Mercato (Lato 2016)

Wszystko o transferach Juventusu, wasze przewidywania, opinie, najnowsze informacje.
Zablokowany
CzeczenCZN

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 lipca 2016, 01:18

Arbuzini pisze:Może chce być też coraz lepszym, coraz bardziej medialnym... celebrytą? Mi by to nawet pasowało do jego charakteru.
Sorry on SIĘ STAJE coraz lepszy i naprawdę problem masz z tym że on lubi być Showmanem? Czy KAŻDY sportowy Showman to casus Balotelli? Chociażby taki Shaquille O'Neal też był celebrytą - a został jednym z najlepszym graczy w historii NBA na swojej pozycji. Czy tylko koszykarze mają prawo być Showmanami? czasy się zmieniają - zresztą Pogba ma coś z koszykarza, sam uwielbia grać ;)
Arbuzini pisze:Równie dobrze mogę napisać, że ofensywę Juventusu napędzał Dybala i rozwija się on w lawinowym tempie.
On więcej strzelał z racji pozycji na której gra, Dybala to również kluczowy zawodnik, jednak jak bym go postawił zaraz za Pogbą.
Adrian27th pisze:Tak mi teraz wpadło

PogBa,BailLy,ZlAtan,MkHitarian
B - Benatia
L - Lemina
A - Alves
H - Higuain

:C

Edit : Forza Almiron - trochę mnie uprzedziłeś, ale zobaczyłem Twój post po wysłaniu mojego. :)
Ostatnio zmieniony 29 lipca 2016, 01:21 przez CzeczenCZN, łącznie zmieniany 1 raz.

https://youtu.be/ld3Ag-BCwlc

#cznandj #ripgangsquad :hi:
JBł

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 lipca 2016, 01:20

Widzieliście, że oprócz klipu z Pogbą jest również z Mourinho i Costą? Jak na razie są też takie krótkie urywki, podejrzewam, że wkrótce zostaną rozwinięte. Będzie można sobie porównać. Podejrzewam, że szykuje się jakaś większa akcja reklamowa.

Obejrzałem sobie jeszcze kilka razy ten filmik i nie jestem w stanie zrozumieć o co tak naprawdę chodzi. Jednak raczej nic nie wskazuje na transfer do ManU. CHYBA, że potwierdza się teoria ignorowania plamy na herbie, wtedy ma to sens.

jareckik

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 lipca 2016, 01:22

Kurczę,wczoraj euforia radości i w końcu skład N miarę LM a w najbliższym tygodniu będzie lament bo niestety Pogba odejdzie. Po tej reklamie już dla mnie wszystko jasne. No Adidas to rozegrał bezbłędnie i jeszcze dwa dni temu po tym fragmecie jak gazete czyta to myślałem że zostaje a jak dzisiaj już wiadomo że to całe blah to będzie jakis marketingowy slogan niestety ale MU. Widać ze pompuja kasę i chcą postawić czerwone diabły na nogi. Kurczę szkoda bo z Pogba ten skład byłby kompletny a tak to oddajemy najlepszego pomocnika najbliższych 10 lat na świecie... No ludzilem się, ale chyba jednak to już dawno było dogadane bo Higuain+Pjanic to 124 mlnE przypadek ? Śmie twierdzić, że to zostało klepniete zanim kupilismy Pjanica...

Obrazek

http://zmieleni.pl/ - postaw na jednomandatowe okręgi wyborcze!
Poprostu

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 49 razy
Otrzymał podziękowanie: 52 razy

Nieprzeczytany post 29 lipca 2016, 01:25

Utd nie zrzekło się praw do wizerunku na rzecz Adidasa podpisujac z nimi ten ogromny kontrakt?

Arbuzini

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 lipca 2016, 01:37

ForzaItanimulli3vujcm pisze:
Arbuzini pisze:Może chce być też coraz lepszym, coraz bardziej medialnym... celebrytą? Mi by to nawet pasowało do jego charakteru.
Sorry on SIĘ STAJE coraz lepszy i naprawdę problem masz z tym że on lubi być Showmanem?
Nie mam pojęcia skąd wyciągnąłeś takie wnioski. W którym miejscu sugeruję, że nie staje się coraz lepszy albo przeszkadza mi to, że lubi skupiać na sobie uwagę? Przeczytaj może jeszcze raz co napisałem, nic takiego tam nie znajdziesz.
ForzaItanimulli3vujcm pisze:
Arbuzini pisze:Równie dobrze mogę napisać, że ofensywę Juventusu napędzał Dybala i rozwija się on w lawinowym tempie.
On więcej strzelał z racji pozycji na której gra, Dybala to również kluczowy zawodnik, jednak jak bym go postawił zaraz za Pogbą.
Sporo więcej, a konkretniej dwa i był vice-królem strzelców. Tylko czego to dowodzi? Niczego. Ty Pogba, ja Dybala i tak możemy w kółko. Przyjdzie trzeci i powie, że gdyby nie kontuzje to powiedziałby, że Khedira, a tak to wybiera Bonucciego. Chyba Ferguson wskazał Juventus Lippiego jako najlepszy zespół jaki dane mu było oglądać, bo ciężko było stwierdzić kto jest najważniejszym zawodnikiem, każdy grał dla zespołu i piłkarze wzajemnie się uzupełniali. Odnoszę wrażenie, że zmierzamy do podobnego modelu.

CzeczenCZN

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 lipca 2016, 01:40

jareckik pisze:Chyba jednak to już dawno było dogadane bo Higuain+Pjanic to 124 mlnE przypadek .
Nie nie przypadek, my po prostu oszczędzaliśmy, odnosiliśmy sukcesy, więc raz na ileś lat możemy sobie pozwolić na taki manewr? Dla takiego klubu jak Juventus to nie powinno być niemożliwe. W zeszłe mercato saldo około -50, mieliśmy 100 na transfery. Tym bardziej że transfer rozbity na dwa lata. Być może jest jak mówi @jacky i jest to prezent od Exoru - ale bardziej sądze to pierwsze ;) Poza tym w kadrze mamy za dużo ludzi, więc i tak ktoś musi odejść - a na tych rezerwowych, automatycznie i tak uciuła się spokojnie na tą pierwsza ratę Pipity - na drugą zarobi między innymi Higuain w CL. :C

https://youtu.be/ld3Ag-BCwlc

#cznandj #ripgangsquad :hi:
ozi(Forza_Juve)

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 lipca 2016, 06:54

pęto pisze:Wreszcie przyszło odpowiednie zastępstwo za Pirlo (czyli Pjanić), to może doczekamy się zastępstwa za Vidala (Matuidi/Herrera), a za rok Pogby (Veratti) ;)
taa i znowu byśmy mieli w środku MVP jak kiedys Markiz,Pirlo, Vidal :D :D

Piłkarze odchodzą, mężczyźni zostają!
Olek1987

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 lipca 2016, 07:09

Jak tam ? Pogba juz po porannych testach ? Juz w ManU oficjalnie ? czy w ciągu najbliższych 96 godzin ? :rotfl:

Cos nowego w sprawie ? :smile:

Zero szacunku dla Pogby
fazzi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 1 raz
Otrzymał podziękowanie: 1 raz

Nieprzeczytany post 29 lipca 2016, 07:24

Adrian27th pisze:Crunny, ale mimo wszystko jak można zrobić Man UTD i napis Blah z podpisem że to wszystko bzdury potwierdzając transfer? Przecież to samo sobie zaprzecza.
Pewnie będzie jakaś druga część, w której to blah i farba odpadają czy coś z tego bilbordu i wysłanie się lśniący herb MU.
Oczywiście chciałbym wierzyć że macie rację i jest odwrotnie, a Pogba wjedzie do vinovo na początku sierpnia na białym koniu i podpisze nowy kontrakt :prochno:

Pavel Nedved pisze:"Juve ponownie jest nieprzyjemne? Mam nadzieję, nie interesuje mnie bycie miłym, tylko zwycięskim"
mrozzi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 4 razy
Otrzymał podziękowanie: 10 razy

Nieprzeczytany post 29 lipca 2016, 07:26

Olek1987 pisze:Jak tam ? Pogba juz po porannych testach ? Juz w ManU oficjalnie ? czy w ciągu najbliższych 96 godzin ? :rotfl:

Cos nowego w sprawie ? :smile:
Ktores z wloskich zrodel podalo wczoraj poznym wieczorem (kolo 23), ze Pogba wyladowal w Los Angeles i to tam ma przejsc testy medyczne. Jak zwykle kupy sie to nie trzyma.

marcinek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 2 razy
Otrzymał podziękowanie: 12 razy

Nieprzeczytany post 29 lipca 2016, 07:32

Panowie Pogba już odszedł na 99%, więc trzeba się z tym pogodzić i tyle. Na dzień dzisiejszy i na następne 2 lata mamy skład dużo mocniejszy niż ten z Pogba sezon temu więc trzeba się cieszyć, niestety (lub stety) nie mamy szejków którzy pompują nieograniczoną ilość kasy w klub i dlatego transfer Igły to jest równoznaczne z odejściem Pogby. Tyle w temacie, a gazety i kibice mogą snuć historyjki które przemawiałyby za tym że Pogba zostanie, ale to s-fi.

Stefano Tacconi o pseudokibicach: "Szkoda, że czyjeś starania, by zrobić coś dla sportu są niszczone przez bandę idiotów..."
wojczech7

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 lipca 2016, 08:20

Uwaga, rzucam nowe światło na reklamę adidasa. Trzeci komplet ManU, ogłoszony przed chwilą:

Obrazek

:hellyes:

"Błogosławiony, kto nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa."
ice

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 6 razy
Otrzymał podziękowanie: 11 razy

Nieprzeczytany post 29 lipca 2016, 08:24

Poszedłem spać, wstaję. Pogba dalej w Juventusie. Jestem w szoku.

Forza_Juve

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 lipca 2016, 08:33

towalski pisze:Poszedłem spać, wstaję. Pogba dalej w Juventusie. Jestem w szoku.
a Totti dalej w Romie, ale się porobiło ;)

Robaku

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 2 razy

Nieprzeczytany post 29 lipca 2016, 08:47

wojczech7 pisze:Uwaga, rzucam nowe światło na reklamę adidasa. Trzeci komplet ManU, ogłoszony przed chwilą:

Obrazek

:hellyes:
nie sadzisz ze to fake. herb na czarno bialo?

Zablokowany