonerstwa i abstrakcji jest tak wielki, że tego nie da sie opisać.

Obrazek

Mandżukić to dalej jednak napastnik i zmiana jego pozycji nie ma sensu. Mario ostatnio gra jak gra, każdy widzi, chce być po prostu przydatny dlatego udziela się w defensywie. Ja tego nie akceptuję, ale nie szukam dla niego "miejsca na ziemi".

Lucas87

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 grudnia 2016, 12:07

Ale nie ma sensu się unosić. Skoro, Ty jesteś ciekaw czy Kean, poradziłby sobie z presją, w takim samym stopniu ja mogę być ciekaw, czy Mandzukic sprawdziłby się w bramce. Problem jednak w tym, że gra idzie o zbyt wysoką stawkę, aby zaspokajać ciekawość, poszczególnych kibiców. Dlatego nie pozostaje mi nic innego, jak ufać facetowi, który jednak coś w życiu wygrał, zamiast opierać się na pseudo założeniach taktycznych - anonimowych osobników z internetu. I tyle w temacie.

SANCTI PER FIDEM VICERUNT REGNA OPERATI SUNT IUSTITIAM.
CzeczenCZN

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 grudnia 2016, 12:42

Dlatego mowie ze glownie doraznie, w przypadku kontuzji np. Tak jak Vidal kiedys na OB. Z Mario jest niecodzienny problem - duzo daje druzynie, ale nie koniecznie to czego wymaga sie po pierwsze od jego pozycji.

Kicek7

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 grudnia 2016, 15:16

O <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> on tak na serio z tym Mandżukiciem w środku pomocy. Dajcie mi bana na to forum, bo to za dużo na moje "konwencjonalno-szablonowe myslenie i waskie horyzonty myslowe"

Przecież gra w środku pomocy to tylko zdolności defensywne. <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> z ustawieniem się, przeglądem pola i całą taktyką. Przecież 30-letni napastnik się tego nauczy w dwie godzinki. YOLO.

<brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> mać. Takie piękne forum kiedyś było. I taki <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> spamuje każdy temat swoimi teoriami. Codziennie nowa taktyka. I jeszcze powie, że jak nie chcę to mam nie czytać. Zesram ci się w twarz i powiem nie wąchaj. Wesołych świąt.

ReinerJuve

Juventino
Juventino
Podziekował: 1 raz

Nieprzeczytany post 25 grudnia 2016, 15:43

Kicek7 pisze:O <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> on tak na serio z tym Mandżukiciem w środku pomocy. Dajcie mi bana na to forum, bo to za dużo na moje "konwencjonalno-szablonowe myslenie i waskie horyzonty myslowe"

Przecież gra w środku pomocy to tylko zdolności defensywne. <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> z ustawieniem się, przeglądem pola i całą taktyką. Przecież 30-letni napastnik się tego nauczy w dwie godzinki. YOLO.

<brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> mać. Takie piękne forum kiedyś było. I taki <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> spamuje każdy temat swoimi teoriami. Codziennie nowa taktyka. I jeszcze powie, że jak nie chcę to mam nie czytać. Zesram ci się w twarz i powiem nie wąchaj. Wesołych świąt.
A najlepsze jest to, że jak klikniesz "ostatnio na forum" to w 40% tematów ostatni post należy do naszego wizjonera :facepalm: z czego max 1 na 10 wygląda na przemyślany przez poprawnie działający umysł...

Mandżukic strzeli jeszcze minimum 5 goli w tym sezonie

Kolakow

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 25 grudnia 2016, 22:27

Przecież takie czary nie przechodzą nawet w pro evolution soccer 6 a co dopiero w prawdziwej piłce. Rzadko piszę posty ale jak czytam wizjonera to mam wrażenie ze poziom forum spada.

Forza Juve
ODPOWIEDZ