Mercato (Lato 2016)

Wszystko o transferach Juventusu, wasze przewidywania, opinie, najnowsze informacje.
Zablokowany
Shadow Marshall

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 lipca 2016, 14:28

Dziennikarze swoje, a Raiola wczoraj mówił, że dziennikarze to Papugi i prześcigają się w pisaniu bzdur bo może komuś uda się pierwszemu potwierdzić cokolwiek.

19redhof10

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 30 lipca 2016, 14:54

dawid91 pisze:
wasky77 pisze:
ForzaItanimulli3vujcm pisze:Na razie w pomocy to masz dwóch zawodników na poziomie pierwszej "11" Pogba i Pjanic - Marchisio i Khedira nie zdolni do gry, sądzę że pomocnik w typie Witsela przyda się bardzo jak wrócą tamci będzie konkurencja a to dobrze!

Aha co do Księcia słyszałem coś o grudniu w sensie powrotu. :facepalm:
No to początek sezonu ciężko widzę ;/ jak cos to Pogba-Pjanić-Lemina? :shock: masakracja ;/ Bo Hernanesa to kurde do Primavery bo się nadaje do pchania karuzeli w Albanii

Oby się Lemina odblokował :pray:
Przecież jest jeszcze Sturaro, no i Khedira będzie jak nie złapie nic
sturaro też kontuzjowany, po meczu z Niemcami miał pauzowac conajmniej 4 tyg

zakiii

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 1 raz

Nieprzeczytany post 30 lipca 2016, 15:05

http://gianlucadimarzio.com/calciomerca ... uo-futuro/

Ktoś coś? Co tym razem tutaj nabazgrał?

Push3k

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 9 razy

Nieprzeczytany post 30 lipca 2016, 15:11

zakiii pisze:http://gianlucadimarzio.com/calciomerca ... uo-futuro/

Ktoś coś? Co tym razem tutaj nabazgrał?
Pogba żartuje na instagramie o swojej przyszłości. Ja polecam Chrome używać, bo on ma w sobie tłumacza stron. Na angielski wystarczy, żeby załapać kontekst.

Loud
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy
RICTOR

Juventino
Juventino
Otrzymał podziękowanie: 1 raz

Nieprzeczytany post 30 lipca 2016, 15:15

Miałem się nie udzielać, ale. Jest tam też angielska wersja tego artykułu http://gianlucadimarzio.com/en/eng/medi ... instagram/
Poza tym tego nie napisał GDM tylko Massimo Mattacheo z redakcji jego stronki.

kapusniaczek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 lipca 2016, 15:36

ForzaItanimulli3vujcm pisze:Na dzień dzisiejszy - wypisze najbardziej kluczowych w pomocy i ataku.

Buffon, Neto, Audero (w)
Barzagli, Bonucci, Chiellini, Benatia, Rugani
Alves, Lichtsteiner, Sandro, Evra.
Pogba, Pjanic, Khedira, Marchisio (w)
Higuain, Dybala, Mandzukic, Pjaca,
Mamy 3 miejsca... Niezależnie od Pogby i tak polujemy na 1 do środka - więc tych miejsc zostaje 2 - myślimy o jakimś Gabigolu czy kimś kolejnym do ataku - więc mamy 1 miejsce - a kandydatów sporo - więc i tak i tak sprzedamy dużo zawodników :whistle:
masz od tego temat:
"Przepisy ograniczające liczebność kadry w Serie A"

udzielasz się codziennie i dalej piszesz co chcesz i gdzie chcesz.
:facepalm: :czytaj: :co?:

CzeczenCZN

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 lipca 2016, 15:40

Reklama Adidasa w całości! Dopiero wyszła!

@Up - ale to, tyczy się mercato - obowiązkowych sprzedaży, więc jak najbardziej podlega pod dyskusje w tym temacie. Nie mów mi co ma robić.

No ale gadaliśmy o sprzedażach, graczy w celu odzyskania części pieniędzy, od słowa do słowa i z racji wypisania składu, czy poruszenia tego wątku o tym że musi ktoś odejść - bez sensu byłoby odpowiadać mu tam - to byłby jeszcze większy bałagan - np. skoro są spekulacje/oferty o transferze powiedzmy Pereyry - to można pisać w tym temacie, mimo że Roberto ma swój temat osobny.
Ostatnio zmieniony 30 lipca 2016, 15:51 przez CzeczenCZN, łącznie zmieniany 1 raz.

https://youtu.be/ld3Ag-BCwlc

#cznandj #ripgangsquad :hi:
kapusniaczek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 lipca 2016, 15:47

ForzaItanimulli3vujcm pisze:@Up - ale to, tyczy się mercato - obowiązkowych sprzedaży, więc jak najbardziej podlega pod dyskusje w tym temacie. Nie mów mi co ma robić.
spoko, ale jak już kolega zrobił to uszanuj i nie rób bałaganu, większego niz jest.

koki90

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 lipca 2016, 16:02

Forza ma rację, jest klip w całości i tutaj już nie jest tak dwuznaczny jak wcześniej. Wszystko nabiera zupełnie innego wymiaru.

Tutaj jest filmik dodany oficjalnie przez adidasa w lepszej jakości, tamto ciężko się ogląda ;)

Nowy klip zmienia nieco światło na całą sprawę, ale nie zmienia tego o czym wiedzieliśmy od dawna - wydarzyć się może wszystko

Tutaj Pogba wrzucił nową fote na twittera, nie wiem czy ktoś to podawał. Właśnie odwiedza Universal Studio Park i nabija się, że jest na testach medycznych. Czyżby wszystko się pomału klarowało ?

"Pogba medical in Universal Studios park #blabla #tweetcommelequipe"
ok, teraz widze, że już wcześniej była o tym mowa... ale ten temat szybko się rozwija ;o
Ostatnio zmieniony 30 lipca 2016, 16:15 przez koki90, łącznie zmieniany 1 raz.

realbs

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 lipca 2016, 16:12

Także ten :D Aż się przypomina sytuacja sprzed kilku lat z Vidalem.

Obrazek

mrozzi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 4 razy
Otrzymał podziękowanie: 10 razy

Nieprzeczytany post 30 lipca 2016, 16:15

koki90 pisze:Tutaj Pogba wrzucił nową fote na twittera, nie wiem czy ktoś to podawał. Właśnie odwiedza Universal Studio Park i nabija się, że jest na testach medycznych. Czyżby wszystko się pomału klarowało ?
Logika podpowiada, ze raczej by sobie jaj nie robil, gdyby faktycznie mial przechodzic testy. ;) Bylo Miami, teraz odpala po kolei ciekawe miejsca LA.

Doszly mnie sluchy, ze Leminy zabraklo w trakcie dzisiejszego meczu nawet na lawce. Allegri powiedzial jednak, ze konczymy wyjazd do Australii i Azji bez kontuzji. Czyzby :czytaj: ?

Monte Cristo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 lipca 2016, 16:19

Wogole nie rozumiem o co w tej reklamie Adidasa chodzi. :P

Ogolnie to dziwna cala ta sprawa z Paulem i czuje ze jesli ta telenowela nie skonczy sie w najblizszych dniach to az do konca sierpnia beda nas witac newsy pt "Pogba na testach w United".

Od ponad 20 lat nie mieszkam w Polsce i z jezykiem mam malo kontaktu, wiec w razie bledu ortograficznego daruj sobie poprawianie mnie.
Robaku

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 2 razy

Nieprzeczytany post 30 lipca 2016, 16:26

koki90 pisze:Forza ma rację, jest klip w całości i tutaj już nie jest tak dwuznaczny jak wcześniej. Wszystko nabiera zupełnie innego wymiaru.

Tutaj jest filmik dodany oficjalnie przez adidasa w lepszej jakości, tamto ciężko się ogląda ;)

Nowy klip zmienia nieco światło na całą sprawę, ale nie zmienia tego o czym wiedzieliśmy od dawna - wydarzyć się może wszystko

Tutaj Pogba wrzucił nową fote na twittera, nie wiem czy ktoś to podawał. Właśnie odwiedza Universal Studio Park i nabija się, że jest na testach medycznych. Czyżby wszystko się pomału klarowało ?

"Pogba medical in Universal Studios park #blabla #tweetcommelequipe"
ok, teraz widze, że już wcześniej była o tym mowa... ale ten temat szybko się rozwija ;o
Panowie czy wy w ogole przeglądacie ten temat ? Czy wpisujecie bo coś wam wpadło przed oczy, gdy wstalismy po 10 h melanzu. Filmik Adidasa, zdjecia Pogby na insta i fb jak i tego kibica szaleją po necie od 8 rano.

Szczerze coraz bardziej dziwnie. Pogba ktory chodzi po studiu filmowy i kpi sobie z podpisania kontraktu...

Cabrini...czy ty zyjesz czy zachlales ze szczescia?

realbs

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 lipca 2016, 16:35

Nie wiem co w tym dziwnego. Pogba sobie po prostu robi jaja i tyle. Daje uciąć sobie swojego siusiaka jak przejdzie do United, o! Taki jestem pewien jego pozostania, więc bądźcie spokojni :C

EDIT: nie zauważyłem, soreczka :stop:
Ostatnio zmieniony 30 lipca 2016, 16:40 przez realbs, łącznie zmieniany 1 raz.

cinek_uk

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 lipca 2016, 16:38

realbs pisze:Także ten :D Aż się przypomina sytuacja sprzed kilku lat z Vidalem.

Obrazek

Wrzuciłem to kilka postów wcześniej. Przeglądaj dokladnie

Gigi + Alex + Pavel + Camor + Treze = Juventus
Zablokowany