Mercato (Lato 2016)
- koki90
- Juventino

Info o tym straciło się ładnych parę stron wcześniej, nie każdy ma czas śledzić temat na bieżąco, zwłaszcza że niektórzy w soboty też muszą pracować.Robaku pisze: Panowie czy wy w ogole przeglądacie ten temat ?
Mówiąc, że sytuacja się klaruje, miałem na myśli pozostanie Pogby w Juve, a raczej chociaż nie tak jego rychłe odejście jak to sugerują niektóre media.CavAllano pisze:Logika podpowiada, ze raczej by sobie jaj nie robil, gdyby faktycznie mial przechodzic testy.
Robaku serio? Aż taka napinka ? Sugerujesz, że robię zamęt a sam teraz piszesz posty kompletnie nic nie wnoszące do tematu.
Push3k Jak każdy się wdaje w bezsensowne docinki odbiegające od tematu to nie ma co się dziwić.
Btw. jak ktoś jeszcze ma mi ochotę coś powiedzieć to zapraszam na priv, ewentualnie mogę podac nr telefonu. Nie mam zamiaru dostać kartki.
Ok panowie tak kończąc to wszystko. Napisałem z podniety, przyjrzałem się potem tej godzinie postu Pogby i przewertowałem kilka stron tematu do tyłu. Myslałem, że już wszystko wyczytałem, faktycznie było to info i dopisałem zresztą o tym krótką notkę na koniec mojego postu.
Czy Pogba odejdzie, czy zostanie Juve sobie poradzi. Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony 30 lipca 2016, 17:16 przez koki90, łącznie zmieniany 5 razy.
- Robaku
- Juventino

- Podziekował: 2 razy
jesli nie masz czasu przegladac forum, a masz czas przegladac fb i tt - to po prostu nie pisz.koki90 pisze:Info o tym straciło się ładnych parę stron wcześniej, nie każdy ma czas śledzić temat na bieżąco, zwłaszcza że niektórzy w soboty też muszą pracować.Robaku pisze: Panowie czy wy w ogole przeglądacie ten temat ?
Bo to co napiszesz uznajac, ze jestes pierwszy, ktoś zamiescił 3 minuty po publikacji .
NIe sugeruje ze robisz zamęt. Uwazam, ze zamiast wklepywać tutaj coś przed 3-5 minut lepiej jakbyś poświecił ten czas na przeczytanie wątku.
bo info o nowej reklamie adidasa pojawilo się tutaj z 3 razy.
Podobnie jak fotka Pogby z nr 6.
taka sama praca jak wyslanie posta to przeczytanie innych postow
Ostatnio zmieniony 30 lipca 2016, 17:11 przez Robaku, łącznie zmieniany 1 raz.
- Push3k
- Juventino

- Otrzymał podziękowanie: 9 razy
Człowieku, od kilku dni strony lecą bardzo szybko, ale to jest kilka minut czytania, a nie wielogodzinna analiza.koki90 pisze:Info o tym straciło się ładnych parę stron wcześniej, nie każdy ma czas śledzić temat na bieżąco, zwłaszcza że niektórzy w soboty też muszą pracować.Robaku pisze: Panowie czy wy w ogole przeglądacie ten temat ?
Loud
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy
- Osgiliath
- Juventino

Z Leminą trochę dziwnie by było, jakby faktycznie był na sprzedaż, skoro ostatnio mówiło się, że jednak na sprzedaż nie będzie.
Calciomercato podaje też, że możemy się zainteresować Luisem Gustavo z Wolfsburga
jako tańsza opcja Witsela, z którym znowu jesteśmy dogadani co do kontraktu (jak Inter), ale Zenit chce 25 baniek
(2) Matic i Matuidi mają odpaść, jako niemożliwi do ściągnięcia. Allegri ponoć nie miałby nic przeciwko, aby do nas dołączył Brozovic (ponoć woli go bardziej niźli Belga)
Potencjalnym naszym targetem w przypadku odejścia Polpo - Herrerą zainteresowane jest Napoli... #ciekaweczemu #zahajsJuvebaluj
Co do Gabigola to faktycznie Inter chce nas wyautować oferując 30 mln €, przy czym... oni mają problem domknąć Candrevę w 25 mln (mówi się o 21 teraz + 4 jako bonus), więc nie wiem, skąd mieliby tyle hajsu, skoro za 35 mln Sporting odrzucił ich ofertę za Joao Mario, zaś sami skośnoocy poza mową trawą nie przejawiają żadnych konkretów na rynku transferowym a wręcz mówią, że inter w tym sezonie stać na jeden duży transfer (candreva), chyba że poleci Icardi, a na co wiele wskazuje, więc ewentualnie wtedy, moga coś zakombinować, skoro stracili szanse na Gabriela Jesusa. (sry za interowski offtop).
Calciomercato podaje też, że możemy się zainteresować Luisem Gustavo z Wolfsburga
Potencjalnym naszym targetem w przypadku odejścia Polpo - Herrerą zainteresowane jest Napoli... #ciekaweczemu #zahajsJuvebaluj
Co do Gabigola to faktycznie Inter chce nas wyautować oferując 30 mln €, przy czym... oni mają problem domknąć Candrevę w 25 mln (mówi się o 21 teraz + 4 jako bonus), więc nie wiem, skąd mieliby tyle hajsu, skoro za 35 mln Sporting odrzucił ich ofertę za Joao Mario, zaś sami skośnoocy poza mową trawą nie przejawiają żadnych konkretów na rynku transferowym a wręcz mówią, że inter w tym sezonie stać na jeden duży transfer (candreva), chyba że poleci Icardi, a na co wiele wskazuje, więc ewentualnie wtedy, moga coś zakombinować, skoro stracili szanse na Gabriela Jesusa. (sry za interowski offtop).
- Robaku
- Juventino

- Podziekował: 2 razy
Ad.1.Osgiliath pisze: Allegri ponoć nie miałby nic przeciwko, aby do nas dołączył Brozovic (ponoć woli go bardziej niźli Belga)![]()
Brozo to najjaśniejsza postać INteru, chętnie bym ich osłąbił niczym Napoli i Rome.
Ad.2 ZahajsJuvebaluj - Milik w Neapolu za ok. 30 mln czyli w praktyce 75 % transferu tegorocznego Pipity.
ad3. Inter juz witał się z gąśką przy Jesusie i został bez mydła.
Ad.4. Candreva to maks co może Inter spotkać.
Ad.5. czemu w tym temacie piszemy o mercato Interu?
- mzm
- Dortmundczyk

To by był kozacki transfer, aż dziwne, że nikomu wcześniej do głowy nie przyszła taka kandydatura. A już pod koniec sezonu była mowa, że m. in. właśnie Brazylijczyk ma opuścić Wolfsburg. Gustavo to wciąż klasowy zawodnik.Osgiliath pisze:
Calciomercato podaje też, że możemy się zainteresować Luisem Gustavo z Wolfsburgaj
- Vincitore
- Juventino

Calciomercato może się najwyżej powoływać na kogoś, a nie samo informować - w tym wypadku powołuje się na Sportmediaset, uściślając.Osgiliath pisze:Calciomercato podaje też, że możemy się zainteresować Luisem Gustavo z Wolfsburga
Niesamowita cisza się zrobiła w kwestii Pogby, chyba już ze 24 godziny nie widziałem żadnego newsa nt. testów medycznych, formy płatności etc. Oby tak dalej
- bartekoo2
- Juventino

Na skybecie nie ma juz zakladu, ze Pogba zmieni zespolWhySoSerious? pisze:Naprawdę? niewiarygodne wręcz, że Pogba zostaje :rotfl:
że też cholerny skybet nie pozwala rejestrować się z Polski :roll:
https://www.skybet.com/football/special ... r-specials
- Osgiliath
- Juventino

Robaku, marudnyś jakoś.Robaku pisze:Ad.1.Osgiliath pisze: Allegri ponoć nie miałby nic przeciwko, aby do nas dołączył Brozovic (ponoć woli go bardziej niźli Belga)![]()
Brozo to najjaśniejsza postać INteru, chętnie bym ich osłąbił niczym Napoli i Rome.
Ad.2 ZahajsJuvebaluj - Milik w Neapolu za ok. 30 mln czyli w praktyce 75 % transferu tegorocznego Pipity.
ad3. Inter juz witał się z gąśką przy Jesusie i został bez mydła.
Ad.4. Candreva to maks co może Inter spotkać.
Ad.5. czemu w tym temacie piszemy o mercato Interu?
Ad. 1
Jak również nie miałbym nic przeciwko temu transferowi do nas, ale z interu wiadomo...
Ad. 2
No za resztę takiego Herrerę mogą zgarnąć, więc wychodzi już dwóch a i jeszcze coś zostanie, bo patrzę pod kątem całości kwoty transferu Igły do nas.
Ad.5
Wszak zrobiłem przepraszm za offtop :facepalm2:
- Crunny
- Juventino

- Otrzymał podziękowanie: 22 razy
Czyli co, Pogba jednak zostaje, Marchisio wraca do gry wcześniej, niż się spodziewano, Asamoah już drugi tydzień nie złapał kontuzji i brakuje odpowiednich ofert za Leminę, Pereyrę i Hernanesa.
Bramkarze: Buffon, Neto, Audero
Środkowi obrońcy: Barzagli, Bonucci, Chiellini, Benatia, Rugani, Romagna
Boczni: A.Sandro, D.Alves, Lichtsteiner, Evra, De Ceglie, Mattiello
Środkowi pomocnicy: Pogba, Pjanic, Marchisio, Khedira, Asamoah, Sturaro, Pereyra, Lemina, Hernanes, Mandragora, Marrone, Isla, Bouy
Napastnicy: Higuain, Dybala, Mandzukic, Pjaca, Zaza, Cerri, Rosseti, Thaim
Oto nasza obecna kadra. Podkreśleni wychowankowie. Na czerwono do odstrzału za wszelką cenę, czyli sprzedaż/wypożyczenie/rozwiązanie kontraktu (kolejność nieprzypadkowa). Kursywą gracze poniżej 21. roku życia. Na pomarańczowo gracze niepewni swej przyszłości. Pogrubieni pewniacy, czyli zawodnicy, którzy na pewno zostaną zgłoszeni, jeśli zostaną. Jest ich w tej chwili aż 19 (w tym Marchisio).
Oznacza to, że mamy tylko 3 miejsca dla 6 piłkarzy z grona: Asamoah, Sturaro, Pereyra, Lemina, Hernaens, Zaza. Już teraz musimy dokonać 3 transferów OUT, a jeśli chcemy ściągnąć kogokolwiek, to aż 4! (no chyba że jak ten Gabriel będą oni poniżej 21. roku życia)
4 zgłoszonych wychowanków: Audero, Romagna, Marchisio i ktoś z trójki De Ceglie/Mattiello/Marrone.
Bramkarze: Buffon, Neto, Audero
Środkowi obrońcy: Barzagli, Bonucci, Chiellini, Benatia, Rugani, Romagna
Boczni: A.Sandro, D.Alves, Lichtsteiner, Evra, De Ceglie, Mattiello
Środkowi pomocnicy: Pogba, Pjanic, Marchisio, Khedira, Asamoah, Sturaro, Pereyra, Lemina, Hernanes, Mandragora, Marrone, Isla, Bouy
Napastnicy: Higuain, Dybala, Mandzukic, Pjaca, Zaza, Cerri, Rosseti, Thaim
Oto nasza obecna kadra. Podkreśleni wychowankowie. Na czerwono do odstrzału za wszelką cenę, czyli sprzedaż/wypożyczenie/rozwiązanie kontraktu (kolejność nieprzypadkowa). Kursywą gracze poniżej 21. roku życia. Na pomarańczowo gracze niepewni swej przyszłości. Pogrubieni pewniacy, czyli zawodnicy, którzy na pewno zostaną zgłoszeni, jeśli zostaną. Jest ich w tej chwili aż 19 (w tym Marchisio).
Oznacza to, że mamy tylko 3 miejsca dla 6 piłkarzy z grona: Asamoah, Sturaro, Pereyra, Lemina, Hernaens, Zaza. Już teraz musimy dokonać 3 transferów OUT, a jeśli chcemy ściągnąć kogokolwiek, to aż 4! (no chyba że jak ten Gabriel będą oni poniżej 21. roku życia)
4 zgłoszonych wychowanków: Audero, Romagna, Marchisio i ktoś z trójki De Ceglie/Mattiello/Marrone.
Ostatnio zmieniony 30 lipca 2016, 19:46 przez Crunny, łącznie zmieniany 1 raz.
- AdiJuve
- Juventino

- Podziekował: 12 razy
- Otrzymał podziękowanie: 30 razy
Crunny@
W 19 umieściłeś chyba Markiza, także w sumie jest 18 + Claudio jako wychowanek, pewnie zostanie też Marrone jako zabezpieczenie pomocy i obrony w jednym oraz Audero jak 3 bramkarz, w sumie da to 24 graczy czyli spokojnie wystarczająca ilość na sezon. Właśnie z 24 graczy korzystał Allegri w zeszłym sezonie, w tym będzie miał raptem 1 mniej z racji ilości bramkarzy. Aczkolwiek faktem jest,że trzeba się pozbyć zbędnych graczy, pozyskano już 4 nowych piłkarzy a odszedł raptem 1 Padoin;/ Isla,Zaza,Pereyra,Hernanes w pierwszej kolejności do odejścia, jednego z duetu Lemina-Sturaro bym zostawił ze wskazaniem na Włocha. Asamoah tylko wtedy gdy przyjdzie ktoś lepszy, Kwadwo bez kontuzji może być dużym wzmocnieniem pomocy. Beppe musi się sprężać z tymi sprzedażami.
W 19 umieściłeś chyba Markiza, także w sumie jest 18 + Claudio jako wychowanek, pewnie zostanie też Marrone jako zabezpieczenie pomocy i obrony w jednym oraz Audero jak 3 bramkarz, w sumie da to 24 graczy czyli spokojnie wystarczająca ilość na sezon. Właśnie z 24 graczy korzystał Allegri w zeszłym sezonie, w tym będzie miał raptem 1 mniej z racji ilości bramkarzy. Aczkolwiek faktem jest,że trzeba się pozbyć zbędnych graczy, pozyskano już 4 nowych piłkarzy a odszedł raptem 1 Padoin;/ Isla,Zaza,Pereyra,Hernanes w pierwszej kolejności do odejścia, jednego z duetu Lemina-Sturaro bym zostawił ze wskazaniem na Włocha. Asamoah tylko wtedy gdy przyjdzie ktoś lepszy, Kwadwo bez kontuzji może być dużym wzmocnieniem pomocy. Beppe musi się sprężać z tymi sprzedażami.
- Cabrini_idol
- Juventino

Czesc . Nie mam czasu bo u mnie libacja . 28 lat stuknelo mi.
Pogba jeszcze w Juventusie. Ide pic dalej. Za to mercato . Juyro wpadne podtrzymac pozytywne wibracje na forum.
Pogba jeszcze w Juventusie. Ide pic dalej. Za to mercato . Juyro wpadne podtrzymac pozytywne wibracje na forum.

- panlider
- Juventino

Cabrini, jakby prześledzić Twoje ostatnie 100 postów na tym forum, to zdanie "Pogba jeszcze w Juventusie" bądź jego pochodne pojawiłyby się w 90% z nichCabrini_idol pisze:Czesc . Nie mam czasu bo u mnie libacja . 28 lat stuknelo mi.
Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin i przybijam, bo ja też sobie popijam dzisiejszego wieczoru.
"Vincere Non È Importante È L'Unica Cosa che Conta"
rammstein pisze:dobrze, że nikt nie zakładał tematu "Polskie kluby w rozgrywkach europejskich 2017/2018"
- WhySoSerious?
- Juventino

Równiez wszystkiego dobrego, zdrówka! Pijemy dzisiaj za Pogbe i jego zdrowy rozsądek. Polpo zostaje z nami przynajmniej na jeden sezon jeszcze i to pewne. Rozmawiałem też dzisiaj z kibicem MU - takim normalnym, nie jakimś posranym gimnazjalistą - i twierdzi, że Paul do nich nie dołączy w tym okienku :hellyes: