Mercato (Lato 2016)
- Cabrini_idol
- Juventino

Cześć, jeszcze jestem. Widzę, że Pogba dalej w Juve. o 16 pisali, że transakcja zamknie się za kilka godzin. Mamy prawie 22.00 i dalej nic ???
Jeszcze ktoś wierzy w odejście Pogby, szczególnie po tym filmiku? On ma podbić fejm MU bo mimo, że Pogba zostanie w Juve to paradoksalnie ten cały chaos również podbija fejm MU. Adidas to nieźle wymyślił.
Jeszcze ktoś wierzy w odejście Pogby, szczególnie po tym filmiku? On ma podbić fejm MU bo mimo, że Pogba zostanie w Juve to paradoksalnie ten cały chaos również podbija fejm MU. Adidas to nieźle wymyślił.

- Vanquish
- Qualità Juventino

- Podziekował: 7 razy
- Otrzymał podziękowanie: 7 razy
Cabrini, skoroś taki pewien pozostania Pogby w Juve to mniemam iż postawiłeś u buka z kilka tysi po kursie 5.50, że zostanie.
Jeśli zaś chodzi o transfer Pogby - tyle czasu budował swój wizerunek piłkarza ogarniętego mimo wieku żeby teraz wszystko zniszczyć poprzez porzucenie celów czysto piłkarskich dla funtów? Jeśli tak, to już mi go żal, ale ja jestem zdania, że jednak oleju w głowie ma trochę więcej i do ManU raczej nie wróci
Jeśli zaś chodzi o transfer Pogby - tyle czasu budował swój wizerunek piłkarza ogarniętego mimo wieku żeby teraz wszystko zniszczyć poprzez porzucenie celów czysto piłkarskich dla funtów? Jeśli tak, to już mi go żal, ale ja jestem zdania, że jednak oleju w głowie ma trochę więcej i do ManU raczej nie wróci
- Push3k
- Juventino

- Otrzymał podziękowanie: 9 razy
Ja tak popisałem chwile na wypoku z fanami MU na temat cyrków przy niedokonanych transferach. Okazuje się, że to nie jest pierwszy przeciągający się cyrk...
Kto inny...wszystkie te telenowele dotycząc United xd : Pogba, De Gea, Sneijder, Vidal, Pedro
Czyli oni jednak są świadomi tego, że mają dostawę gówna i to nie pierwszy raz, a mimo to nadal się nie nauczyli nie wierzyć w to co wypisują dziennikarze. Oni nie znają pojęcia sceptycyzmu.Dea Gea zdecydowanie wygrywa i zamieszania z przesłaniem dokumentów, tym czy zdążyli podpisać umowę czy nie.
Loud
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy
- RICTOR
- Juventino

- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Agresti oprócz obwieszczenia, że Pogba jest nowym piłkarzem MU a dokładne cyfry poznamy niebawem i pożegnania się bo wyjeżdża na wakacje zakończył również telenowelę z Verrattim zanim jeszcze na dobre się nie rozkręciła. Marco nie jest na sprzedaż za żadną cenę a i w kontrakcie nie ma też żadnej klauzuli. Jak pisze, rozmawiał na ten temat z jego agentem.
- mrozzi
- Juventino

- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Juz kij w te miliony, jakie moze zarobic w United. Jesli po tych spotach faktycznie tam przejdzie to dostalismy po strzale w pysk i od niego, i od Adidasa. To jest nie do pomyslenia. Mowimy o gosciu, ktorym przed przybyciem do nas byl nikim, a mimo to zaufalismy mu i wykreowalismy na gwiazde swiatowego formatu.
- Cabrini_idol
- Juventino

Ściema. Piszą, że 110 mln na konto od MU i do tego musimy zapłacić z TYCH 110 mln 24mln Raioli, czyli na czysto 86 ma z tego zostać. Rekord pobity ale tak teoretycznie :rotfl:
Nie wierzcie w te pierdoły. Pogba od półtora tygodnia jest w MU wg mediów.
Nie wierzcie w te pierdoły. Pogba od półtora tygodnia jest w MU wg mediów.
Ostatnio zmieniony 28 lipca 2016, 22:11 przez Cabrini_idol, łącznie zmieniany 1 raz.

- Robaku
- Juventino

- Podziekował: 2 razy
czy ja wierzą w "spóżnienie" się tak wielkiej organizacji jak Real.Ouh_yeah pisze:Push3k, ale to z De Geą przecież była wszystko prawda, więc czemu mieliby nie wierzyć dziennikarzom?
Serio Ouh wierzysz to ,zę taka machina przypadkowo się spóźniło.
Przecież musieli coś podać, żeby ich nie zjedli.
A potem nagle w następnych okienkach nikt nie wrócił do transferu, nie wydaje ci się to dziwnę.
Kurna Real to nie KKS Kalisz,żeby nie ogarnął faksu, maila czy czegoś.
Podobno inni wloscy dziennikarze mowią, że ManU płaci fee Grubego.
Poza tym Bastian S. zesłany do rezerw przez wielkiego Number One.
Ostatnio zmieniony 28 lipca 2016, 22:14 przez Robaku, łącznie zmieniany 1 raz.
- Szilgu
- Juventino

Nie rozumiem tego poruszenia, że brak szacunku do klubu.
Tak kilka godzin po obejrzeniu tej reklamy stwierdzam, że prawdopodobne są dwa scenariusze:
a) nagrali dwa dłuższe filmiki. Krótszy zaprezentowali od razu, żeby wzbudził emocje. Drugi wybrali, albo przechodzi do ManU albo do nas. Prezentowany film ma pokazać, że zostaje - mniej prawdopodobna opcja.
b) nagrali dwa filmiki. Ten pokazany teraz to tylko część, która ma wzbudzić emocje. Jeśli zostanie u nas to pokażą film wskazujący na pozostanie. Jeśli odejdzie - zaprezentują np. zniknięcie tego 'BLAH' z bilboardu i pojawi się samo logo ManU.
To wszystko to kasa. Świetna promocja Adidasa i Pogby. Nie widzę tu braku szacunku do klubu, bo myślę, że filmy były nagrywane w momencie, w którym jeszcze nie było wiadomo co i jak. Ba, póki co pewnie też nic nie jest pewne. Ale typuję, że zbliża się odejście Paula. Prosimy o Matuidiego, bo w Verattiego nie wierzę.
Tak kilka godzin po obejrzeniu tej reklamy stwierdzam, że prawdopodobne są dwa scenariusze:
a) nagrali dwa dłuższe filmiki. Krótszy zaprezentowali od razu, żeby wzbudził emocje. Drugi wybrali, albo przechodzi do ManU albo do nas. Prezentowany film ma pokazać, że zostaje - mniej prawdopodobna opcja.
b) nagrali dwa filmiki. Ten pokazany teraz to tylko część, która ma wzbudzić emocje. Jeśli zostanie u nas to pokażą film wskazujący na pozostanie. Jeśli odejdzie - zaprezentują np. zniknięcie tego 'BLAH' z bilboardu i pojawi się samo logo ManU.
To wszystko to kasa. Świetna promocja Adidasa i Pogby. Nie widzę tu braku szacunku do klubu, bo myślę, że filmy były nagrywane w momencie, w którym jeszcze nie było wiadomo co i jak. Ba, póki co pewnie też nic nie jest pewne. Ale typuję, że zbliża się odejście Paula. Prosimy o Matuidiego, bo w Verattiego nie wierzę.
- mrozzi
- Juventino

Niby done deal, a oni wszyscy podaja sprzeczne informacje. 123 mln, potem 110 + bonusy, 110 bez bonusow, 100 mln, wczoraj informacja, ze prowizje placi United, dzisiaj info, ze dzielimy na pol, a teraz placimy mu tylko my? Jesli wszystko dograne to te informacje zdaje sie powinny sie pokrywac, nie?
- RICTOR
- Juventino

Ale Robaku, oni tak samo Coentrao swego czasu nie ogarnęli. MU go wtedy chciało wypożyczyć w ostatnich godzinach okienka, ale też papiery przyszły za późno 
Przypadkowo trafiłem na taki kwiatek z RedCafe
Przypadkowo trafiłem na taki kwiatek z RedCafe
Yes. Comparing player to player, we have
Zlatan vs Higuain
Pogba vs Pjanic
Bailly vs Benatia
Mkhi vs Pjaca
They have additionally signed Dani Alves but overall we have done better.
- Ein
- Juventino

- Podziekował: 25 razy
Kolejne południe minęło w którejś części świata. U nas zostało niecałe 24 h 
Moggi: "People keep asking where Juve got the money to buy Vlahovic but they forget that the club is owned by the Elkanns. 2% of the Elkann assets are enough to buy Inter, this is not a joke, let's be clear, it's real data."
- mrozzi
- Juventino

Pogba mial przejsc testy medyczne nie w poludnie, a po poludniu. Jest w Miami, gdzie obecnie jest 16:25, wiec ma jeszcze troche czasu.Ein pisze:Kolejne południe minęło w którejś części świata. U nas zostało niecałe 24 h