Mercato (Lato 2016)
- annihilator1988
- Juventino

Elytadeszczowy pisze:A Ty, pajacyku o nicku Il Fenomeno, najpierw otrzyj się o redakcje, o jakie się otarłem ja, a potem pogadamy. Baba Ci nie dała? Jak już chcesz mi dopiec, to wrzuć chociaż nagłówek z Faktu, w którym pracuję, a nie Superaka.
Bo to idioci, nie potrafiący uszanować jeden drugiegopablo1503 pisze:Co tu się wyprawia? Od kilku dobrych stron nie przeczytałem niemalże żadnego wartościowego komentarza. Co chwilę jakieś idiotyczne przepychanki zataczające o offtop.
- Piłkarz X jest lepszy!
- A nie, bo piłkarz Z, głupku!
Przy możliwym pozostaniu Hernanesa, piłkarz całkowicie zbędny. Na gwałt Juventusowi potrzebna jest para wojowników w pomocyForzaItanimulli3vujcm pisze:Arsenal i Liverpool zainteresowane Brozovicem - donosi Brytyjska prasa.
To chyba można o nim zapomnieć - jeśli to prawda.
Ostatnio zmieniony 19 sierpnia 2016, 22:06 przez annihilator1988, łącznie zmieniany 5 razy.
ktośtam na forum p$g pisze:Odnoszę wrażenie, że Ibra nie jest związany z PSG
- pablo1503
- Juventino

Zupełnie o tym zapomniałem. :facepalm2:Vincitore pisze:Wszystko przez to, że Lemina i Asamoah w styczniu jadą na turniej murzynów.
Co tu się wyprawia? Od kilku dobrych stron nie przeczytałem niemalże żadnego wartościowego komentarza. Co chwilę jakieś idiotyczne przepychanki zataczające o offtop.
- Piłkarz X jest lepszy!
- A nie, bo piłkarz Z, głupku!
:eusa:
Jutro gramy pierwszy mecz ligowy, a pomocnika nadal nie ma. Ciekaw jestem tego tajemniczego typka z Niemiec. Zobaczymy. Już raz było info o mistrzu z Ameryki południowej o nieograniczonym budżecie i... po kilku tygodniach zawitał Higuian. Tutaj również liczę na miłą niespodziankę.
PS. Pogba słabo w UTD. Mata super. Pisał już 1000 razy i napiszę jeszcze raz. Chce Mate!

- Wojtek
- Juventino

Najpierw zrób kursy trenerskie, potem wyślij CV do Marotty, jak Cię przymie to sobie kupisz Matępablo1503 pisze:PS. Pogba słabo w UTD. Mata super. Pisał już 1000 razy i napiszę jeszcze raz. Chce Mate!
Kaj ten Matuidi?
- vitoo
- Juventino

- Podziekował: 15 razy
- Otrzymał podziękowanie: 25 razy
A mnie irytuje gdy ktoś jara się Alexisem, kiedy może się okazać ze w pomocy będzie musiało grać trio Hernanes-Lemina-Asamoah.deszczowy pisze:A bo mnie wkur...zył, typ jeden ostrogocki. Kozakował, kozakował, pyskował i został zamieciony.vitoo pisze: Deszczowy... ja Cie na tym forum polubilem, a Ty walisz takie teksty.Porównaj sobie środek naszej pomocy i atak i sam ocen, gdzie należy w pierwszej kolejności ładować grube miliony.
Jest piątek, wiec się nie spinaj. Twoje zdrowie!
I żeby było jasne - ja się w zupełności zgadzam, że potrzeba nam jeszcze jednego pomocnika. Co najmniej. Niemniej jak pomyślę, że mógłby do nas trafić James albo Alexis Sanchez (a w ogóle skąd się wzięła ta plota?) to troszkę mi się robi mokro. Ja tam się taka wizją jaram. Jak stodoła na Podlasiu.
A żeby nie było, żem cham, prostak i ogólnie rzecz biorąc - bydlę, to oddaję zdrowie i właśnie idę na zimną chmielową zupkęPozdro
- pablo1503
- Juventino

Daj namiary.Wojtek pisze:Najpierw zrób kursy trenerskie, potem wyślij CV do Marotty, jak Cię przymie to sobie kupisz Matępablo1503 pisze:PS. Pogba słabo w UTD. Mata super. Pisał już 1000 razy i napiszę jeszcze raz. Chce Mate!![]()
Ten Gabon chyba słaby, co nie? Lemina szybko powinien wrócić.
A teraz na poważnie. Pereyra, Hernanes, Zaza. Oni odchodzą czy nie? Gdzieś mi mignęła dziś informacja o ofercie wymiany łysego napastnika na De Sciglio.

- RICTOR
- Juventino

- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Czysto hipotetycznie, Milan do takiej wymiany powinien nam jeszcze dopłacić, ale z ich perspektywy to taka wymiana byłaby conajmniej bezgotówkowa, conajmniej. Jeszcze raz powtarzam, z gołodupcami nie ma nawet sensu zaczynać rozmów. Wolfsburg przecież podobno dziany klub a też kombinują żeby tylko przyoszczędzić jak się da z tą ich ofertą za Zazę także niech nikt nie wpadnie na pomysł nowych właścicieli chińskich zbawicieli co to lada chwila lada dzień odbudują potęgę Milanu.
Pereyra miał mieć ponoć testy medyczne w tym Watford. Hernanes jeśli odejdzie to na jakieś wypożyczenie w ostatnie dni okienka jak się jakiś frajer chętny na niego znajdzie. Zaza jeśli nie odejdzie to nie zostanie najprawdopodobniej zgłoszony do rozgrywek bo w świetle nowych przepisów zwyczajnie nie ma dla niego miejsca.
Pereyra miał mieć ponoć testy medyczne w tym Watford. Hernanes jeśli odejdzie to na jakieś wypożyczenie w ostatnie dni okienka jak się jakiś frajer chętny na niego znajdzie. Zaza jeśli nie odejdzie to nie zostanie najprawdopodobniej zgłoszony do rozgrywek bo w świetle nowych przepisów zwyczajnie nie ma dla niego miejsca.
- realbs
- Juventino

Jeśli Milan faktycznie chciałby takiego ruchu to ja bym im jeszcze przyklaskał. De Sciglio to wciąż wielki talent który znajduje się w strefie zainteresowań takich klubów jak Barca czy Real. Zaza to po prostu napastnik i tyle. Przypominam że ten gość w poprzednim sezonie nie miał meczu w którym grałby więcej niż 10 minut i nie dostał przy tym żółtej kartki, a wy jeszcze chcecie jakiejś śmiesznej dopłaty przy nim kiedy Milan byłby zainteresowany ew. wymianą za Mattie.RICTOR pisze:Czysto hipotetycznie, Milan do takiej wymiany powinien nam jeszcze dopłacić, ale z ich perspektywy to taka wymiana byłaby conajmniej bezgotówkowa, conajmniej. Jeszcze raz powtarzam, z gołodupcami nie ma nawet sensu zaczynać rozmów. Wolfsburg przecież podobno dziany klub a też kombinują żeby tylko przyoszczędzić jak się da z tą ich ofertą za Zazę także niech nikt nie wpadnie na pomysł nowych właścicieli chińskich zbawicieli co to lada chwila lada dzień odbudują potęgę Milanu.
- Osgiliath
- Juventino

EDIT: 13 mln € + 2 mln bonusów.Cobra pisze:Pereyra oficjalnie w Watford:
Niedługo się dowiemy na jakich warunkach
Poza tym Bouy ma iść do Palermo na wypożyczenie.
Pozostanie jeszcze wafel Hernanes i może uda się wypchnąć Zazę. Wątpię, aby facet chciał się kisić jako piąty napastnik. Może jakaś oferta na niego wpłynie.
Coś dzisiaj cicho w kwestii potencjalnych zakupów poza plotkami, iż Matuidi nacisna na P$G w sprawie transferu do nas i nie do końca jasnych wypowiedzi Conte w kwestii Juana.
Ostatnio zmieniony 19 sierpnia 2016, 23:17 przez Osgiliath, łącznie zmieniany 1 raz.
- Vincitore
- Juventino

Pereyra oficjalnie w Watford, a o Cuadrado i Matuidim dzisiaj kompletnie nic. Skoro Tucu opylony, to spodziewam się, że jutro coś ruszy.Hed pisze:Vinci, słychać coś nowego na temat sprzedaży Pereyry czy jakiegoś zakupu jeszcze w ciągu tego mercato? Czy póki co wszystko ,,po staremu''?Vincitore pisze:Pojawiają się głosy, że mielibyśmy pozyskać Witsela w styczniu. W lecie będzie dostępny za darmo, więc w styczniu pewnie będzie kosztował koło 10 milionów. Wszystko przez to, że Lemina i Asamoah w styczniu jadą na turniej murzynów.
- Urbi27
- Juventino

- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 27 razy
11 dni do końca, a my powinniśmy dokonać jeszcze dwóch sprzedaży i jednego konkretnego zakupu, słabo to widzę. Dobrze, że chociaż Pereyra w końcu wypchnięty, choć uważałem, że z nim rzeczywiście pójdzie najłatwiej
- RICTOR
- Juventino

- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Przed Euro Milan był gotowy oddać Mattię za jakieś 15 mln. My od początku za Zazę oczekujemy ponad 20 mln i kilka klubów taką kwotę było gotowe zapłacić. Ergo, dobrze, że o naszym mercato decydują ludzie kompetentni.realbs pisze:Jeśli Milan faktycznie chciałby takiego ruchu to ja bym im jeszcze przyklaskał. De Sciglio to wciąż wielki talent który znajduje się w strefie zainteresowań takich klubów jak Barca czy Real. Zaza to po prostu napastnik i tyle. Przypominam że ten gość w poprzednim sezonie nie miał meczu w którym grałby więcej niż 10 minut i nie dostał przy tym żółtej kartki, a wy jeszcze chcecie jakiejś śmiesznej dopłaty przy nim kiedy Milan byłby zainteresowany ew. wymianą za Mattie.
Vincitore, nie spodziewaj się. Według Sky teraz nas interesuje jedynie mecz a do spraw mercato powrót dopiero w poniedziałek.
- Osgiliath
- Juventino

#łojezu
Mediaset Premium wskazuje, że Juve miało poprosić Luisa Gustavi o wstrzymanie się z rozmowami dotyczącymi przedłużenia kontraktu z Wolsburgiem, chcąc go ewentualnie ściągnąć w styczniu.
Co to za dziwny ruch? O ile to prawda oczywiście... po co mielibyśmy zaklepywać kolejnego przecinaka skoro ponoć teraz mamy kogoś o takiej charakterystyce kupić? Jako zabezpieczenie w związku z odejściem Asy i Leminy na PNA?
Mediaset Premium wskazuje, że Juve miało poprosić Luisa Gustavi o wstrzymanie się z rozmowami dotyczącymi przedłużenia kontraktu z Wolsburgiem, chcąc go ewentualnie ściągnąć w styczniu.
- CzeczenCZN
- Juventino

Żal Pereyry mógł się rozwinąć, no coż...
Babskie fochy w domu po raz 2 - po Maratce - w to mercato, ech.
Może właśnie dlatego wstrzymaliśmy się ze sprzedażą Kwadwo(?) - a mamy już coś nagrane - ponieważ Wolfsburg nie puści teraz Gustavo. Bo kogoś wiadomo sprzedać musimy by kadra się zgadzała również zimą.
Babskie fochy w domu po raz 2 - po Maratce - w to mercato, ech.
Może to oznacza że planujemy zimową sprzedaż Asy?Osgiliath pisze:Jako zabezpieczenie w związku z odejściem Asy i Leminy na PNA?
- deszczowy
- Juventino

Podbijam powyższe pytanie: gdzie jest ten szumnie zapowiadany Matuidi?