Liga Mistrzów 2016/17
- albertcamus
- Juventino
Najciemniej pod latarnią, ale to wszystko przez to, że zabiegany w pracy jestemszczypek pisze:http://www.uefa.com/albertcamus pisze:Ma ktoś link do losowania?

Trafimy na Benficę, potwierdzone info.
- Cabrini_idol
- Juventino
Dlatego warto zajmować 1 miejsce.
Proszę was Porto to obok Benfici najsłabszy możliwy rywal, osobiście myślę, że nawet najsłabszy.
Proszę was Porto to obok Benfici najsłabszy możliwy rywal, osobiście myślę, że nawet najsłabszy.

- rammstein
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
a co ma powiedzieć druga w grupie Sevilla, która trafiła na Leicster 
śmiesznie bo dwie grupy się wymieszały nasza i grupa gdzie grały Leicster i Porto
czyli G z H

śmiesznie bo dwie grupy się wymieszały nasza i grupa gdzie grały Leicster i Porto

Ostatnio zmieniony 12 grudnia 2016, 12:22 przez rammstein, łącznie zmieniany 1 raz.
- Ivory
- Juventino
Właśnie że będzie:Yaro417 pisze:Super....tylko A. Sandro będzie niepocieszony
http://sportowefakty.wp.pl/pilka-nozna/ ... a-fc-porto
- Cabrini_idol
- Juventino
Cieszyć się, ale Porto jest słabszym zespołem od mistrza Anglii.rammstein pisze:a co ma powiedzieć druga w grupie Sevilla, która trafiła na Leicster

- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Najlepsze mozliwe losowanie.
Bayern bedzie mial ciezko, jestem ciekaw postawy Napoli, no i ciekawy pojedynek Barcy oraz PSG.
Jak dla mnie awansuja City, Real, BVB, Bayern, Atletico, Juve, Barcelona i Sevilla. Niespodzianek byc nie powinno.
Jak dla mnie awansuja City, Real, BVB, Bayern, Atletico, Juve, Barcelona i Sevilla. Niespodzianek byc nie powinno.