Mercato (Lato 2016)
- Ewrzen
- Juventino

Wysłuchamy każdej oferty za Marcelo Brozovića, z wyjątkiem Juventusu - Piero Ausilio na temat chorwackiego pomocnika Nerazzurrich.
wzięte z fcinter.pl Czyli kolejne nazwisko z listy do skreślenia? Nie zbyt ciekawie to wygląda patrząc ile zostało do końca okienka transferowego.
edit :
CdS oraz Stampa zgodnie podają że transfer Zazy klepnięty , ponoć ciągle monitorujemy sytuacje Cuadrado (stampa) , Mazzari jest gotowy zapłacić 15-16 mln euro za Pereyre (stampa) oraz uderzamy razem z Sassuolo i Bologną po ... Matriego :C (CdS)
zgapione z juventuz.com
wzięte z fcinter.pl Czyli kolejne nazwisko z listy do skreślenia? Nie zbyt ciekawie to wygląda patrząc ile zostało do końca okienka transferowego.
edit :
CdS oraz Stampa zgodnie podają że transfer Zazy klepnięty , ponoć ciągle monitorujemy sytuacje Cuadrado (stampa) , Mazzari jest gotowy zapłacić 15-16 mln euro za Pereyre (stampa) oraz uderzamy razem z Sassuolo i Bologną po ... Matriego :C (CdS)
zgapione z juventuz.com
Ostatnio zmieniony 15 sierpnia 2016, 16:21 przez Ewrzen, łącznie zmieniany 1 raz.
- RICTOR
- Juventino

- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Przecież Brozo zadowoliłby raptem parę osób na tym forum także taka deklaracja nie wywoła tu raczej żadnych płaczów. Inna sprawa ile te słowa są tak właściwie warte (abstrahując od tego, że podobnie wypowiadali się w tym okienku transferowym również w Rzymie i Neapolu to były też przypadki gdy negocjowaliśmy z Interem po cichu podczas gdy oficjalne stanowiska obu klubów brzmiały, że nie usiądziemy nawet ze sobą do stołu żeby porozmawiać o pogodzie). Poza tym, na ile ten obecny Inter jest mocny w uszach żeby postawić się Doyen jeśli Ci zaczęliby mieszać?
Guardala (taki lepiej poinformowany dziennikarz) na Sky wypowiadał się dziś, że po sprzedażach Zazy, Pereyry i Hernanesa Juve pozyska jeszcze tylko jednego pomocnika. Żadnego napastnika w zastępstwie Simone nie będzie.
Guardala (taki lepiej poinformowany dziennikarz) na Sky wypowiadał się dziś, że po sprzedażach Zazy, Pereyry i Hernanesa Juve pozyska jeszcze tylko jednego pomocnika. Żadnego napastnika w zastępstwie Simone nie będzie.
- szczypek
- Juventino

- Otrzymał podziękowanie: 36 razy
A wierzyłeś przed rozpoczęciem mercato, że dołącz do nas duet Pjanic - Higuain?pumex pisze:Szczypku, powiedz szczerze - wierzysz, że w 2 tygodnie pozostałe do końca mercato i na niecały tydzień przed startem ligi Brozović za 25 milionów byłby dla nas tym drugim, słabszym pomocnikiem, który nas wzmocni?
Wierzę, czekam spokojnie.
- Arbuzini
- Juventino

Morata, Zaza -> Higuain, PjacaRICTOR pisze:Żadnego napastnika w zastępstwie Simone nie będzie.
Od początku tak to wygląda moim zdaniem i myślę, że w takiej konfiguracji rozpoczniemy nowy sezon.
Martwię się trochę tym, że sprowadzimy tylko jednego pomocnika. Oczywiście zdaję sobie sprawę, że są problemy z tym żeby tych wszystkich zawodników zmieścić w składzie, a ruchy w kierunku Mandragory i Sensiego też nie zostały zrobione tylko dla sztuki, ale mimo wszystko odejście kluczowego Pogby, kondycja zdrowotna równie ważnych Marchisio i Khediry, a przy tym niezbyt powalająca rezerwa (Asamoah chyba wciąż nie ogarnia) to rzeczy, które nie wlewają spokoju w moje serce. Ciągle liczę na powodzenie akcji doświadczony + młody U-21.
Nie wiem, czy w tym zamieszaniu zwróciliście uwagę, ale Berardi znowu ciągnie Sassuolo
- Ewrzen
- Juventino

ktoś jest zorientowany kto to Luca Momoli?
dodał tweeta godzinke temu
Il nome a sorpresa per il centrocampo della #Juventus può essere quello di #Tielemans: da tempo nel mirino del duo #Marotta-#Paratici.
Nie orientuje sie za bardzo co to za gościu i czy jest wiarygodny może ktoś mnie oświeci
Il nome a sorpresa per il centrocampo della #Juventus può essere quello di #Tielemans: da tempo nel mirino del duo #Marotta-#Paratici.
Nie orientuje sie za bardzo co to za gościu i czy jest wiarygodny może ktoś mnie oświeci
- Vincitore
- Juventino

Raczej nie jest to gościu związany ze stajni kogokolwiek tudzież redaktor jakiegoś znanego serwisu. Ten wpis to raczej jego strzał, niż jakiś konkret, ja też mogę wejść na twittera i wklepać takiego newsa:Ewrzen pisze:ktoś jest zorientowany kto to Luca Momoli?
Wydaje mi się, że duet Paratici-Marotta może uderzyć po Dahouda z Gladbach, obserwowali go już na jesieni '15 przy okazji meczów Ligi Mistrzów.
Gdzieś ostatnio czytałem, że Tielemans chce tylko i wyłącznie do United, ale to i tak za rok, bo w tej chwili nie rusza się z Belgii.
- RICTOR
- Juventino

Nike tego Momoliego nie zna nawet na VS a samo nasze zainteresowanie Tielemansem jest na tyle dobrze udokumentowane w wielu miejscach, że to taki strzał "a nuż mi się uda trafić" bo oficjalnie Youri, tak jak podał Vincitore nigdzie się w to okienko nie rusza.
Tymczasem Paolo Bargiggia, najbardziej rozpoznawalny dziennikarz Mediasetu, napisał na twitterze, że doszliśmy do porozumienia z Brozo w sprawie kontraktu, 4,5 mln przez 4 lata. Nie pytajcie mnie ile w tym może być prawdy.
Tymczasem Paolo Bargiggia, najbardziej rozpoznawalny dziennikarz Mediasetu, napisał na twitterze, że doszliśmy do porozumienia z Brozo w sprawie kontraktu, 4,5 mln przez 4 lata. Nie pytajcie mnie ile w tym może być prawdy.
- annihilator1988
- Juventino

4,5 dla piłkarza nieobytego w europejskich pucharach, grającego w przeciętnej drużynie? :shock: Juventusowi potrzebny jest murzyn do odbierania piłek, a nie kopia HernanesaRICTOR pisze:Tymczasem Paolo Bargiggia, najbardziej rozpoznawalny dziennikarz Mediasetu, napisał na twitterze, że doszliśmy do porozumienia z Brozo w sprawie kontraktu, 4,5 mln przez 4 lata. Nie pytajcie mnie ile w tym może być prawdy.
Edit
Watford i Arsenal mają bić się o Leminę, za którego ponoć ci pierwsi są gotowi dać nawet 20 mln euro :hellyes:
ktośtam na forum p$g pisze:Odnoszę wrażenie, że Ibra nie jest związany z PSG
- Arbuzini
- Juventino

Może to bruttoannihilator1988 pisze:4,5 dla piłkarza nieobytego w europejskich pucharach, grającego w przeciętnej drużynie?RICTOR pisze:Tymczasem Paolo Bargiggia, najbardziej rozpoznawalny dziennikarz Mediasetu, napisał na twitterze, że doszliśmy do porozumienia z Brozo w sprawie kontraktu, 4,5 mln przez 4 lata. Nie pytajcie mnie ile w tym może być prawdy.
- RICTOR
- Juventino

Możliwe. Może to też uwzględniać bonusy bo te czasami dziennikarze wrzucają łącznie w kwotę, czasem nie, czasem o tym wspomną czasem w ogóle... I dalej Bargiggia jeszcze dodał, że Brozo uparł się na nas i odrzuca wszystkie inne oferty także Interowi wkrótce może zmięknąć pałka.
- 19redhof10
- Juventino

ja tam wole diaware od brozovicia, a hajs mniejszy.