Mercato (Lato 2016)
- Adrian27th
- Juventino

- Otrzymał podziękowanie: 4 razy
Wszystkim czy tylko Mi CInek rozwala forum?
Cuadrado jest tą niespodzianką.
Tak czy siak nadal potrzebujemy dwóch środkowych..
Cuadrado jest tą niespodzianką.
Tak czy siak nadal potrzebujemy dwóch środkowych..
"It seems today, that all You see, it's violence in movies and sex on Tv..."
"per noi altri terza stella, per voi altri terzo dito!"
"per noi altri terza stella, per voi altri terzo dito!"
Pumex pisze:Francuz (Pogba) nie ma najmniejszych szans na realną walkę o pierwszy skład.
- Urbi27
- Juventino

- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 34 razy
Cuadrado - hm nie za bardzo wiem po co nam dokładnie ten zawodnik. Nic do niego nie mam, w zeszłym sezonie ładnie się sprawdził jako joker, ale na jego pozycje sprowadziliśmy Alvesa, mamy tam Lichta, mamy też znaczne przeciążenie ilościowe kadry i braki w środku pomocy. Wypożyczenie na rok, spoko, ciekawe kogo się za niego mielibyśmy pozbyć.
- Alexinhio-10
- Juventino

- Podziekował: 68 razy
- Otrzymał podziękowanie: 14 razy
Alternatywa w postaci 433. Mam nadzieję, że nie damy się zrobić i zapewnimy sobie wykup.Urbi27 pisze:Cuadrado - hm nie za bardzo wiem po co nam dokładnie ten zawodnik. Nic do niego nie mam, w zeszłym sezonie ładnie się sprawdził jako joker, ale na jego pozycje sprowadziliśmy Alvesa, mamy tam Lichta, mamy też znaczne przeciążenie ilościowe kadry i braki w środku pomocy. Wypożyczenie na rok, spoko, ciekawe kogo się za niego mielibyśmy pozbyć.
- raxon8891
- Juventino

- Vincitore
- Juventino

Na JMercato trwa kolejne RadioMercato za pośrednictwem peryskopu, chłopak powiedział:
"Ragazzi, Matuidi e il nostro, stato tranquilli" (Matuidi jest nasz, zapewniam, pozostańcie spokojni).
Nie wiem skąd chłopaki mają te wszystkie informacje, ale od samego początku brną w to jak Cabrini w pozostanie Pogby. Pod koniec lipca, poinformowali jako pierwsi w internecie (podkreślam), że Raiola obiecał pomóc w przeniesieniu Blaise'a do Turynu, w zamian za brak problemów z naszej strony ws. Pogby, później dodali, że Matuidi zamieszka w starym domu Pogby, nieopodal stadionu Torino i siedziby klubu, teraz dodają także, że Francuz razem z Cuadrado mają się pojawić w Turynie w przyszłym tygodniu.
Nie chcę byście brali to źródło jako pewnik, bo goście nie są zweryfikowani, ale cieszą się dość dużą estymą. Jeżeli ten deal nie dojdzie do skutku, po tych wszystkich zapewnieniach z ich strony, obiecuję, że już nic więcej od nich tutaj nigdy nie wkleję.
PS. Cuadrado już w Turynie
https://pbs.twimg.com/media/CqJIEFCW8AAjTDt.jpg:large
"Ragazzi, Matuidi e il nostro, stato tranquilli" (Matuidi jest nasz, zapewniam, pozostańcie spokojni).
Nie wiem skąd chłopaki mają te wszystkie informacje, ale od samego początku brną w to jak Cabrini w pozostanie Pogby. Pod koniec lipca, poinformowali jako pierwsi w internecie (podkreślam), że Raiola obiecał pomóc w przeniesieniu Blaise'a do Turynu, w zamian za brak problemów z naszej strony ws. Pogby, później dodali, że Matuidi zamieszka w starym domu Pogby, nieopodal stadionu Torino i siedziby klubu, teraz dodają także, że Francuz razem z Cuadrado mają się pojawić w Turynie w przyszłym tygodniu.
Nie chcę byście brali to źródło jako pewnik, bo goście nie są zweryfikowani, ale cieszą się dość dużą estymą. Jeżeli ten deal nie dojdzie do skutku, po tych wszystkich zapewnieniach z ich strony, obiecuję, że już nic więcej od nich tutaj nigdy nie wkleję.
PS. Cuadrado już w Turynie
https://pbs.twimg.com/media/CqJIEFCW8AAjTDt.jpg:large
Ostatnio zmieniony 18 sierpnia 2016, 14:53 przez Vincitore, łącznie zmieniany 1 raz.
- Vincitore
- Juventino

Tak, tyle, że oni nie przedstawiali tego jako done dealio, tylko, że spróbujemy pozyskać Jamesa w synergii z Adidasem. Czy próby były/są/będą, pewnie się nie dowiemy.Virgil pisze:A czy to nie Ci co informowali o Hamesie ?
Pereyra dogadał się z Watford, dostanie 5-letnią umowę.
- CzeczenCZN
- Juventino

Tak w ogóle, ktoś wrzucił grafikę - jakoś po odejściu Pogby - zrobioną pod kątem nowych przepisów dotyczących kadr i były tam pozaznaczane statusy naszych zawodników, wychowanek, wychowanek ligi, młodzieżowiec, według niej Pjaca jest graczem U-21. Mógłby ktoś ją wrzucić jeszcze raz?
Wiadomo Cuadrado mnie nie pocieszy po Pogbie - ale dobrze gdyby on chociaż został/wrócił. :hellyes:
Po takiej kampanii z Pogbą i Man-UTD, coś by się nam TEŻ należało. Tak mówiąc zupełnie poważnie - jakaś rekompensata powinna być, po tej szopce. Niech się skończy jak BLAH, BLAH, BLAH - skoro tak być musiało...Vincitore pisze:Tak, tyle, że oni nie przedstawiali tego jako done dealio, tylko, że spróbujemy pozyskać Jamesa w synergii z Adidasem. Czy próby były/są/będą, pewnie się nie dowiemy.
Ech szkoda go w sumie, jego mi najbardziej żal z rezerwowych, no ale może po prostu nie wytrzymał presji. BTW: Morata out, Pereyra out - no to będę miał babskie fochy w domu, ech. ::/:Vincitore pisze:Pereyra dogadał się z Watford, dostanie 5-letnią umowę.
Wiadomo Cuadrado mnie nie pocieszy po Pogbie - ale dobrze gdyby on chociaż został/wrócił. :hellyes:
- Franek1897
- Juventino

Jeżeli sprowadzimy Cuadrado i Matuidi to chciałbym zobaczyć coś takiego:
Buffon
Alves-Bonu-Chiellini-Alex Sandro
Matuidi-Pjanic
Cuadrado-Dybala-Pjaca
Gonzalo
Buffon
Matuidi-Pjanic
Cuadrado-Dybala-Pjaca
Gonzalo
"To moja walka, moje życie. Nigdy na dnie-zawsze na szczycie!!!"
- Morgesztern
- Juventino

Wszytko fajnie, tylko co zrobić z Khedirą i Marchisio? :doh:Franek1897 pisze:Jeżeli sprowadzimy Cuadrado i Matuidi to chciałbym zobaczyć coś takiego:
Buffon
Matuidi-Pjanic
Cuadrado-Dybala-Pjaca
Gonzalo
Co do odejścia Pereyry -

- mibor
- Juventino

Odpal fife lub fm , zrób transfery, i zobaczysz coś takiego... :rotfl: sorry ale tego typu posty zawsze mnie bawiły...Franek1897 pisze:Jeżeli sprowadzimy Cuadrado i Matuidi to chciałbym zobaczyć coś takiego:
Buffon
Matuidi-Pjanic
Cuadrado-Dybala-Pjaca
Gonzalo
Juve, storia di un grande amore
- Franek1897
- Juventino

A mozesz mi napisac co w tym zabawnego? Bo nie wiem.. I dokładnie przeczytaj pierwsze zdanie, występuję w nim słowo JEŻELI..mibor pisze:Odpal fife lub fm , zrób transfery, i zobaczysz coś takiego... :rotfl: sorry ale tego typu posty zawsze mnie bawiły...Franek1897 pisze:Jeżeli sprowadzimy Cuadrado i Matuidi to chciałbym zobaczyć coś takiego:
Buffon
Matuidi-Pjanic
Cuadrado-Dybala-Pjaca
Gonzalo
"To moja walka, moje życie. Nigdy na dnie-zawsze na szczycie!!!"
- mibor
- Juventino

chodzi mi o to kto co by widział jakich piłkarzy jakie ustawienie itp... takie Fmowo Fifowe podejscie, nie to że mam cos do Ciebie bo nie ty jedyny 
Ja może mam inne marzenia, by Juve wygralo Triplette. To mi wystarczy a czy bedzie to ustawienie 5-4-1 czy 3-3-4 to juz mnie mniej interesuję...
Ja może mam inne marzenia, by Juve wygralo Triplette. To mi wystarczy a czy bedzie to ustawienie 5-4-1 czy 3-3-4 to juz mnie mniej interesuję...
Juve, storia di un grande amore
- LukaszJuve
- Juventino

Powoli już się znowu w tym wszystkim gubię, mógłby ktoś bardziej ogarnięty w tym mercato powiedzieć jakie są najwiarygodniejsze informacje dot. naszych sprzedaży i zakupów? Chodzi mi o to, że jeszcze parę dni temu, pisało się o Fabregasie, Jamesie, Isco, Brozoviciu teraz znów pisze się o Tielemansie, Matuidim, Cuadrado, i szczerze która opcja jest najbardziej wiarygodna?
A co do sprzedaży, to chodzi mi o to, czy po fiasku z wilkami, Zaza naprawdę u nas zostanie, i czy pisze się o ewentualnych przetasowaniach u nas w pomocy? (Asamoah,Lemina,Hernanes)
A co do sprzedaży, to chodzi mi o to, czy po fiasku z wilkami, Zaza naprawdę u nas zostanie, i czy pisze się o ewentualnych przetasowaniach u nas w pomocy? (Asamoah,Lemina,Hernanes)
Fino alla fine.