Mercato (Lato 2016)
- yanquez
- Juventino

- Podziekował: 9 razy
- Otrzymał podziękowanie: 3 razy
Ja już dwie dwójki, bo rano owsianka leciała... Mam nadzieję Alexinho, że chociaż w zarysie nakreśliliśmy Ci poranne newsyszczypek pisze:Byłem już na dwójce, idę po kawę.Alexinhio-10 pisze:Jakies swiezutkie newsy z rana ?
Matić/Gustavo to bardzo dobre rozwiązanie w naszej sytuacji. Nie liczę na dwa wzmocnienia, bo raczej ich nie będzie.
Dachem się jaram, ale chyba nie damy rady go wyciągnąć (jeżeli w ogóle próbujemy)
- Adrian27th
- Juventino

- Otrzymał podziękowanie: 4 razy
Az patrze jego statystyki.yanquez pisze:Ja już dwie dwójki, bo rano owsianka leciała... Mam nadzieję Alexinho, że chociaż w zarysie nakreśliliśmy Ci poranne newsyszczypek pisze:Byłem już na dwójce, idę po kawę.Alexinhio-10 pisze:Jakies swiezutkie newsy z rana ?
Matić/Gustavo to bardzo dobre rozwiązanie w naszej sytuacji. Nie liczę na dwa wzmocnienia, bo raczej ich nie będzie.
Dachem się jaram, ale chyba nie damy rady go wyciągnąć (jeżeli w ogóle próbujemy)

Kosmos. 20 latek.
"It seems today, that all You see, it's violence in movies and sex on Tv..."
"per noi altri terza stella, per voi altri terzo dito!"
Pumex pisze:Francuz (Pogba) nie ma najmniejszych szans na realną walkę o pierwszy skład.
- fazzi
- Juventino

- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
marzy mi się Dahoud od dawna. Ponoć BM kategorycznie wyklucza jego sprzedaż tego lata, co zresztą nie dziwi w kontekście sprzedaży Xhaki. A obawiam się że za rok może go wciągnąć BayernAdrian27th pisze:Az patrze jego statystyki.yanquez pisze:Ja już dwie dwójki, bo rano owsianka leciała... Mam nadzieję Alexinho, że chociaż w zarysie nakreśliliśmy Ci poranne newsyszczypek pisze: Byłem już na dwójce, idę po kawę.
Kosmos. 20 latek.
Pavel Nedved pisze:"Juve ponownie jest nieprzyjemne? Mam nadzieję, nie interesuje mnie bycie miłym, tylko zwycięskim"
- Profesor
- Juventino

- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Nie ma co się napalać, jak będzie miał klauzule odejścia 10mln to inni też mogą ją uruchomić a tym bardziej Bayern, albo skończy się jak z Kante.
Dzisiaj większość zdolnych zawodników jest obserwowanych przez wiele klubów, nagle talent nie wyrasta znikąd.
Co do talentów wystarczy zwykłe google i już kogoś się widzi:
http://www.independent.co.uk/sport/foot ... ml#gallery
tak, zestawień znajdzie się wiele, ale ile tu znanych mi blisko piłkarzy, i ciekawi Calhanoglu który ostatnio słabo gra.
Dzisiaj większość zdolnych zawodników jest obserwowanych przez wiele klubów, nagle talent nie wyrasta znikąd.
tak, zestawień znajdzie się wiele, ale ile tu znanych mi blisko piłkarzy, i ciekawi Calhanoglu który ostatnio słabo gra.
- Adrian27th
- Juventino

Ruben Neves <3Profesor pisze:Nie ma co się napalać, jak będzie miał klauzule odejścia 10mln to inni też mogą ją uruchomić a tym bardziej Bayern, albo skończy się jak z Kante.
Pamietaj ze Borussia predzej odda go nam za 15 nizeli do Bayernu. Jak Lever z Vidalem.
Pumex pisze:Francuz (Pogba) nie ma najmniejszych szans na realną walkę o pierwszy skład.
- Robaku
- Juventino

- Podziekował: 2 razy
Ok.
Witsel nasz. Oficjalnie.
Prawie.
DiMarzio włąśnie podał - Zostaje tu kolejny sezon ( tu w sensie w Rosji). Serie A i PL to elitarne ligi.
Wiadomo co zrobi oppppaaa Marottystyle.
Wszyscy mówią jeśli Zaza out Gagibol in.
Witsel nasz. Oficjalnie.
Prawie.
DiMarzio włąśnie podał - Zostaje tu kolejny sezon ( tu w sensie w Rosji). Serie A i PL to elitarne ligi.
Wszyscy mówią jeśli Zaza out Gagibol in.
- rydwadydwa
- Juventino

Nie wiem czym się jarać. Jeśli już ma przychodzić, to jest potrzebny w tej chwili a nie za rok. Jednym słowem Axel jest nie do wyciągnięcia - czyli szukamy dalej.Robaku pisze:Ok.
Witsel nasz. Oficjalnie.
Prawie.
DiMarzio włąśnie podał - Zostaje tu kolejny sezon ( tu w sensie w Rosji) za rok Serie A lub PL.
- pumex
- Juventino

Nie wiem po co się nakręcać i ciągnąć temat Dahouda, skoro wszystko wskazuje na to, że jego transfer do Juventusu to tylko czcze gadanie mediów. Podobna sytuacja z Isco.
Wchodzimy w połowę sierpnia - czas taki, że do głowy Marotty już pewnie powoli zaczynają docierać kosmopomysły typu 'od Pogby do Parolo' :lol:
Wchodzimy w połowę sierpnia - czas taki, że do głowy Marotty już pewnie powoli zaczynają docierać kosmopomysły typu 'od Pogby do Parolo' :lol:

- Robaku
- Juventino

- Podziekował: 2 razy
Jest do wyciągnięćia, ale za hajs który dla nas jest po prostu nieadekwatny.rydwadydwa pisze:Nie wiem czym się jarać. Jeśli już ma przychodzić, to jest potrzebny w tej chwili a nie za rok. Jednym słowem Axel jest nie do wyciągnięcia - czyli szukamy dalej.Robaku pisze:Ok.
Witsel nasz. Oficjalnie.
Prawie.
DiMarzio włąśnie podał - Zostaje tu kolejny sezon ( tu w sensie w Rosji) za rok Serie A lub PL.
To znaczy tylko tyle, że Matic lub Gustavo in.
- Hołek
- Juventino

- Podziekował: 11 razy
- Otrzymał podziękowanie: 3 razy
Ty gdzieś wyczekujesz jego dwójki ?Adrian27th pisze:Nie rob nadzieji Szczypku. Serce mnie peka.szczypek pisze:Byłem już na dwójce, idę po kawę.Alexinhio-10 pisze:Jakies swiezutkie newsy z rana ?
Matic, Dahoud i byłoby mercato idealne.
Przydałby się teraz jakiś przecinak typu Vida.. no Radja na przykład. A co tam z Sissoko, wszak ładnie zagrał na Ojro?
btw. Matuidi już jest pod trzydziestką? Czemu miałem go za młodziutki talent to nie wiem.
Niektórzy ludzie postrzegają rzeczy w ich naturalnym stanie i zadają sobie pytanie: Dlaczego? Ja marzę o rzeczach, których nigdy nie było i mówię sobie: Dlaczego nie?
- Morgesztern
- Juventino

Co wy z tym Radją? Z tego co pamiętam, wyraźnie powiedział, że nigdy nie będzie grać dla Juventusu. 

- Adrian27th
- Juventino

To typowe propozycje ludzi którzy uważają za abstrakcje Dahu i Matica naraz.Morgesztern pisze:Co wy z tym Radją? Z tego co pamiętam, wyraźnie powiedział, że nigdy nie będzie grać dla Juventusu.
Nierealna opcja, realniejszy Radza.
Dahoud jest w notesie Paraticiego od kilku lat i teraz jest o dziwo najlepszy moment na jego wyciagniecie. Mysle tez ze niemcy nie pogardzili by Pereyra czy Hernanesem na srodku.
Albo oddadza go teraz albo odejdzie za grosze.
Chyba juz wole go i Gustavo nizeli wydawanie na Matica.
Opchnac Hernanesa,Pereyere i Zaze a zastapic Gustavo i Dahu.
- Gajowy Marucha
- Juventino

Kurde, spodziewałem się że po oficjalce Pogby szybko kogoś zakontraktujemy, max do środy, liga już tuż tuż....Wychodzi na to, że Marotta albo nie wiedział wcześniej że Pogba odejdzie (wątpliwe) albo uznał że zdąży kogoś ogarnąć później. Imho słabo to wygląda, wszystkie ploteczki o naszym zainteresowaniu słabe, nie wygląda żebyśmy zagięli na kogoś parol. Każdy upływający dzień przybliża nas do nowego Hernanesa
A Conte i Chelsea pokazują, że jak się chce zatrzymać zawodnika to można mieć gdzieś widzimisie zawodnika. Nie wiem komu w Juventusie brakuje jaj, czy Maroccie czy Allegriemu, ale warto brać przykład z londyńczyków - masz kontrakt, trener widzi cie w swojej koncepcji - zostajesz i koniec gadania.
- ManInBlack87
- Juventino

Panowie, przeciez to okienko jest do bólu podobne do tego sprzed roku, początek mercato grube wzmocnienia (Khedira,Dybala), teraz (Pjanic, Igła) koniec sprzedaże bądź osłabienia kogoś kluczowego (Vidal Tevez) i (Morata Pogba) .
Podziwiam wasz optymizm co do zakupu TOPA do środka, ponieważ jak podpowada doświadczenie, czeka nas królik z kapelusza w stylu Hernanesa.
Obym się mylił.
Podziwiam wasz optymizm co do zakupu TOPA do środka, ponieważ jak podpowada doświadczenie, czeka nas królik z kapelusza w stylu Hernanesa.
Obym się mylił.