Premier League
- jackop
- Juventino
- Podziekował: 20 razy
- Otrzymał podziękowanie: 70 razy
Jeśli miałbym stawiać pieniądze, to na United. Brak Aguero na pewno będzie odczuwalny i przełoży się na przynajmniej optyczną przewagę Diabłów. Przez przerwę na reprezentacje mocno zgłodniałem, także ostrze sobie zęby na wyśmienite danie zaserwowane dziś w Manchesterze
Chcę dziś zobaczyć kawał porządnego, ofensywnego futbolu.

O Vesuvio Lavali Col Fuoco! Lavali! Lavali! Lavali Col Fuoco!
- Cabrini_idol
- Juventino
Obydwie drużyny mają niepewną defensywę (choć United dosyć sporo się poprawiło w tym aspekcie porównując do dwóch poprzednich sezonów, ale to małe zaskoczenie bo szkoleniowcem jest Portugalczyk, szczególnie Bailly gra konkretnie w obronie) i spodziewam się wielu bramek.
Jestem obojętny co do wyniku, ale bardziej optuję za MC, ze względu, że nie przepadam za MU, za Mourinho, oraz za Pogbą, który wyruchał Juve na ostatniej prostej ( 110mln tego nie zmienia, bo nie zostały one zainwestowane, choćby w połowie w ŚP, którego potrzebowaliśmy po jego odejściu) i jak nie jestem zawistną osobą w życiu to tak raz chciałbym aby MU nie powąchał LM jeszcze raz, drugi raz z rzędu.
Jestem obojętny co do wyniku, ale bardziej optuję za MC, ze względu, że nie przepadam za MU, za Mourinho, oraz za Pogbą, który wyruchał Juve na ostatniej prostej ( 110mln tego nie zmienia, bo nie zostały one zainwestowane, choćby w połowie w ŚP, którego potrzebowaliśmy po jego odejściu) i jak nie jestem zawistną osobą w życiu to tak raz chciałbym aby MU nie powąchał LM jeszcze raz, drugi raz z rzędu.

- Kamex22
- Juventino
Potwierdzam. Jeśli wcześniej Manchester United mnie nie bardzo obchodził, tak po urlopie ostatnim (w połowie sierpnia) zagranico (nie Anglia ani żaden kraj anglojęzyczny) całkowicie go znielubiłem. Na jeden dzień założyłem koszulkę z JP z tamtego roku z dużym herbem to został zwyzywany i wyśmiany przez kilka niezależnych grupek fanów ManU. Oczywiście grupki w wieku 10-15 lat, ale tak dumnych rodziców nigdy nie widziałem. Bydło panie, bydło.pumex pisze:Jestem za City, głównie przez wszędobylską butę kibiców United. Tak butnych, aroganckich, obłudnych, pozerskich fanów, od których bije hipokryzją przy każdej możliwej okazji, w świecie futbolu nie ma.joy pisze:Jakie jest wasze zdanie i nastawienie do tego spotkania?
No wracając do meritum tak jak nie oglądam tej bezładnej gry tak na derby Manchesteru się skuszę. Ciekawi mnie gra Pogby i trzymam kciuki żeby nie bardzo mu wyszło (no tak trochę żal za to jak z dnia na dzień uciekł nie informując kibiców ani kolegów z drużyny).

- Milano1910
- Milanista
Generalnie to wynik jest mi obojętny, ale trzymam kciuki za United mimo, że nienawidzę Mourinho no po prostu nie znoszę. Mecz wygra im oczywiście Ibra. City bez Sergio Kuna to zespół dwie klasy słabszy. Oczywiście City również może dziś wygrać. Parafrazując Piłkarski Poker: "Pełen stadion. United gra u siebie. Ibra na ataku. Żeby nie wiem co Pep szalał, nie poszaleje
"

Oj znalazłbym kibiców bardziej butnych, aroganckich, obłudnych, pozerskich lub co najmniej takich samych w dwóch innych klubach. Oczywiście nie wszyscy, bo nie możemy oceniać grupy przez kilkunastu <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>.pumex pisze:Jestem za City, głównie przez wszędobylską butę kibiców United. Tak butnych, aroganckich, obłudnych, pozerskich fanów, od których bije hipokryzją przy każdej możliwej okazji, w świecie futbolu nie ma.joy pisze:Jakie jest wasze zdanie i nastawienie do tego spotkania?
Widzew RTS & AC Milan - Wierny zawsze. W dobrych i złych chwilach.
- jackop
- Juventino
Środek obrony MU :rotfl: Ciężko stwierdzić który z parodystów bardziej zawalił Bailly czy Blind. Na miejscu Mou po 10 min. zmieniłbym Lingarda. Nie wiem co brał Jose decydując się na wypuszczenie w podstawie tego szczawia.

- MRN
- Juventino
- Podziekował: 13 razy
- Otrzymał podziękowanie: 205 razy
MC prowadzi i mam nadzieję, że wygra. Z powodu dwulicowego murzyna, który grał w naszych barwach. Życzę mu aby miał beznadziejny sezon w barwach MU. Wiem, że może dziwnie to brzmi ale nic na to nie poradzę. Zresztą, Pogba też ma w doopie wyniki MU bo hajs i tak będzie się jemu zgadzał 

- Cabrini_idol
- Juventino
A Pogba gra dzisiaj ? 
edit :
De Bruyne coraz bardziej się rozkręca. Coraz bardziej jestem przekonany, jako, że będzie z niego top topów. Bo miałem duże wątpliwości.
Blind :rotfl:

edit :
De Bruyne coraz bardziej się rozkręca. Coraz bardziej jestem przekonany, jako, że będzie z niego top topów. Bo miałem duże wątpliwości.
Blind :rotfl:

- gucio_juve
- Juventino
Widzę, że nie tylko mnie będą cieszyć większe lub mniejsze porażki United :C
Pogbę szanuję za grę w Juventusie, ale życzę, aby przez najbliższe 2-3 sezonie nie zagrał w LM.
Pogbę szanuję za grę w Juventusie, ale życzę, aby przez najbliższe 2-3 sezonie nie zagrał w LM.
- jackop
- Juventino
Gra i jak dla mnie jedna z jaśniejszych postaci w Cyrku z Old Trafford. Lepiej włącz zoom x8 i zacznij szukać Zlatana. Miki na skrzydleCabrini_idol pisze:A Pogba gra dzisiaj ?

Klauni z obrony podarowali drugą bramkę. Blind, Shaw, Bailly dają "popis" swoich umiejętności. Rugani przy tym murzynie to jest klasa światowa.
Tyle szrotu na boisku, a tylko 3 zmiany. Jak tak dalej pójdzie to przypomnimy sobie o The Special Five

Bravo :rotfl:
Ostatnio zmieniony 10 września 2016, 14:13 przez jackop, łącznie zmieniany 1 raz.

- Wojtek
- Juventino
no no, City gniecie United na ich terenie (i to bez Aguero!). United jak na razie bez ani jednej dobrej okazji. Widać rękę Guardioli w grze City 
e: no i brama z dooopy. Prezent od Bravo

e: no i brama z dooopy. Prezent od Bravo

Ostatnio zmieniony 10 września 2016, 14:13 przez Wojtek, łącznie zmieniany 1 raz.
- Milano1910
- Milanista
Co zrobił Zlatan tuż przed gwizdkiem xD?
Widzew RTS & AC Milan - Wierny zawsze. W dobrych i złych chwilach.